Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην νομίζεις πως έχω καταλάβει και εγώ ακριβώς :P. Παίζει φανατικά ένας δικός μου αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι αποδόσεις διαμορφώνονται από τα ίδια τα στοιχήματα. Δηλαδή πχ, εγώ πουλάω σε εσένα την νίκη του ΠΑΟ σήμερα με απόδοση 2.00 . Αν κερδίσεις παίρνεις τα λεφτά από μένα, αν χάσεις κερδίζω τα λεφτά που πόνταρες. Κάπως έτσι χρηματιστήριο είναι η φάση. :-)

Κατσε ρε δλδ αν πουλάω εγω μια απόδοση και παιχτουν εκει πανω 100 χιλιαρικα και χασω τι γιτουνε;

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατσε ρε δλδ αν πουλάω εγω μια απόδοση και παιχτουν εκει πανω 100 χιλιαρικα και χασω τι γιτουνε;

Βάζεις και ποσό ρε συ. Πχ πουλάς το 2.00 με 10€, άρα ο άλλος μπορεί να παίξει το πολύ 5€ ώστε να πάρει τα 10 που έβαλες. Χοντρικά χοντρικά, δεν ξέρω και πολλές λεπτομέρειες ειπαμε.

Τέσπα, το σημαντικό της υπόθεσης είναι το εξής:

ΠΑΟ ΓΕΡΑ!!!

Δημοσ.

παιδες, υπάρχει καμία βοήθεια, για να δουμε το σημερινό παιχνίδι για καποιον..εκτός ελλάδας?

---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:15 ----------

deponakia,βρηκα ενα ιταλικό, thanks!

edit2: το βρηκα, κολλησε, και μετα απο 2 ταο φαγαμε... χεστο, δεν το ξαναψαχνω...

Δημοσ.
Βάζεις και ποσό ρε συ. Πχ πουλάς το 2.00 με 10€, άρα ο άλλος μπορεί να παίξει το πολύ 5€ ώστε να πάρει τα 10 που έβαλες. Χοντρικά χοντρικά, δεν ξέρω και πολλές λεπτομέρειες ειπαμε.

Ακριβώς έτσι.

Δημοσ.

Αυτος ο φραπεδιαρης ελληναρας, ο νινης, τι βυσμα μανατζερ εχει και παιζει?Παικτης σχολικου επιπεδου (για να μην πω προσχολικου), διχως δυναμη,φαντασια,στατικοτατος.Αν δεν τον βγαλει βλεπω 1-2 ή 1-3 να γινεται.

Δημοσ.

Τα 3 γκολ τα βρηκα παντως. :0))

Αν ειχαμε και αμυνα θα ηταν 3-0 ,3-1. Αυτη η αριστερη πλευρα εμπαζε.Αν ειχαμε κρατησει τον Νιλσον θα ηταν καλυτερα,ειχε σταθερα καλη αποδοση τα τελευταια 2 χρονια.Συν οτι θα ειχε αριστη επικοινωνια με τον Μπιερσμιρ.Τελος παντων ,πρεπει να την προσεξουν την αμυνα στην Ρωμη,αν και μας πανε πολυ τα εκτος εδρας.Και χτες η μεγαλη Μιλαν εκανε κατι παιδαριωδη λαθη στην αμυνα,χειροτερα κι απο εμας.

Δημοσ.

καιρό είχαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο στην Ευρώπη, θύμισε όμορφες εποχές (χάλια παίξαμε, από μεριάς σκοπιμότητας το λέω)

αλλά όπως είπε κι ένας χρήστης παραπάνω, θέλουμε 4 αμυντικούς χθες! απαράδεκτο σκορποχώρι πίσω..

Δημοσ.
Τα μαλακισμένα... Έβαλαν 3 στην Roma και με την Καβάλα...

@fearwhatnow.

Κάνεις λάθος κατά την γνώμη μου.

Παντως σημερα μαζι με κατι αμυντικους (ο θεος να τους κανει) ηταν ο χειροτερος του γηπεδου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...