Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωδιέ, η λίστα που παρέθεσε ο Snolly αφορά την κατάταξη των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη τόσο τους ευρωπαϊκούς αγώνες όσο και τους εγχώριους. Δεν είναι μόνο για το Ch. L.

Όσο για το ότι μόλις φέτος μας περάσατε μια θέση στα rankings του CH. L. , αυτό επιβεβαιώνει τα περι Ευρωπαίου καρπαζοεισπράχτορα γιατί έχετε συμμετάσχει πολλές παραπάνω φορές από εμάς, ελέω παράγκας. Άσε που έπρεπε να κοιμηθεί και ο Θεός όπως φέτος για να τα καταφέρετε.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σειταριδης ε; Και οι υπόλοιποι έχουν χάσει πολλά ματς ε; Οοοοκ...

ο Erwidos ρώτησε τι δικαιολογίες έχω και σέρνομαι... και του απάντησα... θα

έπρεπε δηλαδή να είμαι η Β' Παθολογική του κρατικού Νίκαιας για να σέρνομαι;

είπα ξεκάθαρα ότι δεν είναι δικαιολογία αυτοί που ανέφερα... είναι η πραγματικότητα:

ο Παναθηναϊκός σέρνεται λόγω αυτών (άποψη μου)... εσένα το σύρσιμο

προέρχεται από εκείνους που δεν παίζουν, εμένα από εκείνους που παίζουν

αντί να τρώνε πάγκο... τα περί σαθρών επιχειρημάτων και κλάψας (πάλι)

για τους τραυματίες, αδιάφορα...

χθες ήμουν σχεδόν στη ίδια ευθεία με τον άξονα... αυτό το πράγμα να παίρνει

αμυντικός της Ρόμα διστακτικά την μπάλα και να κατεβαίνει σιγά-σιγά μέχρι

λίγο πριν την μεγάλη περιοχή μας χωρίς πίεση και μαρκάρισμα, με είχε αφρίσει...

όσο χαίρομαι για τη νίκη, άλλο τόσο θέλω να μπορέσει κάποιος να δει τα

στραβά κι ανάποδα που κράζουμε τόσο καιρό... πως να ελέγχει η ομάδα την

άμυνα και το κέντρο, όταν σου λείπει το μόνο καθαρό μυαλό που έχεις αυτήν

την περίοδο; εκτός κι αν περιμένεις από τον Σιμάο να παίξει αυτό το ρόλο :lol:

Δημοσ.
τρέλανέ μας πάλι, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΜΑΣ, χθες έστω και για 5 λεπτά μας σήκωσες ΞΑΝΑ την τρίχα κάγκελο...

2. Διάβασα πολλούς, πάρα πολλούς, να λένε ότι η Roma ήταν χθες χαλαρή και έπαιζε σαν σε οικογενειακό διπλό και διάφορα τέτοια... Σε ΟΛΟΥΣ όσους συμφωνήσατε με αυτό θέλω να πω κάτι, ειλικρινά χωρίς παρεξήγηση. Παρακολουθείτε ευρωπαικό ποδόσφαιρο?? Είχατε δει αυτή την ομάδα ξανά φέτος?? Δεν θέλω να το παίξω παντογνώστης αλλά όποιος ξέρει τη Roma δεν ξαφνιάστηκε καθόλου χθες. Αυτό είναι το παιχνίδι της. Αργός ρυθμός, πολλές αλλαγές μπάλας γύρω από τα φοβερά αμυντικά χαφ της και όταν επιτίθεται το κάνει γρήγορα πατώντας και στις δυο πλάγιες γραμμές απομονώνοντας τους αντιπάλους. Μεγάλη έλλειψη βέβαια ο Totti που ακόμα έχει την ποιότητα να κάνει τα δύσκολα εύκολα...

3. @ Ερωδιός: Φίλε μου είναι δυνατόν? Αλήθεια το πιστεύεις ότι γκρέμισες "το μύθο του ευρωπαίου Παναθηναικού"?? Πως??? Δείχνοντας μια λίστα με την οποία λες ότι με ξεπέρασες ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ στο champions league?? Γιατί δεν μας είπες σε πόσους αγώνες και πόσες συμμετοχές γενικότερα? Η αλήθεια είναι μια και την ξέρουμε όλοι. Ο Παναθηναικός ήταν και είναι η ελληνική ομάδα που εκτός συνόρων έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από όλους τους άλλους. Αν, λέω ΑΝ, κάποια στιγμή καταφέρετε αυτό να το αλλάξετε θα το αντιληφθούμε όλοι χωρίς να το γράψει κάποιος. Προς το παρόν όμως αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός...

