johnnyestia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μα δεν μίλησα για εσένα. Εσύ εδώ είσαι πάντα να γράφεις τα γραφικά σου. Εδώ μετά από τη σβερκιά στο Καραϊσκάκη από αυτό τον Ολυμπιακό, έμπαινες και έγραφες τα παραμύθια σου για τη διαιτησία. Γραφικός , ξεγραφικός, εγώ είμαι αυτός που επιβεβαιώνεται πάντως. Και δεν θυμάσαι καλά, μετά το Καραϊσκάκη απλά ανέφερα τα διαιτητικά λάθη και έδωσα βάση κυρίως στους αλήτες της εξέδρας και της ενέδρας που υπερασπιζόσασταν, όπως επίσης και στο γεγονός πως τσάμπα χαιρόσασταν γιατί δεν είχατε ομάδα να ακολουθήσει τον ΠΑΟ. Τότε με λέγατε μάντη της κακιάς ώρας αλλά να τώρα που κάθεσαι ακόμα και σπίτι με την αμφίεση του snowboard γιατί κάνει -8 μέσα Τα πέτρινα χρόνια συνεχίζεις να τα διανύεις. 1 τίτλος κάθε 12 χρόνια δεν σημαίνει ότι σε βγάζει από τα πέτρινα χρόνια, αλλά σου δίνει ανάσες για τις απανωτές σβερκιές που θα ακολουθήσουν. Τα ίδια δεν λέγατε και το 2004? Ένα χαρακτηριστικό που έχετε σαν οπαδοί είναι η μεγάλη γλώσσα και η κοντόφθαλμη μνήμη. Μόλις αρχίσουν οι σφαλιάρες βροχή πάλι, θα φταίει η διαιτησία, θα φταίει ο ανάδρομος Ερμής, θα φταίει το γρασίδι που είναι πράσινο και καταπίνει το τριφύλλι και τα σχετικά. Αυτό που έπρεπε να είχες καταλάβει από πέρυσι είναι πως ο νέος μεγάλος παίκτης των πολιτικών και οικονομικών κύκλων της Ελλάδας έχει συνδέσει την ανέλιξή του με την παγίωση του Παναθηναϊκού στην κορυφή της Ελλάδας. Καμία σχέση δεν έχει σήμερα η ομάδα με το 2004 που παρά το ντάμπλ όλοι κράζανε τον Σούμ και τα καβούρια στις τσέπες του Τζίγγερ. Άμα βάλεις κάτω και το γεγονός πως ο Κόκκαλης πλέον δεν μπορεί να κάνει τα κουμάντα που έκανε παλιά, τότε οι σφαλιάρες που οραματίζεσαι θα παραμείνουν στην σφαίρα της φαντασίας σου. Όσο για το άρθρο, πες μου που διαφωνείς. Τί από τα παραπάνω δεν ισχύει? Τι να σχολιάσω με τις βλακείες που λέει. Λέει πως ο οσφπ έχει φιλάθλους άρα και χορηγούς. Το ίδιο και ο ΠΑΟ θα συμπληρώσω. Λέει πως ο οσφπ έχει γήπεδο ενώ ο ΠΑΟ όχι. Και αυτό το λέει για +++ στον οσφπ. Τότε γιατί τώρα είναι από κάτω σε ομάδα ενώ έχει μπει μέσα και οικονομικά? Μήπως επίσης άμα φτιάξει και γήπεδο ο ΠΑΟ τότε είναι που θα δημιουργηθεί χάσμα? Λέει πως ο ΠΑΟ έχει εξαντλήσει την πολυμετοχικότητα ενώ ο οσφπ όχι. Αυτό τι σημαίνει? Πως τελειώσαν από τους μετόχους του ΠΑΟ τα λεφτά? Ή πως αν αποφασίσει ο οσφπ να γίνει πολυμετοχικός θα δει άσπρη μέρα από την μια μέρα στην άλλη? Λέει ότι ο ΠΑΟ δεν θα διαφοροποιηθεί αγωνιστικά για τα επόμενα 2-3 χρόνια :lol:. Ποιος είναι και το ξέρει, ο Κάλχας ? Και δεν λαμβάνω καν υπ'όψη τα υπόλοιπα άρθρα bullshit που βλέπω πως έχει δημοσιεύσει ο εν λόγω "δημοσιογράφος"....
