SPSS07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 δεν απαντας μικρε μικα. 12/13 εχω.. 37 με 19... ξυδακι
Mika Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 καταρχας δυσκολευομαι να απαντησω σοβαρα σε ατομο που μαζευει κοσμο για διαδηλωση χρυσαυγιτων κατα 2ον χωρις πηγη καλα γραφεις οτι μουφα σου κατεβει στο μυαλο
SPSS07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 αμα γουσταρεις στο θεμα μας τωρα.. για δειξε μας που υπηρχε ΠΑΟ το 1908 . ενταξει καταλαβαινουμε οτι ο μονος λογος να γιορτασεις στο ποδοσφαιρο ειναι τα "100" χρονια .. αλλα και εκει σου εδωσα το δωρακι σου με μια ωραια 4αρα μουφα οτι μουρχεται? δλδ αμφιβαλεις με κατι απο τα παραπανω ?
Mika Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Σου εχω ξαναπει οτι δεν θα κατσω να ψαξω πληροφοριες για να πεισω εναν ανθρωπο με το μυαλο του Τσουκαλα για τα αυτονοητα
SPSS07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 σε ξαναρωταω.. αμφιβαλεις με κατι απο τα παραπανω ? σου μιλαω κανονικα και συνεχιζεις τις ειρωνιες. εχεις να πεις κατι η επεσε βουλωμα ? γιατι να ψαξεις να βρεις πληροφοριες? δεν ξερεις την ιστορια της ομαδας σου? σε ξαναρωταω λοιπον απο αυτα που σου εγραψα απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι υπηρχε παο το 1908 ?? μαυτη τη λογικη μπορω να πω και εγω οτι ο ολυμπιακος ιδρυθηκε το 1908 ( μιας και το 1908 υπηρχε ο πειραικος συνδεσμος που επαιξε με τον ποα για το πρωτο του παιχνιδι )
johnyboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 έλεος ρε ρε γαμώ.Ε Λ Ε Ο Σ μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα της προκοπής και διαβάζουμε τις πίπες του κάθε ενός.Και του απαντάμε και σοβαρά λες και δεν τον ξέρουμε. Ανοίξτε ένα άλλο θέμα με τίτλο ποιος την έχει μεγαλύτερη και πλακωθείτε εκεί.
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Έλα, έληξε το αστειάκι. Άμα δε μπορείτε να απαντάτε χωρίς να σπάζεστε, μην απαντάτε. Καταλαβαίνω γιατί σας τσαντίζει ο spss, αλλά δε λέει κάτι προσβλητικό σε προσωπικό επίπεδο, αν τσαντίζεστε είναι πρόβλημά σας, όχι δικό του.
SPSS07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 johnyboy κουβεντιαζουμε οπως βλεπεις και ο μικα απλα αποφευγει και δεν απανταει.. εσυ βλεπεις καπου να δειχνει οτι ο ΠΑΟ ιδρυθηκε το 1908? εγω αυτο με την χρονολογια το βλεπω πιο πολυ ως μαρκετινκ φαση και πουλημα μουρης. αλλα ξαναλεω με τετοια λογικη και ο ολυμπιακος ιδρυθηκε το 1908 μιας και προκυπτει απο την ενωση παλαιοτερων αθλητικων σωματειων
insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ναι ok και που θες να καταλήξεις; Όσο για το πότε ιδρύθηκε ο οσφπ, μας είναι παντελώς αδιάφορο. Θες να μας πεις κάτι για τους αγώνες που έρχονται;
Anubis13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εγω παλι βλεπω οτι στα 100 μου χρονια εχω ΠΕΡΙΠΟΥ τοσες ευρωπαικες κουπες οσα και πρωταθληματα εσυ :lol::lol::lol::lol:
johnyboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Κουβεντιάζουμε για κάτι που δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ? Συζητάμε εδώ και πόσες σελίδες για τον αν εμείς έχουμε 100 χρόνια ιστορία και 502 τίτλους.Μα είναι ποτέ δυνατόν να συμφωνήσουμε? Και εγώ μπορεί να μην συμφωνώ με κάποια πράγματα που λέτε εσείς αλλά δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να μπω στο θέμα του ολυμπιακού. δεν με απασχολεί τι κάνει ο ΟΣΦΠ.Δεν με νοιάζει.Ας έχει 3.000 τίτλους και 1.000 χρόνια ιστορία. Εδώ και πόσες μέρες γράφονται τα ίδια και τα ίδια.
