alexis333 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 απο σημερα υποστηριζω παοκ για πρωταθλητη...προσεχε αλεξη μην κλαψεις και συ ομως γιατι θα γινουμε πολλοι τοτε... Εγω δευτερος ειμαι , το συνηθησα πλεον με τοσους βαθμους που ΗΜΟΥΝ πισω και δε κλαιω...
Erwdios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Έλα εντάξει, όταν βλέπεις αεκτζή να αποκαλεί τον Ολυμπιακό πεθαμένο (ποιος, η ΑΕΚ που έχει γίνει η χαρά του άμπαλου και την γλεντάει μέχρι και ο Πανθρακικός), καταλαβαίνεις ότι αν την πάρει την κούπα ο Ολυμπιακός, θα χρειαστούμε τόνους ξύδι. Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα φέρει Χ στην Τρίπολη και η διαφορά θα πάει στους 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εγω δευτερος ειμαι , το συνηθησα πλεον με τοσους βαθμους που ΗΜΟΥΝ πισω και δε κλαιω... Οταν η ομαδα σου παιζει αντιστοιχα και φερνει αντιστοιχα αποτελεσματα κλαις και παρακλαις αποτι θυμαμαι απο παλαιοτερα ποστς σου. Αν θεωρειται κλαμα η κριτικη για εναν αγωνα ποδοσφαιρου... Αλλα αφου το βλεπετε ως κλαμα, ναι κλαις κι εσυ.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Άντε επιτέλους και είχαμε νέκρα μια βδομάδα!
izerman76 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Έλα εντάξει, όταν βλέπεις αεκτζή να αποκαλεί τον Ολυμπιακό πεθαμένο (ποιος, η ΑΕΚ που έχει γίνει η χαρά του άμπαλου και την γλεντάει μέχρι και ο Πανθρακικός), καταλαβαίνεις ότι αν την πάρει την κούπα ο Ολυμπιακός, θα χρειαστούμε τόνους ξύδι. Δηλαδή επειδή εγώ είμαι ανύπαρκτος (στα έριξα βέβαια τα 2 γκολάκια ) δεν μπορώ να πω και αυτό που βλέπω για τους άλλους; Εκτός αν σου αρέσει η μπάλα που παίζετε φέτος, οπότε πάω πάσο.
Erwdios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Άντε επιτέλους και είχαμε νέκρα μια βδομάδα! Είσαι αχάριστος, εγώ κάνω προσπάθειες να το κρατάω ζωντανό το thread αλλά δεν βρίσκω συμπαραστάτες.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή επειδή εγώ είμαι ανύπαρκτος (στα έριξα βέβαια τα 2 γκολάκια ) δεν μπορώ να πω και αυτό που βλέπω για τους άλλους; Εκτός αν σου αρέσει η μπάλα που παίζετε φέτος, οπότε πάω πάσο. Όσο σου έριξα και εγώ στον πρώτο γύρο.
Erwdios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή επειδή εγώ είμαι ανύπαρκτος (στα έριξα βέβαια τα 2 γκολάκια ) δεν μπορώ να πω και αυτό που βλέπω για τους άλλους; Εκτός αν σου αρέσει η μπάλα που παίζετε φέτος, οπότε πάω πάσο. Εγώ βλέπω τους 3 του ΠΟΚ πεθαμένους. Όπως το διατύπωσες, ήταν σαν να μπήκες στο thread της ομάδας που αποδίδει μπαλάρα και τους λες ότι τρέχουν μόνοι τους και θα είναι κρίμα να βγουν δεύτεροι.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Είσαι αχάριστος, εγώ κάνω προσπάθειες να το κρατάω ζωντανό το thread αλλά δεν βρίσκω συμπαραστάτες. Ε αφού δεν υπήρχε κίνηση
johnyboy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ο τεν κάτε έφταιγε. άμπαλοι Έλληνάρες. χέστη Νόμπλια με δικαιώνεις.όπως και οι πειρατικοί.
