tzizzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 μπράβο στον Νόμπλια που πήρε μια ομάδα με νοοτροπία νικητή και την έκανε με νοοτροπία χέστηδων.. ο κωλοτουμπας.. δεν θέλω πρωτάθλημα αν δεν μπορώ να κερδίσω την διαλυμένη ΑΕΚ. εσυ μπορει να μην θες αλλα τα deal ειναι deal και ΑΜΑ το παρεις μην τυχον και μιλησεις.
kirileman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και καιρό γιατί αποκλείεται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να κάνουν όλο νίκες. Παρόλ'αυτά, ο ΠΑΟ θα πρέπει να έχει κατά νου ότι η διαφορά είναι 3 βαθμοί και όχι 6 και να δείξει τη δέουσα προσοχή, αν θέλει να λέγεται σοβαρή ομάδα και να μην τον πιάσει τρέμουλο όσο πλησιάζει το τέλος.
kirileman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κάτσε να ανοίξω το wifi στο iPhone να το καταλάβεις...
The_Edge Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κάτσε να ανοίξω το wifi στο iPhone να το καταλάβεις... Καλά θα κάνεις, γιατί στο 3G που είμαι εγώ η διαφορά είναι στους 6 πόντους.
johnyboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ναι η νοοτροπια νικητη φανηκε στο Καραισκακη, φανηκε με τον Πανιωνιο, με την Καβαλα.Και επειδη με την ΑΕΚ ειχαμε ακριβως την ιδια νοοτροπια που παρουσιαζοθμε φετος σε διαφορα ματς, φταιει ο Νιοπλιας. Ενω πριν ημασταν κομπλε. Η ομαδα εχει προβλημα στη νοοτροπια, και συγκεκριμενα οι μισοι παιχτες μπαινουν και παιζουν σαν ντιβες με προκλητικη αδιαφορια στα περισσοτερα ματς. Αυτο ισχυε επι Τεν Κατε, αυτο φαινεται οτι συνεχιζει να ισχυει ακομα. Οκ φεραμε ενα Χ σε ενα ντερμπυ (ανεξαρτητα του αν η ΑΕΚ ειναι διαλυμενη, το ντερμπι ειναι παντα ντερμπι), το πρωτο μη θετικο αποτελεσμα του εν λογω προπονητη στον παγκο (επαναλαμβανω σε ΝΤΕΡΜΠΥ) και αρχισε η γκρινια για την ανικανοτητα του προπονητη. Που μεσα σε 1 μηνα μας εφερε στο +8 απο το +1 και μας εχει κανει να μιλαμε για πρωταθλημα σχεδον με βεβαιοτητα. Τι να πει κανεις... Αθανατε ελληνα φιλαθλε.... και στον άρη πήγε για το χ και εχτές για το χ πήγε. σε ένα παιχνίδι θυμήθηκε ο καραγκούνης να παίξει και τον έκανε αλλαγή μην τυχόν και πάρουμε το ματς. όταν πιέζεις για το γκολ δεν βγάζεις τους 2 παίχτες που έκαναν την διαφορά.βγάζεις τον κατσουράνη που ήταν ανύπαρκτος. έκανε αλλαγές πλημμύρα και έκοψε στα 2 την ομάδα. το πρωτάθλημα θα το πάρουμε και ας ήμαστε για τα πανηγύρια.μακάρι όμως να το πάρει ο ΠΑΟΚ.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Σε ποιο ματς θυμηθηκε να παιξει ο Καραγκουνης? Γιατι χτες ηταν απο πουθενα εως σε αλλο πλανητη. Προσπαθω να βρω ΜΙΑ καλη του ενεργεια και δεν θυμαμαι.