Anubis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 E ενταξει ρε Chris είχαμε Πέκοβιτς, Μπατίστ, Τσαρτσαρή του δώσαμε ευκαιρια και Φώτση και ένα ταλέντο. Δεν μπορείς να φέρεις κάποιον πολυ καλό που θα βρεθούν οι χρόνοι. Τώρα φαίνονται διότι λείπει ο Μπατίστ. Τέσπα καλοκαίρι θέλω Μάριτς και Βέσσελυ(απο το παράρτημα) και Καιμακόγλου
Erwdios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Λέει ότι ο ΠΑΟ δεν θα διαφοροποιηθεί αγωνιστικά για τα επόμενα 2-3 χρόνια :lol:. Ποιος είναι και το ξέρει, ο Κάλχας ? Όχι, ο Τειρεσίας. Για κάτσε δες τα συμβόλαια των παιχτών σου, τη διαρκειά τους και το ύψος τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν σπάνε τόσο εύκολα αφενός, αφετέρου είναι φανερό ότι δεν υπάρχει η πρόθεση ενίσχυσης της ομάδας. Ένα χρόνο βλέπουν άπαντες ότι χρειάζεστε κεντρικό μπάκ και ο Πατέρας ψωλαρμενίζει. Επειδή λοιπόν χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει, οι μόνες αλλαγές που φαίνεται ότι θα γίνουν είναι του Σαλπιγγίδη που θα ανηφορίσει για μπαοκ μεριά και του Σίλβα, ο οποίος είναι μιας ηλικίας. Και του χρόνου με Βύντρα - Σαριέγκι θα παίζεις, μην μου αγχώνεσαι.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Κουβέντα να γίνεται... και τι έγινε, δηλαδή, αν χάσετε το πρωτάθλημα; Ή αν δεν προκριθείτε στους 4; Δηλαδή περιμένετε μια ζωή να είστε πρώτοι, όπως εμείς στη μπάλα; Δεν ακυρώνεται το παρελθόν από μια αποτυχία αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσετε να συμφιλιώνεστε με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα έρθει ο κορεσμός και αυτός ο κύκλος επιτυχιών θα κλείσει. Αυτά που γράφουν ορισμένοι "περιμένετε το Μάη θα δείτε" μήπως να μαζευτούν λιγάκι; Γιατί μετά θα βγει ο άλλος και δικαίως θα σε κράζει. Και μετά εσύ θα του πεις "Ναι αλλά το πήρα στη μπάλα". Και μετά εκείνος θα σου ανταπαντήσει, "Ναι αλλά εγώ πήρα το νέο iPad και άλλαξα ζάντες στο αμάξι" και πάει λέγοντας... Εγω ειμαι ο 1ος που λεω οτι αυτο το "συνολο" κλεινει. Και απλα ελπιζουμε να κλεισει με ενα μεγαλο μπαμ. Σαρας-Τσαρτσαρης δεν νομιζω να ειναι μαζι μας του χρονου, δεν ξερω και για Περπερογλου. Σερμαντινι δεν τον κοβω, ο Μαικ μπαινει πλεον στην φαση των 20 καλων λεπτων και οι μονοι με ουσιαστικο οριζοντα τριετιας ειναι ο Μητσος, ο Σπανουλης, ο Ντρου, ο Φωτσης και αποκει και περα οι Πεκο-Χαισλιπ ΑΝ μεινουν, λεμε ΑΝ, και με προυποθεσεις οι Καλαθης-Τεπιτς. Ειδικα αμα φυγει και ενας εκ των Χεισλιπ-Πεκοβιτς προβλεπεται να ψαχνουμε για 3 παικτες τουλαχιστων των 20-25΄
TH_boy_20 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ηρεμήστε με αυτες τις σφαλιάρες..άλλωστε τις καλύτερες σφαλιάρες τις έριχνε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας... και μιάς και τον θυμήθηκα ορίστε και μία ιστοριούλα για όποιο έχει όρεξη να ζεσταθεί και το κοκαλάκι απο τους -8:p (off topic ,ναι γιατι αυτα που λέμε είναι ontopic) "Ο Ολυμπιακός προσέφερε την έμπνευση"Το σπίτι της μητέρας του ήταν στα προσφυγικά, που βρίσκονται απέναντι από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ο πατέρας του, ένας ηθοποιός που έγραψε πολύ μεγάλη ιστορία στην χώρα μας, ήταν φανατικός φίλος της ΑΕΚ. Ο ίδιος, όμως, ακολούθησε τις προτιμήσεις της μητέρας του, που παρά το… πράσινο της γειτονιάς είχε μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό, ενώ μια εποχή έπεισε και τον πατέρα του να αφήσει την Φιλαδέλφεια για τις «χάρες» του Καραϊσκάκη! Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, για τον οποίο ο λόγος, κάποια στιγμή έπεισε και τον πασίγνωστο πατέρα του, τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα να τον ακολουθήσει στο Καραϊσκάκη. Και ο Λάμπρος γλυκάθηκε, μάλιστα, και αν και φανατικός Αεκτζής, μια εποχή παρακολουθούσε συνεχώς τον Ολυμπιακό. «Ο πατέρας μου ήταν από την Κωνσταντινούπολη και ήταν φανατικός Αεκτζής, έπαιξε και μπάλα στην ΑΕΚ, άλλωστε. Η μάνα μου, πριν παντρευτεί ακόμα τον πατέρα μου, έμενε στα προσφυγικά που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αυτά που υπάρχουν ακόμα εκεί. Η οικογένειά της είχε έρθει από την Οδησσό και αρχικά έμεναν στον Πειραιά, αλλά στη συνέχεια πήγαν απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Στο περίφημο 8-2, λοιπόν, και χωρίς να καταλαβαίνει η μάνα μου και πολλά πράγματα, έβλεπε μετά το παιχνίδι τους Παναθηναϊκούς να κοκορεύονται για το αποτέλεσμα να βρίζουν τον Ολυμπιακό και τα γνωστά. Και επειδή ήταν… τσαούσα, πήγε μέσα στο σπίτι, έφταιξε δυο μεγάλες κοτσίδες τα μαλλιά της και τα έδεσε με δυο μεγάλες κόκκινες κορδέλες. Δώδεκα ή δεκατριών ετών ήταν τότε και την βλέπουν, λοιπόν, οι Παναθηναϊκοί και την κάνουν μαύρη στο ξύλο. Δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο είχε μείνει, ενώ της είχε μείνει και μια μικρή αναπηρία, μια στρέβλωση, στον δείκτη του δεξιού της χεριού. Μετά απ’ αυτό, όμως, έγινε Ολυμπιακός. Κι όταν λέμε Ολυμπιακός, εννοούμε τρελή Ολυμπιακός. Έμενε απέναντι από την Λεωφόρο και ήταν φανατική Ολυμπιακάρα. Πολλά χρόνια αργότερα, γνωρίστηκε με τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν φανατικός Αεκτζής, οπότε εύκολα μπορείς να καταλάβεις ότι μέσα στο σπίτι μου επικρατούσε… έντονη κατάσταση. Και κάποια στιγμή χωρίσανε…» Η αφήγηση του Δημήτρη Κωνσταντάρα έχει τρομερό ενδιαφέρον, καθώς λίγοι γνωρίζουν την… οικογενειακή κόντρα που είχε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Γιούλη Γεωργοπούλου, οπότε τον αφήνουμε να συνεχίσει χωρίς διακοπές. «Ο πατέρας μου, λοιπόν, όποτε έβρισκε την ευκαιρία με πήγαινε στη Νέα Φιλαδέλφεια και η μάνα μου με έδινε σ’ έναν φίλο της και με πήγαινε στο Καραϊσκάκη. Και ‘γω με κάποιους φίλους, όταν ήμουν 12-13 ετών, πήγαινα και στον Παναθηναϊκό καμιά φορά, αφού το γήπεδο ήταν απέναντι. Εκείνη την εποχή, λοιπόν, σε κάθε παρέα υπήρχαν τρεις Ολυμπιακοί, ένας Αεκτζής και ένας Παναθηναϊκός. Αυτή ήταν λίγο πολύ η αναλογία. Ρώταγα, λοιπόν, την μάνα μου «γιατί μαμά είναι περισσότεροι οι Ολυμπιακοί»; και κείνη μου απαντούσε «διότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα αγόρι μου». Ρώταγα το ίδιο και τον πατέρα μου και αυτός με το γνωστό του χιούμορ μου απαντούσε ότι… «οι βλάκες είναι πάντα περισσότεροι παιδί μου»(ωραίο χιούμορ ο μπαγάσας ). Όταν, όμως, έφηβος πλέον, έφτασε η ώρα για να αποφασίσω, προτίμησα τον Ολυμπιακό και το Καραϊσκάκη. Και κάποια στιγμή παρέσυρα και τον πατέρα μου στον Πειραιά. Πήγαμε μια δυο φορές στη Νέα Φιλαδέλφεια, την μια φορά έσπασαν τα τσιμέντα από την κερκίδα, την άλλη έριξαν ένα καφέ πάνω του, οπότε γυρνάω και του λέω θα πάμε στο Καραϊσκάκη και θα δεις άλλα πράγματα. Πήγε, λοιπόν, ο πατέρας μου στο Καραϊσκάκη, με Γουλανδρή πρόεδρο ήταν τότε ο Ολυμπιακός, τον είχαν στα όπα - όπα, ήταν και πολύ πιο ωραίο το γήπεδο και ξαφνικά στα 50 του άφησε την ΑΕΚ και πήγαινε συνέχεια στον Ολυμπιακό… http://www.championsday.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1268&Itemid=57
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 O Vesely 3αρι δεν επαιζε? Τσου, στις περιπτωσεις που επαιζε με τον βαρυ Βρανιες τον ανεβαζε στο 4.
