Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε παιδι μου μαμιωντας την πανε φετος την ρεαλ..αλλα πιστευεις ας πουμε οτι η μακαμπι δεν θα κανει ζημιες στην εδρα της?

Η Μακάμπι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Αν δεν σταθεροποιήσει απόδοση, σε παιχνίδια που θα μετρήσουν και οι προσωπικότητες, θα πάει πάσο.

Η Εφές από την άλλη έχει παίχτες, αλλά παίζουν για την πάρτη τους. Βέβαια ενισχύεται με Πόποβιτς και ίσως και Μάσευ, οπότε είναι λίγο ερωτηματικό, αλλά προλαβαίνει να φτιάξει ομάδα υψηλού επιπέδου?

Με δεδομένη λοιπόν τη λογική ότι η Ρεαλ και η Σιένα θα εμφανιστούν ετοιμότερες εκείνο τον καιρό, ποντάρω πάνω τους με κλειστά μάτια.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάτσε ρε κι εμείς χρειαζόμαστε τεσσάρι. Αφού ο Κλέιζα είναι τριάρι, δεν τα έχουμε πει? :devil:

Όλη τη χρονιά με 3 τριάρια την έχουμε βγάλει και τεσσάρι δεν αξιωθήκαμε να πάρουμε. :lol:

Σωστοοοος :lol: Φερτε το Ναχμπαρ σε μας :PP (Πλακα πλακα δε θα μας χαλαγε για ενα ποιοτικο 10λεπτο).

Αν και τελευταια κατι μαλακιουλες και κατι νευρακια που εχει ο Κλειζα πρεπει να κοπουν μαχαιρι πριν μας επηρεασουν.

Παντως ανεβαινει αρκετα και ο Μαυροκεφαλιδης, οποτε του χρονου (εαν το θελουμε) θα εχουμε Κλειζα-Ερτσεγκ(που βγαζει ματια)-Μαυροκεφαλιδη και Πριντεζη(που θελει να γυρισει).

Δημοσ.

Απλα το θέμα είναι ότι η Ρεάλ ναι μεν έχει τον καλύτερο πάγκο αλλά έχει και πολλούς τραυμτισμούς..Επίσης η Σιένα είναι η γνωστή Σιένα Και η μακάμπι δεν θα παίσει αμαχητί..Επίσης η Εφές ενισχύεται αν και δεν νομίζω ότι θα κάνουν κάτι..

Τώρα τον τρίτο δεν τον είδα στο Ευρωμπάσκετ αλλά κατα πόσο είναι έτοιμος να προσφέρει τώρα και όχι σε μελλοντικό επίπεδο? Άλλωστε πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστείς στα συστήματα της ομάδας? Πιστεύω οτι ο Νάχμπαρ πρέπει να αποκτηθεί είναι κάτι καλό(τώρα για την συμπεριφορά του δεν ξέρω) είναι οτι καλυτερο υπάρχει στην αγορα πιστευω

Δημοσ.

Παντως ανεβαινει αρκετα και ο Μαυροκεφαλιδης, οποτε του χρονου (εαν το θελουμε) θα εχουμε Κλειζα-Ερτσεγκ(που βγαζει ματια)-Μαυροκεφαλιδη και Πριντεζη(που θελει να γυρισει).

Ναι, μόνο που για να γυρίσουν όλοι αυτοί, θα πρέπει να φύγει ο Γιαννάκης. Ειδικά Ερτσέγκ με κόουτς G δε λογίζεται. Αυτά όμως καλύτερα να τα λέμε στο δικό μας thread. ;)

Δημοσ.
Ναι, μόνο που για να γυρίσουν όλοι αυτοί, θα πρέπει να φύγει ο Γιαννάκης. Ειδικά Ερτσέγκ με κόουτς G δε λογίζεται. Αυτά όμως καλύτερα να τα λέμε στο δικό μας thread. ;)

Μία παρατήρηση μετά 4 τεσσάρια τι θα τα κάνετε? ποιος θα πρωτοπαίζει?

Δημοσ.
Θα παραβλεψω το ειρωνικο υφακι που εχεις στα περισσοτερα ποστς σου και θα σου απαντησω.

Η Διαιτησια εγω πιστευω οτι φταιει στο πρωταθλημα με το non call αλλα σ ολα τα αλλα ειτε ησουν με διαφορα η καλυτερη ομαδα, ειτε κριθηκαν στο ενα σουτ οποτε δεν μπορει καποιος να πει κατι.

Μου λες οτι δεν υπαρχει προπονητης. Να υποθεσω οτι εχεις δει και ξαναδει παιχνιδια του ΟΣΦΠ για να δεις τι συστηματα υπαρχουν, πως προσαρμοζονται στους δικους μας παικτες, πως αλλαζουν αναλογα με την 5αδα και πως διαφοροποιουνται σε σχεση με τους αντιπαλους και την αντιπαλη αμυνα??

Εχεις επιγνωση αν ειχε αποτυχει καπου ο Ομπραντοβιτς πριν ερθει σε σας (ή ειχε διαρκως και μονο επιτυχιες??) και ποσο σε ''εκτιμηση'' τον ειχατε τον πρωτο καιρο?

Δεν ξερει η δικη μου διοικηση απο μπασκετ (που ζουν, αναπνεουν και το κυριοτερο ΠΑΙΖΟΥΝ μπασκετ/??) και ξερουν οι Γιαννακοπουλοι που αν τους ρωτησεις αν εχει αερα η μπαλα μεσα η φελιζολ, θα μπερδευτουν??

Οσο για τον σταθερο κορμο, υπαρχει αλλα ειναι κατι που απαιτει αρκετα χρονια και διαρκεις μικροβελτιωσεις.