johnnyestia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ναι η νοοτροπια νικητη φανηκε στο Καραισκακη, φανηκε με τον Πανιωνιο, με την Καβαλα.Και επειδη με την ΑΕΚ ειχαμε ακριβως την ιδια νοοτροπια που παρουσιαζοθμε φετος σε διαφορα ματς, φταιει ο Νιοπλιας. Ενω πριν ημασταν κομπλε. Η ομαδα εχει προβλημα στη νοοτροπια, και συγκεκριμενα οι μισοι παιχτες μπαινουν και παιζουν σαν ντιβες με προκλητικη αδιαφορια στα περισσοτερα ματς. Αυτο ισχυε επι Τεν Κατε, αυτο φαινεται οτι συνεχιζει να ισχυει ακομα. Οκ φεραμε ενα Χ σε ενα ντερμπυ (ανεξαρτητα του αν η ΑΕΚ ειναι διαλυμενη, το ντερμπι ειναι παντα ντερμπι), το πρωτο μη θετικο αποτελεσμα του εν λογω προπονητη στον παγκο (επαναλαμβανω σε ΝΤΕΡΜΠΥ) και αρχισε η γκρινια για την ανικανοτητα του προπονητη. Που μεσα σε 1 μηνα μας εφερε στο +8 απο το +1 και μας εχει κανει να μιλαμε για πρωταθλημα σχεδον με βεβαιοτητα. Τι να πει κανεις... Αθανατε ελληνα φιλαθλε.... Τουλάχιστον άρχισες να πείθεσαι πως ο Τεν Κάτε δεν ήταν το πρόβλημα (αν έχει) της ομάδας? Στην φάση που είμαστε τώρα νομίζω πως δεν χωράνε γκρίνιες. Άσε που δεν χρειάζονται κιόλας.
geovard Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Λέω να σοβαρευτούμε λίγο γιατί αν το δοκάρι τού Σαλπιγγίδη είχε γίνει γκολ, θα μιλάγαμε διαφορετικά σήμερα.Δεν τού βγήκαν χθες τού Νιόπλια οι αλλαγές, μπορεί και να μέτρησε την κατάσταση και να έβλεπε ότι έτσι όπως πάει, μπορεί και να το χάσει το ματς από μιά ΑΕΚ τελειωμένη που δεν είχε τίποτα να χάσει. Αντί να τα βάζουμε με τον Νιόπλια λέω καλύτερα να τα βάλουμε με τον Σισσέ που σταμάτησε στα πιό κρίσιμα παιχνίδια να πυροβολεί(Τι θέλει λέει ο Σισσέ?Να τον καλέσει ο Ντομενέκ στην εθνική Γαλλίας?Εντάξει αν δεν έχουν παιδιά γιά να μαζεύουν τις μπάλες τότε μπορεί να τον καλέσει.Χάλασε το καλο προφιλ του στα τελευτάια ματς).Ή μήπως είναι ο "Άγιος" Σισσέ που έχει τον σεβασμό ενώ ο Νικολάκης μπορεί να δέχεται οποιαδήποτε κριτική? Γιατί να μην τα βάλουμε με τον Πατέρα που ρώταγε χαζά τον δημοσιογράφο αν βλέπει πουθενά να χρειαζόμαστε ενίσχυση? Αντί να κάνουμε σκληρή κριτική στον Κατσουράνη ο οποίος είναι ντεφορμέ εδώ και τόσο καιρό (σαν παιδάκι σε αλάνα έχασε την μπάλα και φάγαμε το γκολ).Αντί να κριτικάρουμε το Σπυρόπουλο που ήταν θεατής στο γκολ της ΑΕΚ τα βάζουμε με τον Νιόπλια?Έχουμε χρόνο να τα ψάλλουμε και σ' αυτόν αλλά να κάνει τον κύκλο του. Από το -1 πήγαμε στο +6 και απο εκεί που ήταν φανερό ότι δεν θα παίρναμε το πρωτάθλημα τώρα μιλάμε με μεγάλη αισιοδοξία.Ίσως ο Νικόλας να μην είναι ο άνθρωπος των ντέρμπυ αλλά πού πόναγε τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός? Δεν πόναγε στα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες?