cosmosfera Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Mε το καραγκουνη και το σιλβα σε εχω στο -8. Πλεον βεβαια πιο επικινδυνος ειναι ο παοκ παρα ο οσουφουπου. Τα πλευ-οφ θα ειναι αμφιρροπα φετος. Ολες οι ομαδες βραζουν στο ιδιο καζανι με λιγο πιο ανεβασμενο το παοκ την αεκ και τον αρη σε σχεση με τον οσουφουπου -θενα!
TH_boy_20 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Τι λες;;;;;;; Κεφάλι ψηλά, βλέμματα αναγνώρισης, συνείδηση του κόσμου, συγκινήθηκα, όλοι μας, μας άγγιξε αυτό που έγραψες!!! Παναθηναϊκός είσαι, η δεύτερη πιο ευνοημένη ομάδα έβερ! Με το κεφάλι ψηλά άσε να περπατάνε κάτι ομαδίτσες που οι "μεγάλοι" τους έχουν πιει το αίμα μέχρι τελευταίας στάλας και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Το μεγαλείο του ΠΑΟ, του γαύρου και πράσσειν άλογα (για σένα, πράσινα άλογα) μη χέσω!!! Δεν το έγραψα για να σε συγκινήσω αλλά για να σου εξηγήσω το πώς θέλουμε εμείς οι παναθηναϊκοί τα πρωταθλήματα... Αλλά καταλαβαίνω γιατί σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις.... Εγώ συγκινούμαι μόνο με το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ( προστατεύεται από copyright) [ame] [/ame] και δεν έχω σάπια πρωταθλήματα να νοσταλγό και να συγκινούμαι.. Ολες οι ομαδες βραζουν στο ιδιο καζανι με λιγο πιο ανεβασμενο το παοκ την αεκ και τον αρη σε σχεση με τον οσουφουπου -θενα! Εντελώς!!! Τουλάχιστον εδώ συμφωνούμε
Chris_85 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Mεγαλεια και πρασινα αλογα. Εταιριες ειναι με κερδη, υπερκερδη μαλλον. Να θεωρησουμε τις ομαδες πως ειναι οτιδηποτε αλλο, ειναι επικινδυνο.
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Mεγαλεια και πρασινα αλογα. Εταιριες ειναι με κερδη, υπερκερδη μαλλον. Να θεωρησουμε τις ομαδες πως ειναι οτιδηποτε αλλο, ειναι επικινδυνο. Τότε εσύ γιατί υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 - Τι διαφορά φιλοσοφίας υπάρχει ανάμεσα στον Νιόπλια και τον Τεν Κάτε; Ο Τεν Κάτε πάντα ήταν δεύτερος προπονητής και όταν είσαι δεύτερος δεν έχεις ευθύνες. Το άλλο κομμάτι που έβλεπα εγώ είναι ότι ήταν πολύ αυταρχικός καμιά σημασία στον άλλο και υπερόπτης κάτι που πλήρωσε με την φυγή του από την ομάδα. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε πάρα πολλά και η υπομονή που υπήρχε στο πρόσωπό του δεν υπήρχε σε κανέναν άλλο προπονητή από το 1979 και μετά. Tαδε εφη Χουαν Ραμον Ροτσα, πρωην και νυν προπονητης. Καθως οταν τα λεγα εγω το καλοκαιρι ημουν μιρλας, ασχετος απο ποδοσφαιρο, παλιοβαζελος απο αυτους που κανουν κακο στην ομαδα, γκοντζικος, κρυφογαυρος μιας και συμφωνουσαν μαζι μου κι αυτοι κλπ...Εγω παλι, πιστευω πολυ στη φραση του Ροτσα " ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε πάρα πολλά και η υπομονή που υπήρχε στο πρόσωπό του δεν υπήρχε σε κανέναν άλλο προπονητή από το 1979 και μετά. ". Κι ας λεγατε εδω μεσα οτι δεχτηκε υπουλο πολεμο κλπ. Ο πολεμος που δεχθηκε ηταν μικρος μπροστα στην ζημια που εκανε στην ομαδα κατα τη διαρκεια της θητειας του καθως και τα λεφτα που πληρωνοταν. Για να μην αναφερθω στο οτι απο οταν εφυγε ο τεν τεν απτην ομαδα, εχουμε ανεβει σκαλοπατι σε αγωνιστικη αποδοση. Με ποιον? Με τον Νιοπλια ετσι... Στα μπασκετικα: Καποιος πριν 1 βδομαδα βιαστηκε να "ανησυχησει" για το 4 μας, σε φαση "μετα το Φωτση τι σας απεμεινε?". Μιας και φεραμε παιχτη γνωστης αξιας, επιστρεφω την ερωτηση: "Μετα τον Κλειζα, τι?". Μην μου απαντησετε Μπουρουσης/Βασιλοπουλος ομως...
