Erwdios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Σε ένα ματς ποδοσφαίρου παίζουν δύο ομάδες... Η γη είναι στρόγγυλη και γυρίζει... Εγώ σου επισημαίνω ότι το παιχνίδι έχει πολλές ομοιότητες, τπτ λιγότερο, τπτ περισσότερο. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθώ εγώ ή εσύ.
KleKoR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Η γη είναι στρόγγυλη και γυρίζει... Κάτι έχω ακούσει... Εγώ σου επισημαίνω ότι το παιχνίδι έχει πολλές ομοιότητες, τπτ λιγότερο, τπτ περισσότερο. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθώ εγώ ή εσύ. Στο ματς με την Ίντερ αν κάποιος καιγόταν για την νίκη ήταν ο παναθηναϊκός... Σε εκείνο το ματς η ίντερ μας υποτίμησε και νόμισε πως θα είχε ένα ήσυχο βράδυ, μη ξεχνάς πως μας είχε νικήσει σχετικά εύκολα στην αθήνα, επίσης δεν ήταν ματς ζωής η θανάτου(για την ίντερ) και την πάττησε. Στο ματς στην ρώμη, η ρόμα θα καίγεται για την νίκη εμείς αντιθέτως θα είμαστε καλυμμένοι με την ισοπαλία... Η ρόμα χρειάζεται οπωσδήποτε γκολ αυτό σημαίνει πως θα μας σφυροκοπήσει ειδικά από το 60 και μετά, πιστεύω πως στην αρχή θα μπει στο ματς όπως κάνει συνήθως με πολλές πάσες στην άμυνα και θα ψάξει το γκολ αν βρει την ευκαιρία... αν δεν έχει βάλλει γκολ μέχρι το 60 τότε θα ανέβει μπροστά και εκεί θα μας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για αντεπίθεση. Άλλα παιχνίδια... και γενικότερα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ματς ομίλων με νοκ άουτ ματς, δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση, είναι άλλες οι συνθήκες...
Erwdios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι έχω ακούσει... Στο ματς με την Ίντερ αν κάποιος καιγόταν για την νίκη ήταν ο παναθηναϊκός... Σε εκείνο το ματς η ίντερ μας υποτίμησε και νόμισε πως θα είχε ένα ήσυχο βράδυ, μη ξεχνάς πως μας είχε νικήσει σχετικά εύκολα στην αθήνα, επίσης δεν ήταν ματς ζωής η θανάτου(για την ίντερ) και την πάττησε. Στο ματς στην ρώμη, η ρόμα θα καίγεται για την νίκη εμείς αντιθέτως θα είμαστε καλυμμένοι με την ισοπαλία... Η ρόμα χρειάζεται οπωσδήποτε γκολ αυτό σημαίνει πως θα μας σφυροκοπήσει ειδικά από το 60 και μετά, πιστεύω πως στην αρχή θα μπει στο ματς όπως κάνει συνήθως με πολλές πάσες στην άμυνα και θα ψάξει το γκολ αν βρει την ευκαιρία... αν δεν έχει βάλλει γκολ μέχρι το 60 τότε θα ανέβει μπροστά και εκεί θα μας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για αντεπίθεση. Άλλα παιχνίδια... και γενικότερα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ματς ομίλων με νοκ άουτ ματς, δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση, είναι άλλες οι συνθήκες... Μάλλον δεν θυμάσαι ότι από τη στιγμή που πέτυχες το γκολ, η Ίντερ σε σφυροκοπούσε ανελέητα μέχρι το 94 και δεν μπορούσες να περάσεις το κέντρο. Εγώ πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και τώρα, με τη διαφορά ότι αυτό θα γίνει από την αρχή και ενδεχομένως με μία πλήρη Ρόμα. Και επιμένω, ότι σχεδόν πάντα τα 2 τελευταία παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες στους ομίλους είναι νοκ άουτ. Δεν είσαι ManU να έχεις καθαρίσει πρόκριση από τον τέταρτο αγώνα και να βάζεις τα δεύτερα μέσα, είσαι μία μικρομεσαία ομάδα που παίζει την πρόκρισή της στα 2 τελευταία ματς του ομίλου. Τέλος έχω βαρεθεί αυτό το παραμύθι με τις συνθήκες. Δηλαδή χιονίζει όταν είναι νοκ άουτ, ενώ όταν δεν είναι βρέχει?
Tilemaxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Στην ουσία ο ΠΑΟ έχει 3 δυνατά παιχνίδια σε 2 εδβομάδες. Θα πάει κουρασμένος στην Τούμπα, και ύστερα ξανα πάλι κρίσιμο παιχνίδι στο Ολίμπικο την Πέμπτη. Δεν ξέρω το κατα πόσο θα αντέξει.
