Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπράβο, ο Σπανούλης ήταν η μεγάλη απογοήτευση. Τον Τέπιτς τον έβγαλε νωρίς.

Δεν πάμε καλά.Ας ελπίσουμε ότι κάνουν τώρα την "καθιερωμένη κοιλιά".Δεν είχαν το πάθος των παιχτών του Μαρουσιού.Μπράβο στο Μαρούσι.Δυνατή και σοβαρή ομάδα.

Αλλά να γιατί π Παναθηναϊκός είναι άρχοντας.Γιατί ενώ είναι η δεύτερη απανωτή ήττα, ο κόσμος είναι ήρεμος.Ούτε λαϊκά δικαστήρια ούτε τίποτα.Τι μπορείς να πείς σ΄αυτή την ομάδα?Γιατί ρε μαλάκες δεν παίζετε καλά να μας δώσετε το έκτο?Δεν γίνονται αυτά.

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας αν ανάβω φωτιές, αλλά αυτή την ιστορία με την "καθιερωμένη κοιλιά" και το άλλο το "θα τα πούμε τον Μάιο" έχω βαρεθεί να την ακούω. Γίνεται λόγω της κοιλιάς να μην σταυρώνεις νίκη; Για να "τα πούμε τον Μάιο" πρέπει να φτάσουμε ως εκεί! Δεν είναι ότι χάνω τις ελπίδες μου, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα (ίσως να μην φαίνεται στο post μου), αλλά κάντε μια νίκη ρε πούστη μου, για τα μάτια του κόσμου (που λέει η κουβέντα).

Όπως και να έχει, ανησυχώ, η ομάδα δεν πάει καλά και έχει καιρό που δεν πάει καλά. Από τον Νοέμβριο συζητάμε για την "καθιερωμένη κοιλιά" και πιάσαμε Φλεβάρη...

Τελοσπάντων, καλή συνέχεια στην ομάδα, ελπίζω να βρει τον δρόμο της και να νικήσει στην Ισπανία.

Δημοσ.

Αλλά να γιατί π Παναθηναϊκός είναι άρχοντας.Γιατί ενώ είναι η δεύτερη απανωτή ήττα' date=' ο κόσμος είναι ήρεμος.Ούτε λαϊκά δικαστήρια ούτε τίποτα.Τι μπορείς να πείς σ΄αυτή την ομάδα?Γιατί ρε μαλάκες δεν παίζετε καλά να μας δώσετε το έκτο?Δεν γίνονται αυτά.[/quote']

Γιατί, έγιναν λαϊκά δικαστήρια στο μπάσκετ του Ολυμπιακού; Απέχει από τις κούπες τόσα χρόνια και δεν τρέχει τίποτα. Άρχοντες και μεις λοιπόν, ακόμα πιο άρχοντες οι αεκτζήδες... Λογικό να μην υπάρξουν αντιδράσεις στον ΠΑΟ γιατί:

1) ο κόσμος είναι υπέρ-χορτασμένος

2) μπάσκετ είναι. Ειδικά όταν το ποδόσφαιρο πάει καλά, who gives a shit? Και μην πει κανείς ότι δεν είναι έτσι!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Συγνώμη κιόλας αν ανάβω φωτιές, αλλά αυτή την ιστορία με την "καθιερωμένη κοιλιά" και το άλλο το "θα τα πούμε τον Μάιο" έχω βαρεθεί να την ακούω.

Κει εγω εχω βαρεθει να την βλεπω καθε χρονο και μετα να ερχεται τριπλ κραουν

Γίνεται λόγω της κοιλιάς να μην σταυρώνεις νίκη;Για να "τα πούμε τον Μάιο" πρέπει να φτάσουμε ως εκεί! Δεν είναι ότι χάνω τις ελπίδες μου, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα (ίσως να μην φαίνεται στο post μου), αλλά κάντε μια νίκη ρε πούστη μου, για τα μάτια του κόσμου (που λέει η κουβέντα).

Με αυτη τη φραση μαλλον ηθελες να πεις "γινεται να εχεις 2 ολοκληρες ηττες στα 3 τελευταια παχινιδια?". Γιατι κατα τ'αλλα σχεδον μονο νικες σταυρωνουμε και εφετος. Εχει διαφορα το ενα απτο αλλο, διοτι αν λες "δεν σταυρωνουμε νικη" ο αλλος μπορει να το παρει καπως διαφορετικα απο αυτο το προσωρινο ντεφορμαρισμα.

Όπως και να έχει, ανησυχώ, η ομάδα δεν πάει καλά και έχει καιρό που δεν πάει καλά. Από τον Νοέμβριο συζητάμε για την "καθιερωμένη κοιλιά" και πιάσαμε Φλεβάρη...

