Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δεν είπα ποτέ τον Παπαλουκά σακάτη. Είπα ότι δε μπορεί να βγάλει τη χρονιά μόνος του και να παίζει πολύ γιατί θα έχει μεταπτώσεις. Δίκιο είχα. Δεν είπα το Βούισιτς σακάτη. Είπα ότι οι μισοί φίλαθλοι της Μακάμπι "έκλαιγαν" όταν έφυγε και οι άλλοι μισοί έλεγαν ότι είναι πολλά τα λεφτά για έναν τελειωμένο παίχτη. Όποιος τον έχει δει να παίζει στη Μακάμπι και τον βλέπει και τώρα ξέρει ότι δεν έχει καμία σχέση. Επίσης δε θα συνεχίσει να παίζει όπως παίζει τώρα και θα το δείτε. Δεν εχει καμια σχεση?? Οκ... Αν συνεχισει να παιζει ετσι δεν το ξερει κανενας..Εκτος αν το ξερεις εσυ και ο Χορταρεας.. Είχα επίσης πει ότι θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό αλλά όχι για βασικό. Για να εχεις βασικο ποιον? Τον Πεκοβιτς?? Καλος, χρυσος, αλλα δεν εχεις ιδεα τι παρτυ θα εκανε ο Νικολα με αντιπαλους τους ψηλους της Σιενα. Και ποσο θα βοηθουσε οταν η μπαλα καιει και τραβας εσπευσμενα στον Πεκοβιτς στον παγκο. Ο Πέκοβιτς είναι πολύ καλύτερος post player από το Βούισιτς. Επίσης είναι γεννηθείς το 1986 και ο Βούισιτς το 1976. Αν τον ηθελα για γκομενα, θα μ ενοιαζε η ηλικια. Εγω βλεπω τι μπορει να προσφερει ο καθενας σημερα, οχι σε 5 χρονια. Εξαλλου το ποστ πλευ εχεις ιδεα τι ειναι? Προφανως εννοεις τα τελειωματα. Υπαρχουν αλλα 999 στα οποια ειναι καλυτερος ο Βουισιτς. Ακομα και αν δεν το αναφερουν στο πανεπιστημιο του Σκουντη. Δεν είπα τον Κέτσμαν ποτέ πολυεργαλείο. Έλεγα όμως το Νίκολας παιχταρά ακόμα και όταν δεν έπαιζε καλά. Και οντως ειναι. Το θεμα ειναι αν χωραει στην ομαδα. Είχα επίσης πει ότι οι Ισραηλινοί έλεγαν ότι ο Χαλπεριν χάνετε στα πιο πολλά δύσκολα παιχνίδια. Δίκιο είχαν. Προλαβες και εβγαλες συμπερασμα? Βγαλε και τον Νικολας αχρηστο τοτε, γιατι μια παιζει και μια ...τον παιζει. Η ιστορία με τους χαμένους ημιτελικούς είναι πριν 15 χρόνια. Η ιστορία με το Μεσίνα και τον Ομπράντοβιτς είναι τα τελευταία 2-3 χρόνια που είναι ο Μεσίνα στην CSKA. Αστο, δεν εχει καμια μπασκετικη λογικη και το ξερεις. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με μια σοβαρή υποψήφια για το F4, τη νίκησε μέσα στην έδρα της που είχε να χάσει 53 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα 2 φορές, έπαιξε 160 λεπτά με μια απο τις δυνατότερες ομάδες της Ευρώπης 160 λεπτά και προηγούνταν στο σκορ στα 155. Και όλα αυτά με το Διαμαντίδη παρόντα-απόντα. Όλη η μπσκετική Ευρώπη λέει ότι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα playoffs ήταν τους Παναθηναϊκού. Όλη εκτός από τους "κόκκινους" βέβαια που θα πουν τα πάντα (κωλοφαρδία, διαιτησία, τραυματισμοί κτλ) για να μη παραδεχτούν αυτό που