Καταρχην δεν μου καιγεται καρφι το πως σου φαινεται το υφος μου και δευτερον αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ το υφος μου να σου πω οτι ειναι ανάλογο απο το ποσο και τον τρόπο με το οποιο με προκαλούνε

Αμα θέλεις και εχεις τον χρονο να σε βάλω να το εξηχνίασεις σαν εναν συγχρονο Sherlock Holmes...

Στην τελικη αμα θεωρειται οτι προσβαλλω καποιον υπαρχουν mods (και ειμαι διατεθειμενος να ζητησω συγνώμη όπως και το έχω κάνει)

Παντος χαιρομαι που εχω θαυμαστες...:-)

Λοιπον οσον αφορα το μπάσκετ, δεν θα κατσω να σου πω ποσο και τι γνωρίζω( τα κρατάω για μενα) απλα οποίος έχει παίξει γνώριζει...

To να ξεχώριζεις το non call η οχι ειναι απλα ΜΙΑ φαση δευτερολέπτου οπου για ενα εμπειρο ματι ειναι το ίδιο ευκολο με τα βηματα (δεν σου λεω οτι εγω το καταλαβα..) ,η διαιτησια δεν κανει λαθος που σφυριζει εφοσον υπαρχει σαν κανονισμος τοτε ΠΡΕΠΕΙ να το σφυριζει ,το θέμα τι μπορει να κανουμε γιαυτο ειτε το καταργεις ,είτε το "επαναπροσδιοριζεις" ωστε να μην αφηνετε μετεωρο στην κριση του διαιτητη...

Τωρα να πω για τα συστηματα που σου φαινεται τοσο δυσκολο και εκατσες και τα αναφερες κιολας δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να ξεχωρισεις ενα συστημα να δεις κατα ποσο βγαινει, κατα ποσο επιμενει στην εφαρμογη του ο coach και να το αξιολογησεις...

Δλδ βέπεις ο παναθηναικος κανει 10 διαφοερετικα pick 'n'roll και στον αλυμπιακο βλεπω τα ιδια και τα ιδια.

Προπονητης δεν ειμαι και δεν κατεβαζω εγω την ομαδα το θεμα ειναι τι βγαινει καθε φορα και σιγουρα μετραει το τελικο αποτελεσμα..αμα εσυ ευχαριστιμενος με τον γιαννακη τοτε παω πασο...

Εχει πλακα να προσπαθεις να αποδείξεις οτι ο Ομπραντοβιτς ηρθε στον παο σαν ενας Γιαννακης

Ο ομπρατοβιτς ειχε παρει ηδη πρωταθλητριων οταν ηρθε και το μετεδωσε το πνευμα του πρωταθλητη αμεσως στην ομαδα και σαρωσε στους τιτλους,τι μασ λες τωρα...ακομα και τωρα(μετα απο ητες μετα απο αποκλεισμους σε final-four) ποτε μα ΠΟΤΕ κανεις υγιεις παναθηναικος δεν του εκανε ουτε προκειται να του κανει(μιλαμε για γραφικοτητα τωρα) αλλα αυτο πρεπει να δεις για να καταλαβεις μετα την ηττα του γαβρου φετος κανεις μα κανεις δεν στεναχωριθηκε...(αμα δεν ειχαμε χασει στο καραισκακη για μπυρες θα πηγαινα μετα :lol::lol:)

Αλλο τωρα.. επειδη δεν ειμαι της αποψης να πεταω μια μα..α και νa δημιουργουνται εντυπωσεις για την δουλεια ενος ανθρωπου...

Λοιπον σε προσκαλω να ερθεις μια μερα εκει που δουλευω να δεις απο ποιον επερνε(στο derby με τον παο) και περνει ακομα συμβουλες ο παναωτης για μπασκετικα θεματα (αμα ενδιαφερεσαι να το κανονισουμε μεσω pm).

Αν καταλαβει η διοικηση οτι εδω δεν ειναι NBA τοτε οκ θα μιλησουμε σοβαρα...

Τωρα για να τους Γιαννακοπουλους τι να πω μαλιστα εχω προεδρους που εχουν φτιαξει μια ομαδα που δεν παιρνει μονο τιτλους,(γιατι αυτο το κανεις και με τα λεφτα μονο)αλλα παιζει και διαστημικο μπασκετ και δεν ξερουν πραγματικα τι εχει μεσα η μπαλα!!!! εγω λεω να τους προτεινουμε για νομπελ!!!!! (μιλαμε τα παλικαρια εφτιαξαν "πολεμικη μηχανη-τανκ" χωρις να εχουν βασικες γνωσεις μηαχανικής. πολυ μυαλο,νομπελ λοιπον)

Καλα για ποιον σταθερο κορμο μιλαμε

-κατα τυχη εμεινε ο τεοντοσιτς για διωξιμο τον ειχατε (και φετος γαζωνει το παλικαρι) -επεστρεψε ο πεν(μετα απο δυο χρονια)

- ο γκριρ εφυγε(ακομα ψαχνουν το γιατι)

-γιατι εφυγε ο πριντεζης

-Ερτσέγκ(τον ξεχασα αυτον)

Μιλας για σταθερο κορμο και μεσα σε μια 2ετια εχεις χασει 5 παιχτες μας δουλευεις

...κοιτα στον παο να δεις τι παει να πει σταθερο κορμος και το πως χτιζεται το μελλον της ομαδας

Δημοσ.
Καταρχην δεν μου καιγεται καρφι το πως σου φαινεται το υφος μου και δευτερον αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ το υφος μου να σου πω οτι ειναι ανάλογο απο το ποσο και τον τρόπο με το οποιο με προκαλούνε

Αμα θέλεις και εχεις τον χρονο να σε βάλω να το εξηχνίασεις σαν εναν συγχρονο Sherlock Holmes...