geovard Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ο τεν κάτε έφταιγε. άμπαλοι Έλληνάρες. χέστη Νόμπλια με δικαιώνεις.όπως και οι πειρατικοί. Μα τι λες τώρα είσαι καλά? Ο Τεν Κάτε δεν ήταν που έχανε και στα δύο ματς με τον Εργοτέλη? Δεν χρειάζεται τη στήριξή σου ο Τεν Τεν γιά να μας πείσει πόσο βλάκας ήταν. Φαντάσου ότι σε συνέντευξη του από την Αραβία είπε ότι στο πρωτάθλημα πού θα πάρει(?) ο Παναθηναϊκός έχει κι αυτός μερίδιο επιτυχίας! Ποιό πρωτάθλημα δεν μας είπε.Εγώ έχω πεί πιό πριν ότι ο Νιόπλιας ήρθε να κάνει κατόρθωμα και θα καεί νωρίς.Δεν μπορείς να περιμένεις από Βύντρα και Σιμάο πολλά πράγματα. Και ο αγώνας με τη Ρόμα πλησιάζει.Ίσως εκεί να δούμε πορνό! Κατηγορώ τον Νιόπλια όχι γιατί είναι κακός προπονητής. αλλά γιατί δεν δέχτηκε την πρόταση που τού είχε κάνει ο ΟΦΗ να τον αναλάβει.Βιάστηκε πολύ.Δεν ήξερε με τι κωλόπαιδα είχε να κάνει? Στη Λάρισα μήπως ήταν Μουρίνιο ο Νιόπλιας? Τελικά ποιός φτάιει? Να πώ εγώ ποιός φταίει? Ο Καραγκούνης που μόλις βλέπει να πλησοιάζει η κούπα τον πιάνει ...κόψιμο! Τον Νιόπλια τον κατηγορώ επίσης επειδή πιστεύει ότι ο Νίνης είναι έτοιμος να πάρει τον Παναθηναϊκό στις μικρές του πλάτες. Αν πρέπει να γίνεις Μπάρτσα γιά να κερδίσεις τούς Αργοναύτες, τότε καληνύχτα.
izerman76 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ βλέπω τους 3 του ΠΟΚ πεθαμένους. Όπως το διατύπωσες, ήταν σαν να μπήκες στο thread της ομάδας που αποδίδει μπαλάρα και τους λες ότι τρέχουν μόνοι τους και θα είναι κρίμα να βγουν δεύτεροι. Αντικειμενικά μιλώντας, η μόνη ομάδα που προσπαθεί να παίξει είναι ο Παναθηναικός, άσχετα αν δεν το πολυκαταφέρνουν - οι δικοί μας έχουν άλλοθι την ανυπαρξία διοίκησης και κοροϊδεύουν τον κόσμο, οι δικοί σας τα φορτώνανε στον κάθε προπονητή. Λόγω Σισε και Τζιλμπέρτο προτιμούσα να το πάρουν οι βάζελοι από εσας. Απ την άλλη μου αρέσει πολύ ο Τεν Κάτε (κυρίως σαν νοοτροπία και συμπεριφορά), και γουστάρω να βλέπω όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους - που παρουσίασαν τον 1,5 χρόνο του σαν την μεγαλύτερη πληγη στη ποδοσφαιρική ιστορία του ΠΑΟ - να ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες για την ήττα του αναμορφωτή της ομάδας. ο τεν κάτε έφταιγε. άμπαλοι Έλληνάρες. χέστη Νόμπλια με δικαιώνεις.όπως και οι πειρατικοί. +100
nikos21aek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Aντικειμενικά μιλώντας μόνο ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός. Ε ρε γέλια που θα έχει να έρθει 1 στην Τούμπα την άλλη βδομάδα και να έρθει κανένα μεγαλοπρεπέστατο 0-0 στο ΟΑΚΑ το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ!
vlachaquito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Α καλα στην τουμπα δεν θα γινει αγωνας, σφαγη θα γινει.. τα παοκια θα περιμενουν με μαστιγια στις.. διαφημιστικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.