Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εμένα γενικοτερα δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος αλλα η απόδοση του παιχτη σε οποιοδηποτε αγώνα..και ναι η ΑΕΚ ειναι κριτηριο δεν καταλαβα σας εβγαλε την παναγια για να την κερδισε αν το ειδες τον αγωνα....(τωρα αμα θελεις να σχολιασουμε πως εμεις καναμε περιπατο ενω εσεις το κανατε Derby απο τα παλια,αλλα μαλλον ειναι θεμα οτι ειστε ιδιας δυναμικοτητας) "Απέδρασε με την ψυχή στο στόμα " http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=55437 Παιξατε να υποθεσω και σεις με 3000 ζωα εκει μεσα ετσι? Μες τη ζουγκλα. Μακραν οι χειροτεροι οπαδοι της Α1 απο πλευρας επεισοδιων. ---------- Προσθήκη στις 20:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:30 ---------- Ισως επειδη παιζουν σε διαφορετικη θεση. Γιατι παιζουν σε διαφορετικη θεση??
Erwdios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παιξατε να υποθεσω και σεις με 3000 ζωα εκει μεσα ετσι? Μες τη ζουγκλα. Μακραν οι χειροτεροι οπαδοι της Α1 απο πλευρας επεισοδιων. Γιατί, πότε έπαιξε ο ΠΑΟ σε έδρα ζούγκλα, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ? Τα γήπεδα ανά την Ελλάδα γεμίζουν και φλέγονται όταν παίζει ο Ολυμπιακός, έστω και σε τουρνουά τάβλι.
Absinthe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παιξατε να υποθεσω και σεις με 3000 ζωα εκει μεσα ετσι? Μες τη ζουγκλα. Μακραν οι χειροτεροι οπαδοι της Α1 απο πλευρας επεισοδιων. ---------- Προσθήκη στις 20:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:30 ---------- Γιατι παιζουν σε διαφορετικη θεση?? Γιατι ο Μασει ειναι καθαρο 4αρι, ενω ο Ναχμπαρ 3αρι που τον εκανε ο Αταμαν με το ζορι 4αρι. ---------- Προσθήκη στις 20:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:35 ---------- Γιατί, πότε έπαιξε ο ΠΑΟ σε έδρα ζούγκλα, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ? Τα γήπεδα ανά την Ελλάδα γεμίζουν και φλέγονται όταν παίζει ο Ολυμπιακός, έστω και σε τουρνουά τάβλι. Κλαμαααα..
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Οπότε τα περί δυναμικότητας πες τα στα φιλαράκια σου, και πες τους να βρουν και κανά σταυρόλεξο για τον Ζοτς, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. :lol: Βαλε τα ποστ μας ΤΩΡΑ που λεγαμε οτι ο Παο ηθελε να κερδισει και δεν μπορεσε και οτι μπορει να κοστισει αυτη η ηττα!! Ε τι μονο οι ''αλλοι''???? :PPPP Πλακα κανω εννοειται..... ---------- Προσθήκη στις 20:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:36 ---------- Γιατι ο Μασει ειναι καθαρο 4αρι, ενω ο Ναχμπαρ 3αρι που τον εκανε ο Αταμαν με το ζορι 4αρι. Φιλε μου επειδη λογω εντοπιοτητας εχω δει τον Μασσευ απο τα πρωτα του βηματα στην Α1 και τον Γυμναστικο, θα σου πω οτι ειναι ακριβως κατι ενδιαμεσο. Δεν εχει καθολου σουτ για 3αρι, ενω για 4αρι δεν μπορει να ειναι βασικος σε μια ομαδα του επιπεδου του Παο. Αν μου λες για τον Αρη και ομαδες τετοιου επιπεδου, συμφωνω οτι ειναι ταμαμ. Μια χαρα 4αρι ειναι ο Ναχμπαρ και μην ξεχνας οτι το κωλοχερο που εχει ειναι προυποθεση ωστε να παιξει σε ομαδα που παιζει τα συστηματα του Ομπραντοβιτς
