Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αδερφέ, πέρυσι για να φτάσεις στου τίτλους έπρεπε να κερδίσεις τον Ολυμπιακό.

Στο πρωτάθλημα ήξερες από την αρχή της χρονιάς ότι θα είσαι τελικό με Ολυμπιακό, στο κύπελο τα ίδια και στο F4 ήξερες ότι αν μπούμε και οι 2 θα αναμετρηθούμε σε ημιτελικό, συνεπώς η άμεση σύγκριση σε ρόστερ και σε πλάνο γίνοταν με γνώμονα τον Ολυμπιακό. Και φέτος το ίδιο θα γίνει με την μόνη αμφιβολία στο F4, συνεπώς, όλα γυρίζουν γύρω από τον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟ και όλα γύρω από τον ΠΑΟ για τον Ολυμπιακό.

Και πρωταρχικοί στόχοι για κάθε ομάδα κάθε χρόνο είναι οι εγχώριοι τίτλοι, οπότε άσε το "ελληνικό πρωταθληματάκι", γιατί από εκεί ξεκινάει η δύναμη μιας ομάδας.

Έχεις δει πολλές ομάδες να παίρνουν ευρωκούπα χωρίς να είναι πρωταθλήτριες στη χώρα τους?

γνωμη μου ειναι οτι οταν μια ομαδα εχει σαν στοχο καθε χρονο την κατακτηση της ευρωλιγκα και φτιαχνει ομαδα για αυτον τον σκοπο, ειναι λογικο τους εγχωριους αντιπαλους να μπορει να τους νικησει....

οταν φτιαχνεις ομαδα που να μπορει να νικησει τους πρωταθλητες αλλων χωρων, ειναι λογικο οτι η ιδια ομαδα θα μπορει να νικησει και τις ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος....

η ρεαλ για παραδειγμα δεν θα φτιαξει ομαδα που να νικαει ΜΟΝΟ την μπαρτσελονα επειδη ειναι ο βασικος της αντιπαλος στο ισπανικο πρωταθλημα... θα φτιαξει ομαδα ωστε να νικησει ΚΑΙ τον παναθηναικο... αλλιως ευρωλιγκα γιοκ.... το πρωταθλημα της μπορει να το παρει.... αλλα το ευρωπαικο οχι...

με λιγα λογια οι ομαδες φτιαχνονται με σκοπο να παρουν τροπαια... να νικουν οποιον αντιπαλο βρουν μπροστα τους...

οταν εγω/εσυ/αυτος φτιαχνω μια ομαδα που δεν εχει πιθανοτητες να νικησει μπαρτσα, ρεαλ, κτλ, κτλ, τοτε δεν λεω "παω για ευρωπαικο"

για να λες "παω για ευρωπαικο" πρεπει να εχεις ομαδα που να εχει σοβαρες πιθανοτητες να νικησει ολες τις αλλες... με οτι συνεπαγεται αυτο στις μεταγραφες κτλ....

οσο για το κυπελο, παραλιγο να γινει η εκπληξη.... και μην μου πεις οτι το ειχες σιγουρο οτι δεν θα πιασει ο αρης την διαφορα των 14... λιγο ελλειψε...

Δημοσ.

By the way, εγώ δεν πιστεύω ότι ο Χάισλιπ είναι καλύτερος του Φώτση, τουλάχιστον του ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΥ στα συστήματα μας Φώτση. Επίσης, δε νομίζω ότι μας έκανε κάποια τρελή ζημιά ο Λιθουανός στο μεταξύ μας παιχνίδι, ο Φώτσης είναι πλέον ικανότατος αμυντικός(και το απέδειξε περιορίζοντας πολύ πέρσι τον Χάισλιπ).

Όπως και να 'χει όμως, περισσότερο από τον τραυματισμό του Τσαρτσαρή, αυτό που μας ταρακούνησε ήταν ο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ τραυματισμός του Μπατιστ

Δημοσ.
Αποκλειστικά έργο του Νιόπλια το x σήμερα. Δεν μου άρεσε καθόλου.

Δηλαδή οι νίκες ειναι εργο των ποδοσφαιριστων και τα άτυχα αποτελέσματα του Νιόπλια?Φταίει ο Νιόπλιας που ο Σισσέ ήταν πολύ αρνητικός σήμερα?Έβαλε βασικό τον Χριστοδουλόπουλο και ήταν ο καλύτερος του ματς.Έπειτα και ο Άρης δεν είναι καμιά ομαδούλα.Εγώ ήθελα τον Λέτο και μέτρησα μιά φορά να ακουμπάει την μπάλα σε έξι λεπτά.Πάλι καλά.

Δημοσ.
Δηλαδή οι νίκες ειναι εργο των ποδοσφαιριστων και τα άτυχα αποτελέσματα του Νιόπλια?

Αυτό κατάλαβες; Δεν κατηγορώ τον Νιόπλια για κάτι. Αυτό που λέω είναι ότι έβλεπε ότι πάει προς το x σχετικά άνετα και τον βόλευε. Ότι το ήθελε.

