MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κι ομως υπαρχουν ατομα που θεωρουν οτι στο μπασκετ φταιει η διαιτησια που η για πολλα χρονια ομαδα επιπεδου Α2 με βαση ροστερ/προπονητες (ΟΣΦΠ), δεν μπορουσε να σηκωσει κεφαλι απεναντι στον απολυτο κυριαρχο του αθληματος (πανευρωπαικα) την τελευταια 15ετια. Αθανατε ελληνα "φιλαθλε".
alexis333 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κι ομως υπαρχουν ατομα που θεωρουν οτι στο μπασκετ φταιει η διαιτησια που η για πολλα χρονια ομαδα επιπεδου Α2 με βαση ροστερ/προπονητες (ΟΣΦΠ), δεν μπορουσε να σηκωσει κεφαλι απεναντι στον απολυτο κυριαρχο του αθληματος (πανευρωπαικα) την τελευταια 15ετια. Αθανατε ελληνα "φιλαθλε". Το ιδιο δε πιστευεις κι εσυ για το ποδοσφαιρο... Μερικα πρωταθληματα ηταν και λογω δαιτησιας και αλλα ηταν αυθεντικα αλλα δε νομιζω να λεει κανενας Παναθηναικος πως υπαρχουν και τα αυθεντικα......
Snolly Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 αλλα δε νομιζω να λεει κανενας Παναθηναικος πως υπαρχουν και τα αυθεντικα...... το λέω εγώ καθαρά και ξάστερα. Ο γαύρος φυσικα και άξιζε κάποια από τα 12, περίπου 6-7 από αυτά. Τα υπόλοιπα τα πήρε με αρκετό εξωφθαλμές σπρώξιμο και αυτό είναι που δημιουργεί την απέχθεια όχι μόνο από Παναθηναϊκούς αλλά από όλους τους μη Ολυμπιακούς.
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 το λέω εγώ καθαρά και ξάστερα. Ο γαύρος φυσικα και άξιζε κάποια από τα 12, περίπου 6-7 από αυτά. Τα υπόλοιπα τα πήρε με αρκετό εξωφθαλμές σπρώξιμο και αυτό είναι που δημιουργεί την απέχθεια όχι μόνο από Παναθηναϊκούς αλλά από όλους τους μη Ολυμπιακούς. Εσύ είσαι μεθυσμένος, δεν ξέρεις τι λες, αν κρίνω από το avatar σου. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πιστεύεις ότι έπρεπε να έχει χάσει τουλάχιστον 2 αυτή τη δεκαετία? Εγώ πάλι λέω ότι δεν άξιζε 2-3 από αυτά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίαζε στο γήπεδο και σύμφωνα με την εικόνα των συνδιεκδικητών του. Του 97, του 2003 και αυτό του 2008.
Snolly Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εσύ είσαι μεθυσμένος, δεν ξέρεις τι λες, αν κρίνω από το avatar σου. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πιστεύεις ότι έπρεπε να έχει χάσει τουλάχιστον 2 αυτή τη δεκαετία? Εγώ πάλι λέω ότι δεν άξιζε 2-3 από αυτά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίαζε στο γήπεδο και σύμφωνα με την εικόνα των συνδιεκδικητών του. Του 97, του 2003 και αυτό του 2008. Φουλ νηφάλιος γαμώ το μεταπτυχιακό και την αντιβίωση. Να πω την αμαρτία μου μπάσκετ παρακολουθώ στα φάιναλ φορ και στους τελικούς. Δεν παίζει να κάτσω να δω Πανελλήνιο - ΠΑΟ ή ξέρω γω Κολοσσό - Ολυμπιακό. Προτιμώ να δω 3 φορές το Μπεν Χουρ.
johnnyestia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Βάλε και πως πήρες τα πρωταθλήματα το 2000 και το 2002, τότε που ο Παναθηναϊκός είχε αδιαφιλονίκητα ομαδάρα να γίνουνε τα τρία πέντε. Μην το ψάξουμε και παραπάνω...
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Βάλε και πως πήρες τα πρωταθλήματα το 2000 και το 2002, τότε που ο Παναθηναϊκός είχε αδιαφιλονίκητα ομαδάρα να γίνουνε τα τρία πέντε. Μην το ψάξουμε και παραπάνω... Σώπα ρε που είχε αδιαφιλονίκητα ομαδάρα. Ειδικά το 2000 για ποια ομαδάρα μιλάμε? Αυτή που άρπαξε 4 στη Λεωφόρο από τον Ολυμπιακό? Κι ο Ολυμπιακός είχε το 2004 ομαδάρα, αλλά το πήρε ο ΠΑΟ. Ένα ελαφρυντικό θα δώσω στην ομάδα του Κυράστα που έπαιζε πραγματικά μεγάλη μπάλα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν είναι μπάσκετ...
