Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο τεν κάτε έφταιγε.

άμπαλοι Έλληνάρες.

χέστη Νόμπλια με δικαιώνεις.όπως και οι πειρατικοί.

ναι ναι, ας φερουν πισω τον καρκινο.

Οκ ψηλε.

Τελικα αλλοι ειναι αυτοι που περιμενουν πως και πως για την 1η ηττα για να αρχιζουν να κραζουν εναν Νιοπλια που σε ξεκολησε απο το +1 και σε πηε στο +8.

Αραξε ψηλεα, και η Μπαρτσελονα και η Ρεαλ κανουν γκελες, αλλα δεν κραζουν τον προπονητη τοσο ευκολα, ποσο μαλλον οταν εχει μια απολυτως επιτυχημενη μεχρι στιγμης πορεια (περαν καθε φιλοδοξιας σε σχεση με οταν προσληφθηκε).

Ο Ελληναρας ομως, οπως λες στο ποστ σου, αν ψαχνεται να κραξει θα το κανει με πρωτη ευκαιρια, ξεχνοντας ολα τα παραπανω.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολυ σωστος ο μιντι.. χαλαρωστε, πρωτη μεγαλη γκελα ειναι, η διαφορα ειναι ακομα σε καλα επιπεδα, εχει μεσα και τον ολυμπιακο ο οποιος ειναι γνωστο χαλι.

με γκιλμπερντο δεν χανει ευκολα...

Δημοσ.

κάποιοι έκραζαν τον τεν κατε από την πρώτη στιγμή.εγώ κράζω τον νόμπλια.

ο τεν κάτε πήγε να στείλει στην κερκίδα κάποιους πειρατικούς και για αυτό έφυγε.

έχουμε κάνει ιερή αγελάδα τον καραγκούνη.

από την στιγμή που ήρθε ο Νόμπλιας οι πειρατικοί κάνουν ότι θέλουν.και για αυτό χάσαμε το πρωτάθλημα.

θα ζήσω να δω να χάνουμε κούπα από το +8 και κύπελλο χωρίς ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ και στο μπάσκετ να τα πάρω όλα έχοντας 3 ήττες στην β φάση της ευρωλίγκας.

και αυτό γιατί στο ένα άθλημα έχω παίχτες και στο άλλο χέστες.

υγ

είμαστε τόσο χέστες που θα ανοίξουμε τα πόδια στον οσφπ και μέσα στην έδρα μας.δεν περίμενα το σημερινό να τα χώσω.είναι και τα ματς με τον άρη και την αεκ που παίζαμε σαν χεσμένοι.

Δημοσ.

Και να συμπληρώσω με ερώτηση.Η ομάδα αυτή είναι έργο Νιόπλια? Το αν johnyboy είσαι ακόμη στο +3 έπειτα από τέτοιες σκατοεμφανίσεις, στο Νιόπλια το χρωστάς.Απορώ με σένα και τούς ομοίους σου πόσο πολύ υπομονή κάνατε με τον απίστευτο Ολλανδό και έχεις χάσει την ψυχραιμία σου στην πρώτη ήττα με τον Νιόπλια.Μού θυμίζεις τον Δημητράκη τον υιό στο μπάσκετ.

Εγώ έκανα υπομονή και με τον Τεν Τεν όπως θα κρίνω βέβαια και τον Νιόπλια όταν εισηγηθεί μεταγραφές και θα κάνει τη δική του ομάδα.

Αλλά μη πετάτε στα σύννεφα μετά από μιά νίκη στη ψόφια Λάρισα και πέφτετε μετά τού θανατά στη πρώτη ήττα.Δεν ξέρετε τόσα χρόνια τι ρόλο παίζουν κάποιοι παίχτες μας?Την είδατε τη συνέντευξη Νιόπλια?Δεν χρειάζεται να τη δείτε.Αυτά που λέμε εδώ είπε.Πίστεψε λέει ότι ο Νίνης θα άλλαζε τα πράγματα αλλά δεν βγήκε αυτό, ότι ο Σιμάο είναι καλός γιά τα εκτός έδρας μάτς, ότι έλειπε ο Ζιλμπέρτο και τα γνωστά.Γιά το ...αστέρι τον Βύντρα κουβέντα.Αυτός επιβιώνει ακόμη και σε πυρηνικό όλεθρο!

Δημοσ.
Πολυ σωστος ο μιντι.. χαλαρωστε, πρωτη μεγαλη γκελα ειναι, η διαφορα ειναι ακομα σε καλα επιπεδα, εχει μεσα και τον ολυμπιακο ο οποιος ειναι γνωστο χαλι.

με γκιλμπερντο δεν χανει ευκολα...