βλέπουν και οι τυφλοί. Τώρα εάν εσένα σε βολεύει να νομίζεις ότι έχασε η Σιένα μόνη της επειδή έσπασε τα καλάθια, δικαίωμα σου. Με χαροποιεί πρέπει να σου πω και ελπίζω όλοι έτσι να σκέφτεστε. Κοιτα επειδη προσπαθω να μιλησουμε σοβαρα, αν δεν εισαι σε θεση να μιλησεις εκτος του οπαδικου σου μικροκοσμου, πες το μου να μην ταλαιπωρουμαι. Ας κανω μια προσπαθεια ακομα: Ο Παο περασε γιατι ηταν καλυτερη ομαδα. Γκεγκε? Ο Παο ειναι καλυτερη ομαδα απο μας. ΟΚ? Ο παο ειχε 2 εκπληκτικα παιχνιδια. Διαφωνουμε πουθενα? Μια απ τις δυνατοτερες ομαδες δεν ηταν η Σιενα. Την αντιμετωπισες χωρις Λαβρινοβιτς και χωρις ουσιαστικα Ντομερκαντ. Δεν αντιμετωπισες κανενα μεγαθηριο, μην τρελαθουμε κιολας. Ουτε με Μπαρτσα επαιξες, ουτε με Ταου, ουτε με ΤΣΣΚΑ. Επαιξες με μια ομαδα που ειχε το χειροτερο ροστερ στο φαιναλ8 εκτος της Παρτιζαν, αλλα καλυτερη ομαδα απο Παρτιζαν και Ρεαλ. Σε καλυψα με το πως σκεφτομαι? Ο Παναθηναϊκός όμως απλά έχασε εκεί τελικά και την συνέτριψε στο ΟΑΚΑ. Η CSKA είχε χάσει στην έδρα της από την Παρτιζάν όμως. Ωραια συγκριση. Εσυ εχασες παιχνιδι που χρειαζοσουν για την πρωτια, ενω η Τσσκα εχασε εντελως αδιαφορο παιχνιδι. Επίσης η Παρτιζάν τη Ρεάλ την πέρναγε, με ή χωρίς πλεονέκτημα έδρας. Ξαναλεω: Χορταρεας. Η Μπαρτσελόνα έριξε 20άρα στην Ταού. Και ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα στην Ισπανία μεν, πολύ αγχωμένα στην Ελλάδα δε. Και βασικά, η νίκη σας στην Ισπανία είναι αυτή που σας κάνει να πιστεύετε ότι ξαφνικά κάνατε πολύ καλή ομάδα. Να σου θυμίσω ότι και πέρυσι είχατε κάνει μία νίκη πυροτέχνημα στη Μόσχα. Το καλό για εσάς ήταν φέτος ότι η φετινή ήρθε σε καλύτερο σημείο χρονικά. Ποτε με ακουσες εμενα να λεω οτι εχει ο Ολυμπιακος πολυ καλη ομαδα??? Δεν ξερω με ποιον εχεις συνηθισει να μιλας, αλλα παιζω μπασκετ απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου και εχω την στοιχειωδη νοημοσυνη να λεω αυτα που βλεπω, μακρια απο οπαδικες λογικες. Για τον Ολυμπιακο λεω λοιπον (και ελπιζω να μη μου βαλεις λογια στο στομα ξανα), οτι εχει μια αρκετα καλη ομαδα, δεδομενου και του οτι χτιστηκε πριν 6 μηνες. Πιστευω ομως οτι η προκριση στο Φαιναλ4 ηταν το ταβανι για φετος. Δεν μπορουμε να παιξουμε παραπανω απ οσο παιζουμε. Κ αυτο γιατι πολυ απλα εχουμε πολλους νεους παικτες, παικτες που δεν παιζουν μαζι πολυ καιρο, δεν εχουμε εμπειρια σαν ομαδα και εχουμε εναν προπονητη που τωρα κανει τα πρωτα του βηματα στο μπασκετ σε συλλογικο επιπεδο. Τα play offs ήδη παίχτηκαν. My mistake, final4 Αν έπαιζε ρόλο η κατάσταση των ομάδων στην κανονική περίοδο, τότε το 2006 ο Παναθηναϊκός που σκόρπιζε τους πάντες θα το είχε πάρει άνετα. Γιατι οταν πηρε το