antreaslam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 βιντεάκι του χάισλιπ τον οποίο ομολογώ ότι δε θυμάμαι από το ευρωπαικό του περασμα! Αθλητικότατος, και με καλό σουτ, αλλά...αμερικανός, με οτι αυτό μπορεί να συνεπαγεται στις σχέσεις του με τον ζοτς!
firewalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Θα μας σκάσουν με τον αμυντικό ρε γαμότο...
john1987 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Θα μας σκάσουν με τον αμυντικό ρε γαμότο... Πιστευω αν ειμαστε σοβαροι θα παρουμε το πρωταθλημα,αλλα με Ρομα με αυτη την αμυνα φοβαμαι ξεφτιλικια
insomniaK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εγώ (ο γνώστης ο πολύμπυρος) φοβάμαι την ψυχολογία τη άμυνας μετά από καμία πολύ στραβή με τη Ρόμα.
john1987 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πρεπει να παιξουμε κατενατσιο πολυμπυρε (λολ) γιατι θα φαμε πολλα γκολ.
firewalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πρεπει να παιξουμε κατενατσιο πολυμπυρε (λολ) γιατι θα φαμε πολλα γκολ. για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι καλή άμυνα. Εγώ φοβάμαι πριν την Ρόμα μην μας σκορπίσει ο Άρης. Αυτό θα είναι το πρώτο σοβαρό τεστ και για τον Νιόπλια. Καλή μπάλα ούτως η άλλως δεν παίζουμε. Είναι ευκαιρία και για τον ίδιο να κάνει καμιά μαγκιά.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 100χιλ ο Αρης δινει πριμ για να μας κερδισουνΑυτα για οσους λεγανε οτι ο Πατερας ειχε δωσει πριμ για να κερδισουν τον Ολυμπιακο και στην ουσια παραδεχονταν πως για να κερδισουν τον Αρη αυτος θα πρεπει να εχιε απληρωτους παικτες Μα το θέμα δεν είναι ποιος τα τάζει. Το θέμα είναι ποιος τα πληρώνει.
johnyboy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 νταξ η Ρόμα δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.πρέπει να παίξουμε ψηλά άμυνα και και όχι κατενάτσιο.Στο κατενάτσιο θα μας σκορπίσει ο Τόνι.στο ανοιχτό γήπεδο είναι χειρότερος του μάντζιου. κατενάτσιο να παίξουμε μόνο άμα δεν παίζει ο τόνι.και να τους παίξουμε στην κόντρα με κάθετες στον σισέ.τόσο αργοί που είναι οι αμυντικοί της πλάκα θα τους κάνει.
geovard Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Στα επόμενα παιχνίδια θα φανεί αν συμπτωματικά είναι πρώτος ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία και αν συμπτωματικά έχουν έρθει όλο νίκες από την ημέρα που ξεκίνησε ο Νιόπλιας.Εγώ που ξέρω καλά τον Νικόλα και ξέρω πως ό,τι κάνει το σκέφτεται πρωτα πολύ, αναρωτιέμαι πού πάμε με αυτή την άμυνα όταν θα πιεστεί πολύ από τον Άρη τη Ρόμα τον ΠΑΟΚ κ.λ.π Αν σ' αυτά τα ματς ο Νιόπλιας ανταπεξέλθει με τις λιγότερες απώλειες, τότε θα είναι καλό και γιά τον ίδιο και θα έχει πείσει ότι πιστεύει και ο ίδιος σε αυτή την ομάδα. Εγώ όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποια μέρα αργά ή γρήγορα η άμυνα θα τον πουλήσει τον Νικόλα και θα αποδειχτεί περίτρανα ότι οι προπονητές αλλάζουν αλλά ο Βύντρα όχι.Συγγνώμη αλλά έχω αυτό τον ενδόμυχο φόβο.