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα δεν είναι αν με νοιάζει. Το θέμα εδώ είναι ότι οπαδός της ίδιας ομάδας με εσένα ασπάζεται την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι ίδιας δυναμικότητας με την ΑΕΚ. Αν θεωρείς πώς ότι γράφω παραπάνω είναι παράλογο και την άποψη του Boy λογική, τότε πάω πάσο, δεν αξίζει καν να καθίσουμε να κάνουμε διάλογο. Όταν πουλάτε τρελίτσα με τρελονόμισμα θα πληρωθείτε, μην περιμένετε ευρώ. Έχω κάπου λάθος? Λοιπον για να το τελειωνουμε το θεμα που το σερνουμε 2 σελιδες τωρα, ΣΑΦΩΣ και ο ολυμπιακος δεν ειναι ιδια δυναμικοτητας,αντε να το πω ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ(και δεν κανω κολωτουμπα), το θεμα το ειπα μεταξύ σοβαρου και αστειου θέλοντας να σου δείξω οτι η ΑΕΚ ειναι μετρο συγκρίσης (οσο αναφορα την απόδοση του παιχτη!). Στην τελικη για μενα η ΑΕΚ αν και σιγουρα δεν ειναι στην ιδια δυναμικοτητα ειναι στην ΙΔΙΑ (περιπου) κατασταση λειψυδριας..(οσο αναφορα τους τιτλους) Θα μπορουσα και εγω (ποσο μαλλον ενας ΑΕΚτζης)να πω οτι με τον τροπο το οποιο μιλησες υποτιμησες το μεγεθος της ΑΕΚ(ναι οκ δεν εχει ομαδα φετος αλλα δεν παυει να ειναι ΑΕΚ και αυτο φανηκε με τον ολυμπιακο). Δεν ειμαι ουτε το παιζω συνηγορος υπερασπισης της ΑΕΚ Δεν περιμενω να καταλαβεις το υφος με τον οποιο γραφω και ουτε θα προσπαθησω να το εξηγησω...(ποσο μαλλον οταν γραφουμε στο thread του παναθηναικου μας και οχι στο αντιστοιχο του ολυμπιακου).
konnak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα δεν είναι αν με νοιάζει. Το θέμα εδώ είναι ότι οπαδός της ίδιας ομάδας με εσένα ασπάζεται την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι ίδιας δυναμικότητας με την ΑΕΚ. Αν θεωρείς πώς ότι γράφω παραπάνω είναι παράλογο και την άποψη του Boy λογική, τότε πάω πάσο, δεν αξίζει καν να καθίσουμε να κάνουμε διάλογο. Όταν πουλάτε τρελίτσα με τρελονόμισμα θα πληρωθείτε, μην περιμένετε ευρώ. Έχω κάπου λάθος? ΟΚ, προφανώς ο Ολυμπιακός δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας με την ΑΕΚ, όπως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ίδιας δυναμικότητας με κάποια αντίστοιχη μικρή ομάδα που έτυχε να τον δυσκολέψει κάποια βραδιά. Αν ήταν, δεν θα μιλάγαμε περί μπάσκετ αυτή τη στιγμή...
Absinthe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 :lol: Βαλε τα ποστ μας ΤΩΡΑ που λεγαμε οτι ο Παο ηθελε να κερδισει και δεν μπορεσε και οτι μπορει να κοστισει αυτη η ηττα!! Ε τι μονο οι ''αλλοι''???? :PPPP Πλακα κανω εννοειται..... ---------- Προσθήκη στις 20:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:36 ---------- Φιλε μου επειδη λογω εντοπιοτητας εχω δει τον Μασσευ απο τα πρωτα του βηματα στην Α1 και τον Γυμναστικο, θα σου πω οτι ειναι ακριβως κατι ενδιαμεσο. Δεν εχει καθολου σουτ για 3αρι, ενω για 4αρι δεν μπορει να ειναι βασικος σε μια ομαδα του επιπεδου του Παο. Αν μου λες για τον Αρη και ομαδες τετοιου επιπεδου, συμφωνω οτι ειναι ταμαμ. Μια χαρα 4αρι ειναι ο Ναχμπαρ και μην ξεχνας οτι το κωλοχερο που εχει ειναι προυποθεση ωστε να παιξει σε ομαδα που παιζει τα συστηματα του Ομπραντοβιτς Κρις παμε παλι γιατι κατι δεν ειπα καλα μαλλον. Δε με νοιαζουν οι δυνατοτητες του. Ο Μασει επαιζε παντα 4αρι και στον Αρη, υπο προυποθεσεις 5αρι. Ο Ναχμπαρ ειναι καθαρο 3αρι, αλλα o προπονητης του τον εβαζε 4αρι με το ζορι. Γενικα, για 4αρι στον Παναθηναικο μαλλον δεν κανει κανενας τους.
