dreaming123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Η αρχή είναι δύσκολη.... Νίκο άλλα έσοδα έχει το μπάσκετ και άλλα το ποδόσφαιρο. Εγω δεν θέλω ουτε το Γιούρκα ουτε τον Κυργιάκο.
Mika Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Τι ωραια μερα ηταν αυτη σημερα;;; πανω που παραιτηθηκε ο ακατανομαστος, ηρθε και το διπλο στο σεφ και εδεσε το γλυκο! παντα τετοια
johnnyestia Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Υπέροχη μέρα η χθεσινή για τον Παναθηναϊκό. Διπλό στο ΣΕΦ και ιδανικές εξελίξεις στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θέλω ο Kwsn-Men να μας κάνει ανάλυση αν στην τελευταία φάση υπάρχουν βήματα του Παπαλουκά πρίν το φάουλ που κάνει ο Σάρας. Εγώ ξέρω πως 3 βήματα στο μπάσιμο οι διαιτητές τα χαρίζουν μόνο αν αυτό γίνεται χωρίς πίεση. Όσοι ολυμπιακοί παντως εξακολουθούν να μιλάνε για διαιτησία γενικά και δεν βλέπουνε την σαφή αγωνιστική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού εθελοτυφλούνε, και πολύ μάλιστα.
fullon Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 στο τελος ηταν φαουλ και ηταν απλα προκλητικο που δεν δοθηκε! με μια λαθος αποφαση καταστραφηκε ολοκληρο παιχνιδι ετσι απλα.
wizzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 @fullon: άντε και ήταν foul. Τα βήματα του Παπαλουκά γιατί δεν τα έδωσαν;
fullon Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 αμα στο οακα γινοταν κατι τετοιο να δω τι θα λεγατε. το ιδιο και με τα 5 φαουλ (3 σε 2 λεπτα) στον Μπουρουση τα 2 τελευταια ηταν οτι ναναι. τεσπα με τετοια προκλητικα σφυριγματα περιμενετε να παει μπροστα το μπασκετ. ετοιμαστειτε για νεο show στο επομενο παιχνιδι ποιος ο λογος να παιζεις μια ολοκληρη χρονια για την πρωτη θεση καιναρχεται ο αλλος, να σφυριζει μπουρδες και να μη σφυριζει τα οφθαλμοφανη και να καταστρεφες οτι εχτιζες ενα χρονο? τα ιδια και τα ιδια εχει καταντησει ηλιθιο πια. ειναι απλα προκλητικο
klog Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 αμα στο οακα γινοταν κατι τετοιο να δω τι θα λεγατε. το ιδιο και με τα 5 φαουλ (3 σε 2 λεπτα) στον Μπουρουση τα 2 τελευταια ηταν οτι ναναι. τεσπα με τετοια προκλητικα σφυριγματα περιμενετε να παει μπροστα το μπασκετ. ετοιμαστειτε για νεο show στο επομενο παιχνιδι Θες να με τρελάνεις πρωινιάτικα, ΔΕΝ ήταν φάουλ το 5ο του Μπουρούση πάνω στον Διαμαντίδη???/ ή μήπως τα βήματα (σωστά) στον Μπατίστ τα κάνει και ο Τσίλντρες κατα κόρον (κάθε αμερικάνος λόγω της γνωστής διαφοροποίησης) αλλά δεν σφυρίζονται..... Η διαιτησία ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών χάσατε λόγω του ανύπαρκτου προπονητή σας και της αδυναμίας του να δημιουργήσει στο παρκέ ένα σύστημα συνεργασίας(μην μπερδέυεις την εφυία του Παπαλουκα) ή ένα τρόπο να αξιοποιήσει τους σουτερ (Γκρηρ , Χαλπερίν) με εύκολα σουτ.....αν θυμάσαι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε και στην πρώτη θητεία του στην Εθνική με τον Αλβέρτη στα ντουζένια του κανένα σύστημα για να σουτάρει.............. Επιτέλους ανοίξτε τα μάτια σας , θέλετε δουλειά και έναν δυο παίκτες ακόμη.......
