Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eτσι μπραβο ρε παιδια, να τους ανεβει και η ψυχολογια για το ντερμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δεν εχω τι αλλο να πω, μπραβο τους για μια ακομα φορα... :-)

Oσο για το ματς πιστευω πως ο Σισσε επαιξε μια χαρα εαν εξερεσετε το γεγονος οτι τον μαρκαραν συνεχως 2-3 παιχτες της Roma.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σάλπι:

Σχετικά με την ήττα από την Καβάλα και τα όσα ακολούθησαν, ο Σαλπιγγίδης είπε: "Στεναχωρεθήκαμε όλοι. Πέρασε όμως και δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Τα παιχνίδια είναι συνεχή και πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις συνθήκες. Όταν δημιουργούνται θέματα τα συζητάμε. Κάποιοι χαίρονται. Ισως πουλάει. Είμαστε στη χώρα της κωλοτούμπας. Θα έχουμε τις καλές και τις κακές. Εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν μόνο αρνητικά. Η ζωή είναι έτσι. Τη μία μέρα είσαι ήρως και την άλλη τίποτα. Ας προσπαθούν αυτοί, θα προσπαθούμε και εμείς και θα δούμε στο τέλος ποιος θα κερδίσει. Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου πρωτάθλημα και πρωτίστως θέλω αυτό".

καρκίνος στους δημοσιοκάφρους...

---------- Προσθήκη στις 03:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:07 ----------

τώρα που βλέπω το γκολ του Βούτσινιτς στο replay, αν δεν έσκυβε ο βύντρα,

πάνω του θα πήγαινε... μου θύμισε κίνηση από μπάλα που παίζαμε στις

αλάνες στα 13 μας...

---------- Προσθήκη στις 03:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:09 ----------

roma%2B2.JPG

εκτός περιοχής η ανατροπή;

Δημοσ.
ο Νόμπλιας είναι χέστης γιατί δεν έχει τα κότσια να στείλει κερκίδα τους 2 πειρατικούς του κέντρου.

όταν το κάνει θα τα ξανα πούμε.

Πες μου αν έχει τα κότσια ο ίδος ο Πατέρας ή ο Βγενόπουλος να τους στείλουν κερκίδα!

Πάρτε το χαμπάρι.Το σαπιοκάραβο το κυβερνούν οι πειρατικοί όπως τους λες.Αυτό το eurocup 2004 έκανε καλό στην Ελλάδα.Στον Παναθηναϊκό δεν έκανε καλό.Εσύ αν ήσουν προπονητής θα κρατούσες στο πάγκο αυτά τα δυό παληκάρια?

Αν χαθεί το πρωτάθλημα αυτοί οι δυό θα είναι οι πρωταίτιοι.Γιατί ενώ τη δεδομένη στιγμή που ήταν μάλιστα οκτώ πόντους μπροστά και δεν μασάνε σίδερα δεν θα πάρουν ποτέ τους πρωτάθλημα.Ή φέτος ή ποτέ γι αυτούς τους δυό.Τελεία και παύλα.

Μεταξύ μας σήμερα ο Τεν Κάτε το μάτς θα το έχανε.Χωρίς αμφιβολία.Θυμηθείτε πώς αποκλειστήκαμε με κάτω τα χέρια και τα ...σώβρακα από την ..περίφημη Ατλέτικο.Πού άνετα της πήρε το χι η Γαλατά σήμερα στην Μαδρίτη.Και νικήσαμε τη καλύτερη ομάδα τού κόσμου βάσει στατιστικών το μήνα Γενάρη.Αν αυτό δεν λέει κάτι τότε εγώ τι άλλο να πω?

Δημοσ.

Να υποθέσω πως για να βλέπεις ακόμα δεν παρακολουθείς καν τα παιγνίδια του γαύρου φέτος? :lol::lol::lol:

Εγώ έχω και 2-3 δικαιολογίες για να μην παίζω μπάλα' date=' εσύ τι δικαιολογία έχεις και σέρνεσαι όλη τη χρονιά; :lol:

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Εγώ έχω και 2-3 δικαιολογίες για να μην παίζω μπάλα, εσύ τι δικαιολογία έχεις και σέρνεσαι όλη τη χρονιά; :lol:

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Σεϊταρίδης και ανά (μεγάλες) περιόδους

Καραγκούνης, Κατσουράνης... σχεδόν όλη η άμυνα και το κέντρο... δεν είναι

δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα...

Δημοσ.

Βύντρα' date=' Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Σεϊταρίδης και ανά (μεγάλες) περιόδους

Καραγκούνης, Κατσουράνης... σχεδόν όλη η άμυνα και το κέντρο... δεν είναι

δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα...[/quote']

Σειταριδης ε; Και οι υπόλοιποι έχουν χάσει πολλά ματς ε; Οοοοκ...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Oποιος πει για το Σιμαο ασχημα λογια για το χτεσινο ματς καλυτερα να βλεπει χοκει αντι για μπαλα.... :X:X:X

Το λεω γιατι ηδη αρχισαν μερικοι παλι..

Δημοσ.
Μάλλον εννοεί περιόδους ντεφορμαρίσματος/κακής απόδοσης και όχι απουσίες.