Στην τελικη αμα θεωρειται οτι προσβαλλω καποιον υπαρχουν mods (και ειμαι διατεθειμενος να ζητησω συγνώμη όπως και το έχω κάνει)

Παντος χαιρομαι που εχω θαυμαστες...:-)

Oκ εχω το χρονο, αλλα πρωτα θα μ αφησεις να σου μαθω ορθογραφια. Αλλου αυτα για θαυμαστες. Νo offence.

Λοιπον οσον αφορα το μπάσκετ, δεν θα κατσω να σου πω ποσο και τι γνωρίζω( τα κρατάω για μενα) απλα οποίος έχει παίξει γνώριζει...

To να ξεχώριζεις το non call η οχι ειναι απλα ΜΙΑ φαση δευτερολέπτου οπου για ενα εμπειρο ματι ειναι το ίδιο ευκολο με τα βηματα (δεν σου λεω οτι εγω το καταλαβα..) ,η διαιτησια δεν κανει λαθος που σφυριζει εφοσον υπαρχει σαν κανονισμος τοτε ΠΡΕΠΕΙ να το σφυριζει ,το θέμα τι μπορει να κανουμε γιαυτο ειτε το καταργεις ,είτε το "επαναπροσδιοριζεις" ωστε να μην αφηνετε μετεωρο στην κριση του διαιτητη...
Aν καταλαβα καλα, γιατι δεν ειναι ευαναγνωστο το κειμενο σου, θεωρεις οτι υπαρχει στο μπασκετ νον-κολ. Λαθος, δεν υφισταται τετοιος ορος και εφευρέθηκε για την επιμαχη φαση.
Τωρα να πω για τα συστηματα που σου φαινεται τοσο δυσκολο και εκατσες και τα αναφερες κιολας δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να ξεχωρισεις ενα συστημα να δεις κατα ποσο βγαινει, κατα ποσο επιμενει στην εφαρμογη του ο coach και να το αξιολογησεις...

Δλδ βέπεις ο παναθηναικος κανει 10 διαφοερετικα pick 'n'roll και στον αλυμπιακο βλεπω τα ιδια και τα ιδια.

Βλεπεις 10 διαφορετικα pick 'n'roll αρα...βλεπεις 10διαφορετικα συστηματα?? Το pick 'n'roll ειναι play φιλε μου, τι σημαινει αυτο σε επομενο ποστ. Αμα σου πω να μου πεις ενα συστημα του ΟΣφπ ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μπορεσεις. Απλα παπαγαλιζεις οτι ακους.
Προπονητης δεν ειμαι και δεν κατεβαζω εγω την ομαδα το θεμα ειναι τι βγαινει καθε φορα και σιγουρα μετραει το τελικο αποτελεσμα..αμα εσυ ευχαριστιμενος με τον γιαννακη τοτε παω πασο..
. Ουτε τρελα ευχαριστημενος ειμαι (κυριως για τον σχεδιασμο και τις μαλακιες π κανει ενιοτε μεσα στα παιχνιδια) ουτε ομως φτανω σε σημειο να πω οτι δεν εχω προπονητη.
Εχει πλακα να προσπαθεις να αποδείξεις οτι ο Ομπραντοβιτς ηρθε στον παο σαν ενας Γιαννακης
Οχι φυσικα. Ο Ομπραντοβιτς ηρθε στον Παναθηναικο οντας πολυ λιγοτερο επιτυχημενος απ οτι ο Γιαννακης. Σου παραθετω ενα κειμενο το οποιο δεν υιοθετω σε οτι αφορα τα συμπερασματα που βγαζει-μαλιστα εχω γραψει και απαντηση σ αυτο οπου απορριπτω τα αυθαιρετα συμπερασματα και αν θες θα το παραθεσω απλα και μονο για να δεις τι εκανε πριν τον Παο

Είχα κοιτάξει τα κατορθώματα του ζοτς στα 6 χρόνια που δούλευε σε Ισπανία και Ιταλία, δηλαδή σε πρωταθλήματα χωρίς σημαδεμένη τράπουλα και πειραγμένα ζάρια (ουσιαστικά δλδ σεόλα τα χρίνια της καριέρας του, αν εξαιρέσουμε την Ελλάδα). Όπως ξέρουμε δεν είχε σταυρώσει κούπα και κυριολεκτικά η παρουσία του ήταν κάτω του μετρίου (για να μη πω της φάπας). Highlights οι χρονιές 1995-96 και 1997-98, αλλά και στις υπόλοιπες οι ..επιτυχίες διαδέχονταν η μια την άλλη. Όλα τα στοιχεία είναι από τα site της Ισπανικής (http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-54&... ) και της Ιταλικής Λίγκας (http://195.56.77.208/stand/ ). Για κάθε σεζόν αναφέρω επιγραμματικά τις αλλαγές στο ρόστερ και τι θέσεις είχαν καταλάβει οι ομάδες του τη προηγούμενη χρονιά από αυτή που τις παρέλαβε. Αναλυτικά τα ρόστερ φαίνονται πατώντας πάνω στα ματς, όπου υπάρχουν αναλυτικά όλα τα στατιστικα. Ας τα δούμε λοιπόν:

1993-94 Badalona: Η Badalona τα προηγούμενα χρόνια, με προπονητή Lolo Sainz, είχε πάρει τα πρωταθλήματα 90-91, 91-92 ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά (92-93), ήταν φιναλίστ πρωταθλήματος (το έχασε 3-2 από τη Ρεαλ). Το ρόστερ με μικρές αλλαγές παραμένει σταθερό (αλλαγή ενός αμερικανού με έναν άλλο και προσθήκες κάποιων Ισπανών)

Ο προπονηταράς έρχεται τρίτος στη κανονική περίοδο, και στα ημιτελικά των play-off παίζει με μειονέκτημα με τη Μπαρτσελόνα. 3-2 η Μπαρτσελόνα του Αϊτο, και ο κατάδικος αρχίζει να μετράει φαλλούς από το Reneses (http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-38&... από jornada 38 ως 42, πατάμε πάνω στο σκορ για να δούμε τα στατιστικά των αγώνων). Τελικά κατάφερε και βγήκε τρίτος (πρωταθλήτρια η Ρεαλ)...

