KaizerSoze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Aπο αλλου τα περιμεναμε και απο αλλου μας ηρθαν... Κανονιστε ΖΩΑ(στους Ελληνες παει αυτο). Γυρισατε αυτο το ματς με την Ρομα και τωρα πατε στην Τουμπα με το +2 σιγουρο. Κανονιστε να το κανετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ +3 μην πω +5 να τελειωνουμε γιατι αλλιως Ν.Αφρικη θα παει ο Μωρας με τον Πλιατσικα...
Tilemaxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μπράβο στον Ολυμπιακό, αλλά γελάει κανείς με τον τιτλο του sport-fm.gr που λέει ότι το θηρίο ξύπνησε! Απο τον φετινό ΠΑΟ είμαστε σίγουρα καλύτεροι, και αυτό δεν αμφισβητείται.
Erwdios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Aπο αλλου τα περιμεναμε και απο αλλου μας ηρθαν.. Το είχες παίξει και στοίχημα? Για το 0-2 στο ημίχρονο που έλεγες μιλάω.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Απο τον φετινό ΠΑΟ είμαστε σίγουρα καλύτεροι, και αυτό δεν αμφισβητείται. Αλλο σου λεει ---------- Προσθήκη στις 21:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:06 ---------- Το είχες παίξει και στοίχημα? Για το 0-2 στο ημίχρονο που έλεγες μιλάω. Ναι, αυτο και τον στημενο ασο με την Καβαλα, που χασαμε 0-2. Τα επιασα?
geovard Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Απο τον φετινό ΠΑΟ είμαστε σίγουρα καλύτεροι, και αυτό δεν αμφισβητείται. Άλλο αυτό και άλλο η λέξη θηρίο ε? Να υποθέσω ότι πρέπει να τρέμουν οι Σέλτικς?
Tilemaxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δεν μου λέει άλλο. Βγάζει χολή και προσπαθεί να μειώσει την κούπα που πήραμε. Το οτι είμαστε μέσα στις καλύτερες ομάδες της ευρώπης και βέβαια μας κάνει θηρία. Ξυδάκι geovard.
Erwdios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, αυτο και τον στημενο ασο με την Καβαλα, που χασαμε 0-2. Τα επιασα? Μπα, κουβά. Δεν μίλησα εγώ όμως για στημένο άσο με την Καβάλα, εκτός αν τα λες σε εμένα για να τα ακούει ο Νικωλακόπουλος.
geovard Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δεν μου λέει η άλλο. Βγάζει χολή και προσπαθεί να μειώσει την κούπα που πήραμε. Το οτι είμαστε μέσα στις καλύτερες ομάδες της ευρώπης και βέβαια μας κάνει θηρία. Ξυδάκι geovard. Άντε να χαρείς τον τσίγκο γιατί ποιός ξέρει πάλι πότε. Το ξυδάκι είναι βαρύ για το στομάχι μου.Εχω πλακωθεί στα μπυρόνια αυτή τη στιγμή.Άκου θηρίο με 68-64! Εξ άλλου σου είπα μπράβο σας.Τι άλλο θες?Να κάνω νηστεία και μετάνοια?Τη γνώμη μου λέω.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Καλή χώνεψη. Τα λέμε αργότερα, παω να δω Μπάρτσα.
Erwdios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Άντε να χαρείς τον τσίγκο γιατί ποιός ξέρει πάλι πότε.Το ξυδάκι είναι βαρύ για το στομάχι μου.Εχω πλακωθεί στα μπυρόνια αυτή τη στιγμή.Άκου θηρίο με 68-64! Μαγική εικόνα το σκορ, σε έναν αγώνα όπου αν ο Ολυμπιακός είχε μια στοιχειώδη ευστοχία στα σουτ, θα είχες φύγει με 20 πόντους στο κεφάλι. Για του λόγου το αληθές, δες πόσες διπλές επιθέσεις εκδήλωσε.
vlachaquito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ λαθος η αλλαγη Σαρας. Την κρισιμη στιγμη ο Γιαννακης βαζει Μαυροκεφαλιδη που χρεωνεται 2 φαουλακια, ε και? Εμεις ποιον ειχαμε σαν ασπιδα των Πεκο-Μαικ? Οπως γραφω και διπλα, μηπως αρχιζει να τα χανει ο ζοτς?? Απο τα θετικα μονο η αμυνα πανω στον κλειζα και η πολυ καλη παρουσια του περπερογλου.. Απο τα αλλα, κουρασμενη ομαδα, και στο μυαλο και στο σωμα.. Αν συνεχισει ετσι η κατασταση, θελει μια καλη ανανεωση η ομαδα γιατι πλεον ο ολυμπιακος εχει καλη ομαδα...
Erwdios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Απο τα θετικα μονο η αμυνα πανω στον κλειζα και η πολυ καλη παρουσια του περπερογλου...ΑΜΥΝΤΙΚΑ μόνο fixed Πολύ μικρό μήνυμα
johnnyestia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πώπω, βλέπω το θέλατε πολύ το κυπελλάκι σήμερα. Άκου ξυδάκια και συναφή στον ΠΕΝΤΑΚΙΣ πρωταθλητή Ευρώπης. 10+ χρόνια φάπας από τον αιώνιο σας έχουν κάτσει βαριά στον σβέρκο φαίνεται γιαυτό μην προσπαθείτε να μας πικάρετε γιατί μόνο γέλιο προκαλείτε. Σε καλή μεριά ...:lol:
alexis333 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ξυδακι κι εσυ μαζι με το geovard... Θα περασει δε πειραζει....
foufoutios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τα ιδια λεμε για το ποδοσφαιρο! Ξυδι Τοπ ειναι καλο.. Αντε 'γεια σας! και καλη χωνεψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.