Chris_85 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Τιποτα που να διαφωνει ή να συμφωνει με αυτο που ειπα, εχεις να πεις ή θα αρκεστεις στο γιουτιουμπ? Οσο περι φαβορι, φροντισε να εισαι εδω τριγυρω τον Μαιο. Συμφωνω εισαι το φαβορι για να κατακτησεις την Ευρωλιγκα.
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όταν φτάνεις την απόλυτη κορυφή μόνο να κατέβεις μπορείς. Αλλά πόσοι έχουν να λένε πως ανέβηκαν στο Έβερεστ?
vlachaquito Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Παντως, να πω την αληθεια, φετος η πορεια ειναι αρκετα "ανησυχητκη" διοτι αυτη η κοιλια, ειναι βασικα απο τον.. αυγουστο.. Αν θυμαμαι καλα, και μετα το προηγουμενο τριπλ, παλι η χρονια δεν ειχε παει καλα στην ευρωπη (διορθωστε με αν κανω λαθος)
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Η παρτιζαν εγινε το φαβορι για την προκριση.Δεν με νοιαζει, ουτε με νοιαζει η φετινη εικονα μας. Οσο εχω τον Ομπραντοβιτς προπονητη θα ξερω οτι θα κανει οτι μπορει, και αν δδεν φτανει, θα φροντισει του χρονου να τα κανει καλυτερα. Εγω πανηγυρτζης δεν γινομαι. Ατελειωτες χαρες και καποιες λυπες. Ε, και σε αυτες τις λιγες λυπες, μαζι 1ον οταν εχεις τον Ομπραντοβιτς για προπονητη, ακομα και η ... Δαφνη να εισαι, δε μπορει κανενας να πει οτι δεν εχεις καμια πιθανοτητα να σηκωσεις την Ευρωλιγκα (οπως λεω εγω π.χ. για μας). 2ον η Παρτιζαν αποκλειεται να διαχειριστει το βαρος που συνεπαγεται το οτι ειναι, οπως πολυ σωστα ειπες, το φαβορι για την προκριση. Φαινοταν και στα τελευταια λεπτα του παιχνιδιου πως αδυνατουσε να βγαλει καλες επιθεσεις, μονο και μονο λογω αγχους. Σιγουρα θα γκελαρει. Επομενως αυτο που εχασες σημερα, κατα την αποψη μου, ειναι καποιες ελπιδες για να διεκδικησεις την πρωτη θεση. Γιατι εστω οτι η Μπαρτσελονα κερδισει ολα τα υπολοιπα ματς (κατι που ειναι το λογικο) εσυ θα πρεπει να την κερδισεις μεσα-εξω για την πρωτια. Την προκριση (στο Τοπ8) πολυ δυσκολα θα την χασεις.
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν με νοιαζει, ουτε με νοιαζει η φετινη εικονα μας. Οσο εχω τον Ομπραντοβιτς προπονητη θα ξερω οτι θα κανει οτι μπορει, και αν δδεν φτανει, θα φροντισει του χρονου να τα κανει καλυτερα. Εγω πανηγυρτζης δεν γινομαι. Ατελειωτες χαρες και καποιες λυπες. Ε, και σε αυτες τις λιγες λυπες, μαζι σωστος, αυτο ειναι το ζουμι ;-)
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μιας και πιάσαμε τα φαβορί, οι στοιχηματζίδες δίνουν φαβορί την Μπαρτσελόνα, ύστερα ισοπίθανους Ρεαλ-ΠΑΟ και τέταρτο τον οσφπ.
izerman76 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Πάντως καμιά φορά η διαφορά μεταξύ του "έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου και δεν επηρεάζομαι από κάποια άτυχα αποτελέσματα" και του "έχω πρόβλημα αλλά το αγνοοώ" είναι μικρή. Δε λέω ότι επειδή χάσατε ένα παιχνίδι είσαστε τελειωμένοι, αλλά βλέπω υπερβολικό εφησυχασμό, ενώ υπάρχουν αρκετά αρνητικά σημάδια - μέτρια απόδοση σε μεγάλη περίοδο της χρονιάς, οι συνεχείς τραυματισμοί προφανώς επηρεάζουν την απόδοση, αλλά ποιός σας εγγυάται - αφού συμβαίνουν τόσο συχνά- πως δε θα συμβούν και απο δω και πέρα; Επιπλέον, οι παίκτες-κλειδιά της ομάδας είναι και κατα 1 χρόνο μεγαλύτεροι και μοιάζουν αρκετά καταπονημένοι, και νομίζω πως -αν και ξέρω πως θα διαφωνήσετε- υπάρχουν και κάποια ίχνη κορεσμού στην ομάδα. Είναι ίδια με τη περυσινή (με μικρές προσθήκες), ενω πχ η ομάδα του 2007 με του 2009 είχε αλλάξει κατά τα 8/12.
Absinthe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνω εισαι το φαβορι για να κατακτησεις την Ευρωλιγκα. Σου ειπα εγω αυτο? Σουρωμενος εισαι?
