Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 είναι φοβερό οι οπαδοί της ομάδας με τις 6 εφημερίδες' date=' τα 2 κανάλια, τον 1 ραδιοφωνικό σταθμό και τους 3 κεντρικούς παρουσιαστές αθλητικών εκπομπών να μιλάνε για προπαγάνδα.........όσο για το μπλα-μπλα του σερ-αλεξ, αφού είστε μέσα στα πράγματα (ή μήπως δεν είστε...?) ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ να κάνετε ένα τηλεφώνημα στους δημοσιογράφους ΣΑΣ και να μάθετε αν είναι αλήθεια ή όχι.... να πάρετε τον φίλο σας το Μπάμπη.. και αφού φαίνεται ό,τι δεν γνωρίζετε, να σας βοηθήσω.. τις δηλώσεις του sir alex τις έχει επιβεβαιώσει Ο ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΡΑΣ.... Τι να πω, μετά τολμάτε να μιλάτε για προπαγάνδα............. Ρε σεις, είστε απίστευτοι!!! Τι είπε ο άλλος? Να μην λέω ότι βλακεία μου πασάρουν?? Και μετά πουλάει και πνεύμα?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Ήηηηηηηηηηηηηηημαρτον ρε.........................................................[/quote'] Φαντάζομαι μέσα στις 6 εφημερίδες βάζεις και τη Λαχανί και του Γκότζου ε; Χθες, εξαιτίας της εμετικής περιγραφής έκαναν ντου κάτι παοκτζηδες στα θεωρεία. Μάλλον γαύροι θα ήταν. Και για να μη μακρηγορούμε, επειδή το κουράσαμε, βρες μου link και για το Δάρα. Ότι ακούτε στο Γκότζο έρχεστε και το αναπαράγετε εδώ. Σταματάω εδώ γιατί φιρί φιρί το πάμε να μας το κλειδώσουν πάλι. Sent from my iPhone using Insomnia.app
foufoutios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Οι μονες πραγματικες δηλωσεις που εχουν γινει και μεινει στην ιστορια ειναι για τον Παναθηναικο.. Οταν ο Μαρκ Λορενσον (παικτης της Λιβερπουλ) ερωτηθεις αν εχει δεχθει ποτε κρουση για να εχει μειωμενη αποδοση, απαντησε "ναι , μια φορά πριν τον αγώνα με τον παναθηναϊκό". Την επομενη χρονια ερχομενος στην Ελλαδα για φιλικο αγωνα δηλωσε και παλι "είναι αλήθεια ότι κάποιος άνθρωπος που μου είπε ότι ενεργούσε για λογαριασμό του παναθηναϊκού προσπάθησε να με δωροδοκήσει προκείμενου να κάνω ένα πέναλτι στον πρώτο αγώνα , στο ανφιλντ . δεν το έχω διαψεύσει ποτέ , ούτε φυσικά πρόκειται να το κάνω τώρα! μου προσέφερε 25.000 αγγλικές λίρες".. Ολα αυτα αφορουν την "πορεια" - το "επος" της προκρισης στους 4 του θεσμου το 1985.. Με συγχωρειτε για την παρενθεση, συνεχιστε ..
Chris_85 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι τον εχω κοψει επιπεδου Περπερογλου.ΟΜΩΣ η αληθεια ειναι οτι ΜΑΚΑΡΙ να ειχα ενα παικτη σαν τον Μαυροειδη χτες να ριξω οταν εριχνες μεσα τον Μαυροκεφαλιδη και επαιρνε το 4ο του Πεκο. ΕΦΟΣΟΝ τα βρουμε για τον pf(δλδ μεινει ο Χεισλιπ ή έρθει αντιστοιχος) και εφοσον ειτε μεινει ο Πεκο είτε φυγει και ερθει ο Μαριτς τοτε εγω γουσταρω Μαυροειδη σαν 5ο. ΥΓ. Συμφωνω για Καιμακογλου...πολυ κακο για το τιποτα. Συμπαθητικος. Μεχρι εκει. Nαι για 3ο 5αρι παντα μιλαμε...Και θεωρω οτι για το ξυλο και για καποιες συγκεκριμενες καταστασεις ειναι πολυ καλος παικτης. Προσωπικα, ανετα θα αλλαζα τον Γλυνιαδακη με αυτον.
