Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Οι σοβαρες ομάδες, βέβαια δεν έχουν πρόβλημα με 2,3,4 τραυματίες παίκτες. Βέβαια ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο ΟΣΦΠ είναι μεγάλες ομάδες.
john1987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Διαφωνω. Ολες οι ομαδες εχουν παιχτες αναντικαταστατους. edit:Ο 10κατε υπεγραψε στην Αλ Αχλι.λολ
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω να πω οτι ομάδες σαν της Τσέλσι πχ, έχουν 22 παίκτες σχεδόν ισάξιους. Εδώ εμείς έχουμε μια εντεκάδα και αν...
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Tι λες?Που κολλαει αυτο? Δηλαδη εσενα σε ματς που σου ελειπε ο Γκαλετι τι ελεγες?"Στα @@ μου"??? Ελεος που να παρει... Ο Σιλβα ειναι το 90% της αμυντικης λειτουργιας μας φετος. Αμυνα δεν υπαρχει, ο Καραγκουνης ήδη σκέφτεται το Μουντιαλ και ο Κατσουρανης νομιζει οτι ειναι ο Πιρλο. Ε αν λειπει ο Σιλβα σε ματς στο Αλκαζαρ τι θες να πει ο οπαδος του Παναθηναικου "Χεστηκα γιατι και ο γαυρος δεν εχει τον Γκαλετι"¨??? Τι κομπλεξ ειναι αυτο?Γιατι πρεπει να περιστρεφονται ολα γυρω απο σας? Μπορείς να καταλάβεις πόσο προκλητικό είναι για έναν Ολυμπιακό όταν ακούει οπαδό του ΠΑΟ ή οποιονδήποτε άλλο οπαδό να μεμψιμοιρεί για μια δυο απώλειες;
johnnyestia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ό,τι να ναι once again... Λείπει εδώ και δύο αγώνες ο Νίνης, έχει λείψει πολλές φορές ο Λέτο, ο Καραγκούνης, ο Σπυρόπουλος, ο Σάλπι κάποιες στιγμές αλλά κανείς μας δεν είπε τίποτα γιατί η απουσία τους δεν διαταράσσει τις ισορροπίες της ομάδας. Ο Ζιλμπέρτο όμως είναι ο σφηνόλιθος της ομάδας. Για αυτόν και μόνο δικαιούμαστε νομίζω να μεμψιμοιρούμε που θα λείψει απρόσμενα. Όσο για εσάς, αυτό που λέμε είναι πως οι παίκτες που λείπουν κατά κύριο λόγο είναι σαπάκια οπότε η απουσία τους δεν είναι αποτέλεσμα τύχης αλλά κάκιστης διαχείρισης. Μόνο ο Γκαλέτι ήταν απρόσμενη απώλεια που πραγματικά κόστισε στην ομάδα σας.
alexis333 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να καταλάβεις πόσο προκλητικό είναι για έναν Ολυμπιακό όταν ακούει οπαδό του ΠΑΟ ή οποιονδήποτε άλλο οπαδό να μεμψιμοιρεί για μια δυο απώλειες; Oυτε καν για δυο... Για μια μονο... Ό,τι να ναι once again... Λείπει εδώ και δύο αγώνες ο Νίνης, έχει λείψει πολλές φορές ο Λέτο, ο Καραγκούνης, ο Σπυρόπουλος, ο Σάλπι κάποιες στιγμές αλλά κανείς μας δεν είπε τίποτα γιατί η απουσία τους δεν διαταράσσει τις ισορροπίες της ομάδας. Ο Ζιλμπέρτο όμως είναι ο σφηνόλιθος της ομάδας. Για αυτόν και μόνο δικαιούμαστε νομίζω να μεμψιμοιρούμε που θα λείψει απρόσμενα. Όσο για εσάς, αυτό που λέμε είναι πως οι παίκτες που λείπουν κατά κύριο λόγο είναι σαπάκια οπότε η απουσία τους δεν είναι αποτέλεσμα τύχης αλλά κάκιστης διαχείρισης. Μόνο ο Γκαλέτι ήταν απρόσμενη απώλεια που πραγματικά κόστισε στην ομάδα σας. Δλδ λες και σε εμας δεν εχουν λειψει τοσο καιρο παιχτες κλειδια.. Μια φορα θα λειψει και ενας παιχτης σας και κανετε λες και εγινε κατι.. Τι να πουμε εμεις... ???