Περυσι πιασαμε Μαρτη. Εχεις καποιο παραπονο απο την περσυνη σεζον?

Δεν ειναι δικαιολογια, ειναι πραγματικοτητα μιας 10ετιας οτι τετοια εποχη κανουμε κοιλια με Ζοτς.

Φυσικα και ανησυχουμε, διοτι ο αποκλεισμος δεν ειναι καθολου απιθανος πλεον.

Αλλα ας μην κρεμασουμε την ομαδα και τον προπονητη για ενα χαρακτηριστικο της ομαδος γνωστο χρονια τωρα.

Εν τελει δεν υπαρχει λογος για γκρινια, εκει θελω να καταληξω.

Γιατί, έγιναν λαϊκά δικαστήρια στο μπάσκετ του Ολυμπιακού; Απέχει από τις κούπες τόσα χρόνια και δεν τρέχει τίποτα. Άρχοντες και μεις λοιπόν, ακόμα πιο άρχοντες οι αεκτζήδες... Λογικό να μην υπάρξουν αντιδράσεις στον ΠΑΟ γιατί:

Εχεις ενα point. Ειδικα μετα την περσυνη σεζον που πηραμε ολο το τριπλ πανω σας, και ειδικα το πρωταθλημα με κατι 25ρες και κατι νικες μεσα στο ΣΕΦ, υπηρξε μια προσωρινη ενοια κορεσμου.

Για να σοβαρευτουμε, αμα ημασταν χορτασμενοι ουτε ΟΑΚΑ θα πηγαιναμε τοσος κοσμος καθε φορα, ουτε θα συζητουσαμε για μπασκετ καθε λιγο. Θα καναμε οτι κανετε εσεις για το πολο, δηλαδη θα λεγαμε τον ιουνιο οτι "πηραμε πρωταθλημα" και θα καναμε καζουρα στον αντιπαλο, ασχετως αν δεν ξεραμε ουτε 1 παιχτη μας.

Ο λογος που δεν υπαρχει γκρινια ειναι οτι ο κοσμος εχει τυφλη εμπιστοσυνη σε διοικηση και τεχνικο τιμ και δεν ανησυχει για κατι. Και τριπλ να μην παρουμε εφετος κατα 90% θα παρουμε νταμπλ. Και του χρονου ξερουμε και ξερετε (και ξερουμε οτι ξερετε) οτι παλι θα πρωταγωνιστησουμε. Αρα σε μια υποθετικη κακη φετινη σεζον (δηλαδη μονο νταμπλ) δεν υφισταται λογος ανησυχιας.

Παντως ως Ολυμπιακους σας καταλαβαινω γιατι δεν μπορειτε να αντιληφθειτε αυτο που σας περιγραφω, δηλαδη την τυφλη εμπιστοσυνη σε διοικηση-προπονητη και προσπαθειτε να αποδωσετε την εξαιρετικη σταση του κοσμου μας, σε χορταση, βαρεμαρα κλπ πρασινα αλογα.

2) μπάσκετ είναι. Ειδικά όταν το ποδόσφαιρο πάει καλά, who gives a shit? Και μην πει κανείς ότι δεν είναι έτσι!!!

Και περυσι καλα πηγαινατε εσεις στη μπαλα, αλλα μετα απο οσα γινανε στο μπασκετ δεν μιλιοσασταν ολο το καλοκαιρι για αθλητικα και κυριως για μπασκετ. Ασχετως που ολο το χειμωνα η γλωσσα ειχε αποκτησει επικινδυνο μηκος. Οποτε το who gives a sit για το μπασκετ, ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για καποιον που ξερει ή φοβαται οτι και αυτη η σεζον θα τον βρει 2ο και κατω σε οποιαδηποτε μπασκετικη διοργανωση συμμετεχει.

Δημοσ.

Ντροπή της Πράσινης!

prasini_l.jpg

Και ντροπή του Δημητράκη του Γιαννακόπουλου που κατέβηκε στα αποδυτήρια και έβρισε τους παίκτες και τα έχωσε στον Ζοτς.

Προβληματισμένος με την διοίκηση ο Ομπράντοβιτς.

Δημοσ.

Θα το πόσταρα κι εγώ, αλλά το βλέπετε και μόνοι σας.

Είναι μέγιστοι μαλάκες, αν είναι δυνατόν, τους έχουν δώσει 1 κάρο τίτλους και επειδή καναν μερικές στραβές ξαφνικά δεν αξίζουν τις φανέλες.

Δε πάνε καλά οι δημοσιοκάφροι τους.

Δημοσ.

