alexis333 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το πρωτάθλημα εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια μας...ΑΛΛΑ θα πρέπει να παίξουν με τσαγανό πλέον, να μας αποδείξουν (με ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ κυρίως) ότι δεν είναι χέστες.... Τωρα ομως ειναι και στα δικα μας χερια.... Γιατι με 8 νικες το πηραμε... Μπηκαμε και εμεις στην διεκδικηση πλεον...
Erwdios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Οι 8 νίκες δεν είναι φυστίκια. Έχουμε εξόδους σε Καυτατζόγλειο, Ηράκλειο ακόμα, αλλά τους αγώνες φέτος τους χάνουμε στο Καραϊσκάκη... Βαστάτε λοιπόν μικρό καλάθι, ο ΠΑΟ συνεχίζει να είναι φαβορί, γιατί αν κάνει αυτός 8 νίκες (ίδιες πιθανότητες έχουμε πάνω κάτω), θα το σηκώσει αυτός το κατσαρόλι. In Papadakos we trust!!!
firewalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Όταν ο Λουκάς Βίντρα είναι ο καλύτερος παίκτης σου... Αντωνίου και Μπαμπά βάλτε τον Καντέ εκεί που ξέρετε...
alexis333 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Οι 8 νίκες δεν είναι φυστίκια. Έχουμε εξόδους σε Καυτατζόγλειο, Ηράκλειο ακόμα, αλλά τους αγώνες φέτος τους χάνουμε στο Καραϊσκάκη... Βαστάτε λοιπόν μικρό καλάθι, ο ΠΑΟ συνεχίζει να είναι φαβορί, γιατί αν κάνει αυτός 8 νίκες (ίδιες πιθανότητες έχουμε πάνω κάτω), θα το σηκώσει αυτός το κατσαρόλι. In Papadakos we trust!!! Το λεω απλα και μονο για το θεωρητικο μερος... Στο πρακτικο μερος ειναι πραγματικα δυσκολο να γινει 8/8... Φαντασου αυτη την τριπλετα μπροστα σημερα με εναν καλον κοφτη πισω και οχι τον Λεντεσμα που τον εκανε γιογιο οποιος ηθελε ... Και μαζι με Τοροσιδη στα χαφ... Και να παρουμε και εναν αριστερο μπακ αντι του Μπραβο... Δε μιλαω αλλο γιατι πολυ ονειρευομαι...
KaizerSoze Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Οι 8 νίκες δεν είναι φυστίκια. Έχουμε εξόδους σε Καυτατζόγλειο, Ηράκλειο ακόμα, αλλά τους αγώνες φέτος τους χάνουμε στο Καραϊσκάκη... Ελα, ποιο Ηρακλειο ρε μαν. 0-2 στο 20λεπτο θα εισαι, κοροιδευομαστε? Αυτη τη στιγμη στο προγραμμα εχεις 3 ματς με ομαδες που μπορουν να σε χτυπησουν αν σε βρουν μποσικο ΚΑΙ θελουν(γιατι υπαρχουν ομαδες που δεν θελουν και αλλες που δεν μπορουν) Η γρια στο Καυτατζογλειο ειναι το ενα(δεν λεει τιποτα η γρια σαν ομαδα αλλα θα σε χτυπησει και πρεπει να παλεψεις για να ξεκολλησειςαπο το Χ), ο Αρης στην εδρα σου λογω ποιοτητας καποιων παικτων ειναι το αλλο και ΟΑΚΑ το μεγαλο ντερμπυ Εγω εχω να παω στην Τουμπα, στη Νεα Σμυρνη, στην Τριπολη και το ντερμπυ Ιδια πανω κατω προγραμματα εχουμε. Στην Τουμπα ειναι για μενα το 90% του πρωταθληματος(καθοτι εχουμε δει οτι πλην των 4-5 ομαδων με πολυ κοσμο στα μεταξυ τους, απο την 24η-25η αγωνιστικη και μετα ολοι οι μεγαλοι κερδιζουν, κανεις "μικρος" δεν εχει την ορεξη ή τη δυναμη να με νικησει στην 30η αγωνιστικη ή εσενα την 29η) Στην Τουμπα αν περασω αλλαζει ξανα η ψυχολογια και θα κερδισω και τον νιονιο(που επισης δεν λεει πολλα φετος) και θα κατεβω για το Χ στο ντερμπυ και νομιζω οτι θα το παρω. Οπου περασω=και η ισοπαλια. Αν χασω ομως τοτε με παιρνει κατηφορα και θα χασω βαθμους ΚΑΙ στη Ν.