Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είδα την ευαισθησία σου στο μεγαλείο της όταν στο thread του Ολυμπιακού δημοσιεύονται κατά καιρούς άρθρα από rednews κλπ και έμπαιναν οι γνωστοί, άγνωστοι και έγραφαν ότι εδώ είναι insomnia και δεν γουστάρουν να διαβάζουν rednews και red24.

Άλλο το youtube και η βαζελέτα και άλλο το gwf.

Α και για να τελειώνουμε, αν θεωρείς ότι αντιβαίνω τους κανόνες του forum με το να εκφράζω την άποψή μου, επειδή δεν γουστάρω να διαβάζω στο insomnia οπαδικά σχόλια από άλλα forums, ακόμα κι αν είναι στο thread του ΠΑΟ που απ' όσο γνωρίζω δεν είναι τσιφλίκι των παναθηναϊκών, κάντο report.

Λοιπόν για να τελειώνουμε, αν θέλεις και μπορείς γράψε τις αντιρρήσεις σου πάνω σε αυτά τα γραπτά και άσε τις υποδείξεις για το πού πρέπει να γράφουμε τι. Το ότι εσύ δεν γουστάρεις να τα διαβάζεις όπως λες εμένα δεν μου λέει τίποτα. Δεν σε υποχρεώνει και κανείς στο κάτω κάτω.

Αν νομίζεις πως η παράθεση γραπτών από άλλα φόρα αντιβαίνει τους κανόνες του ινσόμνια κάνε ένα ρεπόρτ. Αυτό έχεις δικαίωμα να κάνεις και όχι να μας σκοτίζεις τον έρωτα.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είδα την ευαισθησία σου στο μεγαλείο της όταν στο thread του Ολυμπιακού δημοσιεύονται κατά καιρούς άρθρα από rednews κλπ και έμπαιναν οι γνωστοί, άγνωστοι και έγραφαν ότι εδώ είναι insomnia και δεν γουστάρουν να διαβάζουν rednews και red24.
Eχμ...μηπως γιατι ΔΕΝ μπαινω τοσο συχνα στο τοπικ σας?

Μηπως?

Άλλο το youtube και η βαζελέτα και άλλο το gwf.
Γιατι?

Α και για να τελειώνουμε, αν θεωρείς ότι αντιβαίνω τους κανόνες του forum με το να εκφράζω την άποψή μου, επειδή δεν γουστάρω να διαβάζω στο insomnia οπαδικά σχόλια από άλλα forums, ακόμα κι αν είναι στο thread του ΠΑΟ που απ' όσο γνωρίζω δεν είναι τσιφλίκι των παναθηναϊκών, κάντο report.

Γιατι να σε κανω report?

Παραβιασες καποιον κανονα?

ΕΣΥ εχεις το προβλημα, οχι εγω.

Απλα μην με περνας για ηλιθιο που θα χαψω το "μην βαζετε gwf" εδω μεσα. Ειπες πριν "γιατι δεν τα ελεγα στο Ολυμπιακο τοπικ". Εσυ που κανεις τον ευθικτο οταν εδω μεσα βαζανε κομματια απο γαυροφορουμ ο ss7 πως τον λενε και διαφοροι αλλοι ηταν καλα?

Δημοσ.

Απλα μην με περνας για ηλιθιο που θα χαψω το "μην βαζετε gwf" εδω μεσα. Ειπες πριν "γιατι δεν τα ελεγα στο Ολυμπιακο τοπικ". Εσυ που κανεις τον ευθικτο οταν εδω μεσα βαζανε κομματια απο γαυροφορουμ ο ss7 πως τον λενε και διαφοροι αλλοι ηταν καλα?

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Απο την πολη ερχομαι και στην κορυφη κανελα...Που τεθηκε θεμα μηκους και τεστοστερονης ακομα ψαχνω αλλα ακρη δε βγαζω...

Δημοσ.
Καταλαβα. Διπλο αξελ και τριπλο τολουπ

Μπα, αυτές είναι βαζελοσυνήθειες. Άλλα λόγια ν´αγαπιόμαστε κοινώς. End of story.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Εγώ πάλι λέω ότι δεν άξιζε 2-3 από αυτά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίαζε στο γήπεδο και σύμφωνα με την εικόνα των συνδιεκδικητών του. Του 97, του 2003 και αυτό του 2008.

Το γ@μησες και ψόφησε εσύ. Μη σου πω ότι και τα 12 νιντζαρισμένα ήταν, για να είστε ευχαριστημένοι. Αύριο ξαναμπές και γράψε ότι και τα μελλοντικά νιντζαρισμένα θα είναι...

Και για να επανέλθουμε στο δια ταύτα, ο βάζελος φωνάζει για τη διαιτησία από το 97 που αποκαθηλώθηκε και κάθε χρόνο, έκτοτε.

Μέχρι και dvd έβγαλε, μέχρι και ξύλο σε διαιτητή έριξε, αλλά ποινές από χάδι έως μηδενικές

backflip.jpg

Πρόσεχε με τόση θολούρα φέτος με τις κωλοτούμπες μην έχουμε καμιά διάσυση και τρέχουμε να βρουμε εφημερεύοντα σαρακοστιάτικο.

Δημοσ.
το λέω εγώ καθαρά και ξάστερα. Ο γαύρος φυσικα και άξιζε κάποια από τα 12, περίπου 6-7 από αυτά. Τα υπόλοιπα τα πήρε με αρκετό εξωφθαλμές σπρώξιμο και αυτό είναι που δημιουργεί την απέχθεια όχι μόνο από Παναθηναϊκούς αλλά από όλους τους μη Ολυμπιακούς.

ρε συ ερωδιε αφου τα συμφωνήσαμε προχθες πως εφοσον απο τα 12 τα 6-8 ήταν νιντζαρισμένα δεν εχετε δικαιωμα μεχρι να ισοφαρησει καποιος άλλος λουτερ να μιλατε.

Όταν κάνω τούμπες, τούμπες κωλοτούμπες κι ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά...

Προχθές ήταν 5 μετά έγιναν 6-8, αύριο πόσα?

Από την άλλη εγώ έχω γράψει

Εγώ πάλι λέω ότι δεν άξιζε 2-3 από αυτά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίαζε στο γήπεδο και σύμφωνα με την εικόνα των συνδιεκδικητών του. Του 97, του 2003 και αυτό του 2008.

και πας εσύ και γράφεις

ρε συ ερωδιε αφου τα συμφωνήσαμε προχθες πως εφοσον απο τα 12 τα 6-8 ήταν νιντζαρισμένα δεν εχετε δικαιωμα μεχρι να ισοφαρησει καποιος άλλος λουτερ να μιλατε.

που στο διάλο συμφωνήσαμε ότι τα 8 είναι νιντζαρισμένα και τα άλλα 4 είναι free lootable και δεν το κατάλαβα?

Όταν λέω εγώ ότι είσαι μεθυσμένος αποκριάτικα, δεν με ακούς. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...