τελευταιο πρωταθλητριων ο παο, δεν σκορπιζε τους παντες? Δεν επαιζε απιστευτο μπασκετ? Εσύ και ο Pit Papadakos. Ευχαριστω Σε τι ακριβώς; Πόσο καλύτερος είναι από τον Περπέρογλου; Η συγκριση ειναι απλα ιεροσυλια. Η θεση που ''ποναει'' ο Παο ειναι καθαρα το 3. Το γνωρίζεις ότι με τα ίδια λεφτά μπορούσατε να έχετε πάρει έναν εκ των Σισκάουσκας/Νάχμπαρ/Ντελφίνο + το Μεσίνα και να έχετε και ρέστα; Μην πω τώρα για κανέναν Έιντσον και ψάχνεις να βρεις αν τρώγεται... Ναχμπαρ και Ντελφινο δε θελω. Δεν ταιριαζουν στη φιλοσοφια του Ολυμπιακου. Ο Μεσινα ειναι μεγαλος προπονητης και μαζι με τον Ομπραντοβιτς οι κορυφαιοι στην Ευρωπη. Ωστοσο ηταν δεσμευμενος με συμβολαιο και επισης οι πολλοι νεαροι Ελληνες παικτες που εχει ο Ολυμπιακος πιστευω οτι μπορουν να εξελιχθουν καλυτερα με προπονητη τον Γιαννακη. Σαν προπονητες φυσικα και απεχει ο ενας απ τον αλλον ετη φωτος, απλα πιστευω οτι ο Μεσινα θελει στη φαση που βρισκεται, ετοιμες ομαδες. Ο Σισκαουσκας ειναι για μενα το καλυτερο 3αρι της Ευρωπης αλλα ειχε συμβολαιο+οτι αμυντικα δεν ειναι και τπτ σπουδαιο+εχει παιξει στο βαζελο+δεν ξερω αν ηθελε να ερθει στην Ελλαδα. Δεν ξερω το σκεπτικο με το οποιο δεν του εγινε προταση. Αλλα δεν ειναι λογικη αυτη, επειδη ο Σισκα ειναι καλυτερο 3αρι, να βγαζουμε αχρηστο τον Τσιλι. Για τον Ειντσον αν τον ηξερες απο περυσι και δεν τον εμαθες φετος με την Λιετουβους, τοτε χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο που πληρωνεις τα χιλια μυρια σε Σαρας και Νικολας, ενω στην ουσια σου λειπει τριαρι.. Και μια ερωτηση για σενα..Ποια ειναι η σειρα των φαβορι για το Φαιναλ 4 για σενα και με ποια αιτιολογηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 (πως φαίνεται ότι γύρισε ο Μενέλαος... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μαλλον αναφέρεσαι σε εμενα Ο Σατο ειναι κοντουλης... παικταρα μεγαλη αλλά κοντουλης δεν ειναι το κλασικο τριαρι που συνηθισαμε ειναι ρνα συγχρονο τριαρι. Λίίίίίγο χειρότερος από τον Σισκαουσκας για μενα. Εχω μια ταση να ξεχνάω τον Ναχμπαρ που και αυτός ειναι μεγαλος παικτης αλλά επισης παίρνει πολλά. Βασικα καμια σχεση ο Σατο με τον Σισκα..Ουτε σαν σωματοδομη, ουτε σαν ταλεντο, ουτε σαν τροπο παιχνιδιου, ουτε σαν τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ο Σισκαουσκας ειναι για μενα το καλυτερο 3αρι της Ευρωπης αλλα ειχε συμβολαιο+οτι αμυντικα δεν ειναι και τπτ σπουδαιο Mαλακα μενιο αν μετα απο αυτο του απαντησεις, μην τολμησεις να εμφανιστεις ΟΑΚΑ, θα σε δουλευω μεχρι να φυγει ο Ζοτς απο τον Παναθηναικο:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 όχι δεν παίζουν στην ίδια θέση, αλλά σου λέω πως με τα λεφτά που του δίνουν