fullon Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ρε τι μου λες τωρα? τι προπονητη και κανα δυο παιχτες ακομη? πνιχτηκε το φαουλ στο τελευταιο δευτερολεπτο? τραβηξε το διχτακι ο διαμαντιδης? ηταν αλλοιωση αποτελεσματος? ηταν χαλια για αλλη μια φορα η διαιτησια στο ΣΕΦ στο τελευταιο λεπτο που κριθηκε το παιχνιδι? τι μου λες τωρα δλδ πλακα μου κανεις? παιχνιδια καρμπον με τον παναθηναικο να κερδιζει στο τελευταιο δευτερολεπτο με φαλτσοσφυριγμα.. εχει συμβει παρα πολλες φορες ολος ο κοσμος ειδε φαουλ εκτος των παναθηναικων! και δεν ειπα οτι παιχτηκε διαστημικο μπασκετ απο καμια ομαδα, το παιχνιδι στις λεπτομερειες θα πηγαινε αλλα ΠΑΡΤΟ δικαια ρε μεγαλε, αφου εχειςομαδαρα οπως λες, οχι με σπρωξιμο σφυριγμα και με το ετσι θελω ! και ο κοσμος δεν ειναι ολοι ψυχραιμοι, ειδε αυτα που ειδε και φρικαρε, παλι καλα που δεν ειχαμε χειροτερα. Τον παναθηναικο το ότι τον σπρώχνουν οι διαιτητες όποτε τα ψιλοβρεί σκουρα είναι μία πραγματικότητα.Κλάσσικό παράδειγμα οι ημιτελικοί φέτος. πουσε ρε Πηλοιδη με το non-call σου..
johnnyestia Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ο Διαμαντίδης τράβηξε το διχτάκι και ο Σάρας το χέρι του Παπαλουκά γιατί τον είδαν να κάνει βήματα και γιατί τα είχανε πάρει στο κρανίο που δεν εκτελέστηκε ξανά η βολή που μόλις είχε χάσει ο Μπατίστ λόγω του λέιζερ. Πλάκα σου κάνω όπως φαίνεται ότι μας κάνεις και εσύ fullon
fullon Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 johnnyestia στο οακα οταν βαρανε βολη οι παιχτες του ολυμπιακου ΔΕΝ υπαρχουν laser? πεστο και αυτο να μη μας μεινει τριχα! Βηματα απλα ΔΕΝ υπηρχαν, ειναι τουλαχιστον γελοιο αυτο που λες οτι εκανε ο ενας φαουλ και ο αλλος τραβηξε διχτακι επειδη νομισαν οι παιχτες οτι εγιναν βηματα ( πηραν και χαρτι διαιτησιας τωρα και οι παιχτες? )
wizzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Σε ρώτησα κάτι και απαντάς αερολογίες. Δεν σε ρώτησα τι θα γινόταν στο ΟΑΚΑ. Σε ρώτησα κάτι άλλο στο οποίο δεν μου απαντάς. Δεν θέλω, ούτε είναι χρήσιμο, να ανοίξουμε κουβέντα για τη διαιτησία του παιχνιδιού. Ο λόγος είναι ότι για κάθε σφύριγμα που βρίσκεις φάλτσο εσύ, θα βρίσκω ένα εγώ και πάει λέγοντας. Επέλεξες να σχολιάσεις την τελευταία φάση, διότι το σφύριγμα ή μη, σε εκείνη τη φάση μπορεί να έκρινε το παιχνίδι. Αισθάνεσαι αδικημένος επειδή δεν σφυρίχτηκε το φάουλ στον Παπαλουκά. Καμία αντίρρηση. Οπότε σε ρωτάω λοιπόν, θα αισθανόσουν αδικημένος αν σφύριζαν τα - πεντακάθαρα - βήματα του Παπαλουκά και τελείωνε εκεί η φάση;
wizzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ΟΚ, αφού είσαι τόσο σίγουρος, δες αφού βγάλεις τα κόκκινα γυαλιά και μέτρα τα τρία (3) βήματα του Παπαλουκά (στο 01:16) πριν το lay-up και το φάουλ του Σάρας.
Snolly Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Έλα μωρε fullon σε όλο το παιχνίδι κηνυγάς, η διαιτησία ήταν παραπάνω από καλή χθες, σφυρίζανε ολόσωστα. Θα μας τα ζαλίσεις τώρα με το φάουλ; Και στο Βερολίνο πάλι εμάς σφυρίζανε; Πωπω γκρίνια δλδ, πάρτο απόφαση, στο μπάσκετ ακόμα χάνεις αν δεν το αντέχεις μην παρακολουθείς το σπορ. Και να ανάψετε μια λαμπάδα στον Μπουρούση, δε μπορώ να φανταστώ πόσους πόντους διαφορά θα είχανε τα ματς μεταξύ μας διαφορετικά.
fullon Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 non call... βηματα ΔΕΝ υπαρχουν .. και το ξαναλεω ΔΕΝ ειναι ουτε η πρωτη ουτε η δευτερη φορα που συμβαινει αυτο σε τελευταια δευτερολεπτα παιχνιδιου. ειναι στανταρ πια αμα το παιχνιδι παει καλαθι - καλαθι ειναι σαν να τοχεις χαμενο μιας και ξερεις τι θα γινει στο τελος Snollygoster εγω λαμπαδα θα αναψω γιατι ξερω τι θα γινοταν αν επαιζε μεχρι τελους. αλλα τον κανονισαν και αυτον σε 1-2 λεπτακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.