user12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ο Σιλβα ειναι το 90% της αμυντικης λειτουργιας μας φετος. Αμυνα δεν υπαρχει, ο Καραγκουνης ήδη σκέφτεται το Μουντιαλ και ο Κατσουρανης νομιζει οτι ειναι ο Πιρλο. Ε? Σε χαλαει ο κατσουρανης.Επειδη το ακουω απο πολλους φιλους μου παναθηναικους πρεπει να ειστε αρκετα αχαριστοι ειναι ενας παιχτης που σου εχει χαρισει τοσους βαθμους μπορει να παιξει ανετα 6αρι κ 8αρι ακομα και σεντερ μπακ.Εγω πιστευω οτι με τον Ζιλμπερτο δενουν ιδανικα αν και τις τελευταιες αγωνιστικες ειναι ντεφορμε.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να καταλάβεις πόσο προκλητικό είναι για έναν Ολυμπιακό όταν ακούει οπαδό του ΠΑΟ ή οποιονδήποτε άλλο οπαδό να μεμψιμοιρεί για μια δυο απώλειες; Oχι δεν μπορω. Τι απωλειες μου λες?Τον Στολτιδη και τον Νταρμπισαιρ και τον Ντιογκο και τον Ζαιρι?? Σου'πα εγω οτι δεν εχεις προβλημα που δεν εχεις Γκαλετι? Σου'πα εγω οτι δεν εχεις προβλημα οταν δεν εχεις Τοροσιδη? Σου'πα εγω οτι αν δεν εχεις Μελμπεργκ εισαι οκ? Τι θελετε να μας πειτε?Επειδη ειχατε και εσεις τραυματιες να μην μιλαμε? Ολοι οι παικτες το ιδιο ειναι?Αν εσυ εχεις 5 τραυματιες, τον Κυριακο Παπαδοπουλο, τον Λεντεσμα, τον Ντομι, τον Παντο και τον Παρντο και εγω εχω δυο, τον Σισε και τον Σιλβα δεν πρεπει να μιλαω γιατι εγω έχω 2 και εσυ 5??? Εγω ολα αυτα τα βλεπω ως αλλη μια προσπαθεια των Ολυμπιακων που παντα ειναι "αυτοι που παλευουν κοντρα απο αντιξοες συνθηκες και κερδιζουν" ενω ο Παναθηναικος "τα εχει ολα με το μερος του και χανει" Δουλευομαστε ρε παιδια?Ουτε ειπα οτι ειναι δικαιολογια αν χασουμε ο Σιλβα ουτε τιποτα. Αλλα οποιος βλεπει τον Παναθηναικο βλεπει οτι χωρις Σιλβα δεν υπαρχει αμυντικη λειτουργια, χωρις Σισε δεν υπαρχει επιθεση, χωρις Λετο δεν υπαρχει ενας να κανει μια ατομικη ενεργεια και χωρις Νινη δεν υπαρχει δημιουργικος παικτης. Κακο του κεφαλιου μου που δεν εχω παικτες να καλυψουν τον Σιλβα αλλα μην αρχισουμε "Ελα ρε φιλε, δεν εχεις τον Σιλβα και τι εγινε" ---------- Προσθήκη στις 23:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:43 ---------- Σε χαλαει ο κατσουρανης.Επειδη το ακουω απο πολλους φιλους μου παναθηναικους πρεπει να ειστε αρκετα αχαριστοι ειναι ενας παιχτης που σου εχει χαρισει τοσους βαθμους μπορει να παιξει ανετα 6αρι κ 8αρι ακομα και σεντερ μπακ.Εγω πιστευω οτι με τον Ζιλμπερτο δενουν ιδανικα αν και τις τελευταιες αγωνιστικες ειναι ντεφορμε. Ναι με χαλαει ο Κατσουρανης που βλεπω. Αν εσενα σε καλυπτουν τα γκολ που εβαλε στην αρχη τοτε να τον βαλουμε σεντερ φορ. Οσο θα παιζει χαφ η δουλεια του ειναι αλλη. Με την ΑΕΚ που ηταν ο Κατσουρανης? Ποιους βαθμους χαρισε? Ποσο καιρο εχει να σκοραρει?Καποιοι νομιζετε οτι ειναι τελη Οκτωβρη μου φαινεται και οχι αρχες Φλεβαρη. Οταν καταλαβετε οτι σεντερ φορ εχουμε, χαφ δεν εχουμε θα δειτε αλλιως τα πραγματα ΥΓ. Και για να μην λες οτι ειμαι προκατηλλημενος, ο Κατσουρανης στο Βικελιδης εκανε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. Και ας μην σκοραρε. Ας παιζει οπως εκει και ας μην κολλαμε στα γκολ πριν 3-4 μηνες