4. Και κάτι τελευταίο. Μιλάμε για βαθμούς, μεταγραφές, παιχταράδες, κούπες κτλ κτλ... Μην παραλείπουμε όμως κάτι βασικό.. Ήταν αρχές της χιλιετίας όταν για τελευταία μας μίλησαν για ισότιμη και ταυτόχρονη λύση στο γηπεδικό... Πλέον, 19/2/2010 ο οσφπ κοντεύει να κλείσει 7 χρόνια στο σπίτι του. Το σπίτι του Παναθηναικού είναι σε μακέτες. Της αεκ στο μυαλό του γρανίτσα.... Φαντάζομαι κατανοούμε όλοι τι σημαίνει για μια ομάδα με φιλοδοξίες ένα σύγχρονο γήπεδο τόσο σαν οικονομικός όσο και σαν αγωνιστικός παράγοντας... Και κατάφερε ο οσφπ τη σεζον 2009-2010 να περάσει τον Παναθηναικό σε βαθμούς?? Καταλαβαίνεις που το πάω ε...?

Κλείνω την έκθεση μου. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δημοσ.
Μα όλος ο πρόλογος του πρώτου σου μηνύματος είναι άγριο πικάρισμα σε εμένα και εντούτοις δεν αρπάχτηκα, αλλά σου απάντησα με ανάλογο ύφος και πάντα με διάθεση χαβαλέ. Τώρα αν εσύ είσαι τόσο ευέξαπτος, sorry, θα το προσέχω next time.

Και όχι, δεν παίζω WoW, βαρέθηκα.;)

Φιλικά.

Τα λέω ωραία ο κερατάς το ξέρω. Δες PM.

Δημοσ.

3. @ Ερωδιός: Φίλε μου είναι δυνατόν? Αλήθεια το πιστεύεις ότι γκρέμισες "το μύθο του ευρωπαίου Παναθηναικού"?? Πως??? Δείχνοντας μια λίστα με την οποία λες ότι με ξεπέρασες ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ στο champions league?? Γιατί δεν μας είπες σε πόσους αγώνες και πόσες συμμετοχές γενικότερα? Η αλήθεια είναι μια και την ξέρουμε όλοι. Ο Παναθηναικός ήταν και είναι η ελληνική ομάδα που εκτός συνόρων έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από όλους τους άλλους. Αν, λέω ΑΝ, κάποια στιγμή καταφέρετε αυτό να το αλλάξετε θα το αντιληφθούμε όλοι χωρίς να το γράψει κάποιος. Προς το παρόν όμως αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός...

4. Και κάτι τελευταίο. Μιλάμε για βαθμούς, μεταγραφές, παιχταράδες, κούπες κτλ κτλ... Μην παραλείπουμε όμως κάτι βασικό.. Ήταν αρχές της χιλιετίας όταν για τελευταία μας μίλησαν για ισότιμη και ταυτόχρονη λύση στο γηπεδικό... Πλέον, 19/2/2010 ο οσφπ κοντεύει να κλείσει 7 χρόνια στο σπίτι του. Το σπίτι του Παναθηναικού είναι σε μακέτες. Της αεκ στο μυαλό του γρανίτσα.... Φαντάζομαι κατανοούμε όλοι τι σημαίνει για μια ομάδα με φιλοδοξίες ένα σύγχρονο γήπεδο τόσο σαν οικονομικός όσο και σαν αγωνιστικός παράγοντας... Και κατάφερε ο οσφπ τη σεζον 2009-2010 να περάσει τον Παναθηναικό σε βαθμούς?? Καταλαβαίνεις που το πάω ε...?

Αδερφέ, δεν παρέθεσα εγώ κάποιο πίνακα, ο Snolly το έκανε κι εγώ απλώς απάντησα με τον σωστό πίνακα. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι θέλεις κι εγώ επίσης, απόλυτα λογικό, αλλά scripta manent.

Και είναι διαφορετικό να έχεις κατακτήσει 12 τίτλους τα τελευταία 13 χρόνια όντας πιο πάνω από τον βασικό σου αντίπαλο. Ξέρουμε όλοι ότι 2 καρπούζια δεν χωράνε στην ίδια μασχάλη, αλλά ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι και πολυνίκης στην Ελλάδα είναι και περισσότερους βαθμούς από τον ΠΑΟ στην Ευρώπη έχει καταφέρει να συγκεντρώσει.

Ο Παναθηναϊκός, που τόσα χρόνια, σύμφωνα με εσάς, σκορπάει τον τρόμο στην Ευρώπη, είχε να επιδείξει έναν πίνακα και τπτ παραπάνω. Όταν το πρωτάθλημα είχε κριθεί από τον Φεβρουάριο, λογικό δεν είναι η ομάδα σου να επικεντρώνεται στο μοναδικό της στόχο που είναι η πορεία στην Ευρώπη?