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 - Τι διαφορά φιλοσοφίας υπάρχει ανάμεσα στον Νιόπλια και τον Τεν Κάτε;Ο Τεν Κάτε πάντα ήταν δεύτερος προπονητής και όταν είσαι δεύτερος δεν έχεις ευθύνες. Το άλλο κομμάτι που έβλεπα εγώ είναι ότι ήταν πολύ αυταρχικός καμιά σημασία στον άλλο και υπερόπτης κάτι που πλήρωσε με την φυγή του από την ομάδα. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε πάρα πολλά και η υπομονή που υπήρχε στο πρόσωπό του δεν υπήρχε σε κανέναν άλλο προπονητή από το 1979 και μετά. Tαδε εφη Χουαν Ραμον Ροτσα, πρωην και νυν προπονητης. Καθως οταν τα λεγα εγω το καλοκαιρι ημουν μιρλας, ασχετος απο ποδοσφαιρο, παλιοβαζελος απο αυτους που κανουν κακο στην ομαδα, γκοντζικος, κρυφογαυρος μιας και συμφωνουσαν μαζι μου κι αυτοι κλπ...Εγω παλι, πιστευω πολυ στη φραση του Ροτσα " ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε πάρα πολλά και η υπομονή που υπήρχε στο πρόσωπό του δεν υπήρχε σε κανέναν άλλο προπονητή από το 1979 και μετά. ". Κι ας λεγατε εδω μεσα οτι δεχτηκε υπουλο πολεμο κλπ. Ο πολεμος που δεχθηκε ηταν μικρος μπροστα στην ζημια που εκανε στην ομαδα κατα τη διαρκεια της θητειας του καθως και τα λεφτα που πληρωνοταν. Για να μην αναφερθω στο οτι απο οταν εφυγε ο τεν τεν απτην ομαδα, εχουμε ανεβει σκαλοπατι σε αγωνιστικη αποδοση. Με ποιον? Με τον Νιοπλια ετσι... Εντάξει, πλάκα κάνεις. Φαίνεται πως δεν πιάνεις την big picture. -Ο Τεν Κατε επί 1.5 χρόνο τράβαγε τις βολές των πάντων πάνω του βγάζοντας λάδι την διοίκηση του Πατέρα. Έλεγε δεν θέλω αμυντικό, φανταστίκ ο Καντέ, world class αμυντικός ο Βύντρα, δεν μου έκανε ο Μέλμπεργκ και τα άκουγε μόνο αυτός. Τελικά σχεδίασε να επενδύσει το διαθέσιμο κασέρι σε Σισσέ-Λέτο-Κατσουράνη την ώρα που ο γαύρος έπαιρνε μόνο τον "βράχο" Μέλμπεργκ. Τα αποτελέσματα του αγωνιστικού σχεδιασμού προφανή (+8), ενώ ταυτόχρονα και ο Πατέρας είχε όλη την ευχέρεια να ξεμαγαρίσει ΕΠΟ/ΚΕΔ από τα παραμάγαζα. -Περί προπονητικής καθαρά, έχω μεγάλη απορία να δω τι διαφορά βλέπεις στο τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός επί Νιόπλια. Ο Νιόπλιας για μένα έκανε το προφανές: Δεν άλλαξε τίποτα σε μια καλοδουλεμένη ομάδα που είχε ένα ρυθμό στο να καθαρίζει τα αποτελέσματα. -Το παραπάνω δείχνει την εντελώς άκυρη, άστοχη και κακόβουλη κριτική που δεχόταν ο Τεν Κάτε. Ο Νιόπλιας αφήνει στον πάγκο τον Λέτο, βάζει τον Τζιώλη , βάζει τον Νίνη αριστερό χαφ, νικάει με τα ζόρι τον Πιερικό στο Κύπελλο και δεν λέει κανείς τίποτα. Και αυτό είναι καλό γιατί έτσι είναι η μπάλα, ούτε όλες οι επιλογές θα σου βγουν ούτε θα κερδίζεις όλα τα παιγνίδια με 4-0. Απλά η πρότερη κατάσταση ήταν τρελοκομείο. -Ο Τεν Κάτε δέχθηκε τον πόλεμο που θα δεχόταν ο οποιοσδήποτε αναλάμβανε προπονητής στον Παναθηναϊκό με την έλευση της