Psyx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καραγκούνης: "Είμαστε καλύτερα, δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Μαζί με την καλή μπάλα, θα έρθουν και τα αποτελέσματα" ε ρε φάπες που θες και κρέμασμα συμβολαίου... Βέβαια υπήρχε έκδηλος προβληματισμός για το γεγονός ότι χάνονται οι ευκαιρίες, την ίδια ώρα που δέχεται με ευκολία κάποια γκολ. γιατί ρε μάγκες δεχόμαστε με ευκολία γκολ; μπορεί κάποιος να αποκρυπτογραφήσει αυτό το περίεργο μυστήριο; μπας και λάβει τέλος ο προβληματισμός εκεί στην Παιανία... 2+ χρόνια τώρα προβληματιζόμαστε...
KaizerSoze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Nαι για 3ο 5αρι παντα μιλαμε...Και θεωρω οτι για το ξυλο και για καποιες συγκεκριμενες καταστασεις ειναι πολυ καλος παικτης. Προσωπικα, ανετα θα αλλαζα τον Γλυνιαδακη με αυτον. Tι έτσι μου απαντας?Μπασκετικα? Ελα, βρισε τον Παναθηναικο να σε βρισει και σενα ενας, δεν καταλαβαινεις οτι ειναι μοδα?:lol::lol:
Tilemaxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αντί να πάρετε 2 σεντερ μπακ της προκοπής επαναπαυθήκατε με τους 2 χειρότερους αμυντικούς του πρωταθλήματος μακράν. Λογικό είναι να μπάζει η άμυνα. Τον Γκάμπριελ γιατί τον εξαφάνισε? Ο Γιούρκας που βόσκει? Ο Βύντρα και ο Σαριέγκι τι δουλειά έχουν σε ομάδα υψηλού επιπέδου?
KaizerSoze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Τον Γκάμπριελ γιατί τον εξαφάνισε?Τραυματιας. Και μετριος. Αλλα τραυματιας.Ο Γιούρκας που βόσκει?Στο Βιλα, με καμια γκομενα, στο Doors, στα Αστερια, με την Θελξη(τελευταιο κουτσομπολιο), σε προπονηση κικ μποξ, παντως οχι στην προπονησηΟ Βύντρα Ο Βυντρα ειναι ο ορισμος της αυτοχειριας. Ενας τυπος που τον βριζει η μιση Ελλαδα σαν δεξι μπακ και αφου κανουμε αμαν ανακαλυπτουμε οτι σαν σεντερ μπακ ειναι υποφερτος. Και τι κανουμε τοτε?Τον ξαναπαμε δεξι μπακ!!! Και εκει που ειχες ενα παικτη μετριο σαν σεντερ μπακ αλλα σιγουρα ΑΘΛΙΟ σαν δεξι μπακ, τον πας πρωτα στο κεντρο και τον αφηνεις 1,5 χρονο και μετα...τον ξαναπας δεξια!!! Εχεις ετσι εναν τυπακο που ηταν που ηταν σκατα, τωρα εχει μαθει να παιζει σαν σεντερ μπακ και ειναι 2 φορες σκατα σαν ακραιος! (πχ σε ολες τις σεντρες απο αριστερα δεν κανει καθολου βαθος, αφηνοντας τον παικτη του και χωνεται αναμεσα στα σεντερ μπακ γιατι το παιδι εχει μαθει να πιανει τον παικτη που κοβει τοσο καιρο)
Dropsreef Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αντί να πάρετε 2 σεντερ μπακ της προκοπής επαναπαυθήκατε με τους 2 χειρότερους αμυντικούς του πρωταθλήματος μακράν. Λογικό είναι να μπάζει η άμυνα. Τον Γκάμπριελ γιατί τον εξαφάνισε? Ο Γιούρκας που βόσκει? Ο Βύντρα και ο Σαριέγκι τι δουλειά έχουν σε ομάδα υψηλού επιπέδου? Δεν πηραν σεντερ μπακ γιατι ηταν στο +8 τον ιανουαριο και θεωρησαν οτι καθαρισε το πρωταθλημα και απο το καλοκαιρι βλεπουμε και εξεταζουμε!