KleKoR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είσαι ManU να έχεις καθαρίσει πρόκριση από τον τέταρτο αγώνα και να βάζεις τα δεύτερα μέσα, είσαι μία μικρομεσαία ομάδα που παίζει την πρόκρισή της στα 2 τελευταία ματς του ομίλου. Ο Παναθηναϊκός καθαρίζει την πρόκριση από το 4ο ματς.... και την πρωτιά μάλιστα... άρα δεν είναι μια μικρομεσαία ομάδα... Τέλος έχω βαρεθεί αυτό το παραμύθι με τις συνθήκες. Δηλαδή χιονίζει όταν είναι νοκ άουτ, ενώ όταν δεν είναι βρέχει? Ανάποδα τα λες, δεν θυμάσαι καλά, όταν βρέχει είναι νοκ άουτ, ενώ όταν δεν είναι χιονίζει :cool::cool:
Chris_85 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν μ'αρεσει που παμε με 2 5ρια και 2 4αρια στον τελικό. Θα δουμε ομως αυριο ΓΙατι με τον Σερμαντινι θα πηγαινες με 3 4αρια? Το μεγαλο προβλημα για τον ΟΣΦΠ ειναι οτι αν δεν παιξει ο Μπουρουσης (που και να παιξει, παλι ειναι 3 βδομαδες οφφ) θα εχουμε σοβαροτατο προβλημα στην αμυνα.
Erwdios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ο Παναθηναϊκός καθαρίζει την πρόκριση από το 4ο ματς.... και την πρωτιά μάλιστα... άρα δεν είναι μια μικρομεσαία ομάδα... Λάθος, γιατί αν έχανες από την Ίντερ στο Μεάτσα και από την Ανόρθωση στο ΟΑΚΑ έμενες απ' έξω. Άρα δεν είχες καθαρίσει καμία πρόκριση μέχρι το ΟΑΚΑ. Και συγνώμη για το μεσαία... Ανάποδα τα λες, δεν θυμάσαι καλά, όταν βρέχει είναι νοκ άουτ, ενώ όταν δεν είναι χιονίζει :cool::cool: Πες το κι έτσι ρε συ Καίσαρη...
Anubis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ΓΙατι με τον Σερμαντινι θα πηγαινες με 3 4αρια? Το μεγαλο προβλημα για τον ΟΣΦΠ ειναι οτι αν δεν παιξει ο Μπουρουσης (που και να παιξει, παλι ειναι 3 βδομαδες οφφ) θα εχουμε σοβαροτατο προβλημα στην αμυνα. Οχι δεν εχω 3 τεσσαρια..Γιατι ο Σερμαντινι δεν μπορει να μαρκαρει κανενα 4αρι σου..Η εστω μονο τον Μαυροκεφαλιδη. Απο την αλλη οταν το Μαιο θα εχω τον τσαρτσαρη τοτε θα εχω πλεονεκτημα. Αν δεν παιξει ο μπουρουσης εχεις προβλημα γιατι δεν σου βγαινουν τα ματσς απ ο σοφο μπορει με το ζορι να παιξει 20 λεπτα(μαξ) και μετά σου μένει ο βουισιτς και ο γλυνιαδακης για να σωσουν την παρτίδα. Εκεί δεν μπορούν
Chris_85 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Οχι δεν εχω 3 τεσσαρια..Γιατι ο Σερμαντινι δεν μπορει να μαρκαρει κανενα 4αρι σου..Η εστω μονο τον Μαυροκεφαλιδη. Απο την αλλη οταν το Μαιο θα εχω τον τσαρτσαρη τοτε θα εχω πλεονεκτημα. Το αριθμητικο πλεονεκτημα. Αν και δε χωραει και πολλη συζητηση το πρωταθλημα, πολυ δυσκολα να το χασεις. Αν δεν παιξει ο μπουρουσης εχεις προβλημα γιατι δεν σου βγαινουν τα ματσς απ ο σοφο μπορει με το ζορι να παιξει 20 λεπτα(μαξ) και μετά σου μένει ο βουισιτς και ο γλυνιαδακης για να σωσουν την παρτίδα. Εκεί δεν μπορούν Οχι τοσο λογω των ματς απ, οσο των περιστροφων στην αμυνα. Ο Μπουρουσης ειναι ο μονος που μπορει να τρεξει στις περιστροφες με καποια αξιοπρεπεια, ενω ο Σχορτσιανιτης (οντας ο καλυτερος ψηλος στην Ευρωπη σ αυτο τον τομεα) ή θα παιξει φοβερες αμυνες χαμηλα και θα τρεξει σε καθε περιστροφη, ή θα κανει 2 χαζα φαουλς απ το 5λεπτο και θα αχρηστευτει για ολο το παιχνιδι. Παντως, ακομα και αν πιστευω πως ο Παο για διαφορους λογους ειναι το φαβορι (δεν αναφερομαι στη διαιτησια), ελπιζω οι παικτες μας να εχουν καταλαβει πως φετος ο πιο εφικτος στοχος ειναι το αυριανο ματς..