θα έφτιαχναν ομάδα, που θα έφτανε στους 8 της Euroleague, χαλαρά. Είναι υπερτιμημένος και τον οσφπ δεν τον τράβηξε, όπως θα έπρεπε να τον τραβήξει το βασικό του τριάρι. Από τον γαύρο έχουν περάσει παίκτες στο 3 που μόνοι τους, μπορούσαν να πάρουν παιχνίδια. Μην εθελοτυφλείτε, έχουν παίξει στην ομαδούλα σας και τρελά παικτρόνια, ε, ο Τσίλντρες δεν είναι από αυτά κι αν θες από τους πολύ πρόσφατους, θεωρώ ότι ο Ματσιγιάουσκας θα μπορούσε να σας έχει βοηθήσει περισσότερο. Αλλά ας αφήσουμε αυτήν τη συζήτηση. Κάτι τελευταίο, προβλέπω από σήμερα πως η απόδοση του στον ημιτελικό θα είναι χαμηλή, όπως σε όλα τα παιχνίδια που δεν υπάρχει 2η ευκαιρία και αν θες μου τη λες τότε που θα μαι με το κύπελο παρέα. Στο στυλ που παιζει ο Ολυμπιακος ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ το τριαρι που ονειρευεστε. Ποσο πιο απλα να το πω? Χωραει ενας παικτης που θα βαζει ποντους μονο απο σκουπιδια η απο τρανζισιον, θα μαζευει ριμπαουντ θα παιζει αμυνα..Εχετε επιγνωση οτι στο μπασκετ οι επιθεσεις που εχει η καθε ομαδα ειναι συγκεκριμενες?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:54 ---------- ΥΓ. Ο Περπερογλου των πλευοφ και δωθε μαζι με καποια ματς στην Ελλαδα(κοινως απο τον Φλεβαρη και δωθε) ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΠΟΦΕΡΤΟ ΤΡΙΑΡΙ. Σουπερ δεν ειναι αλλα την δουλιτσα του σε αμυνα και επιθεση την κανει μια χαρα ωστε να καθαρισουν την εξτρα μπουγαδα οι υπολοιποι Μια ομαδα οπως ο Παο που ειναι καθε χρονο φαβορι για τα παντα, δεν μπορει να εχει τον Περπερογλου ως βασικο τριαρι. Εκτος και αν ο Περπ καταληξει να γινει νεος Σισκα και παραλληλα ο Παο σαρωσει τα παντα και κρυψει την αδυναμια του στο 3, οποτε χαλαλι ο χρονος που παιρνει. ΥΓ2. Η σειρα φαβορι στο Φ4 ειναι ΤΣΣΚΑ-Παναθηναικος-Ισπανικη ομαδα-ΟΣΦΠΔεν μου προκυπτει απο κανενα στοιχειο περαν των πρωτων 2 (ανουσιων) μηνων στην Ευρολιγκα οτι η Μπαρτσελονα ειναι μεγαλυτερο φαβορι απο τον Παναθηναικο. Χαλαρα η πιο ασταθης ομαδα των 5. Για την Ταου το ψιλοσυζηταμε Προσωπικα και χωρις εμπαθεια η σειρα ειναι Παναθηναικος-Τσσκα-Ισπανικη-ΟΣΦΠ γιατι απο οσο εχω δει την ΤΣΣΚΑ φετος αλλα και τους αλλους κανεις τους δεν εχει κανει ντεμαραζ 3-4 πολυ καλων παιχνιδιων απο το Τοπ16 και μετα οπως εχει κανει ο Παναθηναικος και θεωρω οτι εχει παιξει καλυτερα ματς. Πχ το ματς στην Σιενα το 3ο που εχει κανει ο Παναθηναικος δεν το εχει κανει ουτε ο Ολυμπιακος στην Βιτορια ουτε η ΤΣΣΚΑ(σιγουρα οχι αυτη, τοσο μεγαλη νικη εκτος δεν εχει κανει) ουτε η Μπαρτσελονα(που εκτος εδρας εχει μια μεγαλη νικη, στο ΟΑΚΑ, πριν 5 μηνες, χαιρετα μας) Ασταθεις ειναι ολες οι ομαδες πλην Τσσκα και Ταου πριν τα