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι? Παίξαμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, που ο αντίπαλος έχασε βαθμούς εύκολα, με μία ομάδα που διανύει περίοδο φόρμας.

Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, γι'αυτό και δεν έγινε και καμία αλλαγή πιο νωρίς.

Δημοσ.
Λογικό δεν είναι? Παίξαμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, που ο αντίπαλος έχασε βαθμούς εύκολα, με μία ομάδα που διανύει περίοδο φόρμας.

Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, γι'αυτό και δεν έγινε και καμία αλλαγή πιο νωρίς.

Τώρα που διαβάζω πάλι το μήνυμα μου βλέπω και ο ίδιος ότι δεν είναι καλά διατυπωμένο.

Το ότι είναι έργο του Νιόπλια το λέω για καλό του. Ότι αυτό ήθελε και αυτό έκανε η ομάδα του. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το x.

Δημοσ.
Γράφανε ότι είναι ΤΡΙΑΡΙ. Ναι, καλά διαβάζεις, δεν γράφει ο Κόπερφίλντ, ΤΡΙΑΡΙ. Και γράφανε ότι κουτουλάνε με τον Τσίλντρες, γιατί είναι και οι 2 ΤΡΙΑΡΙΑ.

Καλή η ντρίμπλα, αλλά αστόχησες στο λέι απ.

Μα ειναι τριαρι!!

Μεχρι και 2 εχει παιξει το παλικαρι στο ΝΒΑ.

Για τον Κλειζα εχετε παρεξηγησει αρκετα πραγματα.

Ας πουμε για το αν ειναι καλος ή κακος παικτης. Κανεις Παναθηναικος και κανεις γενικα δεν ειπε οτι ειναι κακος παικτης.

Μαλιστα σε αλλο διεθνες μπασκετικο φορουμ γελαγαμε με τα ονοματα που σκαγανε, ερχεται ο Κλειζα και καποιος λεει "Γιατι δεν ειρωνευεστε τωρα?" και θυμαμαι που του απανταει ο Μενελαος "Γιατι ο Κλειζα ειναι οντως καλος παικτης"

Παει αυτο?Παει

Παμε τωρα στο τι θεση παιζει. Ειναι αλλο το τι ειναι και αλλο το τι μπορει να παιξει. Ο ανθρωπος ειναι τριαρι που λογω δυναμης παιζει και 4 με την πλειονοτητα των ομαδων. Οι διαφωνιες ειναι για το τι θα κανει κοντρα σε εξισου καλα 4αρια ή 3αρο-4αρια.

Πως θα παει κοντρα στον Βελιτσκοβιτς ή τον Μορρις ή τον Βασκεζ ή τον Χεισλιπ ή τον Λαβρινοβιτς(που οταν παιζει ο Στοουνρουρκ παει στο 4 στην ουσια)

Επομενως το οτι τα εβαλε με τον Πριντεζη εμενα δεν μου λεει τιποτα. Το οτι βαζει 20αρες στην ΑΕΚ επισης δεν μου λεει τιποτα. Για να το πω πιο απλα...και ασο να τον εβαζε με τον ΠΑΟΚ ας πουμε θα κερδιζατε και θα ειχε 20π ο Κλειζα.

Αυτο τον κανει ασο?Οχι.

ΥΓ. Για το μονο που εχω επιφυλαξεις ακομα ειναι για το ποσο μπορει να ηγηθει στα δυσκολα. Πχ με τον Αρη επρεπε να σας παρει ο Παπαλουκας απο το χερι. Δεν λεω οτι δεν μπορω, κραταω επιφυλαξεις.

ΥΓ2. Ο μονος λογος που δεν κουτουλαει με τον Τσιλντρες ειναι οτι ο τσιλντρες εχει προσαρμοστει αρκετα και παιζει αρκετα καλυτερα απο περσυ. Αυτο δεν εχει να κανει ομως με σχεδιασμο ομαδας

---------- Προσθήκη στις 20:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:03 ----------

Aπλα δεν χανεται.

Δεν γινεται να χαθει αυτο το πρωταθλημα.

Το μονο αγχωτικο ειναι το πως θα αντεξουν στην πιεση παικτες τυπου Σαριεγκι, Βυντρα, Σαλπιγγιδη και Σπυροπουλου αφου να ειναι τοσο ευνοικα ολα δεν εχει ξαναγινει εδω και χρονια

Δημοσ.

Γαμώτο! Μας πλησιάζει και ο Π.Α.Ο.Κ. τώρα :P:p:p Αχ και νικούσαμε σήμερα... Φοβάμαι τους Έλληνες που έχουμε μην αρχίσουν και τους κόβονται τα πόδια. Το νου σας ρεμάλια!

Δημοσ.

Ρε παιδια μονο εμεις δεν εχουμε νικησει στο Καραισκακη τι γινεται?

Ουτε εμενα μου αρεσε η ομαδα σημερα.Δεν υπαρχει παιχτης Χριστοδουλοπουλος παιδια.

Φαινοτανε οτι μας βολευε και το χ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...