MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 7 στα 10 ποστ του chris που αφορουν τον μπασκετικο ΠΑΟ ειναι χολη για τον Περπερογλου. Ο λογος ειναι οτι περυσι ο αχρηστος αυτος Περπε ηταν 10 φορες πιο ουσιαστικος απο τον σουπερ ντουπερ ουαου τους Τσιλντρες. Λογικο ειναι σε καθε ευκαιρια να βγαζει χολη, για εναν παιχτη καλυτερο του 2ου 3ριου τους Βασιλοπουλου, και περυσι καλυτερο του Τσιλντρες σε ουσια. Συμφωνω οτι ο Περπε ειναι μια κλαση κατω απτην υπολοιπη 5δα του ΠΑΟ, και χρειαζεται καλυτερο 3ρι σε μια ομαδα σαν τον ΠΑΟ, αλλα αυτο δε σημαινει οτι μας καταστρεφει ή οτι ειναι τρυπα. Κανει πολλες δουλειες εντος γηπεδου ο Περπε και σιγουρα δεν αφηνει τρυπα στο 3. Αλλο το οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε πιο δυνατοι στο 3 και αλλο οτι εχουμε τρυπα. Μπασκετικα αν το δουμε, η ενισχυση καλως γινεται στο 4 και οχι στο 3. Ο Τσαρτσαρης αποτι φαινεται τελειωνει σιγα σιγα, ο Μπατιστ μεγαλωνει, αρα αυτο που αδειαζει και θελει αμεση ανανεωση ειναι η φροντ λαιν. Στο 3 μπορει ευκολα να παιξει με το ροστερ και να βαλει ας πουμε ΔΔ/Τεπιτς. Ειδικα ο 1ος ανταπεξερχεται εξαισια στη θεση αυτη. Στις θεσεις 4/5 δεν μπορεις να κανεις τετοιες τραμπες, αρα ορθολογικα εχουμε ενισχυθει στο 4 εφετος. Οσο για το 3, ο Τεπιτς υπολογιζα οτι θα ειναι καλυτερος, σε φαση να παρει τη θεση απο τον Περπε, αλλα ακομα θελει δουλεια. Θεωρητικα δηλαδη ειχαμε και στο 3 ενισχυση φετος, απλως ακομα δεν εχει ρολαρει. @izerman: Το λαθος σας ειναι οτι παρασυρεστε καθε χρονια, τετοια εποχη και οδηγειστε στα ιδια συμπερασματα. Ο ΠΑΟ φορτσαρει Μαρτη παντοτε. Η σημερινη ηττα ειναι οτι πρεπει για τον Ζοτς, θεωρω. Φυσικα υπαρχει το ενδεχομενο να μην ξυπνησουν, αλλα και περυσι τετοια εποχη ακριβως το ιδιο ελεγα και ξαφνικα ειδα μια μεταμορφωμενη ομαδα. Αλλες σεζον με εξισου δυνατο ροστερ, τετοια εποχη ειχαμε πολυ χειροτερα αποτελεσματα, απο μια ηττα απο την Παρτιζαν. Η φετινη κοιλια μεχρι στιγμης εχει ελαχιστες απωλειες, συγκριτικα με αλλες χρονιες. Αυτο που με ανησυχει ειναι οι συνεχεις τραυματισμοι που αφηνουν πισω καποιους παιχτες. Επισης, δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρειτε δεδομενες τις ηττες απο Μπαρτσελονα. 2 ντερμπυ θα ειναι, αναμεσα σε 2 ομαδες μικρης διαφορας στη δυναμικοτητα. Ουτε η πρωτια χαθηκε, ουτε η προκριση. Ολα στο δικο μας χερι ειναι. Το μονο που χαθηκε σημερα, ειναι τα περιθωρια επομενης γκελας με Μαρουσι/Παρτιζαν. Θα ανησυχησω αν γκελαρουμε σε ενα απο αυτα τα παιχνιδια και αν χασω και τα 2 ματς απο τη Μπαρτσελονα. Σημερα παιζαμε με αδεια φροντ-λαιν. Εναν Πεκοβιτς και ενα Φωτση ειχαμε. Δε θελει πολυ με τετοιες απουσιες και ντεφορμαρισμα να γινει η μλκια. ΥΓ. Νταξει και τρεμπλ να μην κανουμε, θα κανουμε νταμπλ. Δεν αντιλαμβανομαι προς τι, οι τοσες Κασσανδρες...Μονο αποτυχια δεν μπορει να χαρακτηριστει μια σεζον με 2 κουπες. Εκτος αν οι Ολυμπιακοι θεωρουν οτι με την φετινη εικονα της ομαδος τους, εχουν περισσοτερες πιθανοτητες/ελπιδες απο ΠΑΟ για οποιοδηποτε τιτλο.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ Ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους ανθρωπους που μας εχουν προσφερει τοσα και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Αντε και δεν εφησυχαζουμε. Τι θελετε ρε παιδια να κανουμε?Να παρουμε με τις πετρες τους Αφους? Να διωξουμε τον Ζοτς?