geovard Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα τι συζητάμε; Έχεις λεφτά; Είσαι μάγκας και έξυπνος. Δεν έχεις; Είσαι της πλάκας υπόθεση. Χαζοί είμαστε εμείς που χαρακτηρίζουμε χαζούς τον Κόκκαλη, τον Μπάμπη ξέρω γω, το Νικολακό, τον Γκότζο, τον Θέμο, κλπ. Πιο χαζοί και από τους χαζούς. Δηλαδή άμα ο Κάτμαν κερδίσει το τζακ ποτ στο Λόττο θα γίνει ξαφνικά έξυπνος? Τι αναλύσεις είναι αυτές ρε παιδιά? Έχεις μπλέξει την εξυπνάδα με την κουτοπονηριά μάλλον.
kirileman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή άμα ο Κάτμαν κερδίσει το τζακ ποτ στο Λόττο θα γίνει ξαφνικά έξυπνος? Τι αναλύσεις είναι αυτές ρε παιδιά? Έχεις μπλέξει την εξυπνάδα με την κουτοπονηριά μάλλον. Διάβασε λίγο πιο πίσω. Αρκετά με το οφτοπικ' date=' οποίος κατάλαβε τι θέλω να πω κατάλαβε. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
KaizerSoze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα τι συζητάμε; Έχεις λεφτά; Είσαι μάγκας και έξυπνος. Δεν έχεις; Είσαι της πλάκας υπόθεση. Χαζοί είμαστε εμείς που χαρακτηρίζουμε χαζούς τον Κόκκαλη, τον Μπάμπη ξέρω γω, το Νικολακό, τον Γκότζο, τον Θέμο, κλπ. Πιο χαζοί και από τους χαζούς. Yπαρχει κατι που λεγεται φιλοτιμο(γιατι δεν κανουμε ολοι τον καραγκιοζη για το πειρατικο ουτε πουλαμε dvd με τη φωνη μας να λεει "σηκωσε το") και κατι πολυ σημαντικο που λεγεται "κανονες αγορας" Εγω σου λεω οτι ο Νανοπουλος βγαζει το 1/100 απο αυτα που βγαζει ο Φωτσης Ποιος ειναι πιο εξυπνος? Ακου "εχεις λεφτα"="εισαι εξυπνος" ---------- Προσθήκη στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ---------- Για το μπασκετ, παρακληση... Στις επομενες 4 εβδομαδες υπαρχει ενας τελικος κυπελλου, 2 ντερμπι για την Α1 και 3 αγωνες για την Ευρολιγκα. Σας παρακαλω, κρατηστε μεσα σας οι Παναθηναικοι οτι εχετε μεχρι τοτε (για τους Ολυμπιακους δεν μιλαω, δικαιωμα τους να κραξουν οσο θελουν)
Tilemaxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Είμαι περίεργος να δω το αυριανό πρωτοσέλιδο της Λαχανί.
johnyboy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 δεν συνηθίζω να σχολιάζω ματς του μπάσκετ αλλά εγώ δεν μπορώ να βλέπω αδιάφορους παίχτες.
