alexis333 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 εχτές τσακώθηκε ο Λέτο με τον κάρα και στο ημίχρονο βγήκε ο Λέτο. τον Μάτος ο Κάρα τον έστειλε και όχι ο τεν κάτε. έτσι για να μαθαίνουν μερικοί. Nαι ειδες το καλοπαιδο ο Λετο... Το αγιο αγορακι αυτο ο Λετο... Ντροπη και αισχος στον Καραγκουνη που τα βαζει με ανυπερασπιστα και πανω απο ολα τιμια παιδια... Μηπως ξεχασες τι εκανε στον Ολυμπιακο...
johnyboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 χέστηκα τι είναι ο Λέτο. αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καραγκούνης κάτι ότι θέλει.
alexis333 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 χέστηκα τι είναι ο Λέτο. αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καραγκούνης κάτι ότι θέλει. Eχεις μια εμμονη παντως με τον Καραγκουνη παιξει δε παιξει καλα... Ενταξει δε σου φταιει για ολα ο Καρα... Υπαρχουν αλλοι κι αλλοι που ειναι πολυ χειροτεροι... Ο Καρα τουλαχιστον τα δινει ολα για το καλο της ομαδας... Οχι σαν κατι αλλους τεμπεληδες.. ( ονοματα δε λεμε ) ...
johnyboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 δεν με νοιάζει το αγωνιστικό του καρα.δεκάρα δεν δίνω. με νοιάζει που είναι ο κουμανταδόρος τις ομάδας και διώχνει και φέρνει όποιον θέλει.από παίχτη μέχρι προπονητή.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ο Καρα τουλαχιστον τα δινει ολα για το καλο της ομαδας... ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΤΟ ΦΙΛΕ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ Ο Καραγκουνης τα δινει ολα για το καλο του Καραγκουνη. Εχουν μπερδεψει πολλοι το παθος του για την μπαλα και για την παρτη του με το παθος για την ομαδα. Ο Καραγκουνης αν μπορουσε θα εκανε ολα τα πλαγια, ολα τα αουτ, ακομα και αυτα του Τζορβα, δεν θα εδινε την μπαλα, θα εκανε ολα τα σουτ και θα παιζανε 11 οι αλλοι και 1 αυτος. Γουσταρει μπαλα, γουσταρει μοστρα, γουσταρει Καραγκουνη ΚΑΙ ΜΕΤΑ γουσταρει την ομαδα. Αστο σου λεω, τωρα θα τον μαθουμε? Οποιος δεν εχει καλυτερους(βλ. Ρεχαγκελ που δεν μπορει να κανει μεταγραφη ξενους) στηνει το κεντρο γυρω απο τον Καραγκουνη και οτι βγει. Οποιος μπορει(ΠΑΕ Παναθηναικος) καλα θα κανει να τον πεταξει εξω τον ηλιθιο και να φερει εναν Εκι εστω. Μην μου λετε για παθος του Καραγκουνη. Το παθος του ειναι για την παρτη του. Μανουριαζει και δεν βγαινει ποτε ακομα και σε ματς που ειναι αθλιος. Ή μαλλον βγαινει, οταν εχει κλασει πανω του και το ζηταει ο ιδιος.
alexis333 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΤΟ ΦΙΛΕ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΟ Καραγκουνης τα δινει ολα για το καλο του Καραγκουνη. Εχουν μπερδεψει πολλοι το παθος του για την μπαλα και για την παρτη του με το παθος για την ομαδα. Ο Καραγκουνης αν μπορουσε θα εκανε ολα τα πλαγια, ολα τα αουτ, ακομα και αυτα του Τζορβα, δεν θα εδινε την μπαλα, θα εκανε ολα τα σουτ και θα παιζανε 11 οι αλλοι και 1 αυτος. Γουσταρει μπαλα, γουσταρει μοστρα, γουσταρει Καραγκουνη ΚΑΙ ΜΕΤΑ γουσταρει την ομαδα. Αστο σου λεω, τωρα θα τον μαθουμε? Οποιος δεν εχει καλυτερους(βλ. Ρεχαγκελ που δεν μπορει να κανει μεταγραφη ξενους) στηνει το κεντρο γυρω απο τον Καραγκουνη και οτι βγει. Οποιος μπορει(ΠΑΕ Παναθηναικος) καλα θα κανει να τον πεταξει εξω τον ηλιθιο και να φερει εναν Εκι εστω. Μην μου λετε για παθος του Καραγκουνη. Το παθος του ειναι για την παρτη του. Μανουριαζει και δεν βγαινει ποτε ακομα και σε ματς που ειναι αθλιος. Ή μαλλον βγαινει, οταν εχει κλασει πανω του και το ζηταει ο ιδιος. Συμφωνω σε αυτο... Παιρνω πισω αυτο που ειπα για το περι ομαδας... Οντως εχεις δικιο αληθεια... Αλλα οχι ηλιθιος , δε μαρεσουν οι χαρακτηρισμοι αυτοι...