1994-1995 Real: Ο «πολυνίκης» πηγαίνει στη Ρεάλ, η οποία τις 2 προηγούμενες χρονιές (92-93 και 93-94) είχε πάρει το πρωτάθλημα.

Οι αλλαγές στο ρόστερ πολύ μικρές, ουσιαστικά μια προσθήκη Αμερικανού, κάποιου Skeeter Henry (επιτρέπονταν 3 ξένοι τότε στο Ισπανικό πρωτάθλημα) αντί για τον 35χρονο, τότε, Κουρτιναιτις ο οποίος τραυματίστηκε στα μισά της χρονιάς. Οι υπόλοιποι κάτι παιχτάκια: Σαμπόνις, Αρλάουσκας συν τους Μπιριούκοφ, Αντούνεθ κτλ..

Ο μάγκας τη βγάζει 4η !! (ναι, με Σαμπόνις Αρλάουσκας!!) στη κανονική περίοδο (με ρεκόρ 23-15!!!), κάτω από τις Μπαρτσελόνα (30-8), Μάλαγα (25-13) και Ταού (24-14), και έτσι παίζει στα ημιτελικά των play-off με τη Μπαρτσελόνα του Αίτο, με μειονέκτημα έδρας. Κι άλλος φαλλός για τον κατάδικο από τον «loser» Reneses, με 3-2 (μια από τις νίκες της Μπάρτσα ήταν με 29 πόντους). .και ναι. παίζαν κανονικά Αρλάουσκας και Σαμπόνις..(Στη κανονική περίοδο είχε χάσει απο τη Μπαρτσελόνα μέσα-έξω). Οι αγώνες του ημιτελικού είναι εδώ http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-39&... απο jornada 43 ως 47. Πρωταθλήτρια τελικά η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε 3-2 στους τελικούς τη Μάλαγα..Τελικά ο Ζοτς στάθηκε τυχερός και η Ταού αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την 6η στη κανονική περίδο Μανρέσα και έτσι στο μικρό τελικό είχε πλεονέκτημα έδρας με τη Μανρέσα και πήρε τη 3η θέση.

1995-96 Real: Ο Σαμπόνις έφυγε για Αμερική και ήρθε Σάβιτς στη θέση του, ο Λοντσαρ για 3ος ξένος στην Ισπανία και ο «Ισπανοποιημένος» Mike Smith, που τον είχε στη Μπανταλόνα ο μέγας μάγιστρος του μπάσκετ. Στη κανονική περίοδο υπάρχει μια βέλτίωση και βγάζει τη Ρεάλ 2η (28-10)- πρώτη η Μπάρτσα του “loser” (30-8) (βαθμολογία κανονικής περιόδου εδώ: http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-40&...'>http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-40&...) . Στα προημιτελικά όμως «σταυρώνει» με την 7η στη κανονική περίοδο Caja San Fernando (προπονητής Άτσα Πέτροβιτς)....και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ με 0-2 και μένει ΕΚΤΟΣ 4άδας ο γάτος!!!! (τα παιχνίδια είναι εδώ: http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-40&... , jornada 39 και 40, συγκεκριμένα 75-83 στη Μαδρίτη και 90-86 στην έδρα της Caja)!! Το σουσέλ από τον Αίτο δε το γλίτωσε όμως, γιατι τον κέρδισε ο Ισπάνος στον ημιτελικό του Παρισιού...Για την ιστορία και αυτό το πρωτάθλημα το πήρε η Μπαρτσελόνα..

1996-97 Real: Δε μας πτοεί η ατυχία της προηγούμενης σεζόν και ο Ζότσουρας πάει για νέους θριάμβους. Με το Μποντιρόπουστα, το Μιχαίλοφ και τους διεθνείς Ερέρος, Angulo και Orenga πλέον στο ρόστερ (ο Σάβιτς έφυγε, ο Αρλάουσκας και οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά στη Ρεαλ) συντρίβει όλη την ανατολική Ευρώπη και κατακτά θριαμβευτικά στη Λευκωσία το ...Σαπόρτα (μια που είχαμε πέρυσι αυτη τη μικρή ατυχία με τη Καχα). O Ζοτσόπουστας είναι ασταμάτητος και βγαίνει 1ος στη κανονική περίοδο!! (βαθμολογία κανονικής περιόδου http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-41&...'>http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-41&... ). Περνάει το θηρίο την 8η Μανρέσα (μη τη ξαναπατήσουμε και φέτος), περνάει στον ημιτελικό και τη Μπανταλόνα και καταφέρνει το τσακάλι και φτάνει στο τελικό με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στη Μπαρτσελόνα του Αίτο. Η κατάληξη αναμενόμενη. Απο 1 break για κάθε ομάδα στα πρώτα 4 ματς και στο 5ο ματς 69-82 για Μπαρτσελόνα. 2-3 ο Αίτο και ο ζοτσόπουστας δε χορταίνει φαλλό..Οι τελικοί βρίσκονται εδώ: http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-41&... , από jornada 46 ως 50.

Απολογισμός: 3 χρόνια στη Ρεαλ ο ζοτσόπουστας – 3 πρωταθλήματα ο Ρενέσες...

(Την οποία Ρεαλ υπενθυμίζω πως τη παρέλαβε με 2 σερι πρωταθλήματα!!!)

Ο Ισπανός όπου τον βρίσκει, τον κερδίζει από πίσω και από μπρος (δλδ εντός και εκτός έδρας)..

Στο κυπέλο δεν έφτασε ποτέ ούτε τελικό, όπως φαίνεται και εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Copa_del_Rey_de_Ba... . Παραπάνω στοιχεία δεν έχω βρεί για να δούμε από ποιούς αποκλείστηκε, και κρίμα γιατι μάλλον θα είχε πολύ γέλιο..