Erwdios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ βλέπω ότι ο Θανασάρας πληρώνει πολύ ακριβά τα καραγκιοζιλίκια που έκανε πέρυσι στον τελικό. Μέχρι και στα video της euroleague. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=E7TsGlf2byY&feature=sub[/ame]
kirileman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Yπαρχει κατι που λεγεται φιλοτιμο(γιατι δεν κανουμε ολοι τον καραγκιοζη για το πειρατικο ουτε πουλαμε dvd με τη φωνη μας να λεει "σηκωσε το") και κατι πολυ σημαντικο που λεγεται "κανονες αγορας"Εγω σου λεω οτι ο Νανοπουλος βγαζει το 1/100 απο αυτα που βγαζει ο Φωτσης Ποιος ειναι πιο εξυπνος? Ακου "εχεις λεφτα"="εισαι εξυπνος" ---------- Προσθήκη στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ---------- Για το μπασκετ, παρακληση... Στις επομενες 4 εβδομαδες υπαρχει ενας τελικος κυπελλου, 2 ντερμπι για την Α1 και 3 αγωνες για την Ευρολιγκα. Σας παρακαλω, κρατηστε μεσα σας οι Παναθηναικοι οτι εχετε μεχρι τοτε (για τους Ολυμπιακους δεν μιλαω, δικαιωμα τους να κραξουν οσο θελουν) οφτοπικ Στον κόσμο του μάλμπουρο, ίσως, να παίζει ρόλο και το φιλότιμο... Αυτό που εννοούσα είναι ότι άνθρωποι που με τη δουλειά και το μυαλό τους έχουν κάνει λεφτά, δε μπορεί να είναι χαζοί και είναι αστείο να τους χαρακτηρίζουμε έτσι. Ανήθικοι μπορεί να είναι, χαζοί όχι αλλά εγώ μίλησα για το 2ο. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που έκαναν λεφτά χωρίς να κοπιάσουν οι ίδιοι, αυτοί εξαιρούνται, τέλος, μη κάθεστε να σκαλίζετε μία μία τις εξαιρέσεις για να μου την πείτε. Διαφωνείτε επί αυτής της αρχής ναι ή ου; Ου; Γούστο σας και καπέλο σας. Το φιλότιμο, η ηθική και θρησκευτική πίστη ξέρω γω δεν εμπλέκονται σε αυτή την εξίσωση. Τα παραπάνω δεν με βρίσκουν σύμφωνο, εννοείται, διαπίστωση κάνω. Και γω είμαι ύπερ της λογικής του να βγάζεις το ψωμί σου τίμια μπλα μπλα μπλα... --------------- Δυο λόγια για το μπάσκετ. Με τρεις νίκες περνάτε ή χρειάζεται και συνδυασμός αποτελεσμάτων; Η φθορά που λέγαμε είναι νόμος απαράβατος, δεν μπορείς να πρωταγωνιστείς για πάντα. Τον Ολυμπιακός δεν τον έχω, πάντως, για τελικό. Αν περάσει F4 θα είναι υπέρβαση αλλά θα σημαίνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 1. Ξαναλεω, ασε το φιλοτιμο στην ακρη. Τους νομους της αγορας τους ξερεις?Σου λενε κατι? Ο Φωτσης κλεβει?Οχι Βγαζει λεφτα με τον κοπο του? Ναι Βγαζει 100πλασια απο τον Νανοπουλο? Ναι Ειναι πιο εξυπνος ο Φωτσης απο τον Νανοπουλο? 