αλλωστε το καλοκαιρι υπαρχουν περισσοτερες λυσεις ο γιουρκας σε κανενα κεντρο αισθητικης θα ξεκιναει τα πρωτα του ραντεβου για σολαριουμ μιας και σε λιγους μηνες ερχεται καλοκαιρακι και ως γνωστον η μυκονος εχει γινει τα τελευταια χρονια συνωνυμο με σειταριδης! Ο βυντρα και ο σαριεγκι εγω προσωπικα τους παραδεχομαι καθως ειναι φιλοτιμοι και οτι μπορουν να κανουν το κανουν!αυτο μπορουν τα παιδια αυτο κανουν!παραπανω δεν γινεται! Και τελος θα επαναλαβω πως αν φετος εγω ο κουτσος και ο αναπηρος παρω πρωταθλημα φετος θα το χρωσταω σε μεγαλο βαθμο στους δυο πειρατικους και στον νικολακη τον νιομπλια ο οποιος με την επιστροφη του ζιλμπερτο θα ξανα αφησει στον παγκο τον σιμαο γιατι πολυ απλα ο κατσουρανης και ο καραγκουνης πρεπει να παιζουν ΠΑΝΤΑ!
VAssassin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ο Γιούρκας πρέπει να θεωρείται ήδη παλαίμαχος. Τον είδα με την Καλλιθέα και τον λυπήθηκα πραγματικά. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική πήραν αυτόν τον παίχτη στον Παναθηναϊκό. Ο Ροναλντίνιο μπροστά του είναι τέρας φυσικής κατάστασης.
Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ο Ροναλντίνιο μπροστά του είναι τέρας φυσικής κατάστασης. Τουλάχιστον ο Γιούρκας δεν έχει μπάκα.
Snolly Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Τουλάχιστον ο Γιούρκας δεν έχει μπάκα. Πολύ μπροστά η μπάκα του Ρονυ. Είναι σα να λέει σας γραφω στην παπαρα μου και πινω τις μπυριτσες μου.
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αν βαλει τον Κατσουρ αντι του Σιμαο οταν γυρισει ο Σιλβα μλκια δε θα ειναι ... Ποιος ειναι καλυτερος τωρα δλδ ??
john1987 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καπου ειχα διαβασει οτι στα εργομετρικα ο Γιουρκας ειναι πολυ καλος. Απλα του λειπουν παιχνιδια και τραυματιζεται συνεχεια.Επισης δν εχει καθολου πατηματα. Αποκλειεται να παιζουν Ρονυ κ Γιουρκας το ιδιο αθλημα παντως. edit:με προλαβες,αυτο σκεφτομουν!Ζιλμπερτο ή Κατσουρ λετε να τους γυρισει πισω?
gvaggis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή εμένα με προβλημάτιζε λίγο η φάση, να ενημέρωσω πως ανακοινώθηκε επίσημα από το site της ΚΑΕ πως ο αγώνας με Μπάρτσα τη Πέμπτη μετατέθηκε για τις 22.00 και....... .......ο αγώνας με τη Ρόμα θα μεταδοθεί στα video wall του κλειστού! Άντε να το κάνουμε Olympico το ΟΑΚΑ!!!
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Καπου ειχα διαβασει οτι στα εργομετρικα ο Γιουρκας ειναι πολυ καλος. Απλα του λειπουν παιχνιδια και τραυματιζεται συνεχεια.Επισης δν εχει καθολου πατηματα. Αποκλειεται να παιζουν Ρονυ κ Γιουρκας το ιδιο αθλημα παντως. edit:με προλαβες,αυτο σκεφτομουν!Ζιλμπερτο ή Κατσουρ λετε να τους γυρισει πισω? Ο Ζιλμπερτο θα γυρισει ... Το θεμα ειναι ποιος θα βγει.. Κατσουρ η Σιμαο ... ? Λογικα ο Σιμαο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.