Αφού σάρωσε στην Ισπανία ο πελάτης του Ρενέσες, είπε να σαρώσει και αλλού.

1997-98 Benetton Treviso: Την προηγούμενη χρονιά (96-97) η Μπενετόν είχε πάρει το πρωτάθλημα με προπονητή Mike D’ Antoni. Ε τώρα με τον υπερπροπονητή δε θα σάρωνε τα πάντα? Όχι ακριβώς..

Το ρόστερ χωρίς σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τη προηγούμενη περίοδο, με πιο σημαντικούς παίχτες τους ..άμπαλους H. Williams, Rebraca και τους Ιταλούς διεθνείς Bonora, Rusconi, Marconato, Pittis.

Στη κανονική περίοδο βγαίνει 3ος Πρώτος βγαίνει ο αμπαλομεσίνα με τη Kinder, ο οποίος κερδίζει τον ζότσαρο μέσα-έξω στη κανονική περίοδο (να ταν ο μόνος..). Βαθμολογία κανονικής περιόδου εδώ (http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=156&i...'>http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=156&i... ). Οι 2 αγώνες με Μεσίνα εδώ: http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=156&i... και http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=156&i....

Στα προημιτελικά παίζει με το νικητή 6ος -11ος (Στεφανέλ του Σιγάλα με Ρέτζιο Εμίλια αντίστοιχα). Η Ρέτζιο Εμίλια κάνει το break και περνάει τη Στεφανέλ και παίζει με την ομάδα του προπονητή-μάγου, ο οποίος κάνει τα μαγικά του, αλλά .... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ με 2-3!! Και στην Ιταλία λοιπόν, η μπρομπονητάρα μένει ΕΚΤΟΣ 4αδας και πάλι στο Σαπόρτα του χρόνου, αυτή τη φορά από την 11η !!! ομάδα της κανονικής περιόδου..

Τα 5 παιχνίδια της ιστορικής αυτής σειράς βρίσκονται εδώ: http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=158&i... , gara 1 ως 5.

Το πρωτάθλημα το πήρε τελικά η Κίντερ του άμπαλου απέναντι στη Teamsystem..(Απίστευτοι τελικοί, 4 break στα 4 πρώτα ματς και η Κίντερ κερδίζει το τελευταίο με 86-77)

Στο κύπελο κάνει την έκπληξη και φτάνει..τελικό, αλλά φυσικά παίρνει άλλη μια φσωλιά ξεγυρισμένη, από τη Teamsystem (http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_Basketball... ).

Στην Ευρώπη θα δοκιμάσει και άλλη μια φσωλιά, από το ξανθό αυτή τη φορά (στον ημιτελικο του F4 της Βαρκελώνης, αεκ-μπενετον).

1998-99 Benetton Treviso:

Όλοι οι κάλοι παραμένουν και το ρόστερ ενισχύεται με αρκετούςς κοινοτικούς, οι πιο γνωστοί από τους οποίους ήταν ο Μαρσέλο Νικόλα και ο Τόμας Ζοφρέσα. Στην Ευρώπη δε κρατιέται το θηρίο και κατακτά άλλο ένα Σαπόρτα. Και στην Ιταλία όμως μαγεύει και βγαίνει ... 4ος στη κανονική περίοδο (τουλάχιστον όμως είχε 1-1 νίκες στη κανονική περίοδο με το Μεσίνα). Η βαθμολογία κανικής περιόδου εδώ: http://195.56.77.208/stand/?from=1998&lea=160&i... .Στα play-off δε τη ξαναπατάμε και αποκλείουμε τη 5η Σόνυ Μιλάνο και προκρινόμαστε 4άδα. Θα έπρεπε να επαναπαυτεί στις δόξες τις 4άδας, αλλά η ζοτσοφουτάνα δε περιορίστηκε εκεί. Αποκλείει με μειονέκτημα έδρας τη 1η Teamsystem (προπονητής Σκάνσι) και παίζει τελικό με τη 2η στη κανονική περίοδο Varese (προπονητής Recalcati), η οποία δυσκολεύτηκε πολύ να..... σκουπίσει (3-0) τον μελιτζανί δολοφόνο. Οι 3 αγώνες του αμφίρροπου αυτού τελικού βρίσκονται εδώ: http://195.56.77.208/stand/?from=1998&lea=162&i... , gara 1 ως 3.

Video από τα τελευταία λεπτά του 2ου τελικού, όπου χάνει εντός εδρας, εδω http://www.youtube.com/watch?v=apFuWLvrT9U. Το σύστημα του δολοφόνου είναι πολύπλοκο, η μπάλα στο H. Williams ο οποίος κάνει ότι γουστάρει. Όπως βλέπω, δεν είχε και απόπειρες για κινητα σκριν, τα οποία έκανε επιστήμη στο Ελλάντα με την ανοχή του βαζελοσωληνοσυστήματος.

Τον φαλλό από το Μεσίνα δεν τον γλίτωσε πάντως, καθώς ο Ιταλός τον νίκησε στον ημιτελικό του κυπέλου (και τελικά πήρε και το κύπελο ο άσχετος).

Απολογισμός: 0 τίτλοι και εδώ και πελάτης του .....Μεσίνα

Στα 6 χρόνια σε Ισπανία και Ιταλία το αποτέλεσμα είναι: 0 εγχώριοι τίτλοι, δευτερότριτος ή και εκτός τετράδας, σπανιότατα φτάνει ακόμα και σε τελικό διοργανώσεων, και όλα αυτά με ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πρωταθλήτριες!!!!

Επιγραμματικά ανακεφαλαιώνουμε:

1994 Μπανταλόνα-> 3ος : Ας πούμε νορμάλ-μέτρια..

