Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα και εκ του αποτελέσματος είναι λάθος αυτή η τακτική! Το φθινόπωρο που ήταν η πρώτη φάση του Europa League δεν χάσαμε ούτε το 1/10 των βαθμών που έχουμε χάσει αυτόν τον Φλεβάρη, που απωλέσαμε το πλεονέκτημα του +8. Δηλαδή αυτό μας φταίει που καθόμασταν να πάρουμε το Χ με τον Άρη και την ΑΕΚ ή η ατολμία του Νιόπλια;

Εγώ το ξαναλέω: αν πάνε αύριο και πετάξουν λευκή πετσέτα, θέλω να χάσουν και την Κυριακή, και να μην έχουν και δικαιολογία (όπως και με Καβάλα).

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Sorry που θα στο χαλασω, αλλα κανεις πρεσβης.. εχει γινει αδελφοποιηση λογω των επεισοδιων μεταξυ ρομα ολυμπιακος στα μεταξυ τους παιχνιδια προπερσυ..

Δεν μου χαλάς τίποτα, γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει το αντίστροφο. Δηλαδή να πλακωθούν Παναθηναϊκοί με ξένους και αυτοί αδελφοποιηθούν με τους γαύρους.

Αλήθεια, πως γίνεται πχ τα τελευταία δύο χρόνια να έχουν προκαλέσει στο Καραϊσκάκη οι Κύπριοι της Ανόρθωσης, οι Γάλλοι της Σέντ Ετιέν και αυτοί της Μπορντό? Στο δικό μου το μυαλό, άλλος είναι ο κοινός παρανομαστής...

---------- Προσθήκη στις 23:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:09 ----------

Ο πρέσβης του βυθού :lol:

Ρανιέρι: «Χάσατε από τους... ψαράδες»!

Από Ιταλία ο Παναθηναϊκός έχει κεράσει δις την ομάδα που σου έριξε 7, την Ίντερ ενώ η Ρώμα είναι pending. Α, την Μίλαν μια φορά που παίξαμε φιλικό την κεράσαμε και αυτή.

Άμα δεις τον Ρανιέρι θύμησέ του τα να του φύγει η στεναχώρια :lol:

Δημοσ.

Και πες ότι τα καλά και ήσυχα παιδάκια προκλήθηκαν όντως απ' όλους αυτούς...

Θα πάθαιναν κάτι αν δεν ανταπέδιδαν? Θα χαναν την αξιοπρέπειά τους στην Ελλάδα(γιατί ο υπόλοιπος κόσμος χέστηκε γι αυτούς), δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο? Δεν θα μπορούσαν να σχολιάζουν βιντεάκια στο youtube και να λένε ότι την έχουν μεγαλύτερη την... αξιοπρέπεια??

Τι να πει κανείς... κάφροι.

Δημοσ.

Από Ιταλία ο Παναθηναϊκός έχει κεράσει δις την ομάδα που σου έριξε 7, την Ίντερ ενώ η Ρώμα είναι pending. Α, την Μίλαν μια φορά που παίξαμε φιλικό την κεράσαμε και αυτή.

Άμα δεις τον Ρανιέρι θύμησέ του τα να του φύγει η στεναχώρια :lol:

Εσύ δεν είσαι πρέσβης, γκαρσόνα είσαι. :lol:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=4jFkSJToMb4[/ame]

Δημοσ.
Δεν μου χαλάς τίποτα, γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει το αντίστροφο. Δηλαδή να πλακωθούν Παναθηναϊκοί με ξένους και αυτοί αδελφοποιηθούν με τους γαύρους.

οι παναθηναικοι δεν πλακωνονται.. ειναι καλα παιδια (και ειλικρινα δεν το λεω ειρωνικα, απλα δεν θυμαμαι να εχουν γινει επεισοδια με εκτος)

Δημοσ.
Τι να κάνουμε, κάποιοι κερνάνε τον οίνο. Άλλοι πάλι τον πίνουν. :P

Ε, ναι, εμείς πίνουμε Μπορντώ, εσείς 20060113protathl.jpg :lol::P

Σ' αυτόν έτρεχε ο Ουαντού;

Πού τον θυμήθηκες αυτόν ρε θηρίο?

Δημοσ.
.. ειναι καλα παιδια

Ντάξει, τώρα αυτό... τέλος πάντων. Μια χαρά κανίβαλοι είναι και οι δικοί μας. Τους έχω απέναντί μου στο fan club φάτσα κάρτα.

Και παρεμπιπτόντως, εύχομαι τα fan club να κλείσουν κάποια στιγμή. Κάφρο-εγκληματικές φωλιές είναι. Μια μέρα είχαν βγει με μεσαιωνικά σπαθιά στο δρόμο.

Δημοσ.
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=124580

νααα και τα καλα παιδια!

Αλητεία.

Ακούς εκεί να ταξιδεύουν και να έχουν χορταράκι μαζί τους.

Καλύτερα να κρατούσαν κανένα αεροβόλο, καμία φωτοβολίδα να την χώσουν σε καμια μπλούζα ή έστω να έδερναν γυναίκες σεκουριτάδες στο ολύμπικο ή να πετάγανε καμιά καρέκλα στους Ρωμαίους για να ξεσπάσουν τα παιδιά. :X

Δημοσ.
Η Υπουργός, τόνισε πως θα ψηφιστεί νέα ρύθμιση και παράλληλα καθησύχασε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, για την κατασκευή νέου γηπέδου. “Η ρύθμιση που ψηφίστηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση για την “Διπλή Ανάπλαση” δεν μας βρίσκει σύμφωνους, καθώς δεν διασφαλίζει την προστασία του αστικού περιβάλλοντος”, είπε η κα Μπιρμπίλη και πρόσθεσε πως θα κατατεθεί νέα ρύθμιση στην Βουλή, χωρίς όμως να καθορίσει πότε θα προβεί σε αυτήν την κίνηση.

Ωχ ωχ.... :mad:

Γιατί μόνο λίγοι ρε γαμώτο να χουν την ικανότητα να χτίζουν γήπεδο μέσα σε ένα βράδυ...

Teach us master :lol:

Δημοσ.
Αλητεία.

Ακούς εκεί να ταξιδεύουν και να έχουν χορταράκι μαζί τους.

Καλύτερα να κρατούσαν κανένα αεροβόλο, καμία φωτοβολίδα να την χώσουν σε καμια μπλούζα ή έστω να έδερναν γυναίκες σεκουριτάδες στο ολύμπικο ή να πετάγανε καμιά καρέκλα στους Ρωμαίους για να ξεσπάσουν τα παιδιά. :X

Καθεσαι και μετρας ποιος κανει τις μεγαλυτερες αλητειες...

Ελεος...

Και το μαχαιρι και τα ναρκωτικα ειναι πραγματα που απαγορευονται...

Τελος...

Απο κει και περα κατσε εσυ και μετρα την αλητεια του καθενος και βγαλε τους δικους σου αθωους για να φτιαχτεις και να την πεις στον αλλος , γιατι μονο αυτο σε νοιαζει... :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...