τελευταια παιχνιδια. Ωστοσο δινω προβαδισμα στην Τσσκα λογω ροστερ. Βεβαια κανεις δεν ξερει τι θα γινει, μπορει ο Παο να κανει 2 σουπερ παιχνιδια και να παρει τον τελικο με 30 ποντους, μπορει να κανει το ιδιο και η ΤΣΣΚΑ. Οσο για τη Μπαρτσα, τη βαζω σαν φοαβορι μπροστα απ τον παο, για ενα λογο. Ο Παο εχει δειξει οτι οταν παιζει με ομαδες που σκοραρουν πολυ, σε υψηλο τεμπο και δεν του χαλασουν την αμυντικη ισορροπια, αντιμετωπιζει προβλημα. Κοινως, ο Παο ειναι μια ομαδα που βρισκει τα πατηματα της στην επιθεση, απο την αμυνα. Οταν δεν εχει αμυντικη ισορροπια και του κλεισουν το πικ&ρολ ο σαρας βλεπει κοκκινο και η ομαδα παει περιπατο. ΥΓ3. Δεν θα μπω σε λογικη Τσιλντρες οταν μιλαμε με οπαδους ομαδας που αποθεωνουν αυτον που που εχει βαλει λιγοτερα γκολ απο τον Σαλπιγγιδη και ιδια με τον Πετροπουλο. Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα. Γιατι εγω μιλαω με επιχειρηματα. Εγω σαν οπαδος του Παναθηναικου, και οπως οι περισσοτεροι, μπεσα για μπεσα, αγχωνομαι μην πιασει αποδοση ο Παπαλουκας, μηπως ειναι στην μερα του ο Βουισιτς και χωρις τραυματισμους ή στην χειροτερη μην σεληνιαστει απο την γραμμη κανενας Μπουρουσης. Στον Παναθηναικο ο Τσιλντρες δεν θα βαλει απνω απο 10-12π με 6 βολες και δεν θα παρει πανω απο 5 ριμπαουντ και αυτα ειναι νουμερα Βασιλοπουλου. Επομενως, η προσωπικη μου αποψη ειναι, οτι δεν αγχωνομαι για κανενα Τσιλντρες οπως και κανεις στην Ευρωπη. Τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ και γιαυτο δεν λεω αν κανει ο Τσιλντρες ή οχι, λεω οτι τα λεφτα που παιρνει και ο ντορος που εγινε δεν συμβαδιζουν με την προσφορα του και μπορουσαν να ειχαν διατεθει αλλου καλυτερα. Εαν τωρα ο Ολυμπιακος θεωρει οτι ηταν κομπλε σε ολες τις θεσεις και ηθελε μονο ενα "Τσιλντρες" και του περισσευαν 13Μ, μαγκια του και καλα εκανε Συμφωνω. Να προσθεσεις και εναν Παργκο και εναν Μπουρουση ομως, γιατι ειδικα εσυ στην ρακετα δεν εχεις ομαδα να αντιμετωπισεις τη φροντ λαιν του Ολυμπιακου στα ισα. Το αν τα λεφτα θα μπορουσαν να διατεθουν αλλου καλυτερα, κανεις μας δεν ειναι μεσα στην ομαδα για να ξερει τι προηγηθηκε και κανεις μας δεν ειναι στην τσεπη του Αγγελ για να ξερει αν θα του λειψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 να σου πω ένα μυστικό; Δεν έχει στυλ ο οσφπ, είναι βαρετός και προβλέψιμος. θες και δεύτερο μυστικό; Δε με απασχολεί ο οσφπ, το μόνο που ονειρεύομαι τον οσφπ είναι στην Α2 να τον πατάει η Δαφνάρα. Έχουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι ας πληρώνουν όποιον θέλουν όσο θέλουν (έχουμε δει κι εμείς μελλίσηδες με το τριφύλλι στο στήθος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Mαλακα