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Oχι δεν μπορω.Τι απωλειες μου λες?Τον Στολτιδη και τον Νταρμπισαιρ και τον Ντιογκο και τον Ζαιρι?? Τι μου λες τώρα; Τον Φούφουτο, εμένα και σένα. Τι σημασία έχει αν είναι καλοί ή σαπάκια; Αυτούς έχω, μ'αυτούς παίζω. Δεν έχω άλλους, καλοί, κακοί, αυτοί είναι. Όταν λείπουν 7-8 βασικοί, έχω τελειώσει. Είναι η πραγματικότητα, δεν είναι δικαιολογία και δεν εξετάζω τους λόγους. Να σου θυμίζω κάτι πιτσιρίκια που παίξανε στο ΤσουΛού; Δεν είπα τίποτα για τις απώλειες της ομάδας σου, με ενοχλούν οι άστοχες συγκρίσεις και σε αυτές απαντώ. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ να αρκεστώ στην πρώτη σου πρόταση και να θεωρηθεί το θέμα λήξαν.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Τι μου λες τώρα; Τον Φούφουτο, εμένα και σένα. Τι σημασία έχει αν είναι καλοί ή σαπάκια; Αυτούς έχω, μ'αυτούς παίζω. Δεν έχω άλλους, καλοί, κακοί, αυτοί είναι. Όταν λείπουν 7-8 βασικοί, έχω τελειώσει. Είναι η πραγματικότητα, δεν είναι δικαιολογία και δεν εξετάζω τους λόγους. Να σου θυμίζω κάτι πιτσιρίκια που παίξανε στο ΤσουΛού; Δεν είπα τίποτα για τις απώλειες της ομάδας σου, με ενοχλούν οι άστοχες συγκρίσεις και σε αυτές απαντώ. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ να αρκεστώ στην πρώτη σου πρόταση και να θεωρηθεί το θέμα λήξαν. Ρε αγορι μου, ωραια μας τα λες, σε αυτο που λεω στην ουσια έχεις κάποια διαφωνία ή πας να καλυψεις τον κωλο του Ολυμπιακου από παντου=αμα κερδισω ήρωας, αν χασω έχω απώλειες? Ειπα εγω να μην χτυπιεσαι οταν σου λείπουν βασικοι και παίκτες κλειδιά?Οχι. Ε τοτε τι μου λες "Ελα ρε που γκρινιαζετε για τον Σιλβα, και εμεις τοσο καιρο ειχαμε απωλειες" Το οτι ειχες εσυ απωλειες σημαινει οτι εγώ πρεπει να ειμαι στα @@ μου όποιος και αν λείπει? Οταν λειπει κάποιος σαν τον Σίλβα ή σαν τον Σισέ ή σαν τον Νίνη όπως είναι ο Παναθηναικος τώρα εχω πρόβλημα. Θα πρεπει να λεω οτι ΔΕΝ εχω προβλημα επειδή και εσένα σου λείπει ο Γκαλετι? Τι στο καλο λογικό επιχείρημα ειναι αυτο? Οταν μείνατε χωρίς Γκαλέτι γκρινιάξατε?Ναι. Σας είπε κανεις "Ελα ρε φιλε και μενα μου λειπει ο Σειταριδης"?Οχι. Ε τοτε τι ερχεσαι να μας πεις "Πως κάνετε έτσι για τον Σιλβα"?
alexis333 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι εσεις μας πρηζετε τοσο καιρο πως δε πειραζει που εχετε απουσιες.. Και οτι δε σας φταινε οι απουσιες κτλ. Συμφωνω οτι επρεπε να ειχαμε καλυτερο ροστερ αλλα μη μου λες πως δε πειραζει οταν δεν εχω Τοροσιδη , Ντουντου , Γκαλετι , Μαρεσκα και αλλες τοσες απουσιες τοσο καιρο. Πρεπει να εχω ισαξιες αλλαγες το γνωριζω αλλα καποιοι παιχτες δεν αντικαθιστονται ευκολα και οταν κι ολας εχεις και αλλους τοσους τραυματιες στις αλλαγες σου.... Αυτο ειναι μονο... Οκ... ?? Δε δικαιολογω την φετινη πορεια μας λογω απουσιων... Λεω απλα πως παιζουν ρολο και αυτες... Αυτη τη στιγμη στον Ολυμπιακο ειναι προς διαλυση μεσα εκει και στις προπονησεις... Εχει φτασει η κατασταση στο απροχωρητο...