1995 Ρεαλ->3ος : Αποτυχία χοντρή

1996 Ρεαλ->ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ: ΓΤΠ.....τι άλλο να πεις

1997 Ρεαλ->2ος : Αποτυχία (για το υλικό που είχε και μια που είχε και πλεονέκτημα έδρας)

1998 Μπένετον-> ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ: ΓΤΠΚ..δε παίζεται ο υπερπροπονητής

1999 Μπενετον-> 2ος : Δε σκίσαμε κιολας, αλλά για τα δεδομένα του πάλι καλά που πήγε και τελικό και ας τον σκούπισαν..

Επιδόσεις πολύ κάτω του μετρίου που με οποιοδήποτε άλλο προπονητή δύσκολα θα ήταν χειρότερες. Σε χώρες με πρωταθλήματα χωρίς έδρες-φρούρια, που δεν απαγορεύεται να χάσει οποιαδήποτε ομάδα και που προφανώς αντιμετωπίστηκε σαν να είναι ένας απ΄ όλους, δεν έκανε καμια απολύτως διαφορά...

Στο πρωτάθλημα του σωλήνα, της μασωνείας, των λάρυδων, των non-call απλά απαγορεύεται να χάσει..

Ο ομπρατοβιτς ειχε παρει ηδη πρωταθλητριων οταν ηρθε και το μετεδωσε το πνευμα του πρωταθλητη αμεσως στην ομαδα και σαρωσε στους τιτλους,τι μασ λες τωρα...ακομα και τωρα(μετα απο ητες μετα απο αποκλεισμους σε final-four) ποτε μα ΠΟΤΕ κανεις υγιεις παναθηναικος δεν του εκανε ουτε προκειται να του κανει(μιλαμε για γραφικοτητα τωρα) αλλα αυτο πρεπει να δεις για να καταλαβεις μετα την ηττα του γαβρου φετος κανεις μα κανεις δεν στεναχωριθηκε...(αμα δεν ειχαμε χασει στο καραισκακη για μπυρες θα πηγαινα μετα :lol::lol:)
Mπραβο σου. Λογικο κ επομενο. Your point??

Αλλο τωρα.. επειδη δεν ειμαι της αποψης να πεταω μια μα..α και νa δημιουργουνται εντυπωσεις για την δουλεια ενος ανθρωπου...

Λοιπον σε προσκαλω να ερθεις μια μερα εκει που δουλευω να δεις απο ποιον επερνε(στο derby με τον παο) και περνει ακομα συμβουλες ο παναωτης για μπασκετικα θεματα (αμα ενδιαφερεσαι να το κανονισουμε μεσω pm).

Ειμαι εκτος Αθηνων οποτε οχι.

Αν καταλαβει η διοικηση οτι εδω δεν ειναι NBA τοτε οκ θα μιλησουμε σοβαρα...
Με την ιδια λογικη αν καταλαβει η διοικηση σου πως ειναι ξεφτιλα να εχεις βασικο 3αρι τον Περπερογλου και αναπληρωματικο του Φωτση τον ..κανενα .. θα ξαναμιλησουμε.

Τωρα για να τους Γιαννακοπουλους τι να πω μαλιστα εχω προεδρους που εχουν φτιαξει μια ομαδα που δεν παιρνει μονο τιτλους,(γιατι αυτο το κανεις και με τα λεφτα μονο)αλλα παιζει και διαστημικο μπασκετ και δεν ξερουν πραγματικα τι εχει μεσα η μπαλα!!!! εγω λεω να τους προτεινουμε για νομπελ!!!!! (μιλαμε τα παλικαρια εφτιαξαν "πολεμικη μηχανη-τανκ" χωρις να εχουν βασικες γνωσεις μηαχανικής. πολυ μυαλο,νομπελ λοιπον)
Διαστημικο μπασκετ ποτε παιζεις? Στον υπνο σου?? Ακομα και περυσι που πηρες το 3ple θεωρεις οτι επαιζες καλυτερο μπασκετ απο τη Μπαρτσελονα?? Σοβαρεψου γιατι θα μας κουφανεις.

Καλα για ποιον σταθερο κορμο μιλαμε

-κατα τυχη εμεινε ο τεοντοσιτς για διωξιμο τον ειχατε (και φετος γαζωνει το παλικαρι) -επεστρεψε ο πεν(μετα απο δυο χρονια)

- ο γκριρ εφυγε(ακομα ψαχνουν το γιατι)

-γιατι εφυγε ο πριντεζης

-Ερτσέγκ(τον ξεχασα αυτον)

Μιλας για σταθερο κορμο και μεσα σε μια 2ετια εχεις χασει 5 παιχτες μας δουλευεις

...κοιτα στον παο να δεις τι παει να πει σταθερο κορμος και το πως χτιζεται το μελλον της ομαδας

Οχι δεν σε δουλευω. Ο σταθερος κορμος ειναι οι Μπουρουσης-Σοφο-Βασιλοπουλος-Τεοντοσιτς που ειναι χρονια στην ομαδα μαζι με τους Τσιλι-Παπαλουκα-Βουισιτς-Χαλπεριν

Δημοσ.
Παντος χαιρομαι που εχω θαυμαστες...

δεν νομίζω να υπονόησα κάτι με το παραπάνω σχόλιο.. το νόημα του είναι σαφές

ότι παρακολουθείς τα post

αντιθέτως αυτό

Oκ εχω το χρονο, αλλα πρωτα θα μ αφησεις να σου μαθω ορθογραφια. Α...και δεν μ αρεσουν τ αγορακια οποτε...αλλου αυτα για θαυμαστες. Νo offence.

νομίζω οτι παραβαίνει αυτό

Ειδικοί κανόνες για την ενότητα γενικής συζήτησης "Μπλα-Μπλα"

2. Δεν επιτρέπονται εκφράσεις που θίγουν σεξουαλικές, πολιτικές, αθλητικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.