2. Εμεις θελουμε 3 νικες. Ενα το κρατουμενο. Μαθηματικα με 2 νικες δεν βγαινει. Παμε στο δευτερο, δεδομενου οτι κερδιζουμε μισο ποντο την Μπαρτσελονα(ειπαμε, αν χασουμε δεν υπαρχει σεναριο προκρισης οποτε δεν εχει νοημα να μιλαμε) κοιταμε ποιος κερδισε στο Παρτιζαν-Μαρουσι και κυνηγαμε αυτον. Προφανως μας συμφερει να κερδισει το Μαρουσι μεσα στην Παρτιζαν γιατι τοτε θελουμε νικη με 1π μεσα στην Παρτιζαν και +3 εντος με Μαρουσι. Αν κερδισει η Παρτιζαν θελουμε νικη με +1 με Μαρουσι και +6 στη Σερβια. Προφανως το 1ο σεναριο ειναι προτιμοτερο. Ολα αυτα φυσικα πανε στραφι στην περιπτωση που η Μπαρτσελονα χασει ειτε στο Μαρουσι(οπου λογικα θα ενδιαφερεται αλλα παιζει εντος) είτε επιτηδες απο την Παρτιζαν(οπου παιζει εντος αλλα πιθανως να το πουλησει αφου θα εχει καθαρισει, για να μην τραβηξει στα πλευοφ τον Παναθηναικο αλλα την Παρτιζαν) ΥΓ. Ο Ολυμπιακος δεν θα εχει κανει καμια υπερβαση αν παει Φ4. Ειναι ομαδα για Τοπ8/Φ4 και δεδομενων των ευνοικων κληρωσεων θα ειναι εκπληξη να ΜΗΝ παει Φ4. Του στραβωσε λιγο η Κιμκι(που κερδισε μεσα στην Καχα) και αποκει που θα επαιζε την 1ια με την Καχα στο ΣΕΦ και εχοντας την κερδισει εκτος, τωρα θα την παιξει με την Κιμκι εκτος, εχοντας την κερδισει στο ΣΕΦ Να πω παντως οτι εχει για μενα σημασια η 1ια. Η ΤΣΣΚΑ του τελευταιου καιρου ειναι πολυ σκληρο καρυδι και ειδικα αν την παιξεις με 3 ματς στη Μοσχα. Αντιθετα καμια εκ των αλλων 3 δεν εχει δυναμη να κανει εστω νικη με τον Ολυμπιακο. Αν βγει 1ος, ας τον στειλουν Παρισι κατευθειαν να μην κουραζεται. Αν βγει 2ος...χμ, εκει αλλαζουν τα πραγματα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Περναμε αν κερδισουμε ολα τα ματς καλυπτοντας διαφορες (με Παρτιζαν -5 και Μαρουσι -2) και η Μπαρτσελονα χασει μονο απο εμας. Την Μπαρτσελονα ας την κερδισουμε και με μισο ποντο, δεν εχει σημασια να καλυψουμε τη διαφορα, πλην ομως καλο θα ηταν για παν ενδεχομενο. Εφικτο σεναριο, εως πιθανο, οχι ομως αν αυτη η αγωνιστικη εικονα διατηρηθει και στα υπολοιπα ματς. Απο κει και περα, αν χασουμε εστω και 1 ματς τελειωσε η Ευρωλιγκα. Αν η Μπαρτσελονα χασει και σε αλλο ματς εκτος απο εμας μπλεκει το πραγμα. Το ιδιο κι αν δεν καλυφθουν οι διαφορες με Παρτιζαν/Μαρουσι. Παμε σε αλλα σεναρια σε αυτες τις περιπτωσεις, παντα με δεδομενο οτι κανουμε 3/3 στα επομενα ματς. Εγω αν και μετα τη χθεσινη εικονα και τη γενικοτερη κατασταση της ομαδας δεν νιωθω τοσο αισιοδοξος, να θυμισω απλως οτι αυτο εχει ξαναγινει και ο ΠΑΟ απο 0νικες-3ηττες εχει φτασει στην προκριση. YΓ. Τα 5 αστερια ειναι παρα πολυ βαρια για να μας ξενερωσει ενας αποκλεισμος. Αυτος ειναι αρκετος απλα για να χαρουν οι συνηθεις υποπτοι αυτου του φορουμ.