Τώρα το τι θα αντιληφθείτε και πότε είναι δικό σας θέμα. Όσο θα συνεχίσετε να εκφράζετε απόψεις όπως αυτή στην κορυφή της σελίδας, τόσο θα έρχονται οι πίνακες να σας διαψεύδουν.

Τώρα για το γήπεδο, εγώ θεωρώ ότι μέχρι και ο Κεραυνός Σαμπάναγα πρέπει να έχει το δικό του ιδιόκτητο γήπεδο. Θα μπορούσες να έχεις ήδη γήπεδο, αν δεν υπήρχε ένας κύριος ονόματι Βωβός στη μέση, να απαιτεί εμπορικά και τσιμεντοποίηση χώρων για να παραχωρήσει μία έκταση στον υποβαθμισμένο Βοτανικό. Δεν δέχεται καν το καθεστώς της ήπιας εμπορικής χρήσης αν θυμάμαι καλά.

Τα παράπονα στο Δήμαρχο λοιπόν.

Τα λέω ωραία ο κερατάς το ξέρω. Δες PM.

Αϊ σιχτήρ. :lol:

Έχεις pm. :P

Δημοσ.

Πως διάολο ήμασταν κωλόφαρδοι όταν η αντίπαλη ομάδα έκανε μία ευκαιρία και έβαλε δύο γκολ δεν μπορώ να καταλάβω...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το δοκάρι του Ρίισε δεν μετράει;

Γι' αυτό μίλησα προηγουμένως για ρεαλιστική αποτίμηση του αγώνα και όχι μόνο του αποτελέσματος:

Το αποτέλεσμα συνιστά πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο ως αποτέλεσμα αυτό καθαυτό, όσο και σε συνάρτηση του τρόπου με τον οποίο ήρθε.

Από αυτού του σημείου μέχρι του να παρουσιάζεται η Ρόμα ως μια ομάδα που δεν έκανε περίπου τίποτε και από τύχη έβαλε δύο γκολ, υπάρχει νομίζω μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Μα αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία που έκανε η ρομα.

Το ένα γκολ ήρθε από την κλάση του βουσινιτς(τον καταραμένο δεν τον ξαναπαίρνω σε μάνατζερ) και το άλλο από το πέναλντυ...

Άλλη ευκαιρία της ρόμα δεν θυμάμαι...

• Super Moderators
Δημοσ.

Και το γκολ του Σισέ από την κλάση του ήρθε, ο αμυντικός κρεμασμένος επάνω του ήταν, δε σημαίνει κάτι αυτό.

Άλλωστε, τα δύο προηγούμενα γκολ του Παναθηναϊκού είχαν ισχυρή δόση τύχης.

Τέλος πάντων, άξια την πήρε τη νίκη, αν μη τι άλλο για το πείσμα που έδειξε, δεν συζητάω αυτό. Απλά, αυτό που λέω είναι ότι στις πλαγιοκοπήσεις της Ρόμα υπέφερε, στο κέντρο πάλευε ένας Σιμάο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, άρα έχει πράγματα να τον προβληματίσουν. Η Ρόμα σε μια μάλλον μέτρια βραδιά της του δημιούργησε προβλήματα: πέρα από τους πανηγυρισμούς και τη χαρά, η Ρόμα είναι πλέον υποψιασμένη, της αρκεί ένα γκολ και αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός αν επιχειρήσει να πάρει το μηδέν παίζοντας 90 λεπτά πίσω από τη σέντρα και με τους 11, θα δεινοπαθήσει.

Παρενθετικά, πρέπει να βρουν τρόπο να στηρίξουν το Σισέ στην επίθεση, είναι κρίμα ένας παίκτης που μπορεί να πάρει παραμάζωμα τον αντίπαλό του να χάνεται με τρεις αντιπάλους επάνω του.

Τέλος πάντων, αυτά εν συντομία, και πάλι μπράβο του Παναθηναϊκού.

Δημοσ.
Και το γκολ του Σισέ από την κλάση του ήρθε, ο αμυντικός κρεμασμένος επάνω του ήταν, δε σημαίνει κάτι αυτό.

Άλλωστε, τα δύο προηγούμενα γκολ του Παναθηναϊκού είχαν ισχυρή δόση τύχης.

