johnnyestia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αμυντικό χαφ Αλέξη δεν είναι απλά το τρεχαντίρι που κόβει δεξιά αριστερά. Κατ αρχήν ο Ζιλμπέρτο είναι το μυαλό στο κέντρο, ο παίκτης από τον οποίο περνάνε οι περισσότερες μπαλιές κατά την κυκλοφορία της μπάλας πριν εκδηλωθεί επίθεση από τον ΠΑΟ. Έτσι ο Ζιλμπέρτο είναι ο παίκτης που δίνει τον ρυθμό στο παιγνίδι του ΠΑΟ. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Ίβιτς για αυτή την δουλειά, όχι τον Βίτολο. Επίσης ο Ζιλμπέρτο είναι παίκτης που κερδίζει 9/10 διεκδικούμενες μπαλιές στο κέντρο. Ειδικά ψηλά δεν έχει αντίπαλο. Όσο για τον τρόπο παιγνιδιού του, υπάρχει λόγος που τον λένε αόρατο. Ο Ζιλμπέρτο δεν είναι ο παίκτης που πάει σαν τσουρουκάς πάνω στην μπάλα όταν την έχει ο αντίπαλος. Παρατήρησε σε έναν αγώνα πόσες φορές αντί να βγει στην μπάλα, απλά τρέχει μπροστά της κλίνοντας τους διαδρόμους μιας επικίνδυνης μεταβίβασης και δίνοντας χώρο προς μια "λάθος" πάσα που θα καθυστερήσει την επίθεση των αντιπάλων και θα δώσει χρόνο στην δική μας άμυνα να οργανωθεί. Ο Ζιλμπέρτο είναι ο μόνος αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό και ο μόνος που με κάνει να αγχώνομαι όταν δεν παίζει.
VAssassin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κατ αρχήν ο Ζιλμπέρτο είναι το μυαλό στο κέντρο, ο παίκτης από τον οποίο περνάνε οι περισσότερες μπαλιές κατά την κυκλοφορία της μπάλας πριν εκδηλωθεί επίθεση από τον ΠΑΟ. Έτσι ο Ζιλμπέρτο είναι ο παίκτης που δίνει τον ρυθμό στο παιγνίδι του ΠΑΟ. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Ίβιτς για αυτή την δουλειά, όχι τον Βίτολο. Ο Γκαρσία κάνει αυτό που περιγράφεις, στον ΠΑΟΚ. Βασικά μια σύγκριση με τον Γκαρσία θα έβγαζε περισσότερο νόημα. Ο Βιτόλο έχει κάπως διαφορετικό ρόλο. Έχει και μια εκρηκτικότητα που οι άλλοι δύο μπορεί να είχαν όταν έπαιζαν σε Ρεάλ και Άρσεναλ ξέρω'γω (o Σίλβα ειδικά) αλλά τώρα δεν έχουν και παίζουν περισσότερο με το μυαλό και συνήθως μαρκάρουν χώρο. Ο Βιτόλο είναι ball winner. Άμα δεν είχε τον Γκαρσία δίπλα του βέβαια, μπορεί να έπαιζε και διαφορετικά.
cosmosfera Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αλλα τα εννουσα φυσικα αλλα περισσοτερο για να σας πικαρω τωρα που ειστε μεσα στην τρλη χαρα...... Μπαινεις και γραφεις παρλαπιπες δηλαδη για να ξεχαστουν τα χαλια σου, που εισαι στο -8 απο τη μεγαλη παναθα και ο καρποζοεισπρακτορας του πρωταθληματος. Φααπ! Καλα το ελεγε ο th_boy οτι μπαινετε και γραφετε αρλουμπες για να αποπροσανατολισετε τη συζητηση. Αυτο που τσουζει περισσοτερο απο ολα ομως ειναι οτι η μεγαλη παναθα παιρνει πρωταθλημα στα ισια και οχι με τη διαιτησια οπως εκανε ο ΧΟ ΧΟ ΧΟ τοσα χρονια. Απλα καθαρισε τη σαπιλα ο πατερας απο κατι γκαγκατσηδες και ξεβρωμισε το πρωταθλημα απο τη σαπιλα του λιμανιου. Φαπ!
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μπαινεις και γραφεις παρλαπιπες δηλαδη για να ξεχαστουν τα χαλια σου, που εισαι στο -8 απο τη μεγαλη παναθα και ο καρποζοεισπρακτορας του πρωταθληματος.Φααπ! Καλα το ελεγε ο th_boy οτι μπαινετε και γραφετε αρλουμπες για να αποπροσανατολισετε τη συζητηση. Αυτο που τσουζει περισσοτερο απο ολα ομως ειναι οτι η μεγαλη παναθα παιρνει πρωταθλημα στα ισια και οχι με τη διαιτησια οπως εκανε ο ΧΟ ΧΟ ΧΟ τοσα χρονια. Απλα καθαρισε τη σαπιλα ο πατερας απο κατι γκαγκατσηδες και ξεβρωμισε το πρωταθλημα απο τη σαπιλα του λιμανιου. Φαπ! Τελειωσες... ??? Αντε να γραψει και κανας αλλος να διαβασουμε και τπτ σοβαρο ...
kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μπαινεις και γραφεις παρλαπιπες δηλαδη για να ξεχαστουν τα χαλια σου, που εισαι στο -8 απο τη μεγαλη παναθα και ο καρποζοεισπρακτορας του πρωταθληματος.Φααπ! Καλα το ελεγε ο th_boy οτι μπαινετε και γραφετε αρλουμπες για να αποπροσανατολισετε τη συζητηση. Αυτο που τσουζει περισσοτερο απο ολα ομως ειναι οτι η μεγαλη παναθα παιρνει πρωταθλημα στα ισια και οχι με τη διαιτησια οπως εκανε ο ΧΟ ΧΟ ΧΟ τοσα χρονια. Απλα καθαρισε τη σαπιλα ο πατερας απο κατι γκαγκατσηδες και ξεβρωμισε το πρωταθλημα απο τη σαπιλα του λιμανιου. Φαπ! Αθλητικά Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για τις αγαπημένες μας Ελληνικές και ξένες ομάδες και ομίλους καθώς και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα του κόσμου των sport. Απαγορεύονται αυστηρά οι προσωπικές επιθέσεις και οι απρεπείς χαρακτηρισμοί.
Absinthe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σοβαρολογείς ή με ειρωνεύεσαι επειδή ο Σισέ που έφαγε το κράξιμο της αρκούδας στην αρχή και από μένα (δικαίως), τώρα αποδίδει; (όταν τον παίζουν οι αμυντικοί ζώνη ψηλά, 10 φορές οφσάιντ και 3 φορές τετ-α-τετ). Ειρωνευομουν τη συγκριση Βιτολο-Σιλβα, απο ολους. Τωρα ομως που ειδα το ποστ σου, αναθεωρω και ισως πρεπει να μιλησω και για Σισε-Ντιογο σοβαρα.
Mika Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τελειωσες... ???Αντε να γραψει και κανας αλλος να διαβασουμε και τπτ σοβαρο ... οταν μπαινεις για να πικαρεις (αφου λοιπον το παραδεχτηκες) θα πρεπει να δεχεσαι απαντησεις σαν και αυτες.
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 οταν μπαινεις για να πικαρεις (αφου λοιπον το παραδεχτηκες) θα πρεπει να δεχεσαι απαντησεις σαν και αυτες. Eγω πικαρω με ποδοσφαιρικη γνωμη και οχι με αρλουμπες και πρασινα αλογα... Αν απανταγε με ποδοσφαιρικη λογικη καλως δε θα απαντουσα ετσι...
Mika Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 οπως οταν εγραφες χαρακτηριστικα οτι "θα τον πιουμε στο Καραισκακη"
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 οπως οταν εγραφες χαρακτηριστικα οτι "θα τον πιουμε στο Καραισκακη" Mαλον μιλας για καποιον αλλον ... Αν δε ξερεις τι εχω γραψει μη λες ο,τι να ναι καλυτερα....
Mika Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 δυστυχως δεν ειχα κρατησει screenshot και το μηνυμα σου ειχε σβηστει επειτα απο report. θυμαμαι ομως πολυ καλα. οχι οτι ηταν τιποτα χοντρο αυτο που εγραψες αλλα μην μου το παιζεις τωρα και θιγμενος οταν σου απανταει ετσι ο cosmosfera οταν μπαινεις στο thread του Παναθηναικου για να προκαλεσεις οπως ειπες
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 δυστυχως δεν ειχα κρατησει screenshot και το μηνυμα σου ειχε σβηστει επειτα απο report. θυμαμαι ομως πολυ καλα. οχι οτι ηταν τιποτα χοντρο αυτο που εγραψες αλλα μην μου το παιζεις τωρα και θιγμενος οταν σου απανταει ετσι ο cosmosfera οταν μπαινεις στο thread του Παναθηναικου για να προκαλεσεις οπως ειπες Λοιπον εσυ θα φας report επειδη γραφεις για μενα πραγματα που δεν εχω πει... Εγω δεν εχω φαει ποτε report και δεν κινουμαι σε τετοιες λογικες οπως μερικοι ... Προσεξε τι γραφεις λεω καλυτερα...
Mika Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Προσεξε τι γραφεις λεω καλυτερα... σορρυ μαν αλλα υποδειξεις απο αλλα μελη δεν δεχομαι, πλην moderators. κανε report τα μηνυματα μου αλλα το τι ειχες γραψει δεν αλλαζει
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 σορρυ μαν αλλα υποδειξεις απο αλλα μελη δεν δεχομαι, πλην moderators. κανε report τα μηνυματα μου αλλα το τι ειχες γραψει δεν αλλαζει Οταν γραφεις μλκιες για αλλα ατομα τοτε πρεπει να προσεχεις.... Και οταν με τα γραφομενα σου απλα προσπαθεις να σπηλωσεις το ονομα καποιου.... Για μια ακομα φορα σου λεω προσεχε τι γραφεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.