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μολότοφ στην ΚΑΕ ΠΑΟ! Έξι μολότοφ ανακάλυψε στο Μαρούσι η αστυνομία Έξι μολότοφ ανακάλυψε σήμερα η αστυνομία, μία εκ των οποίων βρισκόταν στην Κηφισίας 38, εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Οι άλλες πέντε βρέθηκαν επίσης το πρωί, αλλά λίγο αργότερα στην συμβολή των οδών Νιόβης και Μεσογείων στην περιοχή του Αγίου Θωμά. Οι αρχές τις ανακάλυψαν τυχαία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το «πώς» και το «γιατί» βρέθηκαν εκεί. http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/69378-%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%BF%CF%86-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BF
johnnyestia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σώπα ρε που είχε αδιαφιλονίκητα ομαδάρα. Ειδικά το 2000 για ποια ομαδάρα μιλάμε? Αυτή που άρπαξε 4 στη Λεωφόρο από τον Ολυμπιακό? Κι ο Ολυμπιακός είχε το 2004 ομαδάρα, αλλά το πήρε ο ΠΑΟ. Ένα ελαφρυντικό θα δώσω στην ομάδα του Κυράστα που έπαιζε πραγματικά μεγάλη μπάλα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν είναι μπάσκετ... Το 2000 ήταν η ομαδάρα του Κυράστα με 2,70 γκόλ ανά παιγνίδι... Τότε με το 1-0 που χάσαμε με την Παναχαϊκή... Για ποιο 2000 μιλάμε όντως...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Το πήρες σε κέρμα εσύ (που δεν το είδε κανένας, σημειωτεόν). Πρωτοπόρος σε όλα. Eκτος αν κερδισες το κερμα και κατεφυγα στο Εθνικο Νομισματοκοπειο για να δικαιωθω, δεν μιλας...
foufoutios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Έχω γράψει πιό πίσω ότι γιά να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να συντρέχουν λόγοι.Φυσικά και γιά τα χάλια τού Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια δεν έφταιγε η διαιτησία.Ή τουλάχιστον δεν έφταιγε μόνο αυτή. Συμφωνω σε ολα και καταλαβαινω οτι θες να χρυσωσεις λιγο το χαπι βαζοντας την τελευταια ατακα.. Το ιδιο κανω και εγω φετος.. Αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν θα ακούσεις στις μέρες μας το αμίμητο ο Παναθηναϊκός και το Αιγάλεω να είναι καλά και οι άλλοι να πάνε να γ ... όπως κάτι ανάλογο είχαμε ακούσει σε πανελλήνια ακρόαση από τη γνωστή εκπομπή τού Μάκη. Το κακό γιά τον Ολυμπιακό είναι ότι κάποιοι παράγοντες με τη συμπεριφορά τους τού ακύρωσαν το δικαίωμα να μιλάει ακόμη και γιά τα καθαρά πρωταθλήματά του. Λέω λοιπόν ότι η διαιτησία δεν είναι σήμερα καθοριστικός παράγοντας σε αντίθεση με το παρελθόν. Εχουν γραφτει εκατομμυρια σελιδες για αυτο το θεμα, οποτε δεν υπαρχει λογος να το συζητησουμε ξανα και δε θα βγαλουμε και ακρη.. Ο καθενας ερμηνευει οπως θελει τα λεγομενα και τα γεγονοτα, μυαλο εχει και κρινει (υποθετω).. Σιγουρα ο Κοκκαλης εκανε χοντρο κουμαντο στην αρχη των πρωταθληματων αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν υπηρχε ανταγωνισμος οποτε δε χρειαζοταν να κανει τιποτα.. Το ιδιο γινεται φετος με τον ΠΑΟ.. Μια χαρα τα καταφερνει ο Πατερας.. Όσο γιά τον Βύντρα που λες, με τίποτα δεν είναι καλύτερος όπως από άλλους.Μιλάμε στην τέχνη της μπάλας.Δεν ψάχνουμε γιά δρομείς. Γιά ποδοσφαιριστές μιλάμε.Καί εξακολουθώ να πιστεύω παρά το γεγομώς ότι ο Βύντρα είναι τελικά μαχητής, ότι το παιδί γνωρίζει λίγο από τα μυστικά της μπάλας. Σιγουρα απο τεχνικη και γενικοτερα απο μπαλα δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα το να μπορει να τρεχει οταν οι αλλοι σταματουν ειναι φοβερο πλεονεκτημα για το συγχρονο ποδοσφαιρο.. Και φυσικα δεν τον θεωρω καλο ποδοσφαιριστη.. Αλλα μπορει να διακριθει σε καποιους αγωνες Αλήθεια γιατί λες ότι αποφεύγεις να ποστάρεις στο θέμα? Δεν είμαστε μήπως καλοί συνομιλητές? Δεν χρειάζεται να το λες απολογητικά αυτό.