Σμυρνη και μετα μονο με θαυμα παιρνω τιτλο Το θεμα ειναι οτι ο Γκοτζος για πρωτη φορα στη ζωη του ειπε κατι σωστο. Οταν στο +8 πανηγυριζανε που πηραμε Χ στον Αρη και Χ με την ΑΕΚ επειδη "παιξαμε καλη μπαλα" τοτε υπαρχει μεγαλο θεμα. Γιατι κλεινεις τα ματια σου στο μοιραιο. Και το μοιραιο ειναι οτι σε 4 ματς εχουμε παρει 5 βαθμους. Δεν μας αρεσε ο Τεν Κατε με τις νικες-βαθμους, τον πουλο τωρα για να μαθουμε να μας κανει κουμαντο ο Καραγκουνης με τον Κατσουρανη. Μα την Παναγια θα υποστηριζω Αγγλια στο Μουντιαλ αν το χασουμε το πρωταθλημα. Μαλακισμενη Ελληνικη τεμπελικη νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου εποχης Αντρεα. Εχουν Μουντιαλ τα παιδια μας, τι μας λετε τωρα για πρωταθλημα...
benign Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εχει και ο ΠΑΟΚ θεωρητικα ελπιδες αν κερδισει τον Παναθηναικο?Μπαινει νομιζω και αυτος στην διεκδικιση. Η αποψη μου ειναι η εξης.Ο Ολυμπιακος με τον ερχομο του Λουα Λουα ενισχυσε την επιθεση του και εχει αρχισει να ανακαμπτει.Νομιζω οτι απο εδω και μπρος δεν θα χασει αγωνα,θα τους παρει ολους.Το προγραμμα του στους υπολοιπους αγωνες τον ευνοει. Ο ΠΑΟ εχει το μεγαλο ντερμπυ με τον ΠΑΟΚ που σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να χασει,εστω να κανει Χ.Τους υπολοιπους αγωνες πιστευω θα τους παρει γιατι η διαφορα με τις αλλες ομαδες ειναι μεγαλη.Αυτο πιστευω και οτι ειναι το χειροτερο σεναριο για ΠΑΟ που τοτε στο ντερμπυ με ΟΣΦΠ θα ειναι +1 βαθμο μπροστα.Εκει μαλλον θα κριθει το πρωταθλημα. Θα ριψοκινδυνεψω μια προβλεψη σε μια πολυ δυσκολη κατασταση εστω κι αν δεν ειμαι παπαδακος. Νομιζω οτι ο ΠΑΟ θα κανει Χ με τον Ολυμπιακο και θα παρει το πρωταθλημα στον ποντο.
geovard Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Αν χαθεί το πρωτάθλημα τις σφαλιάρες τις θέλει ο Καραγκούνης με τον Κατσουράνη.Ο Καραγκούνης έχει διώξει τον Μάτος, τώρα τσακώθηκε με τον Λέτο και δεν ακούει καν τον Νιόπλια. Όσο γιά τον Κατσουράνη αν έπαιζε με την ίδια όρεξη που κάνει τις δηλώσεις στα μίντια θα είχαμε ακόμη οκτώ πόντους διαφορά. Πολλά λόγια και αποτέλεσμα τίποτα. Εδώ και πολύ καιρό δεν κατακεραυνώνω πλέον την ομάδα στο βωμό τού ήπιου κλίματος αλλά δεν το βλέπετε ότι υπάρχει πρόβλημα?Εγώ είδα την πιό αστεία άμυνα ever, όπου ένας παίχτης μόνο της Καβάλας έκανε ρόμπα την καλή άμυνα(έτσι δεν έλεγε ο Πατέρας?) καί πέτυχε γκολ. Εγώ το είπα.Στο στόμα τού λύκου μπήκε ο Νικόλας.Καλά να πάθει. Η κλίκα της κλίκας.
johnyboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 το πρωτάθλημα το χάσαμε από τους πειρατικούς.τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. και τον τεν κατε αυτοί τον έδιωξαν γιατί τους κούραζε στην προπόνηση.
foufoutios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ο Καραγκουνης απο τυπαρας εγινε μαυρο προβατο, ο Κατσουρανης απο καλυτερη μεταγραφη μεταμορφωθηκε σε μετριος παικτης, οι παικτες της Εθνικης δε (αυτοι του ΠΑΟ λεω, που μας χαρισαν το Euro) ξεχασαν να παιζουν και το πρωταθλημα εχει ηδη χαθει απο εκει που το ειχατε σιγουρο.. Πως αλλαζουν οι καιροι.. Καλο ειναι να καταλαβετε πως στο συν σας κραταγε η ανυπαρξια του Ολυμπιακου και τα γκολ του Σισε.. Οσο δε σκοραρει, θα εχετε προβλημα.. Προσωπικα ελπιζω να μην το παρουμε γιατι αλλιως θα πονανε τα ματια μου και του χρονου απ την μπαλα που παιζει η ομαδα μου..
KaizerSoze Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 EΙΔΙΚΑ για τον Καραγκουνη αυτο το θεμα με το "τυπαρας που εγινε μαυρο προβατο" ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΣΩΤΑ Αυτα τα περι αγαπημενου παιδιου της κερκιδας τα βγαζει ο Χελακης, ο Σωτηρακοπουλος, ο Σπυροπουλος και αλλοι πατριδοκαπηλοι. Το 90% της κερκιδας μανουριαζε για τον Καραγκουνη χρονια τωρα. Και δεν αλλαξε απο χτες τιποτα. Το παιχνιδι του Καραγκουνη ειναι ταμαμ για 5 δυσκολα ματς τον χρονο και σε ολα τα υπολοιπα ειναι η καταστροφη μας. Λογω Εθνικης τα ΜΜΕ προσπαθουσαν να περασουν οτι ο κοσμος τον γουσταρει σαν ποδοσφαιριστη. Αποκει και περα, για τον Κατσουρανη να τακουνε πολλοι δικοι μας, που οταν λεγαμε οτι "Ή θα παει σεντερ φορ να τον ξελασπωνουν τα γκολ Ή θα αποφασισει να παιξει σαν χαφ" μας λεγανε γραφικους και μας θυμιζανε 4 γκολ πριν 5 μηνες. Ε, απο τοτε οποτε δεν παιζει ο Τζιλμπερτο να καλυπτει τις μαλακιες του ο Κατσουρανης με τον Καραγκουνη ειναι η καταρα του Παναθηναικου και κανουμε γκελες. Ή τις γλυτωνουμε χαρη στις προσπαθειες του Σισε. Ζητημα να υπαρχει ΕΝΑ ματς που δεν επαιζε ο Βραζιλιανος και δεν τον καθαρισε ο Γαλλος και να το πηραμε. Μην μου πειτε Εργοτεληδες και μαλακιες, μιλαμε για σοβαρα παιχνιδια
johnyboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 εγώ ήμουν εμπαθής με τον καραγκούνη ή ο καραγκούνης είναι looser? το έχω πει και ποιο παλιά.όσο θα τον έχουμε μέσα πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε.μια φορά έφυγε και πήραμε πρωτάθλημα.