Erwdios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ηρεμήστε με αυτες τις σφαλιάρες..άλλωστε τις καλύτερες σφαλιάρες τις έριχνε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας... και μιάς και τον θυμήθηκα ορίστε και μία ιστοριούλα για όποιο έχει όρεξη να ζεσταθεί και το κοκαλάκι απο τους -8:p (off topic ,ναι γιατι αυτα που λέμε είναι ontopic) http://www.championsday.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1268&Itemid=57 Μιας και το ανέφερες, ο Γουλανδρής ήταν ο μεγαλύτερος πρόεδρος του Ολυμπιακού. Αν συνυπήρχαν ποτέ Κόκκαλης και Γουλανδρής στην ίδια διοίκηση, ο Κόκκαλης θα ήταν ο αντίστοιχος Θεοδωρίδης της εποχής. Ένας γραφικός γέρος να βγαίνει να λέει μλκίες, έχοντας το ακαταλόγιστο που έχει κάθε βλάκας και να γελάει μαζί του ο κόσμος και ο πρόεδρος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεκτα οσα λες και καταλαβαινω οτι θελεις πανω απ ολα την παραμονη του Ομπραντοβιτς, καταλαβαινω και οτι δεν τρεχει και τιποτα αν χασεις ενα τιτλο στο μπασκτετ. 2 επισημανσεις μονο: 1) Και να παραμεινει ο Ζοτς, με δυνατο ΟΣΦΠ δεν προκειται να εχεις την ιδια συγκομιδη τιτλων που ειχες την προηγουμενη 10ετια, οπου επαιρνες τα πρωταθληματα δια περιπατου. Ο ΟΣΦΠ μπορει να ειναι πολυ πιο δυνατος, αλλα δεν εχει καποια φιλοσοφια στησιματος ωστε να με ανησυχει. Δεν εχω λογο να ανησυχω οσο συνεχιζετε να ακολουθειτε το συστημα "καθε χρονο παιδωμαζωμα εκατομυριων κι οτι κατσει". Οταν αρχισετε να αποκτατε τη φιλοσοφια του κορμου -με παιχτες αναλογης αξιας ομως- τοτε θα αρχισω να σας φοβαμαι σταληθεια. Επισης ας μην επανερχομαστε στα του παγκου σας, που δεν αποτελουν φοβητρο. 2) Ο Προγραμματισμος σας φετος ηταν κακος. Και μου κανει εντυπωση, γιατι αλλες φορες εχετε δειξει πως ξερετε ποτε πρεπει να αποδεσμευετε εναν παικτη και το εχετε δειξει στο παρελθον, π.χ. με τον Ντικουδη, τον Χατζηβρεττα, τον Ουινστον,. Φετος ομως ειχατε προβληματα απ την αρχη της χρονιας και επρεπε να ειχατε μεριμνησει να εχετε απο πιο νωρις εναν καλυτερο παικτη ρακετας στο ροστερ. Η ρακετα φετος μας στις αρχες σεζον καθε αλλο παρα αδεια διαφαινοταν. Μπατιστ, Πεκοβιτς, Φωτσης, Τσαρτσαρης και Σερμαντινι να παιρνει χρονο συμετοχης. Φαινομενικα εξαιρετικη ρακετα. Οι τραυματισμοι ομως εβγαλαν αυτην την φροντ λαιν οφφ και ετσι ουσιαστικα παλευει ενας Πεκοβιτς με ενα ντεφορμε Φωτση. Ο Σερμαντινι δεν απεδωσε οσα περιμενε ο ιδιος ο Ζοτς -τουλαχιστον μεχρι στιγμης-. Συνεπως αν εφερνε κι αλλον ψηλο καποιος εκ των Τσαρτσαρη/Πεκοβιτς θα επρεπε εξαρχης να μην υπολογιζονται ιδιαιτερα, πραγμα που ο Ζοτς δεν κανει σε τετοιους παιχτες. Δεδομενων των προβληματων, παλι δεν χρειαζοταν μεταγραφη περαν του Γκολεματς, διοτι θεωρητικα εντος 1 μηνα ολα θα ειχαν αποκατασταθει. Για την ακριβεια στην αρχη της σεζον πιο πολυ ανησυχουσα για την κατασταση του Σαρας παρα για αυτην του Τσαρτσαρη η του Μπατιστ. Δυστυχως ξανατραυματιστηκαν και οι 2 και τωρα ο Πεκοβιτς με τον Φωτση θεωρω οτι εχουν καταπονηθει ηδη.