(Όσο ο killer δεν εμφανίζεται)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομιζω να αμφιβαλει καποιος οτι ο ΠΑΟ φετος εχει καλυτερο αγωνιστικο προσωπο απο τον ΟΣΦΠ ή οτι η διαφορα των 7 βαθμων ειναι αδικη. Οπως ειπε και ο Αναστασιαδης, αν ο ΠΑΟ ηταν σε καλη αγωνιστικη κατασταση, θα επρεπε ηδη να ειχε καθαρισει το πρωταθλημα. Ακομα και ο μετριος ΠΑΟ ομως, δεν συγκρινεται με τον φετινο ΟΣΦΠ. 7 βαθμοι διαφορα, λογικοι ενας-ενας. Στο μπασκετ παιζει να φερουμε ωραιο 4ρακι. Τετοια να ακουω. Τυχερος ο ΟΣΦΠ χθες στον ημιτελικο κυπελλου. Ραντεβου στον τελικο κυπελλου με εμας ομως
kirileman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Οπως ειπε και ο Αναστασιαδης, αν ο ΠΑΟ ηταν σε καλη αγωνιστικη κατασταση, θα επρεπε ηδη να ειχε καθαρισει το πρωταθλημα. Καλή σαχλαμάρα είπε. Τι θα πει "αν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση;" Καλύτερη φυσική κατάσταση; Μα την έχει ήδη! Μήπως οι παιχταράδες του δεν αποδίδουν τελευταία; Μια από τα ίδια είναι όλη τη σεζόν. Μήπως δεν έχει τα καλύτερα αποτελέσματα των τελευταίων ετών; Φυσικά και έχει, πρώτο σκόρερ, καλύτερη επίθεση. Άρα;... Με δυο τρία "αν" και ο Ολυμπιακός θα είχε κατακτήσει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το +7 μην ξεχνάμε ότι ήρθε μέσα σε 4 αγωνιστικές (από το -1). Λογικό, παράλογο; Τι είναι λογικό και τι παράλογο;;;;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Καλή σαχλαμάρα είπε. Τι θα πει "αν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση;" Καλύτερη φυσική κατάσταση; Μα την έχει ήδη! Μήπως οι παιχταράδες του δεν αποδίδουν τελευταία; Μια από τα ίδια είναι όλη τη σεζόν. Μήπως δεν έχει τα καλύτερα αποτελέσματα των τελευταίων ετών; Φυσικά και έχει, πρώτο σκόρερ, καλύτερη επίθεση. Άρα;... Με δυο τρία "αν" και ο Ολυμπιακός θα είχε κατακτήσει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το +7 μην ξεχνάμε ότι ήρθε μέσα σε 4 αγωνιστικές (από το -1). Λογικό, παράλογο; Τι είναι λογικό και τι παράλογο;;;; Kαθολου σαχλαμαρα. Ο ΠΑΟ απτην αρχη της σεζον εχει χαρισει αρκετα ματς επειδη ορισμενοι παιχτες εχουν τη νοοτροπια του "κανω αγκαρια μεσα στο γηπεδο οταν παιζω με μικρες ομαδες". Οτι 2-3 παιχτες ξελασπωνουν δε σημαινει οτι ο ΠΑΟ εχει καλο αγωνιστικο προσωπο απτην αρχη της σεζον. Οπως επισης η νοοτροπια/ψυχολογια των παιχτων χαρισε βαθμους και μεσα στο Καραισκακη. Οσο για τις 4 αγωνιστικες και το +7, οταν σας λεγαμε οτι η θεα τυχη ειναι με το μερος σας, μας λεγατε οτι εχετε ομαδαρα γιαυτο ειστε στο +1, εχοντας βγαλει δυσκολοτερο προγραμμα και καλα. Απλα επαψε η τυχη να ειναι με το μερος σας και η αγωνιστικη σας εικονα μεταφραστηκε στα αντιστοιχα αποτελεσματα που εφεραν το -7. Προσωπικα δεν ειχα αμφιβολιες για το τι θα δω εφετος απο τα τελη καλοκαιριου που ο θειος σας κλαδεψε το ροστερ. Η μονη αμφιβολια μου ηταν μηπως ο Τεν Κατε καταφερει να τα κανει χειροτερα απο εσας. Οσο ηταν στον παγκο σας συναγωνιζοταν πραγματι.