Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα εχουμε ξαναπει, εκει γυρω στον Μαιο, ελπιζω να ειστε εδω τριγυρω.

Για να μας πεις τι? Οτι χασαμε το πρωταθλημα? Ε και να το χασουμε τι εγινε? ΤΙ αξια σου δινει εσενα ως ατομο ενα πρωταθλημα που κερδιζεις σε ενα αθλημα που ουτε αγαπας, ουτε παιζεις, ουτε κατανοεις? Που το παρακολουθεις μονο και μονο για να ''την πεις'' στους φιλαθλους του ΟΣΦΠ?

Το βρισκω λιγο βλακωδες αυτο που υπονοεις, πραγματικα.

Αν κερδισεις εσυ σημαινει πως εκρυψες τις αδυναμιες σου πιο αποτελεσματικα απ' οτι εγω τις δικες μου, τις οποιες και χτυπησες για να με κερδισεις. Τουμπαλιν, αν κερδισω εγω.

Αυτο και τιποτα παραπανω. Απλη λογικη, μακρια απο ζωωδη ενστικτα.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα εχουμε ξαναπει, εκει γυρω στον Μαιο, ελπιζω να ειστε εδω τριγυρω.

Μπα έχει προωρές διακοπές φέτος (το 90% των εργαζομένων που ειναι ολυμπιακοί έχουν κανονίσει διακοπές Μαιο) η κουβα παίζει πολυ( ναι ξέχασα να πω οτι υψηλη ζητηση έχουν περιοχες οπου δεν υπάρχει εύκολα πρόσβαση στην ενημέρωση):lol::lol:

Δημοσ.
Για να μας πεις τι? Οτι χασαμε το πρωταθλημα? Ε και να το χασουμε τι εγινε? ΤΙ αξια σου δινει εσενα ως ατομο ενα πρωταθλημα που κερδιζεις σε ενα αθλημα που ουτε αγαπας, ουτε παιζεις, ουτε κατανοεις? Που το παρακολουθεις μονο και μονο για να ''την πεις'' στους φιλαθλους του ΟΣΦΠ?

Το βρισκω λιγο βλακωδες αυτο που υπονοεις, πραγματικα.

Αν κερδισεις εσυ σημαινει πως εκρυψες τις αδυναμιες σου πιο αποτελεσματικα απ' οτι εγω τις δικες μου, τις οποιες και χτυπησες για να με κερδισεις. Τουμπαλιν, αν κερδισω εγω.

Αυτο και τιποτα παραπανω. Απλη λογικη, μακρια απο ζωωδη ενστικτα.

Για να σου πω οτι κερδισαμε το πρωταθλημα.

Και το κυπελλο.

Και το 6ο ευρωπαικο.

Το αθλημα το αγαπω, το παιζω και φυσικα το κατανοω. Τι σε κανει να πιστευεις το αντιθετο?

Δημοσ.

Τι μαθαινουμε τον τελευταιο καιρο στο φορουμ

1. Δεν εχει σημασια να παρεις το πρωταθλημα, σημασια εχει να φτιαξεις Ευρωπαικη ομαδα. Απο φετος. Εδω και 13 χρονια σημασια ειχε το πρωταθλημα και οχι να φτιαξεις Ευρωπαικη ομαδα

2. Ελα μωρε, το παρατησε το αθλημα ο Κοκκαλης. Ετσι και στο μπασκετ. Οποτε το αφηνει ο Κοκκαλης τοτε μονο ο Παναθηναικος κερδιζει.

3. Σιγα τωρα, ποιος χεστηκε για το Ελληνικο Πρωταθλημα. Ναι, ναι, το ιδιο που ακουγαμε τοσα χρονια "οι τιτλοι μετρανε, πορεις(στην Ευρωπη) κανει και το ΚΚΕ"

4. Ειμαστε κωλοφαρδοι(τα 2 δοκαρια του ΠΑΟΚ σημερα ηταν η αποδειξη) και ο Νιοπλιας ο πιο κωλοφαρδος και ο Κοκκαλης ειναι ατυχος γιατι δεν εφερε τοσο τυχερο προπονητη οπως ο Νιοπλιας ο οποιος διαδεχτηκε τον μυρωδια Παιτερη αλλα ο Μπαντοβιτς διαδεχτηκε τον γκαντεμη Ζικο. Ουφ...

Οτι ξεχασα παρακαλω να το προσθεσετε

Δημοσ.

5. Τα πρωταθληματα, κυπελλα, ευρωπαικα, διηπειρωτικα, διαγαλαξιακα, διασυμπαντικα στα αθληματα που δεν παιρνει ο γαβρος, δεν εχουν σημασια αν δεν παιζεις εσυ ο ιδιος το αθλημα και δη, καλα.

6. Ο Ομπραντοβιτς των περιπου 20 κυπελλων, ευρωπαικων και μη, εχει χεστει επανω του λογω Κλειζα και γιαυτο πηρε αυτο τον σαλτιμπαγκο μαυρο.

7. Το πρωταθλημα το παιρνουμε επειδη ειναι χαλια ο γαβρος και μονο. Εμεις εχουμε χαλια ομαδα, αλλα οι αλλοι ειναι χειροτεροι.