Τέλος πάντων, άξια την πήρε τη νίκη, αν μη τι άλλο για το πείσμα που έδειξε, δεν συζητάω αυτό. Απλά, αυτό που λέω είναι ότι στις πλαγιοκοπήσεις της Ρόμα υπέφερε, στο κέντρο πάλευε ένας Σιμάο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, άρα έχει πράγματα να τον προβληματίσουν. Η Ρόμα σε μια μάλλον μέτρια βραδιά της του δημιούργησε προβλήματα: πέρα από τους πανηγυρισμούς και τη χαρά, η Ρόμα είναι πλέον υποψιασμένη, της αρκεί ένα γκολ και αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός αν επιχειρήσει να πάρει το μηδέν παίζοντας 90 λεπτά πίσω από τη σέντρα και με τους 11, θα δεινοπαθήσει.

Παρενθετικά, πρέπει να βρουν τρόπο να στηρίξουν το Σισέ στην επίθεση, είναι κρίμα ένας παίκτης που μπορεί να πάρει παραμάζωμα τον αντίπαλό του να χάνεται με τρεις αντιπάλους επάνω του.

Τέλος πάντων, αυτά εν συντομία, και πάλι μπράβο του Παναθηναϊκού.

Αυτό ακριβώς λέω μερικά ποστ πιο πριν, διαφωνώ όμως για την μέτρια βραδιά της ρόμα, η ρόμα κατέβηκε για να κάνει ακριβώς αυτό που έκανε, να μην χάσει σε πρώτο βαθμό και αν της κάτσει κάποιο γκολ καλώς και μέχρι το 84 καλά τα πήγαινε...

Στην Ιταλία ναι θα χρειαστούμε τύχη. θα παίξουμε με αντεπιθέσεις οπότε οι σισε σάλπι και λέτο που είναι αρκετά γρήγοροι πιστεύω πως θα δημιουργήσουν κάποια προβλήματα... Πίσω ο θεός βοηθός...

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός το έχει κάνει και θα το ξανακάνει, είναι μανούλα στο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα (και του Ολυμπιακού συμπεριλαμβανομένου) να περιμένει τον αντίπαλό του και με μισή φάση να παίρνει αυτό που θέλει.

Το παιχνίδι στο Ολύμπικο θα μοιάζει πολύ με το περσινό στο Μεάτσα. Με τη διαφορά ότι πλέον, ο ΠΑΟ δεν χρειάζεται καν γκολ του Σαριέγκι.

Δημοσ.
Ο Παναθηναϊκός, που τόσα χρόνια, σύμφωνα με εσάς, σκορπάει τον τρόμο στην Ευρώπη, είχε να επιδείξει έναν πίνακα και τπτ παραπάνω. Όταν το πρωτάθλημα είχε κριθεί από τον Φεβρουάριο, λογικό δεν είναι η ομάδα σου να επικεντρώνεται στο μοναδικό της στόχο που είναι η πορεία στην Ευρώπη?

Τώρα κατάλαβες τι είπες? Κρίνετε το πρωτάθλημα από το φλεβάρη και ασχολείται ο Παναθηναικός μόνο με την πορεία στην ευρώπη, σωστά?? εσύ σε άλλο πρωτάθλημα παίζεις?? δεν κρίνετε και για σένα?? μπερδεύτηκες...

και τέλος πάντων, όχι, ο Παναθηναικός δεν σκορπάει τρόμο στην ευρώπη. αυτό το λες εσύ για να κάνεις μόνος σου αντίλογο.

αυτό που έχει καταφέρει ο Παναθηναικός είναι στη συνείδηση των ουδέτερων να έχει πάντα περισσότερες ελπίδες από εσένα ακόμα και απέναντι σε ισχυρότερους αντιπάλους. απλά αυτό. μεταξύ μας, δεν χρειαζότανε να στο πω αυτό. το ξέρεις κι εσύ. όσο για το πινακάκι, λίγους μήνες θα κρατήσει. επίσης το ξέρουμε όλοι

Δημοσ.
Ο Παναθηναϊκός το έχει κάνει και θα το ξανακάνει, είναι μανούλα στο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα (και του Ολυμπιακού συμπεριλαμβανομένου) να περιμένει τον αντίπαλό του και με μισή φάση να παίρνει αυτό που θέλει.

Το παιχνίδι στο Ολύμπικο θα μοιάζει πολύ με το περσινό στο Μεάτσα. Με τη διαφορά ότι πλέον, ο ΠΑΟ δεν χρειάζεται καν γκολ του Σαριέγκι.

Καμία σχέση....

Δεν μπορείς να συγκρίνεις ματς νοκ άουτ με ματς ομίλων...

Δημοσ.
Καμία σχέση....

Δεν μπορείς να συγκρίνεις ματς νοκ άουτ με ματς ομίλων...

Μα και το περσινό παιχνίδι στο Μεάτσα νοκ άουτ ήταν για εσένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...