geovard Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ γάτα αυτός Άαντ Ντε Μος. Τις έριξε με τρόπο τις μπηχτές του με απαξίωση στον πάγκο τού Παναθηναϊκού. Ότι χάρηκε ιδιαίτερα που ο Νόπλιας απέσυρε τον Λέτο και χάρηκε επίσης πιό πολύ που έβαλε τον Νίνη που φαινόταν τραυματίας και κουρασμένος και που περίμενε αντίδραση από τον πάγκο τού ΠΑΟ αλλά δεν έβλεπε τίποτα κ.λ.π Αυτά είπε χθες. Διαβάζω σήμερα σε μιά συνέντευξή του που λέει ότι το ΟΑΚΑ είναι ωραίο γήπεδο γιά να νικάς και σε ερώτηση τού δημοσιογράφου τι θα έλεγε γιά τη πρόσληψή του από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό πουλάει διπλωματία. Γλείφετε να πάει σε μεγάλη ομάδα. Λέει ότι έπεσαν βροχή οι προτάσεις από το εξωτερικό μετά τη νίκη του με την Καβάλα και άλλα τέτοια. Δείτε. http://www.novasports.gr/default.asp?aid=201813
foufoutios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα γιατι μου αρεσε πολυ σαν προπονητης...? Και δεν το λεω για τη νικη επι του ΠΑΟ μονο αλλα γενικα το στησιμο που κανει στην ομαδα και η ολη λειτουργια.. Στο θεμα του Καραγουνη παντως, νομιζω πως η κατω βολτα (για αυτον αγωνιστικα αλλα και για τις σχεσεις με την εξεδρα) ξεκινησε φετος.. Τις αλλες χρονιες θυμαμαι, η πλειοψηφια τουλαχιστον, να σταζει μελι για τον "τυπαρα"..
margaritagr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως εχω καταλαβει οτι οι οπαδοι του παο που δε τον γουσταρουν(τον καρα) ειναι πολλοι κι οχι μονο φετος. Αλλα οι φυλλαδες θελουν να περνανε αλλο κλιμα περι «τυπαρα» κλπ γιατι ΔΕΝ αρεσει η συμπαθεια προς Λετο αυτα
SlimData Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Στηρίξτε την ομάδα τώρα που πρέπει και αν στο τέλος χαθούν οι κούπες, τότε να χρεώσουμε όσους και αν έφταιξαν.. Τώρα όμως να στηρίξουμε όλοι, να γίνουμε ασπίδα στην ομάδα.. Να μην είμαστε κι εμείς ένα ακόμα εμπόδιο
johnyboy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 όσο η ομάδα αφήνει κάποιους να κάνουν ότι θέλουν εγώ ασπίδα δεν γίνομαι. να διώξουν τα καμάρια από μέσα και πολύ ευχαρίστως να τους στηρίξω.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ασπιδα θα γινω για τον Ομπραντοβιτς και για τον Διαμαντιδη. Γιατι μου εχουν αποδειξει τι μπορουν να κανουν και ποιοι ειναι. Γιαυτο πηγα στην προπονηση εκεινο το απογευμα στο ΟΑΚΑ. Γιατι ο Διαμαντιδης και ο Ομπραντοβιτς και ο Μπατιστ μπορουν να την ψωλοβροντανε στο κεντρο του γηπεδου και να χασουμε 100-0 και κανεις δεν θα μιλησει. Μοκο. Οι ατιτλοι, αμπαλοι, δημοσιοι υπαλληλοι, λουφαδοροι, κλικαδοροι, πειρατες της βλακειας του ποδοσφαιρου κανονικα θα σου ελεγα τι πρεπει να αρπαξουν αλλα θα λενε οτι εξοθω στη βια. Καμια στηριξη σε αυτα τα μην πω τι, πρωτα θα φερουν 3σερι πρωταθληματα και μετα θα τους στηριξω στις στραβες. Στις χαρες και στις λυπες μαζι και κοντευουν 15 χρονια που μονο λυπες εχουμε.
kirileman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ψυχραιμία, ένα ματς χάσατε, όχι το πρωτάθλημα, που δεν χάνετε με τίποτα. Καλό είναι οι παραπάνω θέσεις να ακούγονται μετά από νίκες, πάντως! Προσωπικά, ασπίδα δεν θα γίνω για κανέναν, καταλαβαίνω ότι είναι σχήμα λόγου αλλά και πάλι...
johnnyestia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ντάξει, άμα είναι να χαλιέστε τόσο τουλάχιστον κρατήστε το μέσα σας και μην μιζεριάζετε και τους άλλους. Το φετινό πρωτάθλημα έχει περάσει από 40 κύματα. Όταν χάσαμε από τους γαύρους παρακαλάγαμε να είμαστε στο -2 μέχρι την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, και τώρα κλαίτε σαν μωρά που από +8 πήγε +3. Αν αυτοί που πρέπει πράξουν ως πρέπει, αυτή η κούπα δεν χάνεται από κανένα γαύρο φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.