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Πάντως καμιά φορά η διαφορά μεταξύ του "έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου και δεν επηρεάζομαι από κάποια άτυχα αποτελέσματα" και του "έχω πρόβλημα αλλά το αγνοοώ" είναι μικρή. Δε λέω ότι επειδή χάσατε ένα παιχνίδι είσαστε τελειωμένοι, αλλά βλέπω υπερβολικό εφησυχασμό, ενώ υπάρχουν αρκετά αρνητικά σημάδια - μέτρια απόδοση σε μεγάλη περίοδο της χρονιάς, οι συνεχείς τραυματισμοί προφανώς επηρεάζουν την απόδοση, αλλά ποιός σας εγγυάται - αφού συμβαίνουν τόσο συχνά- πως δε θα συμβούν και απο δω και πέρα; Επιπλέον, οι παίκτες-κλειδιά της ομάδας είναι και κατα 1 χρόνο μεγαλύτεροι και μοιάζουν αρκετά καταπονημένοι, και νομίζω πως -αν και ξέρω πως θα διαφωνήσετε- υπάρχουν και κάποια ίχνη κορεσμού στην ομάδα. Είναι ίδια με τη περυσινή (με μικρές προσθήκες), ενω πχ η ομάδα του 2007 με του 2009 είχε αλλάξει κατά τα 8/12. Συμφωνω απολυτα. Και ισως επρεπε να προτιμηθει ο Ναχμπαρ, που θα εκλεινε την τρυπα στο 3 (ο οποιος Ναχμπαρ ειναι μαλλον υπ ατμον αφου σημερα δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου απ τον Αταμαν).
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ο Ναχμπαρ, που θα εκλεινε την τρυπα στο 3 . γιαυτο πηρε τον χαισλιπ
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Σου ειπα εγω αυτο? Σουρωμενος εισαι? Το να μαθεις να κανεις διαλογο προυποθετει να μπορεις να συζητας με τον συνομιλητη σου χωρις να τον προσβαλλεις, κατι που προφανως δεν μπορεσαν να σου μαθουν οι γονεις σου τοσα χρονια, δεν εχω καμια ορεξη να προσπαθησω να στο μαθω εγω. Συνεχισε τους χαρακτηρισμους, την παιδεια σου φανερωνεις. Επιπροσθετως, ορμωμενος απο το κατωθι σχολιο σου Μου φτανει να εχει μπασκετικη αποψη ο Ζοτς. Το να εχεις μπασκετικη αποψη εσυ, ξερεις τι βαρυτητα εχει για μενα, αλλα και για οποιονδηποτε αλλον, ε? και αφου μας λες οτι δεν εχεις δικη σου αποψη απλα παπαγαλιζεις οτι ακους για τον μεγα-μαγο Ζοτς, δεν προκειται να μπω σε συζητηση μαζι σου, μπορω καλλιστα να διαβασω την Πρασινη. Υ.Γ. Α ρε μπαγασα! Επεσες μεσα! Καθολου προβλημα στο 3 σημερα, σε καλυψε το ''συστημα'' :lol: ! Αρα, αφου καλυπτεται μεσα απο τα συστηματα ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ 3. Ο Περπερογλου κανει μια χαρα τη δουλεια του, οπως και ο Νικολας και ο Διαμαντιδης οταν παιζει 3. Τι Περπερογλου τι Σισκαουσκας.. γιαυτο πηρε τον χαισλιπ ο Χαισλιπ ειναι 4αρι ρε συ.
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ο Χαισλιπ ειναι 4αρι ρε συ. ναι ναι ξερω ξερω
Absinthe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το να μαθεις να κανεις διαλογο προυποθετει να μπορεις να συζητας με τον συνομιλητη σου χωρις να τον προσβαλλεις, κατι που προφανως δεν μπορεσαν να σου μαθουν οι γονεις σου τοσα χρονια, δεν εχω καμια ορεξη να προσπαθησω να στο μαθω εγω. Συνεχισε τους χαρακτηρισμους, την παιδεια σου φανερωνεις. Καταρχην, το "σουρωμενος" δεν ειναι προσβολη. Καθε αλλο, θα ελεγα. Επιπροσθετως, η παδεια μου φαινεται οταν συνομιλω με σοβαρους ανθρωπους και οχι με καποιον κρις που δεν μπορει να θυμηθει απο που μπηκε στο ψυχολογικο του αδιεξοδο. Τελος, αυτο με τους γονεις θα ηταν καλο να μην το ειχες αναφερει. Οχι οτι θιγομαι, εχω ξεπερασει αλλωστε την τρυφερη σου ηλικια, αλλα απλως καλο θα ειναι να μη μιλαμε για καποιον που δεν ειναι παρων για να μιλησει εξ ιδιων. και αφου μας λες οτι δεν εχεις δικη σου αποψη απλα παπαγαλιζεις οτι ακους για τον μεγα-μαγο Ζοτς, δεν προκειται να μπω σε συζητηση μαζι σου, μπορω καλλιστα να διαβασω την Πρασινη. Υ.Γ. Α ρε μπαγασα! Επεσες μεσα! Καθολου προβλημα στο 3 σημερα, σε καλυψε το ''συστημα'' :lol: ! Δεν ειπα οτι δεν εχω αποψη. Εχω και παραεχω. Απλως δε με νοιαζει η δικη σου αποψη περι της ομαδας μου, πρωτον γιατι προφανως και δεν εχεις ιδεα και δευτερον, επειδη ο προεδρος της ομαδας μου, πληρωνει τον καλυτερο δυνατο για να εχει αποψη για αυτην. Επισης, το "συστημα" τον καλυψε και περσι. Θυμασαι πως τελειωσε η χρονια? Τι Περπερογλου τι Σισκαουσκας.. Ειπε κανεις οτι ο Περπερογλου ειναι ισαξιος του Σισκα? Ξερεις να διαβαζεις? Και αν ναι, καταλαβαινεις τι διαβαζεις?