Να την πεσουμε στον Μητσο και τον Μαικ? Οκ, η ομαδα δεν παει καλα. Ε ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ!! Αν δεν ξερει ο Ζοτς και οι Γιαννακοπουλοι τι να κανουν για να παει καλα τοτε δεν ξερει κανενας και αρα ειμαστε καταδικασμενοι αρα τι αγχωνεστε?Θα κανετε τρεμπλ βρε. ΥΓ. Καλα εκανε και πηρε τον Χαισλιπ. Χασαμε 2 ψηλους. Δεν ειδατε τα σημερινα χαλια? Το τριαρι μας εφταιγε?Οτι Πεκοβιτς και Φωτσης παθανε πλακα απο Βεσελι - Βρανιες δεν το ειδατε? Ποιος Ναχμπαρ?Για να σου δωσει πριν το Τοπ16 η Εφες τον Ναχμπαρ ενω εχει προκριθει θα ηθελε 2 εκατομμυρια αποζημιωση. Γιαυτους καλυτερα να τον αφησουν τωρα ελευθερο που οποιος και να τον παρει δεν μπορει να τον δηλωσει και αρα δεν θα τον βρουν μπροστα τους
FarCry Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 τι μου εστειλαν στις 5 το πρωι στο facebook? http://pao-google.com/ ..................................................... no comment.
kirileman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Χαρειτε οσοι ειστε για να χαρειτε αποψε. Και αν αποκλειστουμε χαρειτε κι αλλο. Αλλα μεχρι αυτο να γινει και μαθηματικα εχω 5 αστερια στην φανελα(ολα τα τελευταια 14 χρονια) που λενε οτι it ain't over till it's over Κουβέντα να γίνεται... και τι έγινε, δηλαδή, αν χάσετε το πρωτάθλημα; Ή αν δεν προκριθείτε στους 4; Δηλαδή περιμένετε μια ζωή να είστε πρώτοι, όπως εμείς στη μπάλα; Δεν ακυρώνεται το παρελθόν από μια αποτυχία αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσετε να συμφιλιώνεστε με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα έρθει ο κορεσμός και αυτός ο κύκλος επιτυχιών θα κλείσει. Αυτά που γράφουν ορισμένοι "περιμένετε το Μάη θα δείτε" μήπως να μαζευτούν λιγάκι; Γιατί μετά θα βγει ο άλλος και δικαίως θα σε κράζει. Και μετά εσύ θα του πεις "Ναι αλλά το πήρα στη μπάλα". Και μετά εκείνος θα σου ανταπαντήσει, "Ναι αλλά εγώ πήρα το νέο iPad και άλλαξα ζάντες στο αμάξι" και πάει λέγοντας...
antreaslam Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 πειράζει, που κυριολεκτικά, ΔΕ ΜΕ νοιαζει που χάσαμε? υπάρχει ο ζοτς εκεί, να διαχειριστεί σωστά ακόμα και την ήττα αυτη! και στην τελική, ακόμα και χωρίς κούπα να μείνουμε φέτος, ξέρω ότι του χρόνου θα φερει 2-3 κούπες πάλι... Οπότε, no problem Ζοτς! Keep it up! ΥΓ: θα περάσουμε, ως 2οι, και θα πεσουμε πανω στην πολύ καλή ρεάλ με μειονέκτημα έδρας...
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mηπως ομως αν τελικα δε περασεις στην επομενη φαση και στο τελος σου παρω και κυπελο και πρωταθλημα και ενω ηδη θα ειμαι στο final 4 και θα διεκδικω το triple crown μηπως τοτε θα σε πειραξει λιγο... Λιγακι μωρε οχι πολυ , ετσι λιγο...
antreaslam Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mηπως ομως αν τελικα δε περασεις στην επομενη φαση και στο τελος σου παρω και κυπελο και πρωταθλημα και ενω ηδη θα ειμαι στο final 4 και θα διεκδικω το triple crown μηπως τοτε θα σε πειραξει λιγο...Λιγακι μωρε οχι πολυ , ετσι λιγο... let me think about it.... μπααααααααααααααααααααααααααααα......... Τελικά όχι....ΚΑΘΟΛΟΥ! Βλεπεις, και να τα κάνεις αυτα, ξέρω ότι του χρόνου παλι θα σου κόψω το συνηθισμένο τιμολόγιο που σου κόβω 12 χρόνια τώρα, και το φετινό θα ειναι μια παρενθεση... Ασε που δε νομίζω ότι θα μου πάρεις το πρωτάθλημα...
