Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχ με Χαμερ ηρθε... ??

Τι θυμισε τωρα η εικονα αυτη σε καποιους.. :P

Το αλλο το Χαμερ ποτε θα ερθει... ??

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προβλημα σου αυτο... :P

Παρεπιπτοντως δε σας χαλασε ο τραυματισμός Τονι....:-D

Μάλιστα για να μιλάς για τον τραυματισμό του τόνι προφάνως πιστεύεις οτι είναι και παιχταράς...οκ μας κάλυψες, βλέπεις πολύ μπάλα φίλε εύγε... (όχι τίποτα άλλο κατάλαβα και γιατί ο βιτόλο είναι καλύτερος του σίλβα )

Έχεις πάρει την κάτω βόλτα προτείνω να πάρεις την βόλτα προς το ολυμπιακό thread (εκεί θα είσαι πιο κατανοητός)... εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα(οχι τίποτα άλλο τα τωρινά σου post δεν θα σε γλιτώσουν από μελλοντικά ατοπήματα) , εγώ να σε προστατέψω θέλω( το -8 ίσως σου έχει μουδιάσει το μυαλό), έχεις γίνει γραφικός και το χειρότερο τα post σου έχουν μόνο αριθμητική αξία πλέον...

Περι τα 13 πρωταθλήματα σου...

Αν και το έχω ξαναπεί τι να τα κάνεις τα πρωταθλήματα όταν είναι καταδικασμένα στην συνείδηση του κόσμο(άλλα προφανώς δεν σε ενδιαφέρει αυτό)

Αυτη είναι η διαφορά μας ο κόσμος του παναθηναϊκού θέλει τίμια πρωταθλήματα που να αναγνωρίζονται απ όλο τον κόσμο! (όπως γίνεται στο μπάσκετ και ξεκινάμε και στο ποδόσφαιρο με το φέτινο δίκαιο πρώτάθλημα)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Να στο πω και λαϊκά

Γουστάρουμε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και όχι να περπατάμε σφυρίζοντας...

Γουστάρουμε να περπάταμέ και να βλέπουμε βλέμματα αναγνώρισης και όχι βλέμματα καχυποψίας..

Ακόμα κάτι άλλο ...βλέπουμε τον τωρινό τρόπο και σκοπό της γραφής σου και πέρα απ'αυτο επικαλείσαι και τα παρελθοντικά σου Post (δεν τα έχω πει εγώ αυτά κτλ κτλ)

πραγματικά δεν κερδίζεις τίποτα...

Μιλώντας μεταφορικά ( για να μην παρεξηγηθείς κιόλας)

μου θυμίζεις serial killer που τον έχουν πιάσει και επικαλείται έντιμο παρελθοντικό βίο για να γλιτώσει την καταδίκη του!!

Δημοσ.

Λυσσάξατε με τον Βιτολο ,καλός παίχτης αλλά αν θέλαμε καμικάζι έχουμε τον Σιμάο (έτρεχε για 3 όχι για δύο όταν ο Σίλβα δεν έπαιζε καλά πέρυσι ...) και ο Ναφτι καλός είναι btw

Ερώτηση , ο Χέισλιπ ποστάρει καθόλου ? Γιατί κάτι βιντεάκια που είδα πολύ κίνηση με τρίπλα δλδ στυλ Φώτση και όχι Τσαρτσαρή πχ

Δημοσ.

ο ζιλμπερτο σιλβα ειναι αμπαλος, και ναι, εχεις δικιο αλεξη.

εμείς είμαστε ασχετοι και τυφλοί, και ο μελο, ο βενγκερ, ο βιειρα, ο φαμπρεγκας, κλπ κλπ!

Εντάξει? Σου εύχομαι να μη βρεις ποτέ για την ομάδα σου ζιλμπέρτο, και να εισαι μια ζωή με βιτόλους, με σιμαους και λεντεσμες, που καταπίνουν το γήπεδο,μαζι΄με τα σημαιακια.

ο ζιλμπερτο σίλβα, φέτος, μαζί με τον σισέ, πηραν απο το χεράκι τον παναθηναικό, και τον εφτασαν στο +8 ΜΟΝΟΙ τους....Τα παλτα!

Δημοσ.

Πραγματικα οι περισσοτεροι απο εδω μεσα καταλαβαινουν οτι τους κατεβει....