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν χρειαζεται να κερδισουμε ΚΑΙ το Μαρουσι ΚΑΙ την Παρτιζαν με διαφορα. ΜΟΝΟ οποιον κερδισει στο μεταξυ τους γιατι αυτος θα παει στο 3-3 οπως θελουμε να παμε και μεις και θα μετρησει η διαφορα. Οποιος χασει θα μεινει στο 2-2, δεδομενου πως χανει απο μας (ειπαμε 3 σερι νικες αλλιως δεν συζηταμε καν) παει στο 2-3 και μενει το ματς με την Μπαρτσα οποτε αν χασει λογικα παει στο 2-4 και τον αποκλειουμε λογω περισσοτερων νικων. Εννοειται πως το ιδανικο ειναι μια νικη +13 με Μπαρτσα γιατι τοτε α. Την τσιτωνουμε να κερδισει Μαρουσι και Παρτιζαν (αλλιως μπορει να πουλησει καποιο ματς) β. Αν δεν μας κανει ομως την χαρη και χασει και 3ο ματς τοτε πολυ πιθανο να παμε ολοι στο 3-3 και να περασουμε πρωτοι Γενικα, Στοχος Νο1, Νικη με Μπαρτσα Στοχος Νο2, Αν νικησουμε την Μπαρτσα να παμε στο 3-3 και με υπερ μας διαφορα με τον νικητη του Παρτιζαν-Μαρουσι Στοχος Νο3, Αν νικησουμε με +13 την Μπαρτσα τοτε να παρουμε διαφορα ΚΑΙ απο Μαρουσι ΚΑΙ απο Παρτιζαν μπας και βγουμε πρωτοι. Υπαρχει ενα γαματο σεναριο που λεει οτι κερδιζουμε την Μπαρτσελονα +13, η Μπαρτσελονα χανει και απο το Μαρουσι 12π, το Μαρουσι κερδιζει την Παρτιζαν που την κερδιζουμε και εμεις κερδιζουμε το Μαρουσι και περναμε εμεις και το Μαρουσι
konnak Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά ας κερδίσουμε στις 24/2 την Μπάρτσα στο ΟΑΚΑ και βλέπουμε... Αν χάσουμε και πάλι, τίποτα από αυτά δεν έχει νόημα. Στις 20/2 είναι ο τελικός κυπέλλου;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καθε ματς τελικος απο δω και περα, κι αυτο σημαινει οτι το ΟΑΚΑ δεν επιτρεπεται να εχει κατω απο 18.000 κοσμο ουτε με Μαρουσι ουτε με Μπαρτσελονα. Αυτος ο ομιλος οπως εχει γινει,σιγουρα κρυβει εκπληξη μεγατονων παντως και κανεις δε μπορει να προβλεψει τιποτα για καμια απτις 4 ομαδες. Το σεναριο του Kaizer με Μαρουσι και ΠΑΟ θα ηταν πολυ ωραιο.
Snolly Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 με την εικόνα του ΠΑΟ ως τώρα η πρόκριση είναι πιο χλωμή κι από τον Μάικλ Τζάκσον.
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 1. Ξαναλεω, ασε το φιλοτιμο στην ακρη. Τους νομους της αγορας τους ξερεις?Σου λενε κατι?Ο Φωτσης κλεβει?Οχι Βγαζει λεφτα με τον κοπο του? Ναι Βγαζει 100πλασια απο τον Νανοπουλο? Ναι Ειναι πιο εξυπνος ο Φωτσης απο τον Νανοπουλο? 2. Εμεις θελουμε 3 νικες. Ενα το κρατουμενο. Μαθηματικα με 2 νικες δεν βγαινει. Παμε στο δευτερο, δεδομενου οτι κερδιζουμε μισο ποντο την Μπαρτσελονα(ειπαμε, αν χασουμε δεν υπαρχει σεναριο προκρισης οποτε δεν εχει νοημα να μιλαμε) κοιταμε ποιος κερδισε στο Παρτιζαν-Μαρουσι και κυνηγαμε αυτον. Προφανως μας συμφερει να κερδισει το Μαρουσι μεσα στην Παρτιζαν γιατι τοτε θελουμε νικη με 1π μεσα στην Παρτιζαν και +3 εντος με Μαρουσι. Αν κερδισει η Παρτιζαν θελουμε νικη με +1 με Μαρουσι και +6 στη Σερβια. Προφανως το 1ο σεναριο ειναι προτιμοτερο. Ολα αυτα φυσικα πανε στραφι στην περιπτωση που η Μπαρτσελονα χασει ειτε στο Μαρουσι(οπου λογικα θα ενδιαφερεται αλλα παιζει εντος) είτε επιτηδες απο την Παρτιζαν(οπου παιζει