Eλα ρε συ..Ποιος Ζιλμπερτο?Το αορατο τοιχος κ ο περιπατητης?Ετσι δεν μας λενε οι δημοσιογραφαρες...Οντως στα σοβαρα τωρα με Ζιλμπερτο ο ΠΑο ειναι πολυ ποιο ποιοτικος εκει.

Δημοσ.

Σημερα μπροστα ησασταν αφαντοι ...

Ουτε μια φαση...

Μηπως ο Ζιλμπερτο θα εβαζε 2 γκολ και θα παιρνατε το ματς ... :P

Δημοσ.

Δηλαδή φταίει ο τεν κάτε που δεν παίζει μπαλάρα με αυτούς τους διαστημικούς χαφ (κατσουράνη, καραγκούνη);

Ξεχάσαμε ότι ο Τεν Κάτε ήθελε τον Ένχελαρ που ήταν δημιουργικός παίκτης και οι δημοσιογραφάρες τον κράζανε που ήταν τυχερός και ήρθε απο σπόντα ο κατσουράνης; (οι ίδιοι που βρίζουν τον Κατσουράνη που σέρνεται).

Ο Τεν Κάτε έφυγε επειδή έκανε μια γκέλα με τον Αστέρα και ηττα με τους γαύρους, που στο α' ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερος αλλά το κλασσικό κόμπλεξ της ομάδας έδωσε λύση.

Ο τωρινός Παναθηναϊκος (μέχρι πριν μια βδομάδα γράφατε εδω μέσα πως νοιώθετε σίγουροι με τη μπάλα που παίζει) έχει φτύσει άιμα να περάσει στο κύπελλο ομάδες β εθνικής εντος, έκανε δυο γκελες εντος με εμας και Καβάλα, και το βασικότερο δείχνει πως δεν έχει εναλλακτικό πλάνο στο παιχνίδι. Ο άμπαλος Τεν Κάτε που άλλαζε την ομάδα κάθε βδομάδα είχε όλους τους παίχτες σε ετοιμότητα και μπορούσε να αλλάξει το στυλ παιχνιδιου της ομάδας. Ο Νιόμπλιας έχει μια 11αδα που δεν αλλάζει (δεν πειράζει που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης), με πρώτη αλλαγή τον Λέτο - που προφανώς φταίει για όλα.

Δημοσ.
το οτι είμαι εδώ που είμαι το χρωστάω στον Σισσέ.σε κανένα χέστη νόμπλια δεν χρωστάω τίποτα.

Με τον Σισσέ ήσουν στο -1 πριν έρθει ο Νιόπλιας.Με την άφιξη τού νέου προπονητή άρχισε να σκοράρει ο Σισσέ.

Τέλος πάντων σήμερα τις έχει τις ευθύνες του και ο Νιόπλιας.

Δημοσ.

Εγω παντως συμφωνω μαζι σου izerman....

Κι εγω Τεν Κατε ηθελα...

Με Τεν Τεν δε θα ημουν ποτε 8 βαθμους πισω οπως με το Νοπλια..:-D

Δημοσ.
Εγω παντως συμφωνω μαζι σου izerman....

Κι εγω Τεν Κατε ηθελα...

Με Τεν Τεν δε θα ημουν ποτε 8 βαθμους πισω οπως με το Νοπλια..:-D

Με τον Νιοπλια είσαι στο -3.

Επαναλαμβάνω (το είχα γράψει και παλιότερα) πως το βασικό προτέρημα του Τεν Κατε ήταν πως είχε καταφέρει να αλλάξει κάπως τη νοοτροπία του Παναθηναικού από μια ηττοπαθή ομάδα του 1-0 σε ομάδα που σκοράρει πολύ και επιβάλει το παιχνίδι του. Προφανώς δεν πέτυχε 100% αλλά με τις κινήσεις του πέρναγε στους παίκτες ότι η ομάδα πάει μόνο για τη νίκη.

Ο Νιόπλιας σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια δείχνει ανασφάλεια και ηττοπάθεια - με τον Άρη ήταν καλύτερος και έπαιξε συντηριτικά για να εξασφαλίσει το χ, με εμας έβαλε το Σιμάο γιατί φοβότανε τις αντεπιθέσεις, με τη Καβάλα ξεκίνησε με το Σιμάο (και έφαγε και γκολ απο αντεπίθεση ενώ έπαιζε), έκανε τη δεύτερη αλλαγή στο 70. Αυτο το άγχος περνάει και στην ομάδα - δεν έχω ξαναδει παιχνίδι μεγάλης ομάδας σε β ημίχρονο και να μη μπορεί να κάνει 2 πάσες.

Δημοσ.

Για να δουμε αν με την συντριβη επι του Αρη, θα γινει η αρχη για την ολικη επαναφορα της ομαδας μπασκετ.