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Καταρχην, το "σουρωμενος" δεν ειναι προσβολη. Καθε αλλο, θα ελεγα. Επιπροσθετως, η παδεια μου φαινεται οταν συνομιλω με σοβαρους ανθρωπους και οχι με καποιον κρις που δεν μπορει να θυμηθει απο που μπηκε στο ψυχολογικο του αδιεξοδο. Τελος, αυτο με τους γονεις θα ηταν καλο να μην το ειχες αναφερει. Οχι οτι θιγομαι, εχω ξεπερασει αλλωστε την τρυφερη σου ηλικια, αλλα απλως καλο θα ειναι να μη μιλαμε για καποιον που δεν ειναι παρων για να μιλησει εξ ιδιον. Δεν ειπα οτι δεν εχω αποψη. Εχω και παραεχω. Απλως δε με νοιαζει η δικη σου αποψη περι της ομαδας μου, πρωτον γιατι προφανως και δεν εχεις ιδεα και δευτερον, επειδη ο προεδρος της ομαδας μου, πληρωνει τον καλυτερο δυνατο για να εχει αποψη για αυτην. Επισης, το "συστημα" τον καλυψε και περσι. Θυμασαι πως τελειωσε η χρονια? Ειπε κανεις οτι ο Περπερογλου ειναι ισαξιος του Σισκα? Ξερεις να διαβαζεις? Και αν ναι, καταλαβαινεις τι διαβαζεις? Επειδη πραγματικα μαλλον δεν εχεις την απαιτουμενη ικανοτητα να κατανοησεις τι λεμε διαβασε το παρακατω ποστ που με καλυπτει απολυτα. Διαβασε το πολλες φορες, αργα και σταθερα, και υπογραμμιζοντας τις δυσκολες λεξεις. Αν καταλαβεις τι λεει, θα καταλαβεις και τι λεμε εμεις. Αντε γεια. Πάντως καμιά φορά η διαφορά μεταξύ του "έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου και δεν επηρεάζομαι από κάποια άτυχα αποτελέσματα" και του "έχω πρόβλημα αλλά το αγνοοώ" είναι μικρή. Δε λέω ότι επειδή χάσατε ένα παιχνίδι είσαστε τελειωμένοι, αλλά βλέπω υπερβολικό εφησυχασμό, ενώ υπάρχουν αρκετά αρνητικά σημάδια - μέτρια απόδοση σε μεγάλη περίοδο της χρονιάς, οι συνεχείς τραυματισμοί προφανώς επηρεάζουν την απόδοση, αλλά ποιός σας εγγυάται - αφού συμβαίνουν τόσο συχνά- πως δε θα συμβούν και απο δω και πέρα; Επιπλέον, οι παίκτες-κλειδιά της ομάδας είναι και κατα 1 χρόνο μεγαλύτεροι και μοιάζουν αρκετά καταπονημένοι, και νομίζω πως -αν και ξέρω πως θα διαφωνήσετε- υπάρχουν και κάποια ίχνη κορεσμού στην ομάδα. Είναι ίδια με τη περυσινή (με μικρές προσθήκες), ενω πχ η ομάδα του 2007 με του 2009 είχε αλλάξει κατά τα 8/12.
Absinthe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Επειδη πραγματικα μαλλον δεν εχεις την απαιτουμενη ικανοτητα να κατανοησεις τι λεμε διαβασε το παρακατω ποστ που με καλυπτει απολυτα. Διαβασε το πολλες φορες, αργα και σταθερα, και υπογραμμιζοντας τις δυσκολες λεξεις. Αν καταλαβεις τι λεει, θα καταλαβεις και τι λεμε εμεις. Αντε γεια. Δε βλεπω τον φιλο ιζερμαν να λεει τιποτα για Περπερογλου, Σισκα, Χαισλιπ που δεν ειναι 4αρι και τα λοιπα. Τελικα φταιει οτι δεν εχει ρολαρει η ομαδα και οι τραυματισμοι οπως αναφερει ο ιζερμαν ή ο Περπερογλου, ο Σισκα, το 3αρι Χαισλιπ και οι μπουκς που δεν μας δινουν φαβορι? Αποφασισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.