Snolly Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μην νομίζεις πως έχω καταλάβει και εγώ ακριβώς . Παίζει φανατικά ένας δικός μου αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι αποδόσεις διαμορφώνονται από τα ίδια τα στοιχήματα. Δηλαδή πχ, εγώ πουλάω σε εσένα την νίκη του ΠΑΟ σήμερα με απόδοση 2.00 . Αν κερδίσεις παίρνεις τα λεφτά από μένα, αν χάσεις κερδίζω τα λεφτά που πόνταρες. Κάπως έτσι χρηματιστήριο είναι η φάση. Κατσε ρε δλδ αν πουλάω εγω μια απόδοση και παιχτουν εκει πανω 100 χιλιαρικα και χασω τι γιτουνε;
johnnyestia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κατσε ρε δλδ αν πουλάω εγω μια απόδοση και παιχτουν εκει πανω 100 χιλιαρικα και χασω τι γιτουνε; Βάζεις και ποσό ρε συ. Πχ πουλάς το 2.00 με 10€, άρα ο άλλος μπορεί να παίξει το πολύ 5€ ώστε να πάρει τα 10 που έβαλες. Χοντρικά χοντρικά, δεν ξέρω και πολλές λεπτομέρειες ειπαμε. Τέσπα, το σημαντικό της υπόθεσης είναι το εξής: ΠΑΟ ΓΕΡΑ!!!
john1987 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τέσπα, το σημαντικό της υπόθεσης είναι το εξής: ΠΑΟ ΓΕΡΑ!!! :shifty:
antreaslam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 παιδες, υπάρχει καμία βοήθεια, για να δουμε το σημερινό παιχνίδι για καποιον..εκτός ελλάδας? ---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:15 ---------- deponakia,βρηκα ενα ιταλικό, thanks! edit2: το βρηκα, κολλησε, και μετα απο 2 ταο φαγαμε... χεστο, δεν το ξαναψαχνω...
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ο Βύντρα στο πλασέ του Βούτσινιτς έσκυψε αν προσέξατε. Για πολλές λεμονόκουπες το άτομο...
dark_banishing Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Βάζεις και ποσό ρε συ. Πχ πουλάς το 2.00 με 10€, άρα ο άλλος μπορεί να παίξει το πολύ 5€ ώστε να πάρει τα 10 που έβαλες. Χοντρικά χοντρικά, δεν ξέρω και πολλές λεπτομέρειες ειπαμε. Ακριβώς έτσι.
fearwhatnow Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αυτος ο φραπεδιαρης ελληναρας, ο νινης, τι βυσμα μανατζερ εχει και παιζει?Παικτης σχολικου επιπεδου (για να μην πω προσχολικου), διχως δυναμη,φαντασια,στατικοτατος.Αν δεν τον βγαλει βλεπω 1-2 ή 1-3 να γινεται.
Anubis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 4 παικτες το καλοκαιρι για αμυνα Ελεος με τους αχρηστους ρε πουστη μου..τουλαχιστον 4
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 3-2 , τι φωναζετε; Χιχι Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τα μαλακισμένα... Έβαλαν 3 στην Roma και με την Καβάλα... @fearwhatnow. Κάνεις λάθος κατά την γνώμη μου.
benign Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τα 3 γκολ τα βρηκα παντως. :0)) Αν ειχαμε και αμυνα θα ηταν 3-0 ,3-1. Αυτη η αριστερη πλευρα εμπαζε.Αν ειχαμε κρατησει τον Νιλσον θα ηταν καλυτερα,ειχε σταθερα καλη αποδοση τα τελευταια 2 χρονια.Συν οτι θα ειχε αριστη επικοινωνια με τον Μπιερσμιρ.Τελος παντων ,πρεπει να την προσεξουν την αμυνα στην Ρωμη,αν και μας πανε πολυ τα εκτος εδρας.Και χτες η μεγαλη Μιλαν εκανε κατι παιδαριωδη λαθη στην αμυνα,χειροτερα κι απο εμας.
Harkon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 καιρό είχαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο στην Ευρώπη, θύμισε όμορφες εποχές (χάλια παίξαμε, από μεριάς σκοπιμότητας το λέω) αλλά όπως είπε κι ένας χρήστης παραπάνω, θέλουμε 4 αμυντικούς χθες! απαράδεκτο σκορποχώρι πίσω..
fearwhatnow Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Τα μαλακισμένα... Έβαλαν 3 στην Roma και με την Καβάλα... @fearwhatnow. Κάνεις λάθος κατά την γνώμη μου. Παντως σημερα μαζι με κατι αμυντικους (ο θεος να τους κανει) ηταν ο χειροτερος του γηπεδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.