Αν εννοεί αυτό, τότε πρόκειται για σαθρό αντεπιχείρημα έναντι αυτού που ανέφερε ο Erwdios (τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού, προφανώς).

εκτός περιοχής η ανατροπή;

Και μένα αυτή την εντύπωση που έδωσε το πρώτο replay, ζωντανά δεν το ΄χα!

Επίσης μου έκαναν εντύπωση οι πανηγυρισμοί αφού ουσιαστικά παίχτηκε το πρώτο ημίχρονο. Για μια στιγμή μου φάνηκε πως θα έκαναν τον κλασσικό χαιρετισμό προς τις εξέδρες, εκεί δεν μπόρεσα να συγκρατήσω το μειδίαμα. Τίμια νίκη αλλά ανώτερη ομάδα η Ρόμα και νομίζω ότι θα κερδίσει εύκολα στον επαναληπτικό.

Δημοσ.
Αν εννοεί αυτό, τότε πρόκειται για σαθρό αντεπιχείρημα έναντι αυτού που ανέφερε ο Erwdios (τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού, προφανώς).

Χμ, με μια πρώτη ανάγνωση δεν διαφωνώ, αλλά από την άλλη τι προτιμάς: Να έχεις κάποιον τραυματία, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και να "μαγειρεύεις" τρόπους να καλύψεις το κενό του ή να έχεις κάποιον σταθερά ντεφορμέ, που σου "καταστρέφει" το παιχνίδι επειδή για τον ΧΨΖ λόγο "πρέπει" να παίζει;

Προς Θεού, δεν υποστηρίζω τον τραυματισμό (μακάρι να μην τραυματιζόταν ποτέ κανείς). Αυτό που λέω είναι ότι η πρώτη κατάσταση είναι de facto οπότε κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου να την ξεπεράσεις, ενώ η άλλη είναι ποιο "ρευστή".

Δημοσ.
Χμ, με μια πρώτη ανάγνωση δεν διαφωνώ, αλλά από την άλλη τι προτιμάς: Να έχεις κάποιον τραυματία, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και να "μαγειρεύεις" τρόπους να καλύψεις το κενό του ή να έχεις κάποιον σταθερά ντεφορμέ, που σου "καταστρέφει" το παιχνίδι επειδή για τον ΧΨΖ λόγο "πρέπει" να παίζει;

Προς Θεού, δεν υποστηρίζω τον τραυματισμό (μακάρι να μην τραυματιζόταν ποτέ κανείς). Αυτό που λέω είναι ότι η πρώτη κατάσταση είναι de facto οπότε κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου να την ξεπεράσεις, ενώ η άλλη είναι ποιο "ρευστή".

Υπό προϋποθέσεις και το δεύτερο μπορεί να είναι καταστροφικό, η ουσία είναι ότι αν για τον Α ή Β λόγο έχεις ξεμείνει από επιλογές, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι όχι μόνο δυο ενδεκάδες δεν έχουν οι ομάδες μας αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού εκείνοι που κάνουν τη διαφορά (πχ Ζιλμπέρτο δεν έχεις άλλον και γω χωρίς Γκαλέτι είμαι να με κλαιν οι ρέγγες μπροστά, γι' αυτό και φάνηκε τόσο πολύ η προσθήκη του Λούα), τότε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Τι να "μαγειρέψεις" όταν έχεις ξεμείνει από υλικά;

Δημοσ.
Oποιος πει για το Σιμαο ασχημα λογια για το χτεσινο ματς καλυτερα να βλεπει χοκει αντι για μπαλα.... :X:X:X

Το λεω γιατι ηδη αρχισαν μερικοι παλι..

Ο Σιμάο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου χθες.

Δημοσ.

Πολλοι παιχτες βοηθησαν τον ΠΑΟ χτες...

Και ο Σαλπιγγιδης με ενα γκολ και με μια ασιστ...

Ο Σισε με το γκολ στα τελευταια λεπτα...

Ο Σιμαο με τα αμυντικα του καθηκοντα και τη βοηθεια του και στα 2 πρωτα γκολ στις εναεριες μονομαχιες στην περιοχη ...

Ο Λετο ηταν καλος...

Ο Χριστοδουλοπουλος με το γκολ ...

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε η ομάδα χθες... Οι παίκτες το πάλεψαν και έδειξαν ότι το ήθελαν...

Αυτό που συζητάγαμε και με άλλους στο γήπεδο στην ανάπαυλα είναι ότι οι παίκτες δείχνουν πως το θέλουν το ματς και πως προσπαθούν...

Αν ήμασταν και λίγο τυχεροί.... Δεν απειληθήκαμε, στο πρώτο ημίχρονο η ρομα είχε ένα δοκάρι και το γκολ ενώ εμείς είχαμε 3 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ(κατσουρανης, νινης, σισε)

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θυμάμαι τίποτα αξιόλογο εκτός από τα γκολ...

Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη.

Στη ρεβάνς που θα πρέπει να κάτσουμε πίσω δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτή την άμυνα...

Φαβορί είναι η ρόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...