Κατι πολυ απλο γραμμενο δεν μπορουν να το κατανοησουν με τπτ μα με τπτ..

Γι αυτο δεν απανταω αλλο πια γιατι εγραψα κατι απλο στο πιο προηγουμενο ποστ μου και ακομα κανεις δε καταλαβε...

Πιο απλα δε μπορω να το γραψω...

Γι αυτο και δε συνεχιζω να ασχολουμαι αλλο γιατι οι περισσοτεροι δε κατανοουν με τπτ τα γραφομενα...

:o

Δημοσ.
Μάλιστα για να μιλάς για τον τραυματισμό του τόνι προφάνως πιστεύεις οτι είναι και παιχταράς...οκ μας κάλυψες, βλέπεις πολύ μπάλα φίλε εύγε... (όχι τίποτα άλλο κατάλαβα και γιατί ο βιτόλο είναι καλύτερος του σίλβα )

Έχεις πάρει την κάτω βόλτα προτείνω να πάρεις την βόλτα προς το ολυμπιακό thread (εκεί θα είσαι πιο κατανοητός)... εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα(οχι τίποτα άλλο τα τωρινά σου post δεν θα σε γλιτώσουν από μελλοντικά ατοπήματα) , εγώ να σε προστατέψω θέλω( το -8 ίσως σου έχει μουδιάσει το μυαλό), έχεις γίνει γραφικός και το χειρότερο τα post σου έχουν μόνο αριθμητική αξία πλέον...

Περι τα 13 πρωταθλήματα σου...

Αν και το έχω ξαναπεί τι να τα κάνεις τα πρωταθλήματα όταν είναι καταδικασμένα στην συνείδηση του κόσμο(άλλα προφανώς δεν σε ενδιαφέρει αυτό)

Αυτη είναι η διαφορά μας ο κόσμος του παναθηναϊκού θέλει τίμια πρωταθλήματα που να αναγνωρίζονται απ όλο τον κόσμο! (όπως γίνεται στο μπάσκετ και ξεκινάμε και στο ποδόσφαιρο με το φέτινο δίκαιο πρώτάθλημα)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Να στο πω και λαϊκά

Γουστάρουμε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και όχι να περπατάμε σφυρίζοντας...

Γουστάρουμε να περπάταμέ και να βλέπουμε βλέμματα αναγνώρισης και όχι βλέμματα καχυποψίας..

Ακόμα κάτι άλλο ...βλέπουμε τον τωρινό τρόπο και σκοπό της γραφής σου και πέρα απ'αυτο επικαλείσαι και τα παρελθοντικά σου Post (δεν τα έχω πει εγώ αυτά κτλ κτλ)

πραγματικά δεν κερδίζεις τίποτα...

Μιλώντας μεταφορικά ( για να μην παρεξηγηθείς κιόλας)

μου θυμίζεις serial killer που τον έχουν πιάσει και επικαλείται έντιμο παρελθοντικό βίο για να γλιτώσει την καταδίκη του!!

Τι λες;;;;;;; Κεφάλι ψηλά, βλέμματα αναγνώρισης, συνείδηση του κόσμου, συγκινήθηκα, όλοι μας, μας άγγιξε αυτό που έγραψες!!!

Παναθηναϊκός είσαι, η δεύτερη πιο ευνοημένη ομάδα έβερ! Με το κεφάλι ψηλά άσε να περπατάνε κάτι ομαδίτσες που οι "μεγάλοι" τους έχουν πιει το αίμα μέχρι τελευταίας στάλας και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Το μεγαλείο του ΠΑΟ, του γαύρου και πράσσειν άλογα (για σένα, πράσινα άλογα) μη χέσω!!!

:X

Δημοσ.
ούτε εγώ με τον Καραγκούνη δεν έχω τόσο μεγάλο κόλλημα.

αλλά ο καραγκούνης είναι και άμπαλος πραγματικά.

Ακομα ενας που με δικαιωνει...

Αφου δε διαβαζετε και δε καταλαβαινετε τι γραφω αστο καλυτερα...

Δε λεω ΑΜΠΑΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ...

Δε εγραψα αυτο...

Το αντιθετο μαλιστα αλλα που...

Εχετε φαει τετοιο κολλημα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...