πολυμετοχικότητας. Πολλοί είχαν σκοπό να μην αφήσουν τον γίγαντα να στυλώσει στα πόδια του και παραλίγο να το καταφέρουν . Μετά από 1.5 χρόνο το χαρτί του Τεν Κάτε είχε καεί πλέον επικοινωνιακά και φυσικά όχι αγωνιστικά, και σωστά ο Πατέρας έβαλε έναν έξυπνο άνθρωπο σαν τον Νιόπλια να διαχειριστεί την ομάδα για να κλείσει τα στόματα του κόσμου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει, πλάκα κάνεις. Φαίνεται πως δεν πιάνεις την big picture. -Ο Τεν Κατε επί 1.5 χρόνο τράβαγε τις βολές των πάντων πάνω του βγάζοντας λάδι την διοίκηση του Πατέρα. Έλεγε δεν θέλω αμυντικό, φανταστίκ ο Καντέ, world class αμυντικός ο Βύντρα, δεν μου έκανε ο Μέλμπεργκ και τα άκουγε μόνο αυτός. Τελικά σχεδίασε να επενδύσει το διαθέσιμο κασέρι σε Σισσέ-Λέτο-Κατσουράνη την ώρα που ο γαύρος έπαιρνε μόνο τον "βράχο" Μέλμπεργκ. Τα αποτελέσματα του αγωνιστικού σχεδιασμού προφανή (+8), ενώ ταυτόχρονα και ο Πατέρας είχε όλη την ευχέρεια να ξεμαγαρίσει ΕΠΟ/ΚΕΔ από τα παραμάγαζα. Εκτος απο τον ιδιο τον Τεν Κατε που ελεγε οτι ο Βυντρα ειναι τοπ αμυντικος, τα λεγατε και τα πιστευατε αρκετοι εδω μεσα. Οι υπολοιποι που σας λεγαμε οτι δεν κανει ο Βυντρα, ακουγαμε τους γνωστους σας χαρακτηρισμους που φορεθηκαν ιδιαιτερως κατα την εποχη τεν κατε, ωστε να αντιμετωπιστει ακομα και η καλοπροαιρετη κριτικη που δεν αρεσε. Το +8 επηλθε με Νιοπλια στον παγκο και οχι με Τεν Κατε. Ναι ξερω για τον επομενο εναμιση χρονο θα ακουμε οτι ειναι δουλεια Τεν τεν ολα αυτα, αλλα εγω ξερω οτι οσο ειχαν Τεν τεν στο παγκο χαροπαλευα για το +1 με κατι Πανιωνιους, Καβαλες κλπ, και απλα ημουν +1 χαρη στην ανυπαρξια του αντιπαλου και οχι επειδη ως ΠΑΟ εκανα κατι ιδιαιτερο ως αποδοση. Αν ο ΠΑΟ πιανει ικανοποιητικη αποδοση το κανει μετα την φυγη τεν κατε.- (συν ενα ημιχρονο με Αρη συν ενα ημιχρονο με ΠΑΟΚ, επι Τεν κατε). -Περί προπονητικής καθαρά, έχω μεγάλη απορία να δω τι διαφορά βλέπεις στο τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός επί Νιόπλια. Ο Νιόπλιας για μένα έκανε το προφανές: Δεν άλλαξε τίποτα σε μια καλοδουλεμένη ομάδα που είχε ένα ρυθμό στο να καθαρίζει τα αποτελέσματα. Η ομαδα παιζει πιο συμπαθητικο ποδοσφαιρο, αυτο φτανει για να νιωθω ικανοποιημενος απο εναν προπονητη βεληνεκους Νιοπλια. Σιγουρα παιζει καλυτερα αν οχι το ιδιο, αποτι παιζαμε με τον προπονηταρα παγκοσμιου κλασεως τεν κατε και φυσικα με πολλαπλασιο μισθο απο του Νιοπλια. -Το παραπάνω δείχνει την εντελώς άκυρη, άστοχη και κακόβουλη κριτική που δεχόταν ο Τεν Κάτε. Ο Νιόπλιας αφήνει στον πάγκο τον Λέτο, βάζει τον Τζιώλη , βάζει τον Νίνη αριστερό χαφ, νικάει με τα ζόρι τον Πιερικό στο Κύπελλο και δεν λέει κανείς τίποτα. Και αυτό είναι καλό γιατί έτσι είναι η μπάλα, ούτε όλες οι επιλογές θα σου βγουν ούτε θα κερδίζεις όλα τα παιγνίδια με 4-0. Απλά