geovard Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Όταν κάποιοι από εσάς μιλάτε γιά τον Καραγκούνη ή τον Κατσουράνη θα πρέπει να ξεκαθαρίζετε αν αναφέρεστε στη ποδοσφαιρικη τους αξία, ή στη συμπεριφορά τους γενικά αφ' οτου τακίμιασαν στον Παναθηναϊκό.Γιατί γιά το πρώτο δεν αμφιβάλει κανείς γιά την αξία τους.Αλλά όσον αφορά στο δεύτερο δεν νομίζω το έχουν χέσει το πράγμα. Κλίκα που όλα περιστρέφονται γύρω από αυτούς.Αυτό είναι το λάθος της διοίκησης που δεν τους τραβάει τα αυτιά και να τούς πεί ότι μάγκες κοιτάξτε το Βύντρα που το παιδί δεν ξέρει τη μπάλα που ξέρετε εσείς αλλά όμως τη μουσκεύει τη φανέλλα και δεν κάνει τούμπες σαν κι εσένα Καραγκούνη με το που θα τον αγγίξουν. Να τους βάλει προ των ευθυνών τους ότι αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα θα είναι εκείνοι οι δύο βασικοί υπεύθυνοι και θα τα ακούσουν γιά τα καλά. Αλλά τους αφήνει η διοίκηση να μιλάνε πολύ στα κανάλια και να λένε το αυτονόητο και όταν έρθει ην ώρα της μάχης κάνουν βλακείες.Και δεν έχουν και το άλλοθι της διαιτησίας γιά φέτος. Γιά το λούζερ που λες johnyboy δεν ξέρω αλλά όλες οι ..παραδόσεις είναι γιά να σπάνε. Ας κάτσει να παίξει μπάλα ο Κάρα και ο κάθε κάρα και να αφήσει τις δημόσιες σχέσεις με τους κολλητούς δημοσιογράφους και μετά ας μιλάμε γιά λούζερ.Δεν αναταποκρίνεται στα καθήκοντά του ο Καραγκούνης ούτε ο Κατσουράνης.Στη πιό κρίσιμη στιγμή. Η απογοήτευση είναι όμως η δήλωση τού Νιόπλια ότι ο Σιμάο είναι καλός γιά τα εκτός έδρας ματς.Εσείς πώς το καταλάβατε αυτό?Εμείς τι λέγαμε τόσο καιρό?Μα ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι ο Σιμάο παρά μόνο να τρέχει με τη γλώσσα έξω, χωρίς πυξίδα! Εμ δεν παίρνεις έτσι πρωτάθλημα.Χωρίς πλάνο και όταν οι διαπιστώσεις γίνονται μετά από ήττες.Το θέμα είναι να προβλέπεις πριν από μας γιά εμάς.
Anubis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Συγγνωμη δηλαδη μαλακας ηταν ο τεν κατε που εβαζε τον σιμαο πανω σε εναν αντιπαλο να καταστρεψει το παιχνιδι του? Δλδ τι περιμενετε να γινει ο Σιμαο Εσιεν? Αφου δεν μπορει να πασαρει στα 2 μετρα... Ελεος να πουμε..
johnyboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 εχτές τσακώθηκε ο Λέτο με τον κάρα και στο ημίχρονο βγήκε ο Λέτο. τον Μάτος ο Κάρα τον έστειλε και όχι ο τεν κάτε. έτσι για να μαθαίνουν μερικοί.
alexdelpiero Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μιας κ λες για τον Ματος διαβασα οτι στανταρακι ειναι η επιστροφη του στον ΠΑΟ.Εγκλημα που εφυγε...θυμαμαι τοτε με την ατλτικο που δεν ειχε παιξει καλα στα προκριματηκα που βγαιναν ολοι κ λεγανε καλα κανει ο τεν κατε που δεν τον βαζει.Για μενα απο τον κατσουρανη ποιο χρησιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.