KaizerSoze Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Λογω της μετριας καταστασης και των δυο και ειδικοτερα της ασυνεπειας που βλεπω τελευταια στα μεγαλα ονοματα και των δυο(πχ Κλειζα, Τσιλντρες, Σπανουλης, Πεκο, Μητσος εχουν μεταπτωσεις τελευταια) πιστευω οτι ακριβως αυτα τα ονοματα θα το κρινουν Πχ ο Ολυμπιακος εχει μονιμα καλο τον Τεοντοσιτς και εμεις τον Μαικ. Οποιος τους πλαισιωσει με περισσοτερες καλες αποδοσεις απο τα αλλα αστερια θα κερδισει. Θεωρω λιγο χλωμο λογω της καταστασης που ειναι και οι δυο να το καθαρισει ο Χαλπεριν ή ο Φωτσης ας πουμε
Chris_85 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Kοιτα εγω απο σας θεωρω δεδομενη την καλη αποδοση των Πεκο-Μπατιστ-Σπανουλη, καθως θα λειπει κ ο Μπουρουσης αλλα και η περιφερειακη μας αμυνα ειναι κακη. Για μας, θεωρω πως ο Τσιλντρες θα παιξει πολυ καλα, και ο Παπαλουκας. Για τον Τεοντοσιτς δεν ειμαι σιγουρος, ψιλοδυσκολευεται με πολυ γρηγορους και πιεστικους αντιπαλους τυπου Σπανουλη..Επισης ο Κλειζα θεωρω πως θα εχει ευκολο εργο, τουλαχιστον σε οτι αφορα τον τομεα των ριμπαουντς γιατι απο ποντους οποιοσδηποτε αριθμος μεταξυ 0-30 ειναι πιθανος γ αυτον. Το μονο σιγουρο ειναι ομως πως με την απουσια του Μπουρουση, αν θελουμε να κερδισουμε, ΠΡΕΠΕΙ ενας εκ των 2 ''βοηθητικων'' παικτων μας Σοφο/Βουισιτς να ατα παει πολυ καλα (στην αμυνα) και ενας εκ των 2 Χαλπεριν/Πενν να σκοραρει απ την περιφερεια.. Για τον Βασιλοπουλο δεν συμμεριζομαι τον συγκρατημενο ενθουσιασμο πολλων συγγαυρων, οτι θα τα παει πολυ καλα. Δεν γινεται ενας παικτης να παει απ το 0 που βρισκεται ολη τη χρονια, στο 100, σ ενα παιχνιδι..
KleKoR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Λάθος, γιατί αν έχανες από την Ίντερ στο Μεάτσα και από την Ανόρθωση στο ΟΑΚΑ έμενες απ' έξω. Άρα δεν είχες καθαρίσει καμία πρόκριση μέχρι το ΟΑΚΑ. Και συγνώμη για το μεσαία... Βρε 'συ στον όμιλο με την άρσεναλ αναφέρομαι το 2001-2002:-D Άρα επιστρέφουμε στη "μεγάλη" ομάδα
geovard Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ακούω ένα σχολιασμό στο ραδιόφωνο ότι αν δεν πήγαινε ο Καραγκούνης να μπερδέψει το Σπυρόπουλο στη φάση τού πέναλτι, ο Σπυρόπουλος θα καθάριζε τη φάση?Στέκει?
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ακούω ένα σχολιασμό στο ραδιόφωνο ότι αν δεν πήγαινε ο Καραγκούνης να μπερδέψει το Σπυρόπουλο στη φάση τού πέναλτι, ο Σπυρόπουλος θα καθάριζε τη φάση?Στέκει? Όχι. Την παράβαση ο Σπυρόπουλος θα την έκανε. Τον ψάρωσε ο αντίπαλος. Ο Σπυρόπουλος έπρεπε να κάνει ότι ακριβώς έκανε ο Καραγκούνης και να μην απλώσει το πόδι του. Ο άλλος θα έπεφτε από μόνος του.
Psyx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ακούω ένα σχολιασμό στο ραδιόφωνο ότι αν δεν πήγαινε ο Καραγκούνης να μπερδέψει το Σπυρόπουλο στη φάση τού πέναλτι, ο Σπυρόπουλος θα καθάριζε τη φάση?Στέκει? μπα αποκλείεται... ο γκουνης; ο πιο σταθερός παίχτης μας χθες; αυτός που δεν χαλούσε το ρυθμό και την ανάπτυξη; προσωπικά χθες, αν εξαιρέσεις την εκτέλεση κόρνερ στο γκολ του Σάλπι, ήταν για τρελές φάπες... και να πω ότι φέτος ΙΣΩΣ είναι η μοναδική σωστή εκτέλεση κόρνερ του τυπάρα... έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι ΠΑΝΤΑ οι εκτελέσεις του πάνε ίσα-ίσα στο πρώτο δοκάρι και χαμηλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.