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 μα καλα αμα πρεπει να κανω συνεχεια post και να διορθωνο πραγματα που δεν εχεις κατανοησει.. θα φτασω τα 979 post (tip: στο δημοτικο στη κατανοηση μας ελεγαν να διαβαζεις αργα και απο δυο φορες). Οι φιλοι μου δεν ειναι αντιολυμπιακοι..αλλα ατομα που εχουν την θεληση και το κανουν να δουν τα πραγματα ως εχουναμα χασουν το πρωταθλημα δεν θα τους φταιει η διαιτησια αλλα -το γεγονος οτι δεν υπαρχει προπονητης -διοικηση που υπάρχει που δεν γνωριζει απο μπασκετ( δεν πας να παρεις ενα παιχτη με 7 εκατ. αλλα εναν σισκα με 3 και αλλον ενα παιχταρα ειπα ενα παραδεγμα) -η ελλειψη σταθερου κορμου τοσα χρονια Θα παραβλεψω το ειρωνικο υφακι που εχεις στα περισσοτερα ποστς σου και θα σου απαντησω. Η Διαιτησια εγω πιστευω οτι φταιει στο πρωταθλημα με το non call αλλα σ ολα τα αλλα ειτε ησουν με διαφορα η καλυτερη ομαδα, ειτε κριθηκαν στο ενα σουτ οποτε δεν μπορει καποιος να πει κατι. Μου λες οτι δεν υπαρχει προπονητης. Να υποθεσω οτι εχεις δει και ξαναδει παιχνιδια του ΟΣΦΠ για να δεις τι συστηματα υπαρχουν, πως προσαρμοζονται στους δικους μας παικτες, πως αλλαζουν αναλογα με την 5αδα και πως διαφοροποιουνται σε σχεση με τους αντιπαλους και την αντιπαλη αμυνα?? Εχεις επιγνωση αν ειχε αποτυχει καπου ο Ομπραντοβιτς πριν ερθει σε σας (ή ειχε διαρκως και μονο επιτυχιες??) και ποσο σε ''εκτιμηση'' τον ειχατε τον πρωτο καιρο? Δεν ξερει η δικη μου διοικηση απο μπασκετ (που ζουν, αναπνεουν και το κυριοτερο ΠΑΙΖΟΥΝ μπασκετ/??) και ξερουν οι Γιαννακοπουλοι που αν τους ρωτησεις αν εχει αερα η μπαλα μεσα η φελιζολ, θα μπερδευτουν?? Οσο για τον σταθερο κορμο, υπαρχει αλλα ειναι κατι που απαιτει αρκετα χρονια και διαρκεις μικροβελτιωσεις.
Anubis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κρις παμε παλι γιατι κατι δεν ειπα καλα μαλλον. Δε με νοιαζουν οι δυνατοτητες του. Ο Μασει επαιζε παντα 4αρι και στον Αρη, υπο προυποθεσεις 5αρι. Ο Ναχμπαρ ειναι καθαρο 3αρι, αλλα o προπονητης του τον εβαζε 4αρι με το ζορι. Γενικα, για 4αρι στον Παναθηναικο μαλλον δεν κανει κανενας τους. O Μασευ δεν ειναι καθαρό τεσσάρι και δεν έχει το σουτ που έχει ο Τσαρτσαρής. Ο Ναχμπαρ μπορει να καλυψει και το 3 και το 4. Δεν είναι καθαρό 4αρι αλλά μπορεί να καλύψει την θέση επαρκώς. Αν μην τι αλλο σουτ έχει και ΤΟΝ ΘΕΛΩ..Προεδρε φερτον @Chris_85 : http://www.sport24.gr/html/ent/010/ent.339010.asp Τι σου λένε τα ονόματα? Πάντως Νάχμπαρ Χάτσον πιστεύω οτι ταιριάζουν Και ειναι οι καλυτερες λυσεις Άσχετο αλλά γιατι προεξοφλείτε οτι η ΡΕΑΛ θα ερθει πρωτη σε ενα όμιλο φωτιά και οτάν έχασε απο πρόκομ κίμκι?
