Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διαβασαμε κι αυτο, οτι ο Παναθηναικος δεν παιζει φετος μπαλα... μονο απο γαυρο βεβαια ακους κατι τετοια αλλα καθε φορα ειναι σαν πρωτη φορα ρε μπαγασηδες :lol:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν κάποια ομάδα αξίζει να πάρει το φετινό καθαρό Ελληνικό πρωτάθλημα αυτή είναι ο Παναθηναϊκός.Όποιος έχει αμφιβολία ας το τεκμηριώσει και να μην αρκείται σε κλισσέ τού τύπου "σιγά μην μπάλλα" και "μαγεύει". Αυτή η ισοπεδωτική λογική είναι γιά χαμηλού επειπέδου ανθρώπους ελλείψει επιχειρημάτων.

Στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητο να παίζεις το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο γιά να πάρεις το "φοβερό και τρομερό" Ελληνικό πρωτάθλημα.Εδώ καταφέρνει φέτος να διακρίνεται ακόμη και ο Βύντρα που ξέρετε τη γνώμη μου γι' αυτόν!

Δημοσ.
Αν κάποια ομάδα αξίζει να πάρει το φετινό καθαρό Ελληνικό πρωτάθλημα αυτή είναι ο Παναθηναϊκός.Όποιος έχει αμφιβολία ας το τεκμηριώσει και να μην αρκείται σε κλισσέ τού τύπου "σιγά μην μπάλλα" και "μαγεύει". Αυτή η ισοπεδωτική λογική είναι γιά χαμηλού επειπέδου ανθρώπους ελλείψει επιχειρημάτων.

Στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητο να παίζεις το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο γιά να πάρεις το "φοβερό και τρομερό" Ελληνικό πρωτάθλημα.Εδώ καταφέρνει φέτος να διακρίνεται ακόμη και ο Βύντρα που ξέρετε τη γνώμη μου γι' αυτόν!

Είμαι χαμηλού επειπέδου άνθρωπας. Επίσης, έγραψα πριν λίγα ποστ ότι το πρωτάθλημα το παίρνει ο λιγότερο κακός ενώ έχω γράψει ουκ ολίγες φορές ότι φυσικά και το αξίζει το φετινό ο ΠΑΟ. Μερικοί από σας, όμως, θέλετε τα πάντα όλα, θέλετε να πείσετε τους άλλους πως όχι μόνο παίρνετε το πρωτάθλημα αλλά παίρνετε και το δικαιότερο, ανταγωνιστικότερο, γ@μιστερότερο πρωτάθλημα των τελευταίων 100 χρόνων με την πιο εντυπωσιακή μπαλάρα έβερ. Σορυ, γιου ντον'τ!

Edit: Όπα, είδα τη τρομερή λέξη "ισοπεδωτική" που χρησιμοποίησες. Ρίξε μια ματιά τι έχει γραφτεί στο παρόν τόπικ για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και πως αυτή η λέξη έχει αποκτήσει άλλο νόημα εδώ μέσα...

Δημοσ.
Είμαι χαμηλού επειπέδου άνθρωπας

Εσύ το λες αυτό.Εγώ λέω ότι είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των ανθρώπων όταν γίνεται κατ΄εξακολούθησιν.Εγώ δεν είπα ότι εσύ είσαι χαμηλού επειπέδου.

Δημοσ.

Οπως και να το κανετε παιδια, ητε παναθηναικοι, ητε ολυμπιακο, ητε παιζεις την απιστευτη μπαλα και το παιρνεις, ητε την λιγοτερο χαλια και το παιρνεις, τελικα η ιστορια θα γραψει μονο τον πρωταθλητη..

Επισης, οσο καλη μπαλα και να παιζεις, παλι 1 ειναι το πρωταθλημα... δεν σου δινουν και 1 δωρο με καθε καλο παιχνιδι :-D

Δημοσ.

O Παναθηναικος του τελευταιου μηνα παιζει καλη μπαλα και δεν παιρνει αποτελεσματα(πλην Λαρισας)

Ο Παναθηναικος των προηγουμενων μηνων επαιζε μετριοτατα και επαιρνε αποτελεσματα.

