alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 γιατι αλλιως τι θα γινει; Θα σε δειρω...:lol: Τπτ δε θα γινει ρε συ... Πλακα κανω.. Χαλαρωσε... Μια παρακληση ειναι απλα να μη λες πραγματα για μενα που δεν εχω κανει ή δεν εχω πει... Ελεος μερικοι εδω μεσα καταλαβαινουν οτι να ναι...
kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ειρωνευομουν τη συγκριση Βιτολο-Σιλβα, απο ολους. Τωρα ομως που ειδα το ποστ σου, αναθεωρω και ισως πρεπει να μιλησω και για Σισε-Ντιογο σοβαρα. Προσπάθησε...
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μπαινεις και γραφεις παρλαπιπες δηλαδη για να ξεχαστουν τα χαλια σου, που εισαι στο -8 απο τη μεγαλη παναθα και ο καρποζοεισπρακτορας του πρωταθληματος.Φααπ! Καλα το ελεγε ο th_boy οτι μπαινετε και γραφετε αρλουμπες για να αποπροσανατολισετε τη συζητηση. Αυτο που τσουζει περισσοτερο απο ολα ομως ειναι οτι η μεγαλη παναθα παιρνει πρωταθλημα στα ισια και οχι με τη διαιτησια οπως εκανε ο ΧΟ ΧΟ ΧΟ τοσα χρονια. Απλα καθαρισε τη σαπιλα ο πατερας απο κατι γκαγκατσηδες και ξεβρωμισε το πρωταθλημα απο τη σαπιλα του λιμανιου. Φαπ! Και ξαναβρωμάζει απο την σαπίλα του τριφυλλιού. Φαπ! Προσπαθώ να το ρίξω στον χαβαλέ γιατί μερικοί απο εδώ μέσα (και απο το άλλο thread) δεν την παλεύουν.
tasoskont Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Και ξαναβρωμάζει απο την σαπίλα του τριφυλλιού. Φαπ! Προσπαθώ να το ρίξω στον χαβαλέ γιατί μερικοί απο εδώ μέσα (και απο το άλλο thread) δεν την παλεύουν. αντε να δουμε ποτε θα βασιλεψει η κιτρινη σαπιλα να ριξουμε και εμεις καμια φαπ:lol:
johnnyestia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Το κακό της υπόθεσης είναι πως εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε αρχίσει και συζητάμε στην βάση πως είμαστε σίγουροι πρωταθλητές. Φυσικά δεν είμαστε ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Σαφώς και έχουμε δημιουργήσει μια σημαντική διαφορά, αλλά αν πάνε όλα ανάποδα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τότε μπορεί όλη αυτή η ευφορία να γυρίσει μπούμερανγκ και να μετατραπεί σε δυσβάσταχτο άγχος. Κάθε αγωνιστική από τις εναπομείναντες 11 είναι τελικός. Σκοπός είναι το +13 στο τέλος της 26ης αγωνιστικής. Θα προτιμούσα ένα +7 βέβαια αλλά πλέον πολύ αμφιβάλλω αν τότε θα είναι ο οσφπ δεύτερος ή θα τον έχουν περάσει ο ΠΑΟΚ με τον Αρη.
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κάθε αγωνιστική από τις εναπομείναντες 11 είναι τελικός. Τελικοί και @@ μέντολες. Αυτό που πραγματικά μας αγχώνει είναι μερικοί παίκτες. Κυρίως αυτοί που έχουν αμυντικά καθήκοντα. Παίρνεις καινούριο προπονητή. Σου ζητάει ξεκάθαρα ενίσχυση στην άμυνα. Ξέρει τι θέλει. Σου δίνει και ονόματα. Εκεί κύριε Μπαμπά του κάνεις το χατήρι. Δεν σου δίνουν οι άλλοι χρήματα; Τα βάζεις από την τσέπη σου και γίνεσαι μάγκας. Θα μου πεις «Και αν βγουν άχρηστοι»; Κάνε εσύ αυτό που πρέπει. Θα μου πεις πάλι «Να, και χωρίς προσθήκη στο +8». Και θα σου πω εγώ. Αν είχες πάρει έναν αμυντικό που θέλει ο προπονητής και πήγαινες στον Άρη χωρίς να χρειάζεται τα χαφ σου να κρατάνε μπόσικα τόσο πολύ μπορεί να έκανες το διπλό και να ήσουν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Επίσης στο τέλος της χρονιάς πρέπει να απομακρυνθεί ο Αντωνίου. Μαζί με τον Τεν Κάτε ήρθαν μαζί έπρεπε να φύγουν.