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό ποτέ δεν κορένεται από τις κούπες. Οφείλει να είναι πρώτος και καλύτερος παντού. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα κράξουμε την ομάδα του μπάσκετ αν κάποια στιγμή κάνει διακοπή από τις επιτυχίες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mηπως ομως αν τελικα δε περασεις στην επομενη φαση και στο τελος σου παρω και κυπελο και πρωταθλημα και ενω ηδη θα ειμαι στο final 4 και θα διεκδικω το triple crown μηπως τοτε θα σε πειραξει λιγο... Οργιαζει η φαντασια μεσημεριατικα. Οργιαζει τοσο πολυ που σας οδηγει και σε συντακτικα λαθη αυτο το οραμα που βλεπετε (ποσα μηπως χωρανε σε 1 προταση)... Ηρεμηστε μια ηττα απο Παρτιζαν ηταν, μην πιστεψετε οτι θα παρετε και double/treble, οπως κανατε και περυσι, γιατι μετα ποιος θα σας γιατρευει τον πονο παλι... Οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν εχει και σασπενς το θεμα, γιατι απο τα ΦΑΠ/ΦΑΠ/ΦΑΠ (1 σε καθε διοργανωση) παραδεχεστε την (προφανη) ανωτεροτητα της ομαδος μας και δεν δινετε περιθωρια καζουρας στο τελος της σεζον.
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Οργιαζει η φαντασια μεσημεριατικα. Οργιαζει τοσο πολυ που σας οδηγει και σε συντακτικα λαθη αυτο το οραμα που βλεπετε (ποσα μηπως χωρανε σε 1 προταση)...Ηρεμηστε μια ηττα απο Παρτιζαν ηταν, μην πιστεψετε οτι θα παρετε και double/treble, οπως κανατε και περυσι, γιατι μετα ποιος θα σας γιατρευει τον πονο παλι... Οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν εχει και σασπενς το θεμα, γιατι απο τα ΦΑΠ/ΦΑΠ/ΦΑΠ (1 σε καθε διοργανωση) παραδεχεστε την (προφανη) ανωτεροτητα της ομαδος μας και δεν δινετε περιθωρια καζουρας στο τελος της σεζον. Εγω μια υποθεση εκανα και μετα ενα ερωτημα που βγαινει απο την υποθεση αυτη.. Δεν εχω ως δεδομενο τπτ...
cosmosfera Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ΦΑΠ Mολις φυγει η σταμπα-κοκκινιλα στο σβερκο απο τη φαπα που εφαγες περυσι στον ημιτελικο του final four απο τον πρασινη παναθηναικη μηχανη τοτε θα μπορεσεις να μιλησεις για παναθηναικο στην ευρωπη. Αν και φοβαμαι οτι θα σου μεινει τατουαζ.
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mηπως σε εχει τσουξει .... :X:X Εγω πιστευω πως αν χασετε το πρωταθλημα ή δε πατε final 4 εσενα ειδικα θα σε καψει οσο τπτ αλλο... Θα καιγεσαι μεσα σου... Και θα φας τετοια καζουρα που θα σε τρελανει... :lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Mηπως σε εχει τσουξει .... :X:XΕγω πιστευω πως αν χασετε το πρωταθλημα ή δε πατε final 4 εσενα ειδικα θα σε καψει οσο τπτ αλλο... Θα καιγεσαι μεσα σου... Και θα φας τετοια καζουρα που θα σε τρελανει... :lol: Ειδικα το θεμα του πρωταθληματος ξεχαστε το απο τωρα, καθως εχουμε ηδη πλεονεκτημα εδρας στα playoff. Εκτος αν περναει απτο μυαλο σας και η υποθεση οτι και σπατε πλεονεκτημα εδρας μεσα στο ΟΑΚΑ και χανουμε σε ολα τα ματς μεσα στο ΣΕΦ. Πειτε για κυπελλο να μοιαζει πιο ρεαλσιτικο. Οσο για τον φαιναλ4, οσοι ασχολουνται με μπασκετ και γενικοτερα με αθλητισμο μπορουν να δεχθουν ως φυσιολογικο εναν ενδεχομενο αποκλεισμο απο το φαιναλ4. Ειναι ανθρωπινα αδυνατο να πρωταγωνιστουμε σε τοσο υψηλο επιπεδο σερι χρονιες. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι 50-50 να περασουμε φαιναλ4 φετος, πλην ομως δεν παυει να σημαινει οτι ο ΠΑΟ δεν ειναι ενα απτα φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου. Το ενδιαφερον με εσας ειναι οτι ολες οι συζητησεις σας περι μπασκετ στηριζονται σε υποθεσεις. Διοτι μονο ετσι γινεται συζητηση, αν το παμε με γεγονοτα, το γυρνατε στις 13 κουπες της μπαλας συνηθως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.