Αν οι βαθμοι που χαθηκαν σε Χαριλαου-ΟΑΚΑ είχαν χαθει που να πω, στην Ξανθη και στο ΟΑΚΑ στον πρωτο γυρο με τις κακες εμφανισεις μας και ειχαν κερδιθει στο Χαριλαου και το ΟΑΚΑ με τις καλες εμφανισεις(δλδ η σουμα των βαθμων ηταν ίδια) τώρα κανεις δεν θα ελεγε 'Μαγευει, μαγευει'

Η αληθεια ειναι οτι ο Παναθηναικος δικαια προηγειται στη βαθμολογια με το αμειλικτο κριτηριο που ειναι οι βαθμοι και επισης αληθεια ειναι οτι ΑΔΙΚΑ παραγνωριζονται οι καλες του εμφανισεις.

Ο ΠΑΟΚ με νικες μισο-μηδεν με το ζορι και μια νικη στο Καραισκακη οπου απλα ειχε καλη κυκλοφορια ονομαστηκε ΑΝΕΤΑ απο ολους τους μη Παναθηναικους ως "η ομαδα που παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα"

Και ολα αυτα παιζοντας ενα μηνα. Τα παντα αρκει να φανει οτι καποια αλλη ομαδα, αφου δεν μπορει ο Ολυμπιακος, ειναι καλυτερη του Παναθηναικου

Νωριτερα ηταν ο Αρης και πιο πριν ο Πανιωνιος και στην αρχη της χρονιας η Καβαλα. Ολοι αυτοι εκαναν 3-4 καλα ματς και αμεσως "παιζουν την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα"

Τωρα που ο Παναθηναικος οντως παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα εδω και 3-4 εβδομαδες κανεις δεν το αναγνωριζει.

Δημοσ.

το είπα και άλλη φορά.

γιατί σπάτε το αμάξι?

γιατί το είπε ο σουγιάς.τέλος.

στην Ελλάδα ισχύει ότι λένε οι δημοσιογράφοι τω αντικειμενικών.όσο αντικειμενικοί είναι το φως και η πράσινη άλλο τόσο είναι και η sportday με το goal.

Δημοσ.
Αν κάποια ομάδα αξίζει να πάρει το φετινό καθαρό Ελληνικό πρωτάθλημα αυτή είναι ο Παναθηναϊκός.

Αποφευγω να ποσταρω σε αυτο το thread αλλα εσυ πιστευεις οτι η διαιτησια στο στερουσε τοσα χρονια ε? και φετος που καθαρισε το παρασκηνιο θα το παρει ο ΠΑΟ.. Τι αλλο θα ακουσουμε..?

Εδώ καταφέρνει φέτος να διακρίνεται ακόμη και ο Βύντρα που ξέρετε τη γνώμη μου γι' αυτόν!

Επετρεψε μου να διαφωνησω.. Ο Βυντρα μπορει να κανει αρκετες λαλακιες ομως η φυσικη του κατασταση ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με καποιους αλλους.. Οταν "σκαει" η ομαδα και αυτος τρεχει, λογικο το βρισκω να διακρινεται..

Δημοσ.
Αποφευγω να ποσταρω σε αυτο το thread αλλα εσυ πιστευεις οτι η διαιτησια στο στερουσε τοσα χρονια ε? και φετος που καθαρισε το παρασκηνιο θα το παρει ο ΠΑΟ.. Τι αλλο θα ακουσουμε..?

Επετρεψε μου να διαφωνησω.. Ο Βυντρα μπορει να κανει αρκετες λαλακιες ομως η φυσικη του κατασταση ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με καποιους αλλους.. Οταν "σκαει" η ομαδα και αυτος τρεχει, λογικο το βρισκω να διακρινεται..

Έχω γράψει πιό πίσω ότι γιά να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να συντρέχουν λόγοι.Φυσικά και γιά τα χάλια τού Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια δεν έφταιγε η διαιτησία.Ή τουλάχιστον δεν έφταιγε μόνο αυτή.

Αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν θα ακούσεις στις μέρες μας το αμίμητο ο Παναθηναϊκός και το Αιγάλεω να είναι καλά και οι άλλοι να πάνε να γ ... όπως κάτι ανάλογο είχαμε ακούσει σε πανελλήνια ακρόαση από τη γνωστή εκπομπή τού Μάκη.