Εκεί δηλαδή που ο Ολυμπιακός είναι "μάνα"?Ας περιμένουμε κάνοντας κριτική σε όλους αλλά να μην αποφασίζουμε να καταδικάσουμε έναν άνθρωπο που είναι νέος στην ομάδα.Είδατε σείς κανένα killer στην άμυνα που δεν τον έβαλε να παίξει ο Νιόπλιας?Αν ναι τότε κατηγορήστε τον.Μέχρι στιγμής εγώ του καταλογίζω λάθος αλλαγές στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ.Αν αυτός είναι τόσο μεγάλος λόγος να τον διαλύσουμε τον Νιόπλια τι να πω? ((Πού είναι αλήθεια η φλόγα του Καραγκούνη που κάποτε έτρωγε σίδερα?Τώρα πιά βαριέται και να πέσει κάτω.Στη πιό κρίσιμη στιγμή. Σαν να περνάει κλιμακτήριο μοιάζει.)) Και κάτι τελευταίο.Ο μεγάλος Ρίνους Μίχελς είχε πεί ότι τα ντέρμπυ τα κερδίζουν οι παίχτες ενώ τα μικρά παιχνίδια οι προπονητές.Αν αυτό λέεο κάτι?
johnnyestia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Με κανέναν δεν τα βάζουμε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μέσα σε όλους τους στόχους της. Υποστήριξη χρειάζεται μπας και δεήσουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να πουλήσουν μιζέρια στους γαύρους.
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Είμαστε ομάδα ΜΠΑΧΑΛΟ! Αν ο Ο.Σ.Φ.Π. ήταν στο +6 ξέρετε τι θα γινόταν; Ποια θα ήταν η μοναδική κουβέντα; Μία. «Ποιον θα φέρουμε φέτος στην φιέστα να τον κάνουμε μέλος». Και όμως στην ομάδα μας με το +6 λίγοι πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Και πρωτίστως δεν φταίνε ούτε οι παίκτες ούτε ο προπονητής. Φταίνε οι βλάκες. Φταίει ο κόσμος που δεν κάνει ένα ντου στα επίσημα να μην μείνει ποπός αξύριστος. Και κάτι άλλο αγωνιστικό. 4-3-3 (ή 4-3-2-1) με Καραγκούνη και Σίλβα μαζί δεν γίνετε. Τελεία.
vlachaquito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παλικαρια, σορρυ και παλι, αλλα μηπως κανεις μπορει να μου πει τι δηλωσεις ηταν παλι αυτες του βγενοπουλου?? Ποιους εννοουσε?? γιατι τις ειπε?? Σορρυ, αλλα σε οποιο σαιτ και να δω, ολο κατι μισολογα λενε που δεν τα καταλαβαινω, και εχω φοβερη περιεργεια να μαθω. Π.Χ. http://kaisaris.yooblog.gr/2010/02/01/77/ Δεχομαι και π.μ. ευχαριστω
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παλικαρια, σορρυ και παλι, αλλα μηπως κανεις μπορει να μου πει τι δηλωσεις ηταν παλι αυτες του βγενοπουλου?? Ποιους εννοουσε?? γιατι τις ειπε?? Σορρυ, αλλα σε οποιο σαιτ και να δω, ολο κατι μισολογα λενε που δεν τα καταλαβαινω, και εχω φοβερη περιεργεια να μαθω. Π.Χ. http://kaisaris.yooblog.gr/2010/02/01/77/ Δεχομαι και π.μ. ευχαριστω Δεν είπε όνομα. Άρα εννοούσε όποιον θέλεις. Α) Το αδερφό του Κόκκαλη Β) Μικροπαράγοντες του Παναθηναϊκού. Γ) Τον Λιβαθινό. Δ) Τον Πατέρα. Ε) Τον Τζίγκερ. Εγώ ψηφίζω το Α. Τον αδερφό του Κόκκαλη. Εξ ου και το «μισοί Παναθηναϊκοί».
