Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως ακόμη κι αν κάνει το νταμπλ ο Παναθηναϊκός, τού χρόνου πρέπει να γίνει γερό ξεσκαρτάρισμα. Αυτή η ομάδα δεν πείθει.Γιατί κάποιοι από κεί μέσα δεν είναι αυτό που λέμε γεννημένοι πρωταθλητές.Απλά γεννήθηκαν γιά να παίζουν μπάλα.

Και προπαντων να γίνει σαφές ότι δεν υπάρχουν πιό ίσοι από τους ίσους μέσα στην ομάδα.Αν καταλάβατε υπονοώ και τον Καραγκούνη(βασικά αυτόν).Που πρέπει να του περιορίσουν το ρόλο ακριβώς και μόνο στο αυστηρά ποδοσφαιροικό μέρος.Μάθαμε τώρα να λέμε βλακείες γιά σημαίες της ομάδας και αηδίες.Οι σημαίες σηκώνουν συχνά και κούπες.Ο Καραγκούνης τι έχει κάνει? Εδώ αναγορεύσαμε σε σημαία τον μπάρμπα Γιάννη.Τι λέμε τώρα.

Η μοναδική σημαία που ξέρω είναι αυτή του Τζώρτζεβιτς στον Ολυμπιακό.

( Άκουσα ένα οπαδό τού Ολυμπιακού να λέει τον Νικοπολίδη σημαία της ομάδας του.Δεν κατάλαβα.Από πότε ο φραγκοφονιάς μπορεί μα γίνει σημαία ομάδας? Δεν λέγαμε ότι ήταν σημαία και τού Παναθηναϊκού?Μήπως ξέβαψε στο πλύσιμο?

Δημοσ.
Ντάξει, άμα είναι να χαλιέστε τόσο τουλάχιστον κρατήστε το μέσα σας και μην μιζεριάζετε και τους άλλους.

Το φετινό πρωτάθλημα έχει περάσει από 40 κύματα. Όταν χάσαμε από τους γαύρους παρακαλάγαμε να είμαστε στο -2 μέχρι την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, και τώρα κλαίτε σαν μωρά που από +8 πήγε +3.

Αν αυτοί που πρέπει πράξουν ως πρέπει, αυτή η κούπα δεν χάνεται από κανένα γαύρο φέτος.

Μόνο που αυτοί δεν έπραξαν όταν έπρεπε (μεταγραφική περίοδο χειμώνα). Μείνατε χωρίς προσθήκες ενώ ήταν εμφανείς οι αδυναμίες σας, ενώ ο Ολυμπιακός πήρε τον Λουα-Λουα (που γνωρίζει το πρωτάθλημα και προσαρμόστηκε αμέσως) και τον Ντάτολο, που απο σπόντα παίζει σε τόσο χάλια πρωτάθλημα.

Όσο για το αυριανό παιχνίδι, μετά απο αυτό που είπε ο Νιοπλιας τι να πω, πραγματικα δε καταλαβαίνω τη λογική των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκα παιχνίδια.

Για Ζιλμπέρτο: « Αν μπορούσα θα διάλεγα να μην παίξει αύριο και ας παίξει την Κυριακή. Και να τον έχω υγιέστατο. Είναι παίκτης από τα ονόματα μας. Θα μας λείψει».

Πέραν του ότι αν περάσει τη Ρόμα έχει καλή κλήρωση στους 8 και μπορεί να χτυπήσει τελικό, συνήθως αν μια ομάδα αφήσει ευρωπαϊκο παιχνίδι για ματς πρωταθλήματος συνήθως το χάνει και αυτο (πχ ΑΕΚ με Παρι και ΠΑΟ).

Δημοσ.
Πούλα εσύ το 3-0 στο betfair να βγάλεις εύκολα φράγκα αφού είσαι τόσο σίγουρος.

Ποιος ειπε οτι ειμαι σιγουρος...:rolleyes:

Πλακιτσα κανω με το φιλο που ειπε πως ειναι 3-0 το ματς...:-)

Δημοσ.

Ρε παιδια πιστευετε θα βαλει γκολ ο σισσε?

Η ρομα δεν θα παιξει επιθετικα θα κλειστει πισω και λογο οτι παιζετε στην εδρα σας θα τον αναλαβεται εσεις αυτον τον ρολο.

Πραγματικα δεν το λεω με εμπαθεια...

Δημοσ.

Σημερα ο ΠΑΟ θα ξεκινησει ζεστα, με πρωτοβουλία, με διάφορες τελικές ευκαιρίες και κάποια στιγμή απο ένα τσαφ θα παστελώσει 1-2 γκολ η Ρομα και θα τελειώσει το παραμυθι. Το εχω δει το εργο πολλες φορες.

Θα παω σημερα να το ξαναδω.

Δημοσ.

Το πρωτο θα το βαλει ο Λεττο.

Και την παλαια την εποχη ετσι δεν καναμε?Κερδιζαμε Στουτγαρδη εκτος εδρας,οταν ηταν δευτερη στην Γερμανια 0-2, και καναμε Χ με τον Ατρομητο στην επομενη αγωνιστικη..Ειμαστε ευρωψωνια,γνωστο σε ολους αυτο.

Δημοσ.
Η Betfair αληθεια πως λειτουργει?

Μην νομίζεις πως έχω καταλάβει και εγώ ακριβώς :P. Παίζει φανατικά ένας δικός μου αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι αποδόσεις διαμορφώνονται από τα ίδια τα στοιχήματα. Δηλαδή πχ, εγώ πουλάω σε εσένα την νίκη του ΠΑΟ σήμερα με απόδοση 2.00 . Αν κερδίσεις παίρνεις τα λεφτά από μένα, αν χάσεις κερδίζω τα λεφτά που πόνταρες. Κάπως έτσι χρηματιστήριο είναι η φάση. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...