Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω 2 πραγματα θα πω...

Φανηκε το δυσκολο προγραμμα που ειχε ο Παο στο δευτερο γυρο...

Δεν ηταν διακιολογια οταν το λεγαμα απλα ηταν πιο δυσκολο απο του Ολυμπιακου χωρις να σημαινει κατι απαραιτητα , απλα τα παιχνιδια του Παο θελαν περισσοτερη προσοχη...

Δευτερον , δε πειθετε κανεναν και ο μονος λογος που θα το παρετε ειναι επειδη ο Ολυμπιακος ειναι στα χαλια που ολοι ξερουμε φετος ....

Ποσα γκολ να βαλει ο δυσμοιρος ο Σισε για να κατακτησετε τον τιτλο..

Μονος του θα το παρει...

:-)

Δημοσ.
Εγω 2 πραγματα θα πω...

Φανηκε το δυσκολο προγραμμα που ειχε ο Παο στο δευτερο γυρο...

Δεν ηταν διακιολογια οταν το λεγαμα απλα ηταν πιο δυσκολο απο του Ολυμπιακου χωρις να σημαινει κατι απαραιτητα , απλα τα παιχνιδια του Παο θελαν περισσοτερη προσοχη...

Δευτερον , δε πειθετε κανεναν και ο μονος λογος που θα το παρετε ειναι επειδη ο Ολυμπιακος ειναι στα χαλια που ολοι ξερουμε φετος ....

Ποσα γκολ να βαλει ο δυσμοιρος ο Σισε για να κατακτησετε τον τιτλο..

Μονος του θα το παρει...

:-)

Υπάρχει όμως μια διαφορά. Ο Παναθηναικός στα παιχνίδια που έχασε βαθμούς, εκτός του ματς με Καβάλα, ήταν ανώτερος από τους αντιπάλους του και έχασε πολλές ευκαιρίες να πάρει τις νίκες.

Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίρνει τους 3 βαθμούς όποιος κάνει περισσότερες ευκαιρίες...

Δημοσ.

1. Δεν με νοιαζει να το παρω με +8. Με νοιαζει να το παρω. Φετος. Οπως ελεγα για τον Φερκιουσον και την Γιουναιτεντ το 2008. ΔΕΧΟΜΑΙ να πονεσουν τα ματια μου απο το κακο θεαμα και να το παρω στο 1 γκολ διαφορα. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Κατακτηση=100% επιτυχια, οχι κατακτηση=100% αποτυχια.

ΠΡΟΣΟΧΗ, οπως δεν με νοιαζει πως θα το παρουμε, ετσι και αν δεν το παρουμε δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια για μενα.

2. Για το προγραμμα, αφηστε...Οταν πεταμε βαθμους με την Καβαλα, με την ΑΕΚ εντος και μονο 1 βαθμο στα δυο ματς στην Θεσσαλονικη δεν μπορειτε να μου λετε για δυσκολο προγραμμα γιατι απλα ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ.

Δυσκολο προγραμμα ειναι οταν εχεις 4 ματς εκτος και κανεις 2 νικες, 1 ισοπαλια και μια ηττα.

Οταν σε 5 ματς, τα 2 εντος, εχεις 2 ισοπαλιες, 2 ηττες και μια νικη με την Λαρισα που πεφτει δεν ειναι καμια δικαιωση περι προγραμματος γιατι και 11 αποδω μεσα να μαζευτουμε τον Κατσουρανη και τον Καραγκουνη τους κανουμε αλογα

Δημοσ.

OFFTOPIC:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ υπάρχουν ομάδες σε χειρότερη μοίρα από τη Λάρισα, όλοι κάνουν λες και είμαστε το φαβορί για να πέσουμε.

Sorry για το offtopic, αλλά αυτό το κλίμα επικρατεί και εδώ πέρα και μου έχει κάνει εντύπωση.

Δημοσ.

Μα το +8 δεν δημιουργήθηκε από πράσινη υπεροχή, αλλά από κόκκινη ανικανότητα και κατάρρευση.

Αν σε 1 εβδομάδα πάλι, έχει στραβοπατήσει ο ΠΑΟ με Πανιώνιο και βρεθεί από πάνω ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι από ικανότητα του Ολυμπιακού, αλλά από ανικανότητα του ΠΑΟ.

Δανεικά είναι αυτά, γι' αυτό λέμε ότι θα το πάρει ο λιγότερο άχρηστος.

Για τη Λάρισα Manuel κι εγώ έχω την αίσθηση ότι πάει για φούντο. Από τη στιγμή που σου κάνει διπλό ο νεκρός Πανθρακικός, σε παίρνει μαζί του. Δεν λέω ότι αξίζει να πέσει η Λάρισα και να μείνει ο Λεβαδειακός π.χ., απλώς λέω ότι περνάει μεγάλη κρίση το αλογάκι.

Και το πρόγραμμα που ακολουθεί, δεν είναι και λουκούμι...

Δημοσ.
OFFTOPIC:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ υπάρχουν ομάδες σε χειρότερη μοίρα από τη Λάρισα, όλοι κάνουν λες και είμαστε το φαβορί για να πέσουμε.

Sorry για το offtopic, αλλά αυτό το κλίμα επικρατεί και εδώ πέρα και μου έχει κάνει εντύπωση.

Οπως ειναι τωρα θα πεσουμε... με εκπληξη τον ηρακλη στην θεση του πας.

Παντως χθες ολα τα λεφτα ηταν η φατσα του σισσε μετα το 2-1 που δαγκωνοταν απο τα νευρα του με στυλ "ρε ανυπαρκτοι ποσα γκολ πρεπει να βαλω για να νικησουμε??"

Δημοσ.
Αυτο που ρωταω ειναι το ποσους βαθμους εχει μαζεψει ο καθενας στα μεταξυ τους παιχνιδια?

Εμείς θα έχουμε 1 νίκη και 1 ήττα με τον πάοκ άρα 3 βαθμούς και 1 νίκη και αν υποθέσουμε ότι έρχεται 1 χ με τον ΠΑΟ άρα ακόμη 4 βαθμούς, σύνολο 7. Ο ΠΑΟΚ θα έχει 1 νίκη και 1 ήττα με εμάς άρα 3 βαθμούς και 1 νίκη και 1 ήττα με το ΠΑΟ άρα ακόμη 3 βαθμούς, σύνολο 6. Τέλος ο ΠΑΟ θα έχει 1 νίκη και 1 ήττα με τον ΠΑΟΚ άρα 3 βαθμούς και 1 ήττα και 1 χ με εμάς άρα 1 βαθμός ακόμη, σύνολο 4.

Θεωρητικά δηλαδή σε τριπλή ισοβαθμία έστω και με νίκη με 1 γκολ διαφορά στο ΟΑΚΑ, το παίρνουμε εμείς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...