geovard Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλά θα κάνει ο Γιαννακόπουλος να κοιτάξει το μπάσκετ και να αφήσει το ποδόσφαιρο γιατί από μπάλα λίγα πράγματα ξέρει.Προσπαθεί να δικαιολογήσει την αντίδρασή του στη πρόσληψη Νιόπλια-Βαζέχα(Τόσα ξέρει από ποδόσφαιρο.Αφού λέγεται ότι δεν ήξερε ότι ο Νιόπλιας υπήρξε παίχτης τού Παναθηναϊκού!) Δεν είναι λογικό να προσπαθεί τώρα να δικαιολογήσει εκείνη τη στάση του ποντάροντας στην αποτυχία τού δίδυμου Νιόπλια-Βαζέχα? Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν συμφέροντα και ότι σε αυτό το επίπεδο των επιχειρηματιών οι κόντρες είναι μεγάλες όσον αφορά στη προβολή.Γιατί οι κοντοί τρελαίνονται όταν βλέπουν εξηντα χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο και να μην τους θεωρούν αποκλειστικά δικού τους.Οι κοντοί είναι πολύ φιλόδοξοι τελικά.Όσον αφορά στον Τζίγκερ τον συνεταίρο δηλαδη των σδελφών αυτός νομίζω πώς τα έχει πλέον γραμμένα.Τώρα πιά δεν υπάρχει λόγος να τον κατηγορήσει κανείς.Ούτε κρύο ούτε ζέστη.Αυτός θέλει να πηγαίνει καλά η ομάδα ούτως ή άλλως αλλά να μην αγγίζεις και πολύ την τσέπη του! Αυτά τα περί Παναθηναϊκής ψυχής προσωπικά τα ακούω βερεσέ γιατί δεν μπορεί να έχουν μόνο οι Γιαννακόπουλοι Παναθηναϊκή ψυχή.Έτσι όπως τείνει να εξελιχτεί η κόντρα μάλλον θα ήταν καλύτερα να έμενε στο μπάσκετ και μόνο ο Γιαννακόπουλος. Αν είναι να φέρεται όπως η Ντόρα στην ομιλία Σαμαρά που γύρισε να δεί ποιοί χειροκροτούν τον πρόεδρο της Ν.Δ, τότε άστα να πάει στο διάβολο με την ενότητα. Δεν μού λέτε τι θα κάνατε εσείς αν βλέπατε τον Σάλπι να ισοφαρίζει και όλος ο κόσμος στα επίσημα να πανηγυρίζει πλην μερικών? Τι θα υποθέτατε όταν στη πιό μεγάλη χαρά στο γκολ κάποιοι είναι συνοφρυωμένοι? Καλά έκανε ο Βγενό και το τόνισε μόνο που δεν έπρεπε να το κάνει στα κανάλια αυτό. Γιά πείτε μου θα θέλατε γιά πρόεδρό σας τον γιό του Παύλου τον τρελό πιστολέρο?Ένα άλλο Μάκη Ψωμιάδη? (Λάθος η δήλωση του φίλου μου του Νίκου του Νιόπλια αυτό που είπε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας μπάλα αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Αυτό φίλε Νικόλα το ξέρουμε, αλλά εμείς απαιτούμε να παίξεις καλή μπάλλα και να τον πατήσεις τον αντίπαλο ειδικά όταν είναι ψόφιος.Δηλαδή όταν νικάμε δεν έχουμε αντίπαλο? Είδες εσύ ότι η ομάδα έχει ελλείψεις αλλά τι να κάνεις καϋμένε Νικόλα όταν βλέπεις τον Πατέρα να λέει ότι είμαστε πλήρεις. Το κεφάλι σου παίζεις και την προπονητική σου καριέρα και ή θα καείς νωρίς χωρίς να είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος ή θα βγείς λάδι.Γιά να δούμε. Ο Γκουαρντιόλα αποκλείεται να ξέρει καλύτερη μπάλα από σένα, όμως δεν τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.