johnnyestia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Κατι που χτυπησε ασχημα. Εμένα πιο άσχημα μου χτύπησε αυτή η αμερικανιά που σκαρφίστηκαν τα μυαλά της ΕΣΑΚΕ. Φάνηκε πως επίτηδες προσπαθούσαν να καλύψουν τον εθνικό ύμνο και σίγουρα θα είχαν το σκεπτικό τους.
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Τετάρτη είδα στο contra.gr 24... δεν ξέρω.... Στο site του παναθηναϊκού αναφέρει 25 οπότε πέμπτη είναι...
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύεις να χάσεις αυτό το ματς με αυτόν τον πολύ κακό, ειδικά στην επίθεση, παναθηναϊκό... σε αντίθετη περίπτωση η διαφορά θα ήταν 20+ Θέλω να σταθώ σε αυτό και μόνο. Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στην επίθεση, τα ποσοστά του στα σουτ ήταν παιδικής χαράς. Το παιχνίδι το κέρδισε καθαρά από τα επιθετικά rebound και από το ξέσπασμα 2-3 παιχτών του με τα 3ποντα, που έδωσαν τη διαφορά σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Αλλιώς θα μιλούσαμε για κηδεία. Επίσης, έκανε πολλά κλεψίματα, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει ο Ολυμπιακός, πουν σημαίνει ότι δούλεψε αρκετά. Για του λόγου το αληθές, έριξα και μια ματιά στα στατιστικά και με επιβεβαιώνουν απόλυτα. Εχεις καλύτερα ποσοστά στο σκοράρισμα, αλλά έχεις τα μισά κλεψίματα και 10 λιγότερα επιθετικά ριμπάουντ. Εκδήλωσα δηλαδή 15 διπλές επιθέσεις ενώ έκλεψα άλλες 14. Καταλαβαίνει κανείς ότι τα μισά αν είχαν μπει από αυτές τις επιθέσεις, θα μιλούσαμε για διαφορά 20 πόντων + Έσπασα τα καλάθια με όλη τη σημασία της λέξεως. Γι' αυτό εγώ χτυπιέμαι ότι η ομάδα θα έπρεπε να έχει αποκτήσει Πάρκερ πάση θυσία ή έστω έναν Ντελφίνο. Τότε θα ήταν πραγματικά αχτύπητη. http://www.sport.gr/default.asp?pid=98&mid=22323&cid=2602 Εμένα πιο άσχημα μου χτύπησε αυτή η αμερικανιά που σκαρφίστηκαν τα μυαλά της ΕΣΑΚΕ. Φάνηκε πως επίτηδες προσπαθούσαν να καλύψουν τον εθνικό ύμνο και σίγουρα θα είχαν το σκεπτικό τους. Το σκεπτικό του ηλίθιου προφανώς...
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Προσεξε δεν διαφωνω ως προς οτι δεν βελτιωνεσαι. Προφανως αλλιως τζαμπα τα βαζεις τα λεφτά. Απλα αυτο που θελω να τονισω είναι οτι δεν εφτασες σε τετοιο σημειο ωστε να είσαι αλλαζόνας.(μην το παρεις προσωπικα) Ξερω πως ειναι να χαιρεσαι τιτλο προσωπικα μετα απο χρονια. πχ θεωρω οτι σημερα η αμυνα μας ηταν πολύ κλαή. 68 πόντους οχι ασχημα για μια απο τις καλυτερες επιθέσεις. Επιθετικα κακοι ειμασταν και λιγο καλυτερος ο ολυμπιακος. Οι παικτες δεν είχαν καθαρό μυαλό. Όπως διάβασα από τον Ομπράντοβιτς στάθηκε στα 3 χαμένα τρίποντα στους -5 και απο όπου το -5 έγινε -11. Ίσως θα έπρεπε να πάρει ταιμ άουτ εκεί. Η αλήθεια είναι οτί είδα ενα πολύ καλό περπέρογλου αμυντικά(γιατί να μην παίζει πάντα έτσι). Ακόμα δεν θεωρώ πως ο γιαννάκης εκλεψε την ταυτότητα του Ομπράντοβιτς. Γιατι? Διότι δεν παρούσιασε κάτι το ιδιαίτερο(σωστός θα είναι ο αντίλογος σου-έκανε κάτι ο ομπράντοβιτς). Στο μόνο που με εξέπληξε ήταν 5αρι ο μαυροκεφαλίδης. Δεν το περίμενα. Αντιμετώπισε καλά τα π&ρ γενικότερα αλλα και πάλι είχε πρόβλημα στα σπλιτ ουτ. Γενικότερα λίγη ψυχραιμία χρειαζόταν και τα πράγματα μπορεί να ήταν διφορετικά. Για να πιέσεις πρέπει να έχεις τα πόδια να το κάνεις Γενικότερα προτιμώ να μην προχωρήσω ευρωλίγκα δεν έγινε και τίποτα και οι παίκτες μου να ξεκουραστούν... ΥΓ: Νομίζω πως οφείλω να είμαι πικραμένος καθώς 1) μ'αρεσει η ομάδα μου να κερδίζει 2) θεωρώ ότι χάσαμε άδικα αυτο τον τίτλο, οχι γιατι ο αντιπαλος δεν ηταν καλύτερος αλλα γιατί θολώσαμε.. Συμβαινουν αυτα στον αθλητισμό όμως και δεν μπορούμε πάντα να κερδίζουμε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα Θεωρεις οτι επαιξες καλη αμυνα, οταν ο ΟΣΦΠ ειχε 17 επιθετικα ριμπαουντς???? Καλος χρυσος ο Περπερογλου οσο αφορα την ενεργεια που εβγαζε στο γηπεδο, αλλα ουτε στα ριμπαουντς βοηθησε, ουτε επαιξε σωστη περιφερειακη αμυνα. Η αποψη μου ειναι πως το παιχνιδι το κερδισε ο ΟΣΦΠ καθαρα και δικαια γιατι καταφερε να σταματησει το π&ρ του Παο.
