VAssassin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αν ειχαμε και αμυνα θα ηταν 3-0 ,3-1. Καλά και η Ρόμα τα 2 πρώτα δώρο σας τα έκανε.
geovard Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Johnyboy γρήγορα ένα κουτί pampers στον χέστη Νιόπλια όπως λες!Δεν είναι σοβαρές κριτικές αυτές.Δεν χρειάζονται πανηγύρια.Απόψε έπαιξε το μέταλο τού Ευρωπαίου ΠΑΟ. Η ομάδα είναι αυτή που είναι.Με τον Βύντρα να μαρκάρει με τα μάτια στη φάση του 0-1 σε στυλ παιχνιδιού αλάνας, τον Σπυρόπουλο τον πιό αρνητικό παίχτη γιά μένα να κανει ηλίθιο πέναλτυ και τον Νίνη να αποδεικνύει γιά μιά ακόμη φορά ότι έχει μικρές πλάτες γιά μικρό φορτίο. Λέμε αν όλοι αν οι προπονητές του Παναθηναϊκού αξίζουν ή όχι και δεν στεκόμαστε στο πόσοι από όσους παίζουν στην ομαδα αξίζουν πραγματικά να φοράνε τη φανέλα. Εγώ ξέω ότι ο Νιόπλιας είναι καλός προπονητής.Κάποιοι δεν θέλουν να τιο καταλάβουν εδώ μέσα.Αλλά τι να κάνει με τα σαϊνια που έμπλεξε? Πόσο φρόντισε ο Κατσουράνης (ανύπαρκτος) να δικαιώσει τον προπονητή του?Εσείς αν ήσασταν προπονητές δεν θα βάζατε τον Κατσούρ? Ή μήπως θα τον αφήνατε στον πάγκο? Τίποτα δεν άλλαξε κυριοι.Αν είχαμε καλή άμυνα θα είχαμε νικήσει τώρα 3-0.Αλλά? Όλοι ξέρουμε τι φταίει. Όσο γιά τον Νικόλα, το μόνο κακό που έχει κάνει είναι το αφελές κοουτσάρισμα που έκανε με την Καβάλα (ενήργησε σαν ερασιτέχνης και υποτίμησε τον αντίπαλο και δεν προετοίμασε σωστά τούς παίχτες του) και έδωσε το δικαίωμα στον.. φοβερό και τρομερό Άαν Ντε Μος(σιγά τ' αυγά!) να τον κοροϊδεύει! Όπως επίσης ξέρουμε τι θα συμβεί τελικά στην πρόκριση με αυτή την άμυνα από ...φελιζόλ που έχουμε. Το μόνο καλό που βγήκε από το ματς είναι η καλή ψυχολογία που θα βοηθήσει(ελπ'ιζω) στο πρωτάθλημα.
johnyboy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ο Νόμπλιας είναι χέστης γιατί δεν έχει τα κότσια να στείλει κερκίδα τους 2 πειρατικούς του κέντρου. όταν το κάνει θα τα ξανα πούμε.
alexis333 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Συγχαρητηρια... Μεγαλη νικη η αποψινη... Μια τραγικη αμυνα... Ενας Σιμαο σε τρομερα κεφια... Ενας Σισε που απο το πουθενα μπορει να το παστελωσει αν του δωσεις τη μπαλα οπως πρεπει... Συγχαρητηρια..
benign Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Φροντισε ο βλακας ο Τεν Τεν να διωξει τον Νιλσον και τον Γκουμα.Ηταν εμπειροι παικτες και επρεπε να παιζουν μεχρι να βρουμε καλους αντικαταστατες.Χασαμε και τον Ματος.Ποτε θα ξαναρθει?Καλοκαιρι νομιζω?
Cue Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο ο Παναθηναικός τέτοιες συγκινήσεις. Πραγματικά μας αρρώστησε σήμερα. Γιατί να μην έχουμε τέτοια απόδοση από όλες τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη!
johnnyestia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πάει πολύς καιρός που η ομάδα δεν ξενέρωσε τον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ. Φανταστική ατμόσφαιρα στο τέλος. Όσο για το παιγνίδι, έτσι όπως έπαιζαν και οι μεν και οι δε έπρεπε να είχε πάει 0-0, αλλά αυτά έχει η μπάλα. Μεγάλη νίκη πάντως, αλλά η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη.