έχεις ήδη γίνει report και περιμένω από τους mods να το σβήσουν, αν δεν έχεις την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό προς τους άλλους εδώ μέσα να το κάνεις εσύ ο ίδιος.

Αλλά εντάξει καταλαβαίνω ότι μπήκες σε αγώνα δρόμου για να μου απαντήσεις και και όντας λαχανιασμένος δεν πρόλαβες να "βουτήξεις την γλώσσα σου στο μυαλό σου".

Τώρα ως προς τις απαντήσεις πραγματικά τι να πω, αρκεί που λες για το non-call και λες ότι δεν υπάρχει σαν ορισμός και προηγουμένως την έχει χρησιμοποιήσει εσύ ο ίδιος (copy-paste έκανα)επίσης μπορείς να δεις και στο NBA κατα πόσο χρησιμοποιείται ο παραπάνω όρος.)

Όσο αφορα

thanx erwdios για την παρατήρηση

τα υπόλοιπα δεν απαντάω έχεις δίκιο...

Επέλεξα να σου γράψω σωστά για να σου αποδείξω ότι έχω τελειώσει το σχολείο και κατι έμαθα και εγώ από ορθογραφία...

Δημοσ.

Γιατι που εθιξα εγω τις σεξουαλικες σου προτιμησεις?? Παμε καλα εδω μεσα?? Εσυ γραφεις οτι ειμαι θαυμαστης σου και σου λεω no offence δεν μ αρεσουν τα αγορακια (=οταν θαυμαζω κατι αυτο συνηθως δεν ειναι ατομα του ιδιου φυλου). Το σεβομαι ωστοσο οτι σ ενοχλει και το αποσυρω, χωρις ομως να νομιζεις πως το καουμποιλικι και η ψευτομαγκια με την οποια γραφεις (δες τα ποστ σου) ενω εγω σου απευθυνθηκα με πολυ ωραιο τροπο, θα γινεται ανεκτη χωρις να παιρνεις τις απαντησεις στο υφος που εσυ ποσταρεις.

Τώρα ως προς τις απαντήσεις πραγματικά τι να πω, αρκεί που λες για το non-call και λες ότι δεν υπάρχει σαν ορισμός και προηγουμένως την έχει χρησιμοποιήσει εσύ ο ίδιος (copy-paste έκανα)επίσης μπορείς να δεις και στο NBA κατα πόσο χρησιμοποιείται ο παραπάνω όρος.

Τεσπα just 4 the record γιατι δεν εχω καμια απαιτηση απο σενα να ανακαλεσεις τα οσα εχεις πει, απλως για να καταλαβαινουν οσοι μας διαβαζουν ποσο τεκμηριωμενες αποψεις εχει ο καθενας μας:

- Επομένως, θα σφυρίζατε και το περίφημο “non-call” φάουλ του Διαμαντίδη στον Πεν πριν από τρία χρόνια; Μία παράβαση που δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή Πηλοϊδη και ουσιαστικά έκρινε ένα πρωτάθλημα...

Σταύρος Δουβής, πρώην γ.γ. Αθλητισμού και πρώην διεθνής διαιτητής

«Δεν θέλω να σχολιάσω την συγκεκριμένη απόφαση... Απλά, σας ξαναλέω ότι όσο ήμουν διαιτητής, για μένα δεν υπήρχαν ειδικές χρονικές στιγμές και αντίστοιχες παραβάσεις... Σφύριζα όλες τις παραβάσεις που έβλεπα, σε όλα τα χρονικά σημεία των αγώνων... Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου η φιλοσοφία που πρέπει να έχει ένας διαιτητής...»

Στέλιος Συμεωνίδης, πρόεδρος ΚΕΔ και πρώην διεθνής διαιτητής

«Είμαι κατηγορηματικός ότι η συγκεκριμένη παράβαση έπρεπε να είχε καταλογιστεί, γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρξε επαφή και παράβαση... Ωστόσο, ο διαιτητής δεν είχε το θάρρος και το ειδικό βάρος να σηκώσει την πίεση μίας τέτοιας απόφασης...»

Κώστας Κορομηλάς, μέλος της ΚΕΔ και πρώην διεθνής διαιτητής

«Η διαιτησία δεν είναι δημοσιογραφία... Μία απόφαση δεν βασίζεται σε υποθέσεις και στοιχεία... Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, είτε επειδή ο διαιτητής έτσι έκρινε, είτε επειδή δεν είχε καλό οπτικό πεδίο... Δεν έχει καμία χρησιμότητα να μπαίνουμε σε διαδικασίες υποθέσεων και συγκρίσεων για να διαμορφώσουμε άποψη για κάτι που έχει ήδη γίνει...»

Νίκος Ζαβλανός, μέλος της ΚΕΔ και πρώην διεθνής διαιτητής

«Από τη στιγμή που υπήρχε επαφή, το φάουλ έπρεπε να καταλογισθεί... Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο... Δεν υπάρχει non-call, δεν εφαρμόζεται πουθενά... »

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/63425-%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25AF-%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25AC%25CF%2582-%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2582

Και για να τελειωνουμε, με το

τα υπόλοιπα δεν απαντάω έχεις δίκιο...
μου δινεις πραγματικα να καταλαβω πως κακως σου απηύθυνα το λογο.
Δημοσ.

Δεν μου λες Chris, αν βρω έστω μία φάση από εκείνο τον αγώνα που δεν δίνεται κάποιο φάουλ στον ΠΑΟ για δύο βολές, ακόμα και στο Α ημίχρονο, θα δεχθείς ότι τότε χάσατε δίκαια? Και αν όχι, γιατί?

Δημοσ.

Αν σου βρω εγω μια φαση που επρεπε να μας δωσουν 2 βολες στον ημιτελικο στο Βερολινο θα δεχτεις οτι κατακτησατε αδικα την Ευρωλιγκα?