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να σταθώ σε αυτό και μόνο. Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στην επίθεση, τα ποσοστά του στα σουτ ήταν παιδικής χαράς. Το παιχνίδι το κέρδισε καθαρά από τα επιθετικά rebound και από το ξέσπασμα 2-3 παιχτών του με τα 3ποντα, που έδωσαν τη διαφορά σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Αλλιώς θα μιλούσαμε για κηδεία. Επίσης, έκανε πολλά κλεψίματα, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει ο Ολυμπιακός, πουν σημαίνει ότι δούλεψε αρκετά. Για του λόγου το αληθές, έριξα και μια ματιά στα στατιστικά και με επιβεβαιώνουν απόλυτα. Εχεις καλύτερα ποσοστά στο σκοράρισμα, αλλά έχεις τα μισά κλεψίματα και 10 λιγότερα επιθετικά ριμπάουντ. Εκδήλωσα δηλαδή 15 διπλές επιθέσεις ενώ έκλεψα άλλες 14. Καταλαβαίνει κανείς ότι τα μισά αν είχαν μπει από αυτές τις επιθέσεις, θα μιλούσαμε για διαφορά 20 πόντων + Έσπασα τα καλάθια με όλη τη σημασία της λέξεως. Γι' αυτό εγώ χτυπιέμαι ότι η ομάδα θα έπρεπε να έχει αποκτήσει Πάρκερ πάση θυσία ή έστω έναν Ντελφίνο. Τότε θα ήταν πραγματικά αχτύπητη. http://www.sport.gr/default.asp?pid=98&mid=22323&cid=2602 Το σκεπτικό του ηλίθιου προφανώς... Συμφωνώ, η διαφορά είναι ότι ο παναθηναϊκός θα το έκανε ενώ ο ολυμπιακός κόμπλαρε και δεν είναι η πρώτη φορά... ο Παπαλουκάς για άλλη μια φορά πήγε να μας δώσει χαμένο ματς... Εγώ το βλέπω και μην πάρεις στραβά την έκφραση, ως "κόμπλεξ" το οποίο είναι λογικό βέβαια να υπάρχει όταν μια ομάδα έχει τόσο καιρό να πάρει τίτλο και ειδικότερα αν χάνει συνεχώς από έναν αντίπαλο... Ο Ντελφίνο είναι για γέλια... παίκτης που τη μια μέρα μπορεί να σουτάρει από παντού και να τα βάζει και την επόμενη να μην σταυρώσει πόντο...
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το αν δεν βοηθας στα μπλοκ ουτ ειναι ενα αλλο μερος(αμυντικό δεν διαφωνώ)..Δλδ εσυ θεωρεις οτι εισαι ευχαριστημενος με τοσες επιθεσεις βάζοντας 68 πόντους? Αν τα εκοβ και αυτα τοτε θα ησουν πολύ κάτω Αυτό το αποδεικνυουν και τα στατιστικα των παικτων που εχουν κατα βαση να τραβουν το σκορ..Τουλαχιστον δεν τον εκανε γιο-γιο παλι ο τσιλντρες. Είδες πόση σημασία παίζει ο κωστάκης για την ομάδα μου?