εντος αλλα πιθανως να το πουλησει αφου θα εχει καθαρισει, για να μην τραβηξει στα πλευοφ τον Παναθηναικο αλλα την Παρτιζαν) ΥΓ. Ο Ολυμπιακος δεν θα εχει κανει καμια υπερβαση αν παει Φ4. Ειναι ομαδα για Τοπ8/Φ4 και δεδομενων των ευνοικων κληρωσεων θα ειναι εκπληξη να ΜΗΝ παει Φ4. Του στραβωσε λιγο η Κιμκι(που κερδισε μεσα στην Καχα) και αποκει που θα επαιζε την 1ια με την Καχα στο ΣΕΦ και εχοντας την κερδισει εκτος, τωρα θα την παιξει με την Κιμκι εκτος, εχοντας την κερδισει στο ΣΕΦ Να πω παντως οτι εχει για μενα σημασια η 1ια. Η ΤΣΣΚΑ του τελευταιου καιρου ειναι πολυ σκληρο καρυδι και ειδικα αν την παιξεις με 3 ματς στη Μοσχα. Αντιθετα καμια εκ των αλλων 3 δεν εχει δυναμη να κανει εστω νικη με τον Ολυμπιακο. Αν βγει 1ος, ας τον στειλουν Παρισι κατευθειαν να μην κουραζεται. Αν βγει 2ος...χμ, εκει αλλαζουν τα πραγματα +1000 Aν και στο μονο σημειο που διαφωνω, ειναι στο οτι δεν θα κανει ηττα στο τοπ8 αν περασει πρωτος.. ---------- Προσθήκη στις 16:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:18 ---------- ]Εγώ βλέπω ότι ο Θανασάρας πληρώνει πολύ ακριβά τα καραγκιοζιλίκια που έκανε πέρυσι στον τελικό. Eγω αυτο που ειδα χτες ηταν πως σφυριχτηκαν επιτελους τα κινητα σκριν των μπατιστ/πεκο. ΑΠο κει και περα, πιστευω πως ο παο θα ξεμπουκωσει αγρια σε καποιο ματς. Ηλπιζα να ηταν το χθεσινο. Ελπιζω να μην ειναι ο τελικος Κυπελλου.
kirileman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 1. Ξαναλεω, ασε το φιλοτιμο στην ακρη. Τους νομους της αγορας τους ξερεις?Σου λενε κατι?Ο Φωτσης κλεβει?Οχι Βγαζει λεφτα με τον κοπο του? Ναι Βγαζει 100πλασια απο τον Νανοπουλο? Ναι Ειναι πιο εξυπνος ο Φωτσης απο τον Νανοπουλο? Εϊπα εγώ ποτέ ότι τα χρήματα που βγάζει κανείς είναι ανάλογα της ευφυίας του; Λέω ότι κανείς από τους παραπάνω δεν είναι χαζός και σίγουρα δεν είναι χαζός ένας δημοσιογράφος ή μεγαλοδημοσιογράφος που κονομάει τα άντερά του πατώντας στον οπαδισμό και τη χαζομάρα εκείνων που τον ακούν και αγοράζουν το προιόν του. Προφανώς σου είναι αδύνατον να σταθείς στην ουσία αυτού που πρωτοέγραψα σχολιάζοντας κάτι συγκεκριμένο. Τι και αν παρακάλεσα να μη σταθούμε στις εξαιρέσεις γιατί βαριέμαι την περαιτέρω ανάλυση του θέματος (που μπορεί να είναι κάποιοι που εκμεταλλεύονται τις ανισότητες του συστήματος, δρουν παρανόμως κλπ), πρέπει κάποιοι εξυπνάκιδες του φόρουμ να το τεντώσουν, να το διαστρεβλώσουν, να το ξεχοιλώσουν, να το παραμορφώσουν, να το πηδήξουν, να κάνουν τα πάντα εκτός... να σχολιάσουν την ουσία της σκέψης. Άστο, μην το κάνεις τώρα. Στείλε μου αν θες σε πμ κάνε επιχείρημα του τύπου, "ο Καραγκούνης είναι πιο έξυπνος από τον οδοντίατρό μου;" , να μην κουράζουμε και το φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.