Erwdios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον για να το τελειωνουμε το θεμα που το σερνουμε 2 σελιδες τωρα, ΣΑΦΩΣ και ο ολυμπιακος δεν ειναι ιδια δυναμικοτητας,αντε να το πω ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ(και δεν κανω κολωτουμπα), το θεμα το ειπα μεταξύ σοβαρου και αστειου θέλοντας να σου δείξω οτι η ΑΕΚ ειναι μετρο συγκρίσης (οσο αναφορα την απόδοση του παιχτη!).Στην τελικη για μενα η ΑΕΚ αν και σιγουρα δεν ειναι στην ιδια δυναμικοτητα ειναι στην ΙΔΙΑ (περιπου) κατασταση λειψυδριας..(οσο αναφορα τους τιτλους) Θα μπορουσα και εγω (ποσο μαλλον ενας ΑΕΚτζης)να πω οτι με τον τροπο το οποιο μιλησες υποτιμησες το μεγεθος της ΑΕΚ(ναι οκ δεν εχει ομαδα φετος αλλα δεν παυει να ειναι ΑΕΚ και αυτο φανηκε με τον ολυμπιακο). Δεν ειμαι ουτε το παιζω συνηγορος υπερασπισης της ΑΕΚ Δεν περιμενω να καταλαβεις το υφος με τον οποιο γραφω και ουτε θα προσπαθησω να το εξηγησω...(ποσο μαλλον οταν γραφουμε στο thread του παναθηναικου μας και οχι στο αντιστοιχο του ολυμπιακου). Η ΑΕΚ, αν ο Ολυμπιακός είναι μία φορά ανύπαρκτος τα τελευταία χρόνια, η ΑΕΚ είναι 10. Μη μου αντιτάξεις σαν παράδειγμα το πρωτάθλημα που κατέκτησε, θα κάνεις λάθος και το ξέρεις. Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιείς την ΑΕΚ για να μειώσεις τον Ολυμπιακό και φυσικά εκτροχιάζεις τη συζήτηση, γιατί δεν το κάνεις μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως λες, αλλά μεταξύ απαξίωσης - ειρωνίας. PS Για όνομα του Θεού, μη γράφεις "όσον αναφορά", δεν υπάρχει. "Όσον αφορά" είναι το σωστό. Εντελώς φιλικά και με καμία διάθεση να σε θίξω.
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κρις παμε παλι γιατι κατι δεν ειπα καλα μαλλον. Δε με νοιαζουν οι δυνατοτητες του. Ο Μασει επαιζε παντα 4αρι και στον Αρη, υπο προυποθεσεις 5αρι. Ο Ναχμπαρ ειναι καθαρο 3αρι, αλλα o προπονητης του τον εβαζε 4αρι με το ζορι. Γενικα, για 4αρι στον Παναθηναικο μαλλον δεν κανει κανενας τους. Σε πληροφορω πως επαιζε και 3αρι ο Μασσει στον Γυμναστικο. Τελος παντων συμφωνω πως δεν ειναι κριτηριο το που επαιζει ο Μασσευ σε μικροτερες ομαδες. Συγκεκριμενα για τον Παναθηναικο που μιλαμε, το 4αρι πρεπει να εχει ΟΠΩΣδηποτε σουτ γιατι με το πικ&ρολ που παιζετε διαρκως, το 4αρι ειναι διαρκως στη γραμμη του τριποντου και περιμενει την πασα. Επομενως ο Μασσευ εκει θα ειχε μονο το μπασιμο ως επιλογη. Εγω παντως πιστευω πως ο Ναχμπαρ εχει ολα τα προσοντα να παιξει και να παιξει καλα αυτη τη θεση. Και μαλιστα τωρα που διαβασα καπου πως η Εφες ενδιαφερεται για τον Μασσευ, λογικα θα ειναι υπ ατμον ο Ναχμπαρ.