η πρότερη κατάσταση ήταν τρελοκομείο. -Ο Τεν Κάτε δέχθηκε τον πόλεμο που θα δεχόταν ο οποιοσδήποτε αναλάμβανε προπονητής στον Παναθηναϊκό με την έλευση της πολυμετοχικότητας. Πολλοί είχαν σκοπό να μην αφήσουν τον γίγαντα να στυλώσει στα πόδια του και παραλίγο να το καταφέρουν . Μετά από 1.5 χρόνο το χαρτί του Τεν Κάτε είχε καεί πλέον επικοινωνιακά και φυσικά όχι αγωνιστικά, και σωστά ο Πατέρας έβαλε έναν έξυπνο άνθρωπο σαν τον Νιόπλια να διαχειριστεί την ομάδα για να κλείσει τα στόματα του κόσμου. Τελικα υπαρχουν ακομα Παναθηναικοι που πιστευαν πιστευουν και θα πιστευουν στην "προσφορα" Τεν Κατε. Αυτα που λεει ο Ροτσα, τωρα που εφυγε ο Τεν Κατε, ειναι παπαγαλισμοι λογω πολυμετοχικοτητας δηλαδη? Βλεπεις καποια σκοπιμοτητα πισω απτα λογια Ροτσα? Για να μην αναφερω ΕΝΑ ΣΩΡΟ δηλωσεις παιχτων/πρωην παιχτων κλπ για τον Τεν κατε ετσι...Που ηρθαν μετα την φυγη 10κ, δηλαδη χωρις καμια σκοπιμοτητα. Ολοι δουλοι της πολυμετοχικοτητας ρε παιδακι μου, κι ο Τεν Κατε το (ακριβοπληρωμενο) θυμα της....Θυμα που να πληρωνεται τοσο ακριβα και να μην εχει πετυχει κανενα απτους στοχους που του εθεσε η ομαδα επι 1,5 χρονο, ειλικρινα δεν εχω ξαναδει. Ακομα κι ετσι να ειναι, ευτυχως που πηρε ποδι νυχτα, ακομα και για χαρη της πολυμετοχικοτητας...
Chris_85 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Oταν εμεις λεμε πως δεν ισχυουν τα οσα γραφουν οι κωλοφυλλαδες περι απολυτου φαβορι για 3ple και αλλες τετοιες μπουρδες, πεταγεται ο αλλος και μας λεει πως επιτηδες προσπαθουμε να πουμε οτι υποστηριζουν τον Παναθηναικο... Τεσπα..Τραγικο να χασετε απο την Παρτιζαν, η οποια επαιζε και χωρις τον Μαριτς (!). Ειστε τελικα οντως πολυ τυχεροι που δεν πεσατε με Εφες/Μακαμπι.
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Χρειαζόταν μια γερή σφαλιάρα. Πιστεύω να ξυπνήσουν τώρα. 17 πόντους σε 20 λεπτά? Τι διάολο?
vlachaquito Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Oταν εμεις λεμε πως δεν ισχυουν τα οσα γραφουν οι κωλοφυλλαδες περι απολυτου φαβορι για 3ple και αλλες τετοιες μπουρδες, πεταγεται ο αλλος και μας λεει πως επιτηδες προσπαθουμε να πουμε οτι υποστηριζουν τον Παναθηναικο... Τεσπα..Τραγικο να χασετε απο την Παρτιζαν, η οποια επαιζε και χωρις τον Μαριτς (!). Ειστε τελικα οντως πολυ τυχεροι που δεν πεσατε με Εφες/Μακαμπι. 56-53 στο τελος της τριτης η εφες με ρεαλ.. Με αυτες τις εμφανισεις, η ομαδα δεν φτανει φ4. Χωρις αρχη και τελος στην επιθεση, στην αμυνα κλασσικα καλα, αλλα ρε παιδια ποσα ριμπαουντ χαθηκαν σημερα?? Δυο επισημανσεις 1)Μονο σε μενα αρεσει περισσοτερο ο βεσελυ απο τον τεπιτς?? 2)Οταν ξοδευτηκαν πανω απο 20 σελιδες για το αν ο κλειζα ειναι τριαρι η τεσσαρι, ποσες πρεπει να ξοδευτουν, για το ιδιο θεμα, για τον χειζλιπ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.