johnnyestia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 alexis333, ρίξε μια ματιά εδώ, σπαρταράει: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=7030265
KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 O Tζιλμπερτο Σιλβα φετος ειναι ο πολυτιμοτερος παικτης του πρωταθληματος. ΤΕΛΟΣ. Οταν εισαι το Α και το Ω στον χωρο του κεντρου της πρωτοπορου ομαδος ειναι αδυνατον να μην εισαι ο πολυτιμοτερος παικτης. Ακομα και απο τον Σισε γιατι χωρις τον Σιλβα για καθε γκολ που θα εβαζε ο Γαλλος θα τρωγαμε αλλο ενα. Μεχρι ο Βιτολο να φερει στο +8 τον ΠΑΟΚ, ο Σιλβα ειναι ο MVP φετος. Και στο φιναλε ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΙΛΒΑ. Παρτε εσεις(οποιοι εσεις, Αεκ, Ολυμπιακος, Αρης, δεν με νοιαζει) Βιτολο και αστε σε εμας τον Σιλβα και βλεπουμε... ΥΓ. Το καινουριο φρουτο ειναι περι του ποιος παιζει καλυτερη μπαλα. Δυο βδομαδες πριν ηταν Πανιωνιος και Αρης. Τωρα ειναι ο ΠΑΟΚ. Καλα που δεν ακουσαμε και για την ΑΕΚ. Γενικα οποιος κερδιζει τον γαυρο παιζει την καλυτερη μπαλα. Το γεγονος οτι ειμαστε 20η αγωνιστικη και ο ΠΑΟΚ για τις πρωτες 10-12 απλα δεν αντεχοταν δεν λεει σε κανενα τιποτα ΥΓ2. Περιμενω πως και πως τι στιγμη που θα το παρουμε και μαθηματικα για να διαβασω "Ποια μπαλα?Ολος ο κοσμος με το πολο ασχολειται"
johnnyestia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τώρα που το σκέφτομαι λίγο καλύτερα, μήπως θα έπρεπε να συστήσουμε στον Ζιλμπέρτο εγκλεισμό στην Παιανία με το DVD του οσφπ-ΠΑΟΚ για να δει λίγο Βίτολο να μάθει πως παίζεται η θέση? Φαντάσου ο Φελίπε Μέλο να παίξει δίπλα στον Βίτολο τι έχει να γίνει. Θα απογοητευθεί και θα παρατήσει την μπάλα :devil: :lol:
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 alexis333, ρίξε μια ματιά εδώ, σπαρταράει: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=7030265 Δε βαρεθηκες να μου δειχνεις δηλωσεις συνεχεια αλλων... ??? Εγω σου δειχνω το γηπεδο και εσυ μου δειχνεις λογια αλλων τριτων που επειδη ειναι στο κοντινο του περιβαλον και μονο καλα λογια εχουν να πουν... Τώρα που το σκέφτομαι λίγο καλύτερα, μήπως θα έπρεπε να συστήσουμε στον Ζιλμπέρτο εγκλεισμό στην Παιανία με το DVD του οσφπ-ΠΑΟΚ για να δει λίγο Βίτολο να μάθει πως παίζεται η θέση? Φαντάσου ο Φελίπε Μέλο να παίξει δίπλα στον Βίτολο τι έχει να γίνει. Θα απογοητευθεί και θα παρατήσει την μπάλα :devil: :lol: Αφου δε σαρεσε ο παιχτης που ηταν και εκοβε παντου δικο σου προβλημα... H αγνοια ξερεις ειναι τεραστιο μειονεκτημα... Kaizer χαλαρωσε... Ειπαμε κανει καλα παιχνιδια... Εγω αλλο λεω ... Μη σκουζεις παλι..