Ο Σερμαντινι συνεχιζει να μην αρεσει σε μερικους που τον κραζανε? Καθε ματς και καλυτερος. Σοφη η αποφαση να μεινει ο Σαρας απεξω για να παιζει ο πιτσιρικας που δουλευει σκληρα και το αποδεικνυει στο γηπεδο με καθε ευκαιρια. Κατι ξερει ο Ζοτς.

Δημοσ.
Με τον Νιοπλια είσαι στο -3.

Επαναλαμβάνω (το είχα γράψει και παλιότερα) πως το βασικό προτέρημα του Τεν Κατε ήταν πως είχε καταφέρει να αλλάξει κάπως τη νοοτροπία του Παναθηναικού από μια ηττοπαθή ομάδα του 1-0 σε ομάδα που σκοράρει πολύ και επιβάλει το παιχνίδι του. Προφανώς δεν πέτυχε 100% αλλά με τις κινήσεις του πέρναγε στους παίκτες ότι η ομάδα πάει μόνο για τη νίκη.

Ο Νιόπλιας σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια δείχνει ανασφάλεια και ηττοπάθεια - με τον Άρη ήταν καλύτερος και έπαιξε συντηριτικά για να εξασφαλίσει το χ, με εμας έβαλε το Σιμάο γιατί φοβότανε τις αντεπιθέσεις, με τη Καβάλα ξεκίνησε με το Σιμάο (και έφαγε και γκολ απο αντεπίθεση ενώ έπαιζε), έκανε τη δεύτερη αλλαγή στο 70. Αυτο το άγχος περνάει και στην ομάδα - δεν έχω ξαναδει παιχνίδι μεγάλης ομάδας σε β ημίχρονο και να μη μπορεί να κάνει 2 πάσες.

To λαθος σημερα του Νιοπλια ηταν οτι επρεπε να ξεκιναγε οπωσδηποτε εναν εκ των Κλειτον-Νινη για να ξεκλειδωσει την πολυπροσωπη αμυνα της ΚΑβαλας(καταπληκτηκα στημενη).Τωρα για μενα ο Νιοπλιας μια χαρα ειναι,γνωστης της τακτικης καμια σχεση με κατι απιθανους που εχουν περασει απο την ελλαδα.Τωρα ο ΠΑΟ εχει μια ταυτοτητα στο παιχνιδι του καμια σχεση με του προηγουμενου προπονητη του που ο ΠΑΟ δεν ηταν καθολου συμπαγης κ του εκαναν για πλακα φασεις στο οακκα κ ολο γλυτωνε οταν γλυτωνε στο τσακ...

Δημοσ.

Παιδια στηριξη λιγο ακομα στον Κατσουρανη και τον Καραγκουνη. Το 1821 ειχε βαλει 2 γκολ ο Κατσουρανης και 1 ο Καραγκουνης αρα δικαιουνται αλλα 200 χρονια ασυλιας

Ή γεμιζουμε Αργεντινους, Αγγλους, Γαλλους, Πορτογαλους και τον Τζορβα με τον Νινη Ή ο Ολυμπιακος θα παρει αλλα 10 σερι

Και κυριως δεν θελουμε αμυντικο. Τι 4 τι 5 που θα φαμε απο τη Ρομα, σιγα τη διαφορα...

ΥΓ. ο Νιοπλιας ενα κακο εχει. Οτι πιστευει τον Ελληνα ποδοσφαιρστη γιατι μενει στο ποδοσφαιριστης και οχι στο Ελληνας. Οπως καθε Ελληνας 5-6 απο αυτους ειναι ηδη στην Ν.Αφρικη και κανουν προετοιμασια. Οταν αποφασισει να παιξει με ποδοσφαιριστες του Παναθηναικου και οχι με ποδοσφαιριστες της Εθνικης κατι παιζει να γινει.

Δημοσ.

Την Πεμπτη θα γελαμε(εγω προσωπικα αλλοι θα κλαινε) με βοηθησε ο μεγαλοδυναμος να μην παρω εισητηριο για την Μαυρη Πεμπτη...

Παμε στα του μπασκετ..Η ομαδα επαιξε πολυ καλα, οι μικροι πολυ καλα, μελανο σημείο μοναδικο σημερα τα επιθετικα ριμπαουντ που ο Αρης ειχε 9 στο πρωτο ημιχρονο. Δεν ξερω με ποσα τελειωσε..Παντως ο Βεργινης αδικειται :-)

Πιστευω οτι αρχιζουμε και δειχνουμε σημαδια βελτιωσης..

ΥΓ Δερν ξερω αν φτανουν για να σωσουμε την παρτιδα στην ευρωλιγκα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...