Absinthe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Προσπάθησε... Μολις βρω το καταλληλο ακροατηριο.
geovard Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ας αφήσουμε κατά μέρος τη διαιτησία γιατί φέτος έχει τη μικρότερη ευθύ0νη γιά τη διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα.Οι φίλοι Ολυμπιακοί ξέρουν τι συμβαίνει στο σπίτι τους όπως ξέρουν και οι ΑΕΚτζήδες και φυσικά εμέις οι παναθηναϊκοί.Ο Ολυμπιακος είναι απροπόνητος και γενικΆ μπάχαλο και φέτος ο πρόεδρός του πήγε να τη βγάλει ανέξοδα, η ΑΕΚ ψάχνει να βρεί διοίκηση και όχι παίχτες, εμείς ακόμη ψάχνουμε τον εξολόθρευτή στην άμυνα.Πιστεύω λοιπόν ότι η διαιτησία ευθύνεται μόνο στο βαθμό που τίθεται θέμα ανικανότητας ορισμένων διαιτητών και όχι σε αυτό τού δόλου. Πάντως είναι ευχάριστο αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ και στον ΑΡΗ γιατί αν έλλειπαν κι αυτοί δεν θα ειχαμε κατι να θυμόμαστε φέτος απο πλευράς ποιότητας.Καί αν κάποιοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται γιά τη διαιτησία είναι οι Θεσσαλονικείς.
johnnyestia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μολις βρω το καταλληλο ακροατηριο. Κάνε μια προσπάθεια ρε συ, εγώ θα το εκτιμήσω πάντως
atropa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εγώ είμαι Ηρακλής ( αν και Αθηναίος ) και βλέποντας οτι σαλονικιες είναι τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα με χαροποιεί για 2 λόγους.. 1ον παίζουν καλλίτερη μπάλα ( πιο ευχάριστο ποδόσφαιρο ) 2ον είναι καιρός να σπάσει η αθηναϊκή μονογαμικοτητα με τα τρόπαια ( τουλάχιστον ενα κυπελλάκι βόρεια ) παραφτα 1000 φορές ο παναθηναϊκός φέτος παρά ο Κόκκαλης!
john1987 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ε νομιζω και οι Αεκτζηδες δικαιουνται. Παντως με ουσιαστικες προσθηκες οταν εισαι μπροστα (+8 εν προκειμενω) φτιαχνεις αυτοκρατορια και οχι οταν ειναι απολυτως αναγκαιο! Θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειχαν καταξοδευτει οι Γιαννακοπουλοι να φερουν τον Σαρας σε μια χρονια που εληξε με triple crown.Και μιλαμε οτι ειχαμε υπερπληρη ομαδα οχι σαν τη μπαλα που εχουμε αστεια αμυνα...
geovard Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ε νομιζω και οι Αεκτζηδες δικαιουνται. Παντως με ουσιαστικες προσθηκες οταν εισαι μπροστα (+8 εν προκειμενω) φτιαχνεις αυτοκρατορια και οχι οταν ειναι απολυτως αναγκαιο! Θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειχαν καταξοδευτει οι Γιαννακοπουλοι να φερουν τον Σαρας σε μια χρονια που εληξε με triple crown.Και μιλαμε οτι ειχαμε υπερπληρη ομαδα οχι σαν τη μπαλα που εχουμε αστεια αμυνα... Εντάξει Γιάννη αλλά δεν είναι το ίδιο.Η ΑΕΚ φαινεται ότι έχει αδικηθεί αλλά σκέψου ότι έχει ευνοηθεί πολλές φορές κι αυτή σε αντίθεση με της ομάδες της Θεσσαλονίκης. Όσον αφορά στο άλλο που λες συμφωνώ απόλυτα ότι όταν πας καλά τότε ενισχύεσαι κι άλλο και δεν αρκείσαι.Έτσι έχεις διάρκεια και κάνεις σερί.Ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε αυτό ποτέ.Ούτε στο παρελθόν επί εποχής του καπετάνιου ο οποίος ποτέ δεν έκανε σερί στα πρωταθλήματα.Ας διδαχθούν οι πολυμετοχικοί από το παρελθόν και να μη διστάζουν να κτυπάνε τον αντίπαλο ακόμη κι αν αυτός έχει πεθάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.