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Όχι, ο Τειρεσίας. Για κάτσε δες τα συμβόλαια των παιχτών σου, τη διαρκειά τους και το ύψος τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν σπάνε τόσο εύκολα αφενός, αφετέρου είναι φανερό ότι δεν υπάρχει η πρόθεση ενίσχυσης της ομάδας. Ένα χρόνο βλέπουν άπαντες ότι χρειάζεστε κεντρικό μπάκ και ο Πατέρας ψωλαρμενίζει. Επειδή λοιπόν χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει, οι μόνες αλλαγές που φαίνεται ότι θα γίνουν είναι του Σαλπιγγίδη που θα ανηφορίσει για μπαοκ μεριά και του Σίλβα, ο οποίος είναι μιας ηλικίας. Και του χρόνου με Βύντρα - Σαριέγκι θα παίζεις, μην μου αγχώνεσαι. Να και άλλος Κάλχας. :lol: Θα φύγει Σάλπι και Σίλβα και δεν θα έρθει κανείς :lol: Για πες και κανένα με τον Τοτό
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τσου, στις περιπτωσεις που επαιζε με τον βαρυ Βρανιες τον ανεβαζε στο 4. thx προσπαθουσα να δω το παιχνιδι μεσω live streaming και το ειδα αποσπασματικα. Μ αρεσει ομως αυτος ο παικτης, και ειναι βεβαιο πως 4αρι θα καταληξει.
Erwdios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Να και άλλος Κάλχας. :lol: Θα φύγει Σάλπι και Σίλβα και δεν θα έρθει κανείς :lol: Για πες και κανένα με τον Τοτό Έχει κυκλοφορήσει ένα καλύτερο με τον ΠΑΟ πρωταθλητή. Αυτό είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό.
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Έχει κυκλοφορήσει ένα καλύτερο με τον ΠΑΟ πρωταθλητή. Αυτό είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό. Ναι ε? Κοίτα κάτι μ@λάκες : http://www.betbrain.com/oddsDetail/Football-1-Greece-Greek-Super-League-2009-2010/eventId/152309421/betTypeId/7/scopeId/0/site/0
Erwdios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ναι ε? Κοίτα κάτι μ@λάκες : http://www.betbrain.com/oddsDetail/Football-1-Greece-Greek-Super-League-2009-2010/eventId/152309421/betTypeId/7/scopeId/0/site/0 Ε, το ίδιο δεν λέμε? Μέχρι και οι book αυτό το ανέκδοτο σιγοψυθιρίζουν.
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά κυλούσαν τα thread τόσο καιρό. Μην τα κάνετε πάλι μπάχαλο.
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Θα σταματησετε τωρα το chat τυπου "την εχω μεγαλυτερη απο εσενα" ?? Η υπομονη εχει και τα ορια της. Aσε με να τον πειραξω λιγο ρε συ... Δε το καταλαβες τοση ωρα οτι τον πειραζω... Πλακα κανω τοση ωρα αφου ειναι πολυ κολλημενος.... Πρεπει να τα καταφερα παντως.... Τον τσιτωσα για τα καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.