Το κακό γιά τον Ολυμπιακό είναι ότι κάποιοι παράγοντες με τη συμπεριφορά τους τού ακύρωσαν το δικαίωμα να μιλάει ακόμη και γιά τα καθαρά πρωταθλήματά του.

Λέω λοιπόν ότι η διαιτησία δεν είναι σήμερα καθοριστικός παράγοντας σε αντίθεση με το παρελθόν.

Όσο γιά τον Βύντρα που λες, με τίποτα δεν είναι καλύτερος όπως από άλλους.Μιλάμε στην τέχνη της μπάλας.Δεν ψάχνουμε γιά δρομείς. Γιά ποδοσφαιριστές μιλάμε.Καί εξακολουθώ να πιστεύω παρά το γεγομώς ότι ο Βύντρα είναι τελικά μαχητής, ότι το παιδί γνωρίζει λίγο από τα μυστικά της μπάλας.

Αλήθεια γιατί λες ότι αποφεύγεις να ποστάρεις στο θέμα? Δεν είμαστε μήπως καλοί συνομιλητές? Δεν χρειάζεται να το λες απολογητικά αυτό.Κι εμείς κάπου κάπου γράφουμε στο νήμα τού Ολυμπιακού.Και δεν χαρακτηριζόμαστε "προδότες" γι' αυτό!

Δημοσ.

Αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν θα ακούσεις στις μέρες μας το αμίμητο ο Παναθηναϊκός και το Αιγάλεω να είναι καλά και οι άλλοι να πάνε να γ ... όπως κάτι ανάλογο είχαμε ακούσει σε πανελλήνια ακρόαση από τη γνωστή εκπομπή τού Μάκη.

Βέβαια δεν θα δεις και τον Κόκκαλη να μπουκάρει με κουμπούρι στο γήπεδο, όπως έκανε κάποτε ο Καπετάνιος, και όπως κάνουν ακόμα οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ, χωρίς το κουμπούρι (με εξαίρεση το Δημητράκη που κυκλοφορεί με φουσκωτούς για τις δουλειές του), αλλά αυτό δεν εμπόδισε ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό να κοκορεύεται για τα πρωταθλήματα της δεκαετίας του 90, ούτε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό για τα πρωταθλήματα στο μπάσκετ.

Κοινώς geovard σταματήστε να θυμάστε επιλεκτικά, γιατί για 1 ράμμα στον Ολυμπιακό, υπάρχει ολόκληρη γούνα για τον Παναθηναϊκό.

Δημοσ.

E, oσο και να το κανεις, κουμπουρια ξεκουμπουρια και εσυ πηρες επι Καπετανιου, και το ΑΕΚ πηρε 3 σερι και ο ΠΑΟΚ πηρε και η Λαρισα πηρε ρε φιλε...

Και οσο για το μπασκετ, 5 γ!#!$@ αστερια που να παρει ο διαολος...

Ασε που θα μας πεις για γουνες. Τουλαχιστον εγω πρωταθλημα στα χαρτια δεν πηρα.

Δημοσ.
E, oσο και να το κανεις, κουμπουρια ξεκουμπουρια και εσυ πηρες επι Καπετανιου, και το ΑΕΚ πηρε 3 σερι και ο ΠΑΟΚ πηρε και η Λαρισα πηρε ρε φιλε...

Ήσουν πιο δημοκρατικός νταβατζής. Ικανοποιήθηκες?

Και οσο για το μπασκετ, 5 γ!#!$@ αστερια που να παρει ο διαολος...

Μέχρι και ο διάολος θα μπορούσε να πάρει στο μπάσκετ πρωτάθλημα Ελλάδος, αλλά όχι ο Ολυμπιακός. Τι σχέση έχει η Ευρώπη με το ότι δεν άφηνε η διαιτησία τον Ολυμπιακό να σηκώσει κεφάλι στην Ελλάδα? Τι σχέση έχουν οι Ευρωπαίοι διαιτητές με τον Πηλοΐδη?

Και στην τελική και οι Lakers έχουν την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη, αλλά δεν είδα ποτέ τον πρόεδρό τους να μπουκάρει στο παρκέ για να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ασε που θα μας πεις για γουνες. Τουλαχιστον εγω πρωταθλημα στα χαρτια δεν πηρα.

Το πήρες σε κέρμα εσύ (που δεν το είδε κανένας, σημειωτεόν). Πρωτοπόρος σε όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...