Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Τεν Κάτε έφυγε γιατί κάποια πράγματα δεν τα αντιμετώπιζε σοβαρά. Έκανε πλακίτσα.

έτσι θέλουν κάποιοι να είναι αλλά δεν είναι.

η καραγκουνοκλικα τον έφαγε.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ομάδα που έτυχε τέτοιο όμιλο έπαιζε όμως με τα δεύτερα κοντά 3ς μήνες, αν έπαιζε η δικιά σου με τα δεύτερα θα χε ταρίφα 3+ σε κάθε αγώνα.

Γιατί, φέτος που είναι πλήρεις, δεν τους έχουν κόψει ταρίφες οι Γαλατά και το πανηγυράκι η Ατλέτικο? Μην κοιτάς που το παραμύθι φέτος πάει, "δεν μας νοιάζει η Ευρώπη, πρωτάθλημα θέλουμε". Οι ταρίφες έχουν περάσει στα ρηχά για τον "πρέσβη" που τον πολεμούν τα ΜΜΕ και το κατεστημένο.

Και μιας και το θυμήθηκα, περί ευρωπαϊκής φήμης ο λόγος:

«Χάσατε από τους... ψαράδες»!

H Λέγκια ήταν ομαδάρα ρε...δε ντρέπεσαι...:lol:

Μεγαθήριο...

Δημοσ.

Πιστεύω πως αν μια εκ των 2 ελληνικών ομάδων πάρει ποτέ Ευρωπαϊκό Τρόπαιο τυπου Ουέφα ή Τσου Λου θα σταματήσει να έχει ενδιαφέρον η κάθε κόντρα σύγκριση.

Απίθανο ναι αλλά όσο υπάρχει το Euro 2004 υπάρχει πιθανότητα.

---------- Post added at 14:18 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

δεν τον χάλασε καθόλου τον Ρανιέρι.

Δημοσ.
έτσι θέλουν κάποιοι να είναι αλλά δεν είναι.

η καραγκουνοκλικα τον έφαγε.

Η αντίστροφη μέτρηση γιά τον Τεν Κάτε είχε αρχίσει από το ματς στο Καραϊσκάκη.Σίγουρα ο Καραγκούνης έπαιξε το ρόλο του και ό,τι συνέβαινε στην ομάδα τα κάρφωνε επιτόπου στους "ανωτέρους" του.Το κακό είναι ότι τον Καραγκούνη τον έφεραν στον Παναθηναϊκό σαν σωτήρα ενώ είχε αποδείξει ότι δεν κάνει για το ρόλο, από τη προηγούμενη θητεία του στην ομάδα.Έφεραν και τον δυστυχή τον Νικόλα χωρίς πρώτα να κάνει το αγροτικό του και πείτε μου τώρα εσείς με ποιά προσόντα θα σηκώσει ανάστημα στα "θηρία" Καραγκούνη και Κατσουράνη? Γι αυτό σας λέω.Αν χάσει το πρωτάθλημα τις πολλές σφαλιάρες τις χρειάζονται αυτοί οι δύο.Που πάνω στη πιό κρίσιμη στιγμή δεν τραβάνε.Πού είναι το μηχανάκι ο Κατσουράνης που έπαιρνε μόνος του τα ματς?Σας βλέπω πολύ ήσυχους, σχεδόν σίγουρους γιά το πρωτάθλημα αλλά καλά θα κάνετε να ανησυχείτε.Γιατί αυτή η ομάδα δεν είναι γιά να της έχεις εμπιστοσύνη.

Νευριάζω όταν όλοι εμείς εδώ είχαμε βγάλει τα συμπεράσματά μας ότι με αυτή την άμυνα δεν μπορείς να πας μακριά και όμως ο Πατέρας και οι λοιποί ήταν σίγουροι ότι είναι πλήρεις όλες οι γραμμές.Πώς θα πάρεις τίτλους όταν οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να δοιύν το αυτονόητο?Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι προβλέψιμο.Κι εγώ μπορώ να μπλοκάρω τον Σισσε με δυό παίχτες γρήγορους που θα παίζουν κοντά μεταξύ τους.Ποιός θα βγάλει μετά γκολ να παίρνεις νίκες? Νομίζετε ότι είναι καλό να σκοράρει ένας μόνο παίχτης γιά να λεμε ότι έχουμε τοιν πρώτο σκορερ? Το καλό είναι να σκοράρουν πολλοί παίχτες που θα έρχονται από πίσω.Τότε θα φύγεις δέκα πόντους μπροστά.Δυστυχώς ένα θρίλερ μας περιμένει που δεν θα είναι καθόλου θρίλερ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει στο ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Μήπως ο Ρανιέρι έκανε κανέναν pro συνειρμό, δεδομένου ότι ο γαύρος είναι ψάρι και εμείς δεν το αντιληφθήκαμε :P?

Δημοσ.
Δυστυχώς ένα θρίλερ μας περιμένει ποπυ δεν θα είναι καθόλου θρίλερ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει στο ΟΑΚΑ.

αν στο ντέρμπι πάμε με λιγότερους από 3 βαθμούς δεν θα κερδίσουμε.

αν ο οσφπ θέλει μόνο νίκη θα την πάρει.έχουμε αποδείξει πως στα ζόρικα το σκατό φτάνει στην κάλτσα.