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ, η διαφορά είναι ότι ο παναθηναϊκός θα το έκανε ενώ ο ολυμπιακός κόμπλαρε και δεν είναι η πρώτη φορά... ο Παπαλουκάς για άλλη μια φορά πήγε να μας δώσει χαμένο ματς... Εγώ το βλέπω και μην πάρεις στραβά την έκφραση, ως "κόμπλεξ" το οποίο είναι λογικό βέβαια να υπάρχει όταν μια ομάδα έχει τόσο καιρό να πάρει τίτλο και ειδικότερα αν χάνει συνεχώς από έναν αντίπαλο... Ο Ντελφίνο είναι για γέλια... παίκτης που τη μια μέρα μπορεί να σουτάρει από παντού και να τα βάζει και την επόμενη να μην σταυρώσει πόντο... Δεν είναι θέμα κόμπλεξ, είναι θέμα εμπειρίας. Δεν έχει συνηθίσει αυτή η ομάδα σε do or die παιχνίδια ακόμα. Προτιμώ τον Ντελφίνο του "μία παίζω, μία δεν παίζω" από τον Χαλπερίν του δεν "παίζω ποτέ"
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως πιστεύω ότι με τον σάρας σε καλή κατάσταση θα το παίρναμε το ματσάκι... θα βοηθούσε απίστευτα επιθετικά τις στιγμές που κόλλαγε η ομάδα(σχεδόν σε όλο το ματς) ---------- Προσθήκη στις 00:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:19 ---------- Και να μην ξεχνιόμαστε γιατί κάτι σαν να διάβασα παραπάνω... In Zeljko we trust!!!!!!!!!!!!!!!
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το αν δεν βοηθας στα μπλοκ ουτ ειναι ενα αλλο μερος(αμυντικό δεν διαφωνώ)..Δλδ εσυ θεωρεις οτι εισαι ευχαριστημενος με τοσες επιθεσεις βάζοντας 68 πόντους? Αν τα εκοβ και αυτα τοτε θα ησουν πολύ κάτωΑυτό το αποδεικνυουν και τα στατιστικα των παικτων που εχουν κατα βαση να τραβουν το σκορ..Τουλαχιστον δεν τον εκανε γιο-γιο παλι ο τσιλντρες. Είδες πόση σημασία παίζει ο κωστάκης για την ομάδα μου? Κοιτα εμενα προσωπικα μου φτανει η νικη και ειμαι υπερευχαριστημενος με το +4. Οτι βαλαμε 68 ποντους και κερδισαμε εχει διπλη αναγνωση. Αρχικα, το οτι τα σπασαμε οπως λες και συ, στο οποιο βεβαια δε διαφωνω. Ειμασταν παρα πολυ αστοχοι, και οχι μονο στα 3ποντα αλλα και στις βολες και στα 2ποντα. Ωστοσο, η αλλη πλευρα ειναι οτι σε κερδισα σχετικα ευκολα, σε ματς που πηγε στον ρυθμο που ηθελες (δηλ αν καταφερνε να τρεξει ο ΟΣΦΠ, τι θα γινοταν??) και εχοντας τους Τσιλι/Κλειζα σε τραγικη κατασταση στην επιθεση. Φανηκε λοιπον, οτι η ομαδα εχει βαθος. Γιατι δε νομιζω να σας χαλασε ο Μαυροκεφαλιδης που επαιξε και 5αρι (θυμηθειτε ποσοι τον βριζατε εδω μεσα), αλλα και ο Βουισιτς που οσο κληθηκε να παιξει, τα καταφερε. + Οτι ειχαμε και τον Γλυνιαδακη, σε περιπτωση που χρειαζοταν. Ρωτω λοιπον εγω. Εκτος του Μπατιστ και του Πεκο, θελετε ή οχι ακομα εναν σεντερ? Θα επαιρνε ή οχι χρονο σημερα, οταν μαλιστα ειχατε φορτωθει με φαουλς? Θελατε ή οχι ενα 4αρι (εστω τον Χεισλιπ) απο την αρχη της χρονιας για να εχει προσαρμοστει στην ομαδα? (καλα το ενδεχομενο να επαιζε σημερα ο Τσαρτσαρης του τελευταιου 1,5χρονου, δεν υπαρχει). Ειναι ή οχι λιγος ο Καλαθης για τετοια ματς? Θελετε ή οχι ενα 3αρι με στοιχειωδη εφεση στο σκοραρισμα/ριμπαουντ/αμυνα? Και αυτα δεν τα λεω επειδη κερδισα σημερα. Τα λεω απ την αρχη της χρονιας.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Πότε παίζουμε στο ΟΑΚΑ? Την άλλη βδομάδα?
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Την αλλη Κυριακη πιστευω. Δυσκολο ματς. Αλλα πλεον ολα ειναι πιθανα.
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ρε Χρήστο να μην τα ξαναλέμε... η διαφορά του περσινού παναθηναϊκού με τον φετινό είναι σε παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής, αυτοί που έπαιζαν στα κρίσιμα πέρσι παίζουν και φέτος... Η διαφορά η μεγάλη οφείλεται στον κακό σπανούλη, λογικό το παλικάρι έχει να ξεκουραστεί κάτι χρόνια και το καλοκαίρι ήταν όλη η εθνική, ότι ο σάρας δεν έχει παίξει όλη τη χρονιά και ότι ο χαζούλης(φώτσης) ξέχασε να σουτάρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.