μενιο αν μετα απο αυτο του απαντησεις, μην τολμησεις να εμφανιστεις ΟΑΚΑ, θα σε δουλευω μεχρι να φυγει ο Ζοτς απο τον Παναθηναικο:lol::lol: Να μη σωσει να απαντησει. Εσενα τι σε τρωει? Αν αμυντικα ο Σισκα παιζει σε θεσεις 1-3 και αν κανει κατι σε πικ&ρολ περα του hedge out η του push οταν νιωσει, εμενα να μου τρυπησεις τη μυτη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:02 ---------- να σου πω ένα μυστικό; Δεν έχει στυλ ο οσφπ, είναι βαρετός και προβλέψιμος. Συμφωνω. θες και δεύτερο μυστικό;Δε με απασχολεί ο οσφπ, το μόνο που ονειρεύομαι τον οσφπ είναι στην Α2 να τον πατάει η Δαφνάρα. Έχουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι ας πληρώνουν όποιον θέλουν όσο θέλουν (έχουμε δει κι εμείς μελλίσηδες με το τριφύλλι στο στήθος). Οκ αν δεν εχεις διαθεση να μιλας αντικειμενικα, χαιρομαι π μου το λες, γιατι και γω δεν εχω διαθεση να μιλησω οπαδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δεν εχει καμια σχεση?? Οκ... Αν συνεχισει να παιζει ετσι δεν το ξερει κανενας..Εκτος αν το ξερεις εσυ και ο Χορταρεας.. Είναι θέμα μέσης. Και ο Βούισιτς δεν έχει τέτοια. Για να εχεις βασικο ποιον? Τον Πεκοβιτς?? Καλος, χρυσος, αλλα δεν εχεις ιδεα τι παρτυ θα εκανε ο Νικολα με αντιπαλους τους ψηλους της Σιενα. Και ποσο θα βοηθουσε οταν η μπαλα καιει και τραβας εσπευσμενα στον Πεκοβιτς στον παγκο. Ναι ΘΑ έκανε πάρτυ ο Βούισιτς πάρτυ με αθλητικούς ψηλούς (που δεν έκανε ποτέ φέτος) και ΑΝ δεν ήταν τραυματίας (όπως ήταν στα playoffs). Επίσης η γιαγιά του Βούισιτς θα ήταν παππούς του κτλ κτλ κτλ... Αν τον ηθελα για γκομενα, θα μ ενοιαζε η ηλικια. Εγω βλεπω τι μπορει να προσφερει ο καθενας σημερα, οχι σε 5 χρονια. Κάτσε να δούμε πόσο ακόμα θα αντέξει να παίζει ο Βούισιτς και βλέπουμε. Εξαλλου το ποστ πλευ εχεις ιδεα τι ειναι? Προφανως εννοεις τα τελειωματα. Υπαρχουν αλλα 999 στα οποια ειναι καλυτερος ο Βουισιτς. Ακομα και αν δεν το αναφερουν στο πανεπιστημιο του Σκουντη. Αν θέλεις, δίνουμε ραντεβουδάκι σε ανοιχτό να σου δείξω τι είναι το post play. Και οντως ειναι. Το θεμα ειναι αν χωραει στην ομαδα. Καθόλου δε χωράει όπως έχει φανεί στα τελευταία παιχνίδια παίχτης με 50+% στα τρίποντα... Προλαβες και εβγαλες συμπερασμα? Βγαλε και τον Νικολας αχρηστο τοτε, γιατι μια παιζει και μια ...τον παιζει. Το συμπέρασμα το είχαν βγάλει η Εβραίοι. Και το pattern φαίνεται να στέκει. Ο Νίκολας δεν είναι καθόλου ασταθής, τα τελευταία 10 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχε 12 πόντους μ.