Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα δε σας εφτασε ο Νιοπλιας στο +8 και τωρα στο +6 ... :P

Ο Ολυμπιακος σας εφτασε εως εκει με τις παρουσιες του που σε 5 παιχνιδια εχει μια νικη...:lol::lol::lol:

Εμεις το χανουμε , δε το κερδιζετε εσεις... :-D:-D:-D

Δημοσ.
Εδω γράφουν πως δεν εννοούσε τους Γιαννακόπουλους ο Βγενό

http://xortari.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

Πάντως δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζίγγερ χαίρεται όταν έχουμε απώλεια βαθμών.Οι πρώην πρόεδροι-αχυράνθρωποι όμως σαν τον Μήτσου και τον Φιλιππίδη έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και να ειρωνεύονται αφοιύ υπήρξαν πρόεδροι της "μαύρης εποχής" και το πέρασμά τους από την ομάδα ήταν άκρως αποτυχημένο σε συνδυασμό με την τότε ιδιοκτησία.

Αλλά αν ο Τζίγγερ δεν ήθελε το καλό της ομάδας δεν θα προχωρούσε στο πολυμετοχικό σχήμα.Γιά παραγοντίσκους και εγκάθετους δημοσιογράφους δεν αξίζςει να ασχολείται κανείς.

Πάντως η δήλωση Βγενόπουλου δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν πορεύεται πλέον μόνος και ανυπεράσπιστος.Είπε λοιπόν ο Μίστρ Μίγκ. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε μακάρι να σκάσουν μερικοί.Δεν το είπε ακριβώς έτσι αλλά το λέω εγώ πιό σύντομα.

Ο Ολυμπιακος σας εφτασε εως εκει με τις παρουσιες του που σε 5 παιχνιδια εχει μια νικη...:lol::lol::lol:

Πολύ απλοϊκός ο συλλογισμός σου.

Με την ίδια λογική δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός μόνος του αλλά βοήθαγε ο Παναθηναϊκός όταν έχανε έξι βαθμούς από τον Εργοτέλη.

Γιά να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να συντρέξουν λόγοι.Μόνο που στο παρελθόν συνέτρεχε και η διαιτησία.Σήμερα δεν μιλάμε πιά γι' αυτήν.Που σημαίνει ότι όποιος και να πάρει το πρωτάθλημ, ειδικά φέτος, η διαιτησία θα έχει παίξει το μικρότερο ρόλο.

Ελάτε γράψτε, πείτε κάτι γιατί ο ...κομήτης geovard περνάει, κτυπάει και φεύγει μέχρι να ξανάρθει πολύ αργότερα.:-D

Δημοσ.

Ρε φιλε εχεις κανει 2 ισοπαλιες συνεχομενες και ειμαι ακομα στους -6 γιατι δεν εχω ομαδα να σε ακολουθησω....

Εχουμε δει τον Ολυμπιακο τοσα χρονια...

Δλδ εσυ λες πως αλλες χρονιες αν εκανες δυο ισοπαλιες συνεχομενες οπως φετος και ειχα ομαδα οπως παλια θα ησουν παλι μπροστα με 6 ... :rolleyes:

Μονο μετρα ποσους βαθμους εχουμε χασει φετος...

Αλλα αυτο δε σημαινει πως δε το αξιζετε ε...

Ειναι πολυ καλο για σας που εχετε καλη ομαδα φετος και δε χανετε απο Εργοτεληδες και Ηρακληδες...

Για να ειμαι ξεκαθαρος δλδ...

Και μη μου βαλεις τη διαιτησια παλι σε παρακαλω...

Παρατηστε με με τη διαιτησια ...:-(

Δημοσ.

Το +6 δημιουργήθηκε γιατί επικράτησε η ποδοσφαιρική λογική. Κάτι που γίνεται νομοτελειακά σε βάθος χρόνου όταν το παιγνίδι παίζεται με ίσους όρους.

Δημοσ.

Το +6 ήρθε όταν κλάταρε το νοσοκομείο του Ολυμπιακού και η "ψυχή" στέρεψε. Τελικά ο πρώτος γύρος παίχτηκε με ίσους όρους ή από τον δεύτερο ξεκίνησε να παίζεται έτσι;

Δημοσ.
Το +6 ήρθε όταν κλάταρε το νοσοκομείο του Ολυμπιακού και η "ψυχή" στέρεψε. Τελικά ο πρώτος γύρος παίχτηκε με ίσους όρους ή από τον δεύτερο ξεκίνησε να παίζεται έτσι;

Πάμε πάλι:

Το +6 δημιουργήθηκε γιατί επικράτησε η ποδοσφαιρική λογική. Κάτι που γίνεται νομοτελειακά σε βάθος χρόνου όταν το παιγνίδι παίζεται με ίσους όρους.
Δημοσ.

Και γιατί μου το ξαναδείχνεις; Δίνω τη δική μου ερμηνεία ενώ διαφωνώ για την υποκρισία σου περί "ίσων όρων". Μην το ξαναγράψεις plz!

Δημοσ.

Στο ξαναέβαλα γιατί υπονοείς πως υπονούμε (sic) πως στον πρώτο γύρο είχατε αβάντα ενώ στον δεύτερο που δεν έχετε πήραμε αμέσως διαφορά.

Γράφω βάθος χρόνου ακριβώς για να τονίσω πως αναφέρομαι σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

:-)

Δημοσ.
Και όμως στην ομάδα μας με το +6 λίγοι πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Και πρωτίστως δεν φταίνε ούτε οι παίκτες ούτε ο προπονητής. Φταίνε οι βλάκες.

Φταίει ο κόσμος που δεν κάνει ένα ντου στα επίσημα να μην μείνει ποπός αξύριστος.

H ομάδα φταίει που δεν πείθει.Αν και δεν πείθει και κανένας φέτος εκτός του ΠΑΟΚ.

Δημοσ.
H ομάδα φταίει που δεν πείθει.Αν και δεν πείθει και κανένας φέτος εκτός του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ειναι μια γκελα μακρια απο την κατηφορα. Θα με θυμηθειτε.

Δημοσ.

Δεν την κάνει όμως.Άμα γίνει καμία στραβή και σας κερδίσουν στην Τούμπα,το σίγουρο είναι ότι στην τούμπα θα τα πάρουν και τα 3 μετά.Και τα υπόλοιπά τους είναι Ξάνθη,Λάρισα και Άρης.Έυκολα με 10000 ΠΑΟΚτζίδες θα είναι τα γήπεδα.Ειδικά σε Ξάνθη.

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ με τον Παοκ.

Αν και συμφωνα με το Μηνο παει για πρωταθλημα:lol:

Παντως αν δεν σοβαρευτουμε ευκολα χανεται το πρωταθλημα παιδες.Σκεφτειτε 6 βαθμοι χανονται με Λαρισα-Παοκ-Ολυμπιακο ανετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...