Δημοσ.

Και σορρυ που το λέω αλλά αν ο ολυμπιακός έχει διαφορά κάτω απο 4 βαθμούς οταν έρθει ΟΑΚΑ θα τον κερδίσει τον ΠΑΟ επειδή θα τους πιάσει το κλασικό χέσιμο και κόμπλεξ.

Ενώ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα φέτος θα τους φάει το άγχος και το κόμπλεξ.

Δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως κάποτε έπαιζαν οι Μπόβιο, Τόργκελε κλπ εναντίον του Ριβάλντο του Κοβασεβιτς του Τζιοβάνι του Καρεμπέ και των διαιτητών ενώ τώρα παίζει ο Σισέ ο Ζιλμπέρτο και ο Λέτο εναντίον στον Ζαϊρί και τον Οσκαρ και τον Μπραβο και το Ντιόγκο.

---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:28 ----------

αν στο ντέρμπι πάμε με λιγότερους από 3 βαθμούς δεν θα κερδίσουμε.

αν ο οσφπ θέλει μόνο νίκη θα την πάρει.έχουμε αποδείξει πως στα ζόρικα το σκατό φτάνει στην κάλτσα.

Πίασε κόκκινο αδερφέ. τα ίδια γράφαμε την ίδια ώρα.

Δημοσ.

Eχουν πλακα παντως, εχουν παιξει με οτι καφενειο υπαρχει στην Ευρωπη και εχουν χασει και ειμαστε εμεις οι κωλοφαρδοι.

Και η απαντηση? "Ε, μια φορα εγινε..."

Καλα, να παιξετε αλλα 40 χρονια με την Αουστρια και την πρωταθλητρια του Ανατολικου Τιμορ για να ισοφαριστει η γκαντεμια της κληρωσης με την Χερενβεν και την Μακαμπι. Την αλλη την Νορβηγικη ουτε καν την θυμαμαι αλλα ειχε και εναν Αντρεας Λουντ μπροστα οποτε δεν πιανει

ΥΓ. Στο δε μπασκετ η γκαντεμια τους ειναι τοση που εμεις πεφταμε με την Ρεαλ και αυτοι με την Μαλαγα. Και αν κανουμε το θαυμα και περασουμε εχουμε την Σιενα την Ρεαλ ή την Μακαμπι και αυτοι την Προκομ.

Δημοσ.

Ακόμα πιστεύετε σε κωλοφαρδίες? Μου θυμίζετε τα παιδάκια στην αλάνα οπού χαρακτηρίζουν κωλόφαρδο όποιο γκολ δεν τους συμφέρει.

Δημοσ.
Την αλλη την Νορβηγικη ουτε καν την θυμαμαι

Ξεχνιέται η Μόλντε? Αυτό το Σκανδιναβικό παγοθραυστικό? Βέβηλε :lol:!!!!

Δημοσ.
Ξεχνιέται η Μόλντε? Αυτό το Σκανδιναβικό παγοθραυστικό? Βέβηλε :lol:!!!!

Αυτό που έγραψα μόλις στο thread του Ολυμπιακού, πηγαίνει και σ'εσένα. :devil:

Βρωμοχάνουμε, αντιολυμπιακέ. :lol::P

Δημοσ.

Καλά, καλά σε περιμένω στα playoffs εσένα. Όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά σε θεωρώ απείρως ευκολότερη ομάδα από τον βάζελο και θέλω CL έστω και αν παίξω μόνο έναν προκριματικό.

Δημοσ.
Καλά, καλά σε περιμένω στα playoffs εσένα. Όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά σε θεωρώ απείρως ευκολότερη ομάδα από τον βάζελο και θέλω CL έστω και αν παίξω μόνο έναν προκριματικό.

Συγνώμη που θα σε δυσαρεστήσω και δεν θα σου κόψω τη γνωστή ταρίφα φέτος, αλλά δεν θα είμαι παρών στο ραντεβού. Έχω μια κούπα να σηκώσω που δεν τη θέλουν οι άλλοι :P

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Συγνώμη που θα σε δυσαρεστήσω και δεν θα σου κόψω τη γνωστή ταρίφα φέτος, αλλά δεν θα είμαι παρών στο ραντεβού. Έχω μια κούπα να σηκώσω που δεν τη θέλουν οι άλλοι :P

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Eτσι , ετσι πεστα...

Αν το παρουμε και φετος θα ξενερωσει εντελως ο Κοκαλης και θα λεει :

Δεν μπορω αλλο , φετος τους το χαριζω και δε το παιρνουν με τπτ...

Τι αλλο να κανω για να μη το παρω μια χρονια...

Εχω φερει ολα τα σαπακια στον Ολυμπιακο και παλι το πηρα...

Ακομα και να μη το θελω το παιρνω με το ζορι ...

Δεν αντεχω αλλο , τα παραταω , ξενερωσα...

Σε λιγο δε θα χρειαζεται ουτε στις προπονησεις να πηγαινουν οι παιχτες του Ολυμπιακου...

Σου λεει , αφου ετσι κι αλλιως θα το παρουμε τι να κανουμε προπονησεις τσαμπα... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...