johnnyestia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δε βαρεθηκες να μου δειχνεις δηλωσεις συνεχεια αλλων... ??? Εγω σου δειχνω το γηπεδο και εσυ μου δειχνεις λογια αλλων τριτων που επειδη ειναι στο κοντινο του περιβαλον και μονο καλα λογια εχουν να πουν... Αφου δε σαρεσε ο παιχτης που ηταν και εκοβε παντου δικο σου προβλημα... H αγνοια ξερεις ειναι τεραστιο μειονεκτημα... Έγραψα και με ποδοσφαιρικούς όρους 2-3 σελίδες πριν, αλλά το αγνόησες εντελώς. Οπότε μην μου λες πως μου δείχνεις το γήπεδο. Ούτε καν αυτό δεν κάνεις όταν το μόνο που είπες ήταν πως ο Βίτολο "καταπίνει" το γήπεδο καλύτερα από τον Ζιλμπέρτο. Αφού λοιπόν τα δικά μου "ποδοσφαιρικά" λόγια τα αγνοείς, σου παραθέτω και φρέσκες δηλώσεις από έναν ακόμα "μυρουδιά" που τυγχάνει να είναι συμπαίκτης του στην Εθνική Βραζιλίας. Φυσικά τον γειώνεις και αυτόν, και καλά γιατί είναι "άλλος". Το λοιπόν, ο,τι επιχείρημα και να σου πω για το συγκεκριμένο θέμα, θα διαφωνείς απλά για να διαφωνείς.
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ενα τελευταιο θα πω ρε συ απλο και τελειωνω εδω.... Λοιπον ο Βιτολο προχτες επαιζε και για το Γκαρσια μαζι , με την εμφανιση του που εκανε... Ετρεχε και για τους 2... Αν δε συμφωνεις σε αυτο δε σου φταιω εγω ... Ουτε αν εσενα δε σαρεσει ενας τετοιος παιχτης δε σου φταιω εγω παλι... Παμε παρακατω... Εγω σου δειχνω πως ειναι να εισαι παντου και να κοβεις και να τρεχεις παντου και να βοηθας την ομαδα στα ανασταλτικα... Ωραια .. ? Εαν αυτο που εκανε ο Βιτολο χτες το κανει ο Ζιλμπερτο ενταξει.... Μαλον εχω και προβλημα με τα ματια μου .... Ωραια να συμφωνησω πως ειναι αλλου τυπου παιχτης ναι οκ ας συζητησουμε ετσι... Αλλα μη με πρηζετε πως καταπινει το γηπεδο και κατατροπωνει τους αντιπαλους γιατι θα ξεχασουμε και τη μπαλα που βλεπουμε.. Ας το ληξουμε εδω.... Οποιος σκεφτει αυτο αυτο που γραφω παραπανω καταλαβαινει ... ΤΕΛΟΣ...
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ποιός συγκρίνει πάλι τον Σίλβα με τον Ντιρόλο?
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ποιός συγκρίνει πάλι τον Σίλβα με τον Ντιρόλο? Δε κολαω στο συγκεκριμενο προσωπο φιλε μου... Σημερα ειναι ο Ντιρολο αυριο καποιος αλλος... Για τον τροπο παιχνιδιου του λεω στο προχθεσινο του ματς... Ας καταλαβαινομαστε λιγο.. Παντως ωραιο λογοπαιγνιο σου...
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Άλλο ο Σίλβα, άλλο ο Ντιρόλο, ο ένας παίζει έξυπνα, ενω ο άλλος είναι ξυλοκόπος. Απλά πράγματα.
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Το χουμε μαθει το παραμυθι φιλε μου αστο.... Οσοι ειναι καλοι ανασταλτικα και εχουν τρεξιματα και κοβουν τις επιθεσεις των αντιοπαλων τους λεμε ξυλοκοπους... Λες και ειναι ασχημο να εχεις εναν τετοιο παιχτη... Με τετοιους στηνεις ομαδες... Ξεκινας απο την αμυνα μετα πας στα αμ χαφ που να μπορουν να ανταπεξελθουν στις επιθεσεις και να μπορουν να κοβουν και μετα παιρνεις και παιχτες τεχνιτες με πασα και τρεξιματα με τη μπαλα... Και δενεις το γλυκο με ωραια ακρα και ενα καλο striker... Ολοι χρειαζονται σε μια ομαδα.... Δε γινεται να αγνοουμε παιχτες εργαλεια...
johnnyestia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 @alexis333 :Είμαι πεπεισμένος πως γενικά δεν παρακολουθείς τους αγώνες του ΠΑΟ. Στο πρωτάθλημα αμφιβάλω αν έχεις δει πάνω από 3-4 αγώνες. Το προσπερνώ αυτό και θα σε ρωτήσω το εξής: Πόσοι από την (ομολογουμένως καλογυμνασμένη) ομάδα του ΠΑΟ νομίζεις πως μπορούν να βγάλουν τα τρεξίματα που βγάζει ο Ζιλμπέρτο ανά αγώνα?