Erwdios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο αλλά γιατι προεξοφλείτε οτι η ΡΕΑΛ θα ερθει πρωτη σε ενα όμιλο φωτιά και οτάν έχασε απο πρόκομ κίμκι? Η Σιένα έχει καλύτερη ομάδα, αλλά η Ρεαλ έχει και την υποστήριξη από πίσω. Συνεπώς, γι' αυτό το λόγο, έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά.
Anubis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εχα χρονο συμβολαιο εχει ο ναχμπαρ μπορουμε να τον τσιμπησουμε...Το ιουνη τελειωνει το συμβόλαιο του http://www.in-the-game.org/?page_id=190 ---------- Προσθήκη στις 20:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:54 ---------- Η Σιένα έχει καλύτερη ομάδα, αλλά η Ρεαλ έχει και την υποστήριξη από πίσω. Συνεπώς, γι' αυτό το λόγο, έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά. Ναι ρε παιδι μου μαμιωντας την πανε φετος την ρεαλ..αλλα πιστευεις ας πουμε οτι η μακαμπι δεν θα κανει ζημιες στην εδρα της?
Erwdios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγω παντως πιστευω πως ο Ναχμπαρ εχει ολα τα προσοντα να παιξει και να παιξει καλα αυτη τη θεση. Και μαλιστα τωρα που διαβασα καπου πως η Εφες ενδιαφερεται για τον Μασσευ, λογικα θα ειναι υπ ατμον ο Ναχμπαρ. Κάτσε ρε κι εμείς χρειαζόμαστε τεσσάρι. Αφού ο Κλέιζα είναι τριάρι, δεν τα έχουμε πει? Όλη τη χρονιά με 3 τριάρια την έχουμε βγάλει και τεσσάρι δεν αξιωθήκαμε να πάρουμε.
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 O Μασευ δεν ειναι καθαρό τεσσάρι και δεν έχει το σουτ που έχει ο Τσαρτσαρής. Ο Ναχμπαρ μπορει να καλυψει και το 3 και το 4. Δεν είναι καθαρό 4αρι αλλά μπορεί να καλύψει την θέση επαρκώς. Αν μην τι αλλο σουτ έχει και ΤΟΝ ΘΕΛΩ..Προεδρε φερτον @Chris_85 : http://www.sport24.gr/html/ent/010/ent.339010.asp Τι σου λένε τα ονόματα? Πάντως Νάχμπαρ Χάτσον πιστεύω οτι ταιριάζουν Και ειναι οι καλυτερες λυσεις Άσχετο αλλά γιατι προεξοφλείτε οτι η ΡΕΑΛ θα ερθει πρωτη σε ενα όμιλο φωτιά και οτάν έχασε απο πρόκομ κίμκι? Ναχμπαρ αν δεν υπαρχει προβλημα με τον χαρακτηρα του παικτη οπως αφηνει να εννοηθει ο αρθρογραφος. Γιατι ξερεις ειναι μεγαλο ζητημα να ταιριαζουν τα ''χνωτα'' του παικτη με την ομαδα. Αλλιως Ραντουλιστα. Ο οποιος ομως δεν ξερω κατα ποσο εχει την ποιοτητα να βοηθησει αμεσα, τον εχω δει μονο στο Ευρωμπασκετ. ΚΑι το κατα ποσον θα ειναι καθαρο 4αρι η θα ρεπει προς το 5, οπου εκει υπαρχει ο Σερμαντινι για ταλεντο. Χαντσον με τπτ. Ειναι για μενα καθαρα παικτης ρακετας. Επισης συμφωνω μαζι σου πως η Ρεαλ μπορει να μη βγει πρωτη στον ομιλο.. Η Σιενα ειναι αρκετα δυνατη φετος. Απλως για μενα τον καλυτερο παγκο τον εχει η Ρεαλ με διαφορα. Ισως καλυτερο και της Μπαρτσελονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.