Κι εμείς κάπου κάπου γράφουμε στο νήμα τού Ολυμπιακού.Και δεν χαρακτηριζόμαστε "προδότες" γι' αυτό! Διαβαζοντας τις δυο τελευταιες σελιδες, καταλαβες γιατι δε γραφω? Δεν υπαρχει λογος.. Η μια μερια λεει ασπρο και η αλλη μαυρο.. Γκρι δεν υπαρχει.. Ισοπεδωτικες αποψεις χωρις ιδιαιτερο λογο (οχι απο ολους φυσικα).. Και τωρα εκανα εξαιρεση επειδη μου φανηκε "καπως" αυτο για τη διαιτησια.. Οτι και καλα φετος που ειναι καθαρο το ελληνικο ποδοσφαιρο, το παιρνει ο ΠΑΟ.. Καταλαβα τι εννοουσες τωρα
antreaslam Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πιστεύεις ότι έπρεπε να έχει χάσει τουλάχιστον 2 αυτή τη δεκαετία? Θα σου απαντήσω όχι, γιατί στους τελικούς παντα συναντιόμασταν, και πάντα ήμουν καλύτερος από εσένα. Στα μεταξύ μας της κανονικής διάρκειας, συνήθως έχανα στο σεφ, και κέρδιζα με πολλαπλάσια διαφορά στο οακα, ενώ στο κύπελλο σε αποκλείω παντα, είτε οακα, είτε σεφ. Αυτό που θέλω να σου πω, είναι ότι λόγω της φύσης του αθλήματος, κερδίζει πάντα ο καλύτερος απο τους 2 καλύτερους που συναντιουνται. Το ενα λοιπόν το εχασα (τότε, με τις πέτρες στο πούλμαν,κλπ), και το 2ο που λες οτι επρεπε να χασω με περιφημο non call, είναι παρομοια φάση που σου εδωσε το πλεονεκτημα πέρυσι στην κανονική διάρκεια με τις 2 παραβασεις (βηματα, επιθ.φαουλ) σε μια επίθεση στο σεφ, που δε δοθηκε καμία! απλά εγω δε γκρινιαξα τότε, γιατι ήξερα ότι θα το παρω σε σειρά best of 5. Και καλώς ή κακως, (για με΄να καλώς), οι παραβάσεις στο τέλος του παιχνιδιού, είναι πάντα πιο δύσκολο να δωθούν . Εγώ πάλι λέω ότι δεν άξιζε 2-3 από αυτά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίαζε στο γήπεδο και σύμφωνα με την εικόνα των συνδιεκδικητών του. Του 97, του 2003 και αυτό του 2008. αν εβαζες μεσα και τη χρονιά κυραστα, και τα εκανες 4, θα συμφωνούσα μαζί σου! Τέλος, να τονίσουμε εδώ μια διαφορά... Η μία αυτοκρατορία απο τις 2 που κάποιοι προσπαθούν να συγκρινουν, έχει 5 αστερια στη φανέλα, ενώ η αλλη, χανει απο μόλντε και καρδούλες, μακάμπι κλπ κλπ. Εχει διαφορά!
Snolly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλά βέβαια για να κάνουμε μια φορά και εποικοδομητική συζήτηση (γιατί πάει πολύ καλά με παραδοχές κι από τις δυό πλευρές στα τελευταία ποστς - σα να λύνω το μεσανατολικό νιώθω) δεν είναι το ίδιο εύκολο να πάρεις ευρωπαϊκή κούπα στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός ως 12 χρόνια πρωταθλητής ΟΦΕΙΛΕ να είχε αισθητά πιο καλή παρουσία στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για να μπορέσει να έχει αξία η κυριαρχία του στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι γκρί πάντως, 12 πρωταθλήματα δεν άξιζε επ' ουδενί αλλά δεν ήταν και όλα πέτσινα.
alexis333 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Τον Ολυμπιακο τον εφαγε ΚΑΙ ο εγωισμος του... Ερχοταν ομαδες στην Ελλαδα και αντι να σοβαρευτουμε και να παιξουμε σοβαρα και να κλειστουμε καλυτερα εμεις παιζαμε λες και ηταν ο Πανθρακικος και ο Λεβαδειακος.... Συνεχεια αυτες οι μλκιες... Τα τελευταια χρονια σοβαρευτηκαμε και κανουμε καλυτερες πορειες...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Κανεις δεν ειπε στον γαυρο να παρει ΤΛ ή ΟΥΕΦΑ, μην υπερβαλλετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.