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μα το θέμα δεν είναι ποιος τα τάζει. Το θέμα είναι ποιος τα πληρώνει. Δηλαδη ο πατερας εχει σκασει 100 χηνες για να κερδισει τον Ολυμπιακο ---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:55 ---------- Οπως ειπε και ο Αναστασιαδης, αν ο ΠΑΟ ηταν σε καλη αγωνιστικη κατασταση, θα επρεπε ηδη να ειχε καθαρισει το πρωταθλημα. Ο ανθρωπος που θεωρουσε τον Κουτσουρε καλυτερο του Σοουζα ειπε δλδ οτι ο Παναθηναικος θα επρεπε να το ειχε καθαρισει με ρεκορ 13-2-1 σε 16 ματς οπου η μια ηττα ειναι στο Καραισκακη και η μια ισοπαλια στην Καβαλα που δεν περασε κανεις? ---------- Προσθήκη 22-01-2010 στις 00:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-01-2010 στις 23:57 ---------- Kαθολου σαχλαμαρα. Ο ΠΑΟ απτην αρχη της σεζον εχει χαρισει αρκετα ματς επειδη ορισμενοι παιχτες εχουν τη νοοτροπια του "κανω αγκαρια μεσα στο γηπεδο οταν παιζω με μικρες ομαδες". . Ρε αγορι μου τι λες και συ? Ποια ειναι τα αρκετα ματς που εχει χασει γαμωτο? Εχει χασει 7 βαθμους σε 16 ματς δλδ συνολο 48!Τι αλλο να κανει? Ποιους εχει χασει?3 στο Καραισκακη, 2 στην Καβαλα που δεν περασε κανεις και 2 - η μονη γκελα - με τον Αστερα!Ποια ειναι τα "αρκετα" ματς που εχει χασει? Περασε απο Ξανθη, περασε απο ΑΕΚ, περασε απο Εργοτελη, περασε απο Ηρακλη, και εχει +7 με μονα ουσιαστικα ματς Χαριλαου, Τουμπα, Νεα Σμυρνη, Λαρισα και με Ολυμπιακο-ΑΕΚ εντος!
alexis333 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Οσο για τις 4 αγωνιστικες και το +7, οταν σας λεγαμε οτι η θεα τυχη ειναι με το μερος σας, μας λεγατε οτι εχετε ομαδαρα γιαυτο ειστε στο +1, εχοντας βγαλει δυσκολοτερο προγραμμα και καλα. Απλα επαψε η τυχη να ειναι με το μερος σας και η αγωνιστικη σας εικονα μεταφραστηκε στα αντιστοιχα αποτελεσματα που εφεραν το -7. Ναι μωρε εσεις δν ειστε καθολου τυχεροι.... Οσο δε τραβαγε ο Σισε ετυχε να ειναι ο Κατσου πρωτος σας σκορερ... Τωρα αν δεν εχετε το Σισε (πες οτι τραυματιστει,που δε το θελω) να σας δω τι θα κανετε... Προχτες επεσε γελιο με το Σαλπι που ελειπε ο Σισε...
kirileman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Kαθολου σαχλαμαρα. Ο ΠΑΟ απτην αρχη της σεζον εχει χαρισει αρκετα ματς επειδη ορισμενοι παιχτες εχουν τη νοοτροπια του "κανω αγκαρια μεσα στο γηπεδο οταν παιζω με μικρες ομαδες". Οτι 2-3 παιχτες ξελασπωνουν δε σημαινει οτι ο ΠΑΟ εχει καλο αγωνιστικο προσωπο απτην αρχη της σεζον. Οπως επισης η νοοτροπια/ψυχολογια των παιχτων χαρισε βαθμους και μεσα στο Καραισκακη. Οσο για τις 4 αγωνιστικες και το +7, οταν σας λεγαμε οτι η θεα τυχη ειναι με το μερος σας, μας λεγατε οτι εχετε ομαδαρα γιαυτο ειστε στο +1, εχοντας βγαλει δυσκολοτερο προγραμμα και καλα. Απλα επαψε η τυχη να ειναι με το μερος σας και η αγωνιστικη σας εικονα μεταφραστηκε στα αντιστοιχα αποτελεσματα που εφεραν το -7. Προσωπικα δεν ειχα αμφιβολιες για το τι θα δω εφετος απο τα τελη καλοκαιριου που ο θειος σας κλαδεψε το ροστερ. Η μονη αμφιβολια μου ηταν μηπως ο Τεν Κατε καταφερει να τα κανει χειροτερα απο εσας. Οσο ηταν στον παγκο σας συναγωνιζοταν πραγματι. Στο πρώτο δεν χρειάστηκε καν να απαντήσω εγώ. Στο δεύτερο που λες για την τύχη, ποιά τύχη; Αρχίσαμε να μιλάμε για τύχη τώρα, το πεπρωμένο, η μοίρα ξέρω γω; Καθαρά ποδοσφαιρικοί είναι οι λόγοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.