Προφανως οχι. Και ουτε εχω σκοπο να ισχυριστω κατι τετοιο.

Για ποιο λογο?? Επειδη μεσα σ εναν αγωνα ξεφευγουν μερικα σφυριγματα, ανθρωποι ειναι οι διαιτητες και ειναι λογικο και επομενο να κανουν λαθη και απο τις 2 πλευρες.

Οταν ομως ειναι μια φαση, μπροστα στα ματια σου με ξεκαθαρο φαουλ και γινεται σε τελικο σε νεκρο χρονο που σημαινει σπασιμο εδρας, ε τοτε τι να λεμε.

Εδω 4 διαιτητες πιο πανω σας παρεθεσα τι λενε και δεν πειθεστε, θα σας πεισω εγω?

Δημοσ.

Εγώ ειδικός στο μπάσκετ δεν είμαι για να κάτσω να αναλύσω διαιτησίες κλπ.

Σου έθεσα το ερώτημα με το φάουλ νωρίς ή στο τέλος, για να κάνω μια τρόπον τινά αναλογία με το γεγονός πως η φάση του Πεν δεν έγινε στον τελευταίο τελικό αλλά στον τρίτο. Δεν μπορεί να ισχυρίζεστε πως το πρωτάθλημα το έδωσαν οι διαιτητές, δεν είναι λογικό δηλαδή. Δεν είναι λογικό να λες πως θα το σήκωνες στον επόμενο αγώνα στο ΣΕΦ γιατί τον νίκησες ούτως ή άλλως, γιατί ο αγώνας πολύ απλά δεν θα ήταν ο ίδιος σε καμία περίπτωση.

Και τέλος πάντων , αυτή η συζήτηση ήταν επίκαιρη εκείνο τον καιρό. Η αναφορά όμως ενός (μη) σφυρίγματος μετά από 3 χρόνια, όπως και να το κάνουμε είναι γραφική. Ειδικά όταν πέρυσι που είχες αντικειμενικά μια ομάδα πολύ πιο κοντά στο επίπεδο του ΠΑΟ από τότε έχασες το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο τελικό.

Αυτό θέλω να πω μόνο και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Γιατι ειναι γραφικη? Εδω εσεις ανακαλειτε απο το χρονοντουλαπο σφυριγματα πριν απο 12 χρονια και (ισως) εχετε και δικιο.

Για να μην τα πολυλογουμε, ενα πραγμα ισχυει. Οταν εχεις ντερμπυ οι ομαδες σκυλιαζουν για να κερδισουν. ΓΙατι αν με τη λογικη σου ''το παιχνιδι δεν θα ηταν το ιδιο" ο Παο πηγαινε για πλακα στο Σεφ και εχανε, κανεις δεν θα μπορουσε να εγγυηθει πως δεν θα κερδιζαμε στον τελευταιο τελικο (υπ οψιν τοτε ο 5ος τελικος γινοταν και με φιλοξενουμενους). Ελεος δηλαδη, δεν επαιζες με την Ολυμπια για να εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα.

Η επιβεβαιωση αυτου που λεω, ηρθε καλως η κακως, φετος. Οταν χασατε στην Ρεαλ και μου λεγατε απο το οτι ο Ζοτς ..εκανε δοκιμες, μεχρι του οτι δεν καιγοταν για τη νικη. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α πραγματα δηλαδη για οποιον εχει -εστω και στο ελαχιστο- ασχοληθει με τον αθλητισμο επαγγελματικα. Και ποια ειναι η επιβεβαιωση? Η ηττα αυτη σας κοστισε την πρωτη θεση του ομιλου και ειναι πολυ πιθανο (με τις μεχρι τωρα εμφανισεις) να σας κοστισει και το πλεονεκτημα εδρας στους νοκ αουτ αγωνες (καθως πεσατε ως 2οι πανω στην Μπαρτσελονα).

Αυτα τα ξερω εγω, λες να μην τα ξερει ο Ζοτς??? Και να εκανε τουρισμο στον προτελευταιο τελικο με μας?? Επομενως και στη Μαδριτη δεν μπορεσατε να κερδισετε και στον τελευταιο τελικο με μας χασατε, παρ'οτι θελατε σαν λυσσασμενοι (και λογικα) τη νικη. Δυστυχως εκεινο το σφυριγμα εκρινε πρωταθλημα.

Οσο για να μην νομιζεις οτι βλεπω τα πραγματα με οπαδισμο, σου λεω ξεκαθαρα πως ολες τις χρονιες ειχες καλυτερη ομαδα (ισως και φετος, θα δειξει).

Επισης -επειδη πρεπει να σας βαζω και τα δικα σας επιχειρηματα στο στομα- , αν μου ελεγες για το 2ο ματς της κανονικης διαρκειας περυσι στο ΣΕΦ οπου κερδισαμε και κλειδωσαμε το πλεονεκτημα εδρας, οντως υπηρχαν βηματα του Βασιλοπουλου και φαουλ του Μπουρουση στον Φωτση. Κακως, πολυ κακως δεν δοθηκαν, ανεξαρτητα με το τι ειχε γινει πιο πριν και ασχετως με το οτι ηταν τελευταια φαση.. Επικαλεστηκα εγω καπου νον-κολ γ αυτη τη φαση??

Και για να τελειωνουμε μ αυτο το παραμυθακι, ακομα και σε επιπεδο Γ Εθνικης, πας για να κερδισεις και σκυλιαζεις. Ανεξαρτητα με το αποτελεσμα, τον αντιπαλο, το γηπεδο κτλ κτλ κτλ. Φαντασου λοιπον να εμπαινε μεσα ο κοουτς και να μας ελεγε ''παιδια ηρεμα αυριο, ας χασουμε στον τελικο, εχουμε ακομα εναν στην εδρα μας''.... Κουλα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...