Erwdios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο ο Παναθηναικός τέτοιες συγκινήσεις. Πραγματικά μας αρρώστησε σήμερα.Γιατί να μην έχουμε τέτοια απόδοση από όλες τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη! Αδερφέ' date=' ή ξέχασες τα emoticons ή μας κάνεις πλάκα με τη λέξη απόδοση... Συγχαρητήρια για την ανατροπή, αλλά πόνεσαν τα μάτια μας Sent from my iPhone using Insomnia.app
KaiZeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί να μην έχουμε τέτοια απόδοση από όλες τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη! Νομίζω υπερβάλεις λίγο.. τι απόδοση πιάσαμε? Σήμερα στον αγώνα από τους 11 που ξεκίνησαν οι 8 ήταν είτε αρνητικοί, είτε δεν βοήθησαν την ομάδα.. και για να τα πω πιο συγκεκριμένα: όλη η αμυντική γραμμή ήταν τραγική, έναν προς έναν, δεν χρειάζεται να πούμε ονομαστικά, τα ξέρουμε αυτά εδώ και μήνες/χρόνια.. τα ίδια παντελάκη μου τα ιδια παντελή μου κατσουράνης, σταθερά αρνητικός, στην ίδια μοίρα με τον καραγκούνη που καίνε την ανάπτυξη της ομάδας με τον τρόπο που παίζουν.. νίνης, άφαντος.. κεφάλαιο σισέ.. ίδια εμφάνιση με την Καβάλα, δεν βοήθησε και δεν βοηθηθηκε (καμία κάθετη, καμία κίνηση), έχασε τεράστια ευκαιρία σε σημαντικότατο χρονικό σημείο..όμως έβαλε το νικητήριο γκολ, παλικαρισιο, ύστερα από ασύλληπτη (για τα δεδομένα του Σάλπι) σέντρα. Αν αυτό είναι αρκετό για να θεωρήσει κανείς οτι έκανε καλή εμφάνιση νομίζω οτι εξαρτάται από την κρίση του καθενός. Ξέρω τι θα λέγανε όλοι, αν δεν έμπαινε το γκολ, όμως με αν δεν παίζουμε μπάλα.. Νίοπλας..σήμερα ήταν απλά κωλόφαρδος.. και τον γκαλίνοβιτς να έβαζε στο παιχνίδι, θα σκόραρε. Δεν μας χαλάει, χρειαζόμαστε και λίγη τύχη αυτή τη περιοδο..Για μένα το κύριο λάθος που έκανε, είναι που έδωσε τόσο χώρο στον riise Παρ'όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.. θα μας αρρωστήσει αυτή η ομάδα...
nrkmaiden Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω υπερβάλεις λίγο.. τι απόδοση πιάσαμε? Σήμερα στον αγώνα από τους 11 που ξεκίνησαν οι 8 ήταν είτε αρνητικοί, είτε δεν βοήθησαν την ομάδα.. και για να τα πω πιο συγκεκριμένα: όλη η αμυντική γραμμή ήταν τραγική, έναν προς έναν, δεν χρειάζεται να πούμε ονομαστικά, τα ξέρουμε αυτά εδώ και μήνες/χρόνια.. τα ίδια παντελάκη μου τα ιδια παντελή μου κατσουράνης, σταθερά αρνητικός, στην ίδια μοίρα με τον καραγκούνη που καίνε την ανάπτυξη της ομάδας με τον τρόπο που παίζουν.. νίνης, άφαντος.. κεφάλαιο σισέ.. ίδια εμφάνιση με την Καβάλα, δεν βοήθησε και δεν βοηθηθηκε (καμία κάθετη, καμία κίνηση), έχασε τεράστια ευκαιρία σε σημαντικότατο χρονικό σημείο..όμως έβαλε το νικητήριο γκολ, παλικαρισιο, ύστερα από ασύλληπτη (για τα δεδομένα του Σάλπι) σέντρα. Αν αυτό είναι αρκετό για να θεωρήσει κανείς οτι έκανε καλή εμφάνιση νομίζω οτι εξαρτάται από την κρίση του καθενός. Ξέρω τι θα λέγανε όλοι, αν δεν έμπαινε το γκολ, όμως με αν δεν παίζουμε μπάλα.. Νίοπλας..σήμερα ήταν απλά κωλόφαρδος.. και τον γκαλίνοβιτς να έβαζε στο παιχνίδι, θα σκόραρε. Δεν μας χαλάει, χρειαζόμαστε και λίγη τύχη αυτή τη περιοδο..Για μένα το κύριο λάθος που έκανε, είναι που έδωσε τόσο χώρο στον riise Παρ'όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.. θα μας αρρωστήσει αυτή η ομάδα... Ο Νινης μια χαρα παιχτης ειναι και θα ηταν ακομη καλυτερος αν δεν ειχατε προπονητη τον Τεν Κατε πριν τον Νιοπλια. Επισης η Roma αν και αρκετα φορμαρισμενη(οχι ομως και η πιο φορμαρισμενη αυτη τη στιγμη στον κοσμο οπως λεει ο φιλος παραπανω) επαιζε με απουσιες βλ. Totti και τραυματιες βλ Βουτσινιτς που ειχε πυρετο, πραγμα που βοηθησε την αμυνα σας ( ο Θεος να την κανει αμυνα ). Τελος, ας μην ξεχναμε οτι τα 2 πρωτα γκολ του Παο δημιουργηθηκαν απο μια στραβολκωτσια.Αν αυτο δεν ειναι τυχη τι ειναι;
johnnyestia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αδερφέ, ή ξέχασες τα emoticons ή μας κάνεις πλάκα με τη λέξη απόδοση... Συγχαρητήρια για την ανατροπή, αλλά πόνεσαν τα μάτια μας Να υποθέσω πως για να βλέπεις ακόμα δεν παρακολουθείς καν τα παιγνίδια του γαύρου φέτος? :lol:
KaiZeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Επισης η Roma αν και αρκετα φορμαρισμενη(οχι ομως και η πιο φορμαρισμενη αυτη τη στιγμη στον κοσμο οπως λεει ο φιλος παραπανω) επαιζε με απουσιες βλ. Totti και τραυματιες βλ Βουτσινιτς που ειχε πυρετο, πραγμα που βοηθησε την αμυνα σας ( ο Θεος να την κανει αμυνα ). http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1102374&lngDtrID=246 δεν το λέω εγώ.. η αρμόδια στατιστική υπηρεσία το λέει.. αν θεωρείται κριτήριο βέβαια.. κι εμάς έλειπε ο ζιλμπέρτο και όσοι βλέπουν παναθηναίκό, η συγκεκριμένη απουσία ξέρουν με τι συνεπάγεται...