SPSS07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 κανεις δεν απανταει. @ johnyboy : δλδ ετσι να γραφονται ανακριβειες για να χαιρεται ο πρασινος κοσμος? πειτε το ετσι να μην σας ενοχλουμε αλλα οταν διαβαζω για "100" χρονια και μετα λενε για ετος ιδρυσης 1908 του ΠΟΑ !! ε τοτε ειναι λιγο ασχετο! ροζ φανελα η πρωτη σου βαζελα .. ΠΟΑ ολε ΠΟΑ ολε οσο για το ποτε ιδρυθηκε ο παναθηναικος αντε να σας το διδαξουμε και αυτο το 1908 ιδρυθηκε ο ΠΟΑ (Ποδοσφαιρικος Συλλογος Αθηνων) απο εναν 18χρονο φοιτητη που εγκατελειψε τον ΠΓΣ. χρωμα φανελας ροζ και το "γηπεδο" τοτε ηταν στην οδο Πατησιων εκει που βρισκεται σημερα το Οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων. το 1910 ο Καλαφατακης μαζι με τους περισσοτερους παιχτες, αποχωρει , λογω διαφορων με τον χρηματοδοτη του ΠΟΑ (Μαρινακη) και ιδρυει τον ΠΠΟ (Πανελληνιος ποδοσφαιρικος ομιλος) η εδρα του ΠΠΟ βρισκοταν στην πλατεια αγαμων (σημερινη πλατεια αμερικης) Με το τελος του πολεμου το 1918, ο ΠΠΟ μετονομαστηκε σε ΠΠΑΟ (πανελληνιο ποδοσφαιρικο αθλητικο ομιλο) και το χρωμα της φανελας αλλαξε απο ροζ σε πρασινο (συμφωνα με εισηγηση του παπαζογλου ενος εκ των ιδρυτων της αεκ αργοτερα - δικη του ιδεα και το τριφυλλι που του θυμιζε την αγαπημενη ομαδα του την Χαλκηδονα , το τελικο εμβλημα το σχεδιασε ο χατζοπουλος) το 1924 εγινε συνελευση και αποφασιστηκε να αλλαξει το ονομα απο ΠΠΑΟ σε ΠΑΟ (παναθηναικος αθλητικος ομιλος) λογω το οτι δεν ηθελαν την λεξη πανελληνιος στο ονομα για να απαγκιστρωθουν απο το μητρικο σωματειο ΠΓΣ το γηπεδο αλλαζει και το νεο βρισκεται στην λεωφορο σε οικοπεδο που παραχωρησε ο δημος αθηναιων το 1922 τι σχεση ειχε ο ποα του 1908 με τον παο του 1924 ? @ Anubis13 : 100? ποια 100? αυτο συζηταμε
Mika Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα της προκοπής και διαβάζουμε τις πίπες του κάθε ενός.Και του απαντάμε και σοβαρά λες και δεν τον ξέρουμε. εχεις δικιο, βλακεια μου που ασχοληθηκα.
insomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Το SPSS έχει φτάσει πια στην έκδοση 17, έχεις σκεφθεί ότι πρέπει να ανανεωθείς; Έχει ξαναγίνει η συζήτηση. Η μετονομασία ενός συλλόγου είναι δυνατή από το νόμο που διέπει την ίδρυση του. Ο Παναθηναϊκός έτσι προέκυψε, από την άλλη τον ΟΣΦΠ, τον έφτιαξαν ως σύλλογο μετέπειτα και ήταν επιλογή των ιδρυτών του να μην έχει σχέση με παλιότερους συλλόγους από όπου προήλθαν κάποια μέλη του. Δέξου το και συνέχισε να ζεις. Την Πέμπτη τι θα κάνετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.