Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έεετσι!

Άντε να παλεύουν την Κυριακή οι αιώνιοι γιά το ποιός θα βγεί δεύτερος!

Πρωτάθλημα?Τι είναι αυτό? Τρώγεται?.

Σού κάνουν δώρα και εσύ .....Τι να πείς.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όση τύχη είχαμε την Πέμπτη τόση μας έλειψε σήμερα. Έτσι είναι η μπάλα. Αν και το δεύτερο γκολ της μπουγάτσας ήταν τραγικό. Δεν μπορεί να σε περνάει ο μουσλίμοβιτς στο σπριντ.

Δεν κράζω άλλο γιατί τουλάχιστον σήμερα σκυλιάσανε μέσα στο γήπεδο και ας μην τους έκατσε.

Δημοσ.
Ρε παιδιά τέτοιο καημό τον είχατε?

ΟΙ δυο πρώτοι που έτρεξαν να σχολιάσουν την ήττα είναι οπαδοί του οσφπ.

Ήήήήήήήήήήμαρτον ρε σεις......

Δεν είχαμε να σκουπίσουμε τα δάκρυα, γι' αυτό δεν αργήσαμε. :lol:

Δημοσ.

Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο... Το Χ πιστεύω θα ήταν πιο δίκαιο, αλλά έτσι είναι η μπάλα...

Γουστάρω πάντως Πάοκ δεύτερο :devil:

Δημοσ.
Δεν είχαμε να σκουπίσουμε τα δάκρυα, γι' αυτό δεν αργήσαμε. :lol:

Έχετε πολύ πλάκα εσείς οι οσφπ... Πάντως είστε καλοδεχούμενοι... Αρκεί να μην εξαφανιστείτε στο τέλος..

Δημοσ.

Πάντως βάσει προγράμματος ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Έχει μόνο 2 παιχνίδια που μπορεί να χάσει βαθμούς (ΠΑΟ, Ηρακλής). Αντίθετα ο ΠΑΟ έχει 5 παιχνίδια που (κι όσο δε παίζει ο Ζιλμπερτο) η γκέλα είναι πολύ πιθανη (Πανιώνιο, ΟΣΦΠ, Αστέρα, Ατρόμητο, Γιάννενα).

Ο ΠΑΟΚ νομίζω πως λόγω Σαντος (όπως ειχε συμβεί και με εμας παλιότερα) δε μπορεί να αντέξει τη πίεση του φαβορί - έχει μάθει να δουλεύει σε περιβάλλον χωρίς πίεση και αν παίξει παιχνίδι που κρίνει τη χρονιά καταρέει.

Δημοσ.

Τον Μαυροειδη γιατι δεν τον κοιτας καθολου??

Γιατι τον εχω κοψει επιπεδου Περπερογλου.

ΟΜΩΣ η αληθεια ειναι οτι ΜΑΚΑΡΙ να ειχα ενα παικτη σαν τον Μαυροειδη χτες να ριξω οταν εριχνες μεσα τον Μαυροκεφαλιδη και επαιρνε το 4ο του Πεκο.

ΕΦΟΣΟΝ τα βρουμε για τον pf(δλδ μεινει ο Χεισλιπ ή έρθει αντιστοιχος) και εφοσον ειτε μεινει ο Πεκο είτε φυγει και ερθει ο Μαριτς τοτε εγω γουσταρω Μαυροειδη σαν 5ο.

ΥΓ. Συμφωνω για Καιμακογλου...πολυ κακο για το τιποτα. Συμπαθητικος. Μεχρι εκει.

Δημοσ.
Γιατι τον εχω κοψει επιπεδου Περπερογλου.

ΟΜΩΣ η αληθεια ειναι οτι ΜΑΚΑΡΙ να ειχα ενα παικτη σαν τον Μαυροειδη χτες να ριξω οταν εριχνες μεσα τον Μαυροκεφαλιδη και επαιρνε το 4ο του Πεκο.

ΕΦΟΣΟΝ τα βρουμε για τον pf(δλδ μεινει ο Χεισλιπ ή έρθει αντιστοιχος) και εφοσον ειτε μεινει ο Πεκο είτε φυγει και ερθει ο Μαριτς τοτε εγω γουσταρω Μαυροειδη σαν 5ο.

ΥΓ. Συμφωνω για Καιμακογλου...πολυ κακο για το τιποτα. Συμπαθητικος. Μεχρι εκει.

μαριτς?? μπλιαχ... δεν νομιζω να ταιριαζει στο συστημα του ομπρα.. εκτος και αν θυμηθουμε εποχες βρανκοβιτς...

Δημοσ.
μαριτς?? μπλιαχ... δεν νομιζω να ταιριαζει στο συστημα του ομπρα.. εκτος και αν θυμηθουμε εποχες βρανκοβιτς...

Οχι ρε μαν, κατσε, δεν νομιζω οτι εχουν σχεση.

Τον Μαριτς της Παρτιζαν λεω ετσι?:-)

ΥΓ. Ο Πεκοβιτς και αν δεν ταιριαζει αλλα ειδες

---------- Προσθήκη στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:09 ----------

Παιζουμε το παιχνιδι με τις φωτογραφιες?

Να παιξω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...