user12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 23:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:43 ---------- [/color] Ναι με χαλαει ο Κατσουρανης που βλεπω. Αν εσενα σε καλυπτουν τα γκολ που εβαλε στην αρχη τοτε να τον βαλουμε σεντερ φορ. Οσο θα παιζει χαφ η δουλεια του ειναι αλλη. Με την ΑΕΚ που ηταν ο Κατσουρανης? Ποιους βαθμους χαρισε? Ποσο καιρο εχει να σκοραρει?Καποιοι νομιζετε οτι ειναι τελη Οκτωβρη μου φαινεται και οχι αρχες Φλεβαρη. Οταν καταλαβετε οτι σεντερ φορ εχουμε, χαφ δεν εχουμε θα δειτε αλλιως τα πραγματα ΥΓ. Και για να μην λες οτι ειμαι προκατηλλημενος, ο Κατσουρανης στο Βικελιδης εκανε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. Και ας μην σκοραρε. Ας παιζει οπως εκει και ας μην κολλαμε στα γκολ πριν 3-4 μηνες Ενταξει τωρα ειναι σαν να βγαινω γω και να λεω για τον Μπλανκο ποιος Μπλανκο που δεν βαζει γκολ ουτ με θαυμα που που που και να ξεχασω τα 30 γκολ που ειχε βαλει τις περασμενες χρονιες.Αλλο να πεις οτι στα ντερμπυ δεν επαιξε ή οτι στα τελευταια παιχνιδια ειναι ντεφορμε και να τον κανει αλλαγη και αλλο να τον κραζεις λες και σου βγηκε κανενα σαπακι (Ιγκορ Μπισκαν).
KaizerSoze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 αλλα μη μου λες πως δε πειραζει οταν δεν εχω Τοροσιδη , Ντουντου , Γκαλετι , Μαρεσκα και αλλες τοσες απουσιες τοσο καιρο. Πρεπει να εχω ισαξιες αλλαγες το γνωριζω αλλα καποιοι παιχτες δεν αντικαθιστονται ευκολα κ Ok, πλεον ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ διαβαζεις αυτα που γραφω, απλα εχεις αποφασισει απο πριν τι θα γραψεις (σε στυλ "Θα του πω αυτο και θα μου απανατησει αυτο και μετα αυτο") και απλα θες οτι και να γραψει ο αλλος να πεις την μ...αποψη σου.
john1987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνω και εγω οτι ειναι αλλη η δουλεια του Κατσουρανη αλλα οταν ο Σισε δεν εβαζε γκολ ουτε με αιτηση,καποιος μας ξελασπωνε ε. Και μιλαμε για κρισιμα γκολ οχι για 3ο γκολ σε αδιαφορο ματς. Ενα αρθρο με το οποιο συμφωνω περι Σισε: http://kaisaris.yooblog.gr/2010/02/06/81/ Μεγαλο μειον η απουσια του εκπληκτικου φετος Ζιλμπερτο,αλλα δε θα ειναι αλλοθι για τυχον γκελα με τιποτα.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ενταξει τωρα ειναι σαν να βγαινω γω και να λεω για τον Μπλανκο ποιος Μπλανκο που δεν βαζει γκολ ουτ με θαυμα που που που και να ξεχασω τα 30 γκολ που ειχε βαλει τις περασμενες χρονιες.Αλλο να πεις οτι στα ντερμπυ δεν επαιξε ή οτι στα τελευταια παιχνιδια ειναι ντεφορμε και να τον κανει αλλαγη και αλλο να τον κραζεις λες και σου βγηκε κανενα σαπακι (Ιγκορ Μπισκαν). Καταλαβαινεις ναι ή οχι ότι τον πηρα για χαφ και μαλιστα box to box και το παλικαρι εκανε οντως παπαδες για ενα 2μηνο και ξαφνικα απλα σταματησε να παιζει?Τι να κανω?Να κλεινω τα ματια μου σε αυτο που βλεπω μετα τον Νοεμβρη επειδη ειχε βαλει 3 γκολ-νικες στην αρχη? Μονο σε αυτη τη χωρα ρε γαμωτο-και το εχω ξαναγραψει για αθλητικα-αμα κανεις κατι καλο στην αρχη μετα δεν χρειαζεται να κοπιασεις και πολυ. Και στα αθλητικα και παντου. Ειναι η νοοτροπια "Να σκιστω να μπω και μετα δεν γαμιεται, κατι θα γινει" Ετσι και με τον Κατσουρανη,εσεις ειστε ικανοι να παρουμε το πρωταθλημα, δεν θα παιζει ο Κατσουρανης, θα ερθει το επομενο, χωμα ο Κατσουρανης και να λετε "Ρε φιλε τι λες τωρα, περσυ ομως δεν θυμασαι που σου πηρε 3 ματς στην αρχη..." υγ. Ρε Γιαννη, συμφωνεις με τον κομπλεξικο αντιΠαναθηναικο(τοι ειπε προχτες δημοσια στην εκπομπη του) Καισαρη? Ναι ρε, αξιζει 20Μ ο Σισε. Δηλαδη ο Ντιογο αξιζει 10? Η διαφορα του Τσεζαρεκ με τον Σισε που τολμαει να συγκρινει ειναι οτι τα γκολ που εχει βαλει ο Σισε φετος ουτε τα εχει σκεφτει ο Τσεζαρεκ και πως που να παρει ειναι πρωτος σκορερ με 15 γκολ μεχρι στιγμης οταν αλλοι βγαινανε 1οι σκορερ με 15 γκολ σε ολη τη χρονια. Το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.