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τέτοιοι παίκτες να μου λείπουν. Προβλημα σου αυτο... Παρεπιπτοντως δε σας χαλασε ο τραυματισμος Τονι....
insomniaK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 @alexis333 :Είμαι πεπεισμένος πως γενικά δεν παρακολουθείς τους αγώνες του ΠΑΟ. Στο πρωτάθλημα αμφιβάλω αν έχεις δει πάνω από 3-4 αγώνες. Το προσπερνώ αυτό και θα σε ρωτήσω το εξής: Πόσοι από την (ομολογουμένως καλογυμνασμένη) ομάδα του ΠΑΟ νομίζεις πως μπορούν να βγάλουν τα τρεξίματα που βγάζει ο Ζιλμπέρτο ανά αγώνα? Ο γκσρσία και ο βίτολο, μαζί.
cosmosfera Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ηρθε ο haislip Τo Ηummer που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο δεν παρέλαβε τον «πράσινο» στόπερ, αλλά τον Μάρκους Χέισλιπ, που κατά την άφιξη του δήλωσε ανυπόμονος να βρεθεί αντίπαλος του Τσίλντρες! Με αρκετή καθυστέρη έφτασε στις 3.30μ.μ. στην Αθήνα ο Αμερικανός σούπερ σταρ και πρώην παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς. Πάντως, ο ίδιος ήταν χαμογελαστός, μιλώντας στους δημοσιογράφους και δεν έκρυψε τη χαρά του που είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. «Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούρια ομάδα για εμένα. Μία νέα πρόκληση. Είναι πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα εθισμένη στις νίκες. Έχω παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού και συνέχεια έχανα. Τώρα είμαι μέλος της ομάδας οπότε τώρα θα νικάμε εμείς τους άλλους. Είναι πάρα πολύ καλό να παίζεις σε μία ομάδα που νικάει συνέχεια. Όλοι όσοι είναι σε αυτό τον σύλλογο θέλουν να κάνουν το ίδιο και αυτό θα προσπαθούμε να κάνουμε κάθε φορά που θα βγαίνουμε στο γήπεδο. Δεν έχω διαφορετικούς στόχους από αυτούς που έχει η ομάδα. Να μπαίνω και να νικάω σε κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση που διεκδικεί. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω άμεσα και να προσαρμοστώ στο στυλ παιχνιδιού της νέας μου ομάδας. Σιγά-σιγά θα βρω το ρόλο μου» είπε ο Αμερικανός φόργουορντ, πριν στείλει το «μήνυμα» στον «αιώνιο» αντίπαλο και στον συμπατριώτη του και επίσης πρώην ΝΒΑer Τζος Τσίλντρες: «Θα έχει πλάκα να παίξω απέναντι στον Τσίλντρες. Τον ξέρω και θα είναι πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό» Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ μίλησε επίσης και την επανασύνδεση με τον Ντρου Νίκολας, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες πριν από 3 χρόνια στην Εφές Πίλσεν, λέγοντας πως «με τον Ντρου είμαστε πολύ καλοί φίλοι και έχουμε ήδη μιλήσει. Μου έδωσε κάποιες ιδέες για το πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να νιώσω πιο άνετα. Τώρα είμαι εδώ και θα τα δω όλα από κοντά. Το ότι ξέρω κάποιους εδώ με κάνει να νιώθω πιο άνετα και θα προσαρμοστώ πιο γρήγορα», ενώ πρόσθεσε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Δημήτρη Ιτούδη: «Μου είπε να είμαι άνετος και να βγω στο γήπεδο και να κάνω αυτά που είναι ικανός να κάνω. Όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Θα δούμε αν θα μπορέσω να αγωνιστώ με την Παρτιζάν. Ελπίζω να τα καταφέρω έστω και για λίγο». Όσο για τις οδηγίες που θα δέχεται πλέον δια στόματος Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκανε μία σύγκριση με τον πρώην προπονητή του στους Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς: «Πιστεύω ότι είναι περίπου στο ίδιο στυλ. Περιμένουν να πάρουν ό,τι περισσότερο από εσένα, είναι λάτρεις της πειθαρχίας, οπότε δεν υπάρχουν πολλές σημαντικές διαφορές. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να καταλάβω τι θέλει ο Παναθηναϊκός από εμένα». http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/67064-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%B8%CF%8E-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.