ΜΗΔΕΝ, κουλουρι στους κοπριτες αυτους που φτιαξανε τετοιο εξωφυλλο. Ντροπη στα αλητακια αυτα που εχουνε και βημα μεσω του τυπου.

Δημοσ.
Εχεις ενα point. Ειδικα μετα την περσυνη σεζον που πηραμε ολο το τριπλ πανω σας, και ειδικα το πρωταθλημα με κατι 25ρες και κατι νικες μεσα στο ΣΕΦ, υπηρξε μια προσωρινη ενοια κορεσμου.

Για να σοβαρευτουμε, αμα ημασταν χορτασμενοι ουτε ΟΑΚΑ θα πηγαιναμε τοσος κοσμος καθε φορα, ουτε θα συζητουσαμε για μπασκετ καθε λιγο. Θα καναμε οτι κανετε εσεις για το πολο, δηλαδη θα λεγαμε τον ιουνιο οτι "πηραμε πρωταθλημα" και θα καναμε καζουρα στον αντιπαλο, ασχετως αν δεν ξεραμε ουτε 1 παιχτη μας.

Ο λογος που δεν υπαρχει γκρινια ειναι οτι ο κοσμος εχει τυφλη εμπιστοσυνη σε διοικηση και τεχνικο τιμ και δεν ανησυχει για κατι. Και τριπλ να μην παρουμε εφετος κατα 90% θα παρουμε νταμπλ. Και του χρονου ξερουμε και ξερετε (και ξερουμε οτι ξερετε) οτι παλι θα πρωταγωνιστησουμε. Αρα σε μια υποθετικη κακη φετινη σεζον (δηλαδη μονο νταμπλ) δεν υφισταται λογος ανησυχιας.

Παντως ως Ολυμπιακους σας καταλαβαινω γιατι δεν μπορειτε να αντιληφθειτε αυτο που σας περιγραφω, δηλαδη την τυφλη εμπιστοσυνη σε διοικηση-προπονητη και προσπαθειτε να αποδωσετε την εξαιρετικη σταση του κοσμου μας, σε χορταση, βαρεμαρα κλπ πρασινα αλογα.

Και περυσι καλα πηγαινατε εσεις στη μπαλα, αλλα μετα απο οσα γινανε στο μπασκετ δεν μιλιοσασταν ολο το καλοκαιρι για αθλητικα και κυριως για μπασκετ. Ασχετως που ολο το χειμωνα η γλωσσα ειχε αποκτησει επικινδυνο μηκος. Οποτε το who gives a sit για το μπασκετ, ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για καποιον που ξερει ή φοβαται οτι και αυτη η σεζον θα τον βρει 2ο και κατω σε οποιαδηποτε μπασκετικη διοργανωση συμμετεχει.

Τι λες;;;; Δε μιλιόμαστε για αθλητικά και κυρίως για μπάσκετ; Δεν μιλιόμασταν, δηλαδή, πουθενά, έτσι, ούτε στη μπάλα ξέρω γω που το χαμε πάρει για χιλιοστή εξακοσιοστή έβδομη φορά σερί ξέρω γω αλλά ειδικά στο μπάσκετ δε βγάζαμε άχνα, έτσι; Ντάξει...

Επαναλαμβάνω (ξέρεις τι λένε για την επανάληψη). Who gives a shit για το μπάσκετ??? Όταν χάσετε τα ηνία στο μπασκετάκι και βρεθείτε από κάτω, (δε φαντάζομαι να πιστεύεις ότι θα το παίρνετε ες αεί εσείς ενώ οι άλλοι οι μαλάκες που ξοδεύουν του κόσμου τα λεφτά βελτιώνοντας την ομάδα τους αργά αλλά σταδιακά δεν θα δουν ποτέ αποτέλεσμα), τότε θα δεις τη στροφή του κόσμου προς το ποδόσφαιρο, τα άδεια γήπεδα κλπ. Πραγματικά, μου είναι αδιανόητο ότι εσύ και ορισμένοι άλλοι θεωρείτε ότι ο κόσμος του ΠΑΟ διέπεται από κάποια άλλη οπαδική λογική που δεν τη συναντά σε καμιά άλλη ομάδα και που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους. Come back to earth!!!

Οι εφημερίδες σας βέβαια σας διαψεύδουν, ξεκίνησε το κράξιμο, απ'ότι βλέπω. Όσο για το μήκος της γλώσσας, προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάσουν τα ποστ σου.

Εις υγείαν!!!

Δημοσ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Εγώ δεν αναφέρθηκα σε άλλες ομάδες αλλά μάλλον όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.Γι αυτό θα προσπαθήσω να σού πώ.

Τι λαϊκά δικαστήρια να κάνεις, αλλά γιατί να τα κάνεις εσύ και η ΑΕΚ? Αφού επί τόσα χρόνια τώρα, δέχεστε με καρτερικότητα μιά κατάσταση που δεν μπορείς να ανατρέψεις?Και μιλάμε γιά το μπάσκετ.

Στο ποδόσφαιρο όμως κατέβηκαν πολλές χιλιάδες στούς δρόμους και μετά ήρθε το πολυμετοχικό σχήμα γιατί είδαν ότι δεν είναι δύσκολομ να ανατρέψεις την κατάσταση αφού εκτός από καθαρή μπάλλα υπάρχουν και βρωμιές σ' αυτό το χώρο.

Αυτό είναι το πνεύμα με το οποίο μίλησα και δεν αναφερόμουν σε κανέναν άλλο παρά μόνο στούς οπαδούς τού Παναθηναϊκού.

Δημοσ.

H λογικη απο την οποια διεπεται ο κοσμος του Παναθηναικου στο μπασκετ ειναι οντως διαφορετικη απο την λογικη που βλεπεις στα Ελληνικα γηπεδα.

Χαναμε απτη Ρεαλ 20 ποντους μεσα στο ΟΑΚΑ και ο κοσμος πανηγυριζε. Ουτε μια γιουχα, ουτε μια βρισια, ουτε μια γκρινια προς ανθρωπο της ομαδας.

Βρες μου ενα γηπεδο, σε ολη την Ελλαδα που η ομαδα θα χανει 20 ποντους, μια υπερομαδα θεωρητικα , και ο κοσμος θα κρατα αυτη τη σταση. Και την επομενη μερα να μην υπαρχει γκρινια μιρλα κλπ.

Μονο στο μπασκετικο τμημα του ΠΑΟ συμβαινει, ειτε αυτο μπορεις να το δεχτεις, ειτε οχι.

Φυσικα υπαρχουν και οι ξεφτυλες στις ταξεις της ομαδας, που προσπαθουν να χαλασουν το κλιμα και να βολεψουν τα δικα τους συμφεροντα, βλεπε ανωτερω εξωφυλλο.

Ουστ.

Δημοσ.
H λογικη απο την οποια διεπεται ο κοσμος του Παναθηναικου στο μπασκετ ειναι οντως διαφορετικη απο την λογικη που βλεπεις στα Ελληνικα γηπεδα.

Χαναμε απτη Ρεαλ 20 ποντους μεσα στο ΟΑΚΑ και ο κοσμος πανηγυριζε. Ουτε μια γιουχα, ουτε μια βρισια, ουτε μια γκρινια προς ανθρωπο της ομαδας.

Βρες μου ενα γηπεδο, σε ολη την Ελλαδα που η ομαδα θα χανει 20 ποντους, μια υπερομαδα θεωρητικα , και ο κοσμος θα κρατα αυτη τη σταση. Και την επομενη μερα να μην υπαρχει γκρινια μιρλα κλπ.

Μονο στο μπασκετικο τμημα του ΠΑΟ συμβαινει, ειτε αυτο μπορεις να το δεχτεις, ειτε οχι.

Φυσικα υπαρχουν και οι ξεφτυλες στις ταξεις της ομαδας, που προσπαθουν να χαλασουν το κλιμα και να βολεψουν τα δικα τους συμφεροντα, βλεπε ανωτερω εξωφυλλο.

Ουστ.

Οι αντιδράσεις και η στάση των οπαδών διαμορφώνονται από τις εκάστοτε συνθήκες. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τσαμπουκάδες στο μπάσκετ που έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες, ειδικά όταν η όποια αποτυχία (που δεν έχει έρθει ακόμα, 2 κακά αποτέλεσματα είχατε χωρίς να χαθεί ακόμα ο στόχος) έρχεται λόγω φυσικής φθοράς ή κακής απόδοσης ή συγκυριών. Μου είπες να σου βρω γήπεδο που η ομάδα χάνει και οι οπαδοί πανηγυρίζουν; Εύκολα, πήγαινε μια βόλτα Σαλονίκη να δεις πως κάνουν οι "παλαβοί" Παοκτζήδες και όχι μόνο. Έχει σημασία που δεν είναι μπάσκετ; Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος. Υπάρχουν ορισμένα ιδιαίτερα γνωρίσματα και διαφορές που μπορεί κανείς να εντοπίσει από κόσμο σε κόσμο, αλλά δεν είναι αυτά που συζητάμε εδώ ("άρχοντας" ο λαός του ΠΑΟ που δεν φώναξε και τέτοια)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...