8. Ο Πατερας ειναι ανυπαρκτος και αν βηξει ο Κοκκαλης, θα παθει πνευμονια.

9. Η γη ειναι τετραγωνη.

Δημοσ.

τα'σπασε η photo :lol::lol:

10. Ότι τα δημοσιογραφικά site όταν κάνουν αναφορές στον παναθηναικό ανεξαρτήτως τι λένε αυτομάτως κρίνονται ως παναθηναικοφιλα ή αντιολυμπιακά!

( εγω λεω να το κανουμε παιχνιδι)

Δημοσ.

11. Ότι οι βάζελοι ακόμα και στις μεγαλύτερες χαρές τους ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. :lol:

---------- Προσθήκη στις 01:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:34 ----------

Μα ειναι τριαρι!!

Μεχρι και 2 εχει παιξει το παλικαρι στο ΝΒΑ.

Και τι σχέση έχει το NBA με το ευρωπαϊκό μπάσκετ?

Ο Χάισλιπ γιατί δεν έπιασε στο NBA?

Μήπως γιατί για NBA φέρνει περισσότερο σε 3αρι παρά σε τεσσάρι κι εσύ τον φέρνεις για τεσσάρι? Λέω, μήπως?

Συνεπώς το επιχείρημα ότι στο NBA έχει παίξει μέχρι και 3άρι είναι άκυρο όπως ίσως καταλαβαίνεις.

Συμφωνώ σε όλα όσα λες, αλλά να πω τελευταία φορά, ότι ο Κλέιζα της Ευρώπης είναι 4άρι. Δεν με νοιάζει αν θα μπορούσε να αποδίδει καλύτερα ως 3άρι, εγώ για 4άρι τον πήρα και για τεσσάρι τον χρησιμοποιώ και εκεί με βοηθάει πολύ. Ο Χάισλιπ μπορεί να κλείσει Κλέιζα, γιατί είναι γρήγορος και αλτικός, το θέμα είναι ότι αν ο Κλέιζα βρεθεί στη μέρα του είναι περίπτωση Ντελφίνο. Ασταμάτητος. Και μέχρι στιγμής τον έχουμε δει ελάχιστα στη μέρα του.

Τέλος, η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση Κλέιζα - Τσίλντρες, δείχνει αφομοίωση συστημάτων και αρμοδιοτήτων. Και αυτό Kaizer λέγεται προγραμματισμός. Η μεταγραφή του Weifer δεν λέγεται σχεδιασμός, αλλά αυτό είναι από άλλο παραμύθι και ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Και ναι, είναι θέμα σχεδιασμού της ομάδας

Δημοσ.
Δεν έχει σχέση το πρωτάθλημα. Αρκεί να υπάρχει όρεξη και χρήμα.

...και καλό πρωτάθλημα.

Δημοσ.
11. Ότι οι βάζελοι ακόμα και στις μεγαλύτερες χαρές τους ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. :lol:

μα και βέβαια είναι το αλατοπίπερο στην χαρά....

έμεις σας κάνουμε χαζούρα και εσεις εκνευρίζεστε και ξεκινάτε το παραληρημά... περι ανέμων και υδάτων...ότι θυμάστε χαιρέστε..και το καλύτερο περι basket :lol:

Ε ρε τα παοκια...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/66774-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%89%CE%BD

Δημοσ.
μα και βέβαια είναι το αλατοπίπερο στην χαρά....

έμεις σας κάνουμε χαζούρα και εσεις εκνευρίζεστε και ξεκινάτε το παραληρημά... περι ανέμων και υδάτων...ότι θυμάστε χαιρέστε..και το καλύτερο περι basket :lol:

13 χρόνια χαβαλέ και καζούρα σου κάνω ρε καημένε, να μην βγεις κι εσύ μια φορά να χαρείς? Με τη διαφορά ότι τη χαρά μου τη χαίρομαι με σύγγαυρους, δεν μπαίνω να την πω στους άλλους. Δεν πειράζει, είναι η χρονιά σας, χαρείτε, τη δικαιούστε αυτή την παρένθεση για τη δεκαετία που ανήτειλε. :lol::P

Δημοσ.
13 χρόνια χαβαλέ και καζούρα σου κάνω ρε καημένε, να μην βγεις κι εσύ μια φορά να χαρείς? Με τη διαφορά ότι τη χαρά μου τη χαίρομαι με σύγγαυρους, δεν μπαίνω να την πω στους άλλους. Δεν πειράζει, είναι η χρονιά σας, χαρείτε, τη δικαιούστε αυτή την παρένθεση για τη δεκαετία που ανήτειλε. :lol::P

Ναι και απ'τι φαινεται την σημερινη χαρά (μας)την μοιράζεσαι με παναθηναικούς...μαλλόν τελειώσε το ποτό απο εκεί:lol::lol::lol:

ισως να φταιει και το κρύο που κάνει απο εκεί -8

Δημοσ.

Για σας φαίνεται να δύει...αυτό είναι το πρόβλημα... και ακόμη δεν ξεκίνησε η δεκαετία, και πολύ φοβούμαι ότι για τα επόμενα χρόνια ήρθε η δική σας σειρά να ακολουθείτε.

Καλά, λογικό, κάποια στιγμή θα συνέβαινε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...