johnnyestia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Και πρώτο θέμα στο σίτε της ουέφα http://www.uefa.com/ Ναι ρε τριφυλλάρα!!!!
geovard Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Άμα δεν τρελαθούμε θα είμαστε καλά. Είπε ο Νιόπλιας ότι νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο τον μήνα Ιανουάριο! Ρε ο Βύντρα κέρδισε την καλύτερη ομάδα στοιν κόσμο. Την Καβάλα δεν μπορεί να κερδίσει.Τρέλα.
Psyx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 λοιπόν όπως τα είδα από την 33: - καραγκούνης από το σφύριγμα της έναρξης ως το τέλος περπατώντας λες και μόλις έβγαλε 2 ημίχρονα τρέξιμο... μαρκάρισμα από τα 3 μέτρα και ΠΑΝΤΑ μία κίνηση μετά από τον αντίπαλο... ο Νόμπλιας είναι χέστης γιατί δεν έχει τα κότσια να στείλει κερκίδα τους 2 πειρατικούς του κέντρου. όταν το κάνει θα τα ξανα πούμε. +1.000.000... ποιος έχει τα αρχίδια να τον κρατήσει πάγκο κανά μήνα; όπως π.χ. ο Ζοτς τον Σάρας; έχω βαρεθεί να τον βρίζω, στο γήπεδο μου κλείνει η φωνή με τον γκούνη... - κατσουράνης μια από τα ίδια, πανταχού απών, αρνητικός, οργάνωση παιχνιδιού μηδέν... πάγκο γωνία με τον γκούνη να παίζουν πρέφα... - τον καντέ κόντεψα να μπω στο γήπεδο σήμερα να τον πάρω στο κυνήγι... ντρίμπλες στην περιοχή με 2 επιθετικούς πάνω του και να τραβάω τα μαλλιά μου, αντί να την στείλει στα διαρκείας της 9... - ο Σισσέ μπορεί να μην ήταν κινητικός σήμερα αλλά μεταξύ μας με γιόμες από τον Σαριέγκι και τον Βύντρα και 3 αμυντικούς τριγωνάκι γύρω του, τι να έκανε; για τους υπόλοιπους βαριέμαι και να μιλήσω... μόνο ο Λέτο ξεχώρισε κάπως σήμερα... άμυνα-κέντρο ανύπαρκτο, α ρε Ζιλμπέρτοοοο... μετρούσα τις πρώτες μπαλιές από την περιοχή μας προς το κέντρο στο πρώτο ημίχρονο και ΟΥΤΕ μία δεν έφυγε σωστά... ξεπούλημα τρελό λέμε... ερώτηση: μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Νικόλας είχε πει πως στην Ελλάδα δίνουμε πολύ σημασία στις αλλαγές (χρυσή αλλαγή κλπ) και πως δεν έκανε αλλαγές για να μη χαλάσει το ρυθμό που είχαμε... απόψε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (όπως και με την ΑΕΚ) που τους παίζαμε μονότερμα και είχαμε ρυθμό, γιατί έκανε την αλλαγή του Σάλπι; τον Λέτο με την ΑΕΚ τον θυμήθηκε στο 80... πέρα από την μπάλα(την ποιά και το θέαμα(lol), αυτή η συγκίνηση να φεύγεις από το γήπεδο με τα σούργελα που έχεις για παίχτες και 3-2 στο ροζ φύλλο, απλά δεν υπάρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.