ο. και 52,72% στα τρίποντα. Στην αρχή της σεζόν πάλι δεν ήταν ασταθής, ήταν σταθερά κακός. Αστο, δεν εχει καμια μπασκετικη λογικη και το ξερεις. Δεν έχει λογική να έχει μόλις κερδίσει ο Μεσίνα την Ευρωλίγκα και να λέει ότι ο Ομπράντοβιτς είναι καλύτερός του, αλλά συνέβη. Κοιτα επειδη προσπαθω να μιλησουμε σοβαρα, αν δεν εισαι σε θεση να μιλησεις εκτος του οπαδικου σου μικροκοσμου, πες το μου να μην ταλαιπωρουμαι. Ας κανω μια προσπαθεια ακομα: Ο Παο περασε γιατι ηταν καλυτερη ομαδα. Γκεγκε? Ο Παο ειναι καλυτερη ομαδα απο μας. ΟΚ? Ο παο ειχε 2 εκπληκτικα παιχνιδια. Διαφωνουμε πουθενα? Μια απ τις δυνατοτερες ομαδες δεν ηταν η Σιενα. Την αντιμετωπισες χωρις Λαβρινοβιτς και χωρις ουσιαστικα Ντομερκαντ. Δεν αντιμετωπισες κανενα μεγαθηριο, μην τρελαθουμε κιολας. Ουτε με Μπαρτσα επαιξες, ουτε με Ταου, ουτε με ΤΣΣΚΑ. Επαιξες με μια ομαδα που ειχε το χειροτερο ροστερ στο φαιναλ8 εκτος της Παρτιζαν, αλλα καλυτερη ομαδα απο Παρτιζαν και Ρεαλ. Σε καλυψα με το πως σκεφτομαι? Τη Σιένα την έπαιξα χωρίς έναν από τους 2 καλύτερους της ψηλούς (ο άλλος είναι ο αντιπαθέστατος Στονουνρουκ) αλλά εγώ ήμουν χωρίς τον καλύτερό μου παίχτη, που είναι και ταυτόχρονα ο καλύτερος μου αμυντικός εκεί που είναι η δύναμή της, δηλαδή στην περιφέρεια. Ο Ντόμερκαντ γιατί ήταν απών; Κανονικά έπαιξε. Το αν έπαιξε καλά ή όχι δε με αφορά αφού δεν ήταν τραυματίας. Εσύ τον Πάργκο τον λογίζεις απόντα με την ίδια λογική ή εξαφανισμένο σε άλλη διάσταση; Το να μου λες πάντως ότι η Σιένα έχει χειρότερο ρόστερ από μια ομάδα που παίζει με τη μισή Εθνική Βελγίου μάλλον αστείο μου φαίνεται. Ωραια συγκριση. Εσυ εχασες παιχνιδι που χρειαζοσουν για την πρωτια, ενω η Τσσκα εχασε εντελως αδιαφορο παιχνιδι. Ποιο παιχνίδι χρειαζόμουν για την πρωτιά; Του Βελιγραδίου το φιλικό την ώρα που κέρδιζε η Ρόμα 15+ πόντους τη Μάλαγα; Ξαναλεω: Χορταρεας. Μπασκετική αντίληψη λέγεται. Επίσης σημαίνει ότι έχω δει την Παρτιζάν να παίζει πάνω από 2 φορές. Εσύ την έχεις δει έστω 2? Ποτε με ακουσες εμενα να λεω οτι εχει ο Ολυμπιακος πολυ καλη ομαδα??? Δεν ξερω με ποιον εχεις συνηθισει να μιλας, αλλα παιζω μπασκετ απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου και εχω την στοιχειωδη νοημοσυνη να λεω αυτα που βλεπω, μακρια απο οπαδικες λογικες. Παίζω μπάσκετ από όταν γεννήθηκες, έβγαλα δελτίο όταν μπουσούλαγες, έχω κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ όταν πήγαινες δημοτικό. Θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε τώρα τις γνώσεις ή πιο μετά; Για τον Ολυμπιακο λεω λοιπον (και ελπιζω να μη μου βαλεις λογια στο στομα ξανα), οτι εχει μια αρκετα καλη ομαδα, δεδομενου και του οτι χτιστηκε πριν 6 μηνες. Πιστευω ομως οτι η προκριση στο Φαιναλ4 ηταν το ταβανι για φετος. Δεν μπορουμε να παιξουμε παραπανω απ οσο παιζουμε. Κ αυτο γιατι πολυ απλα εχουμε πολλους νεους παικτες, παικτες που δεν παιζουν μαζι πολυ καιρο, δεν εχουμε εμπειρια σαν ομαδα και εχουμε εναν προπονητη που τωρα κανει τα πρωτα του βηματα στο μπασκετ σε συλλογικο επιπεδο. Δε με αφορά το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι χτίζετε καινούργια ομάδα. Πάντως για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός με καινούργια ομάδα το πήρε το 2007... My mistake, final4 Γιατι οταν πηρε το τελευταιο πρωταθλητριων ο παο, δεν σκορπιζε τους παντες? Δεν επαιζε απιστευτο μπασκετ? Στην πρώτη φάση, όχι και τόσο. Άπό το top16 και μετά άρχισε να παίζει πραγματικά καλά (πέρα από τα αποτελέσματα). Ευχαριστω Παρακαλώ. Η συγκριση ειναι απλα ιεροσυλια. Η θεση που ''ποναει'' ο Παο ειναι καθαρα το 3. Σιγά την ιερή αγελάδα που την προσβάλαμε. Ναχμπαρ και Ντελφινο δε θελω. Δεν ταιριαζουν στη φιλοσοφια του Ολυμπιακου. Το Ναχμπαρ τον έχεις δει να παίζει; Ποια είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού που δεν ταιριάζουν Ντελφίνο και Νάχμπαρ ενώ ταιριάζει ο Αφάνας στο αργό μπάσκετ του Γιαννάκη; Ο Μεσινα ειναι μεγαλος προπονητης και μαζι με τον Ομπραντοβιτς οι κορυφαιοι στην Ευρωπη. Ωστοσο ηταν δεσμευμενος με συμβολαιο και επισης οι πολλοι νεαροι Ελληνες παικτες που εχει ο Ολυμπιακος πιστευω οτι μπορουν να εξελιχθουν καλυτερα με προπονητη τον Γιαννακη. Σαν προπονητες φυσικα και απεχει ο ενας απ τον αλλον ετη φωτος, απλα πιστευω οτι ο Μεσινα θελει στη φαση που βρισκεται, ετοιμες ομαδες. Ο Μεσίνα ΔΕΝ είχε συμβόλαιο το καλοκαίρι. Είχε μάλιστα συμφωνήσει προφορικά με την Μπαρτσελόνα αλλά οι Ισπανοί ψάχνονταν όλο το καλοκαίρι και τελικά ξαναέκλεισε στη Ρωσία. Ο Σισκαουσκας ειναι για μενα το καλυτερο 3αρι της Ευρωπης αλλα ειχε συμβολαιο+οτι αμυντικα δεν ειναι και τπτ σπουδαιο+εχει παιξει στο βαζελο+δεν ξερω αν ηθελε να ερθει στην Ελλαδα. Δεν ξερω το σκεπτικο με το οποιο δεν του εγινε προταση. Αλλα δεν ειναι λογικη αυτη, επειδη ο Σισκα ειναι καλυτερο 3αρι, να βγαζουμε αχρηστο τον Τσιλι. Και κάπου εδώ η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος... Για τον Ειντσον αν τον ηξερες απο περυσι και δεν τον εμαθες φετος με την Λιετουβους, τοτε χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο που πληρωνεις τα χιλια μυρια σε Σαρας και Νικολας, ενω στην ουσια σου λειπει τριαρι.. Ναι τον ήξερα. Αλλά για τον Ολυμπιακό δε μιλάγαμε; Και μια ερωτηση για σενα..Ποια ειναι η σειρα των φαβορι για το Φαιναλ 4 για σενα και με ποια αιτιολογηση? Με καλύπτει η απάντηση του Verbal Kint στο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Είναι θέμα μέσης. Και ο Βούισιτς δεν έχει τέτοια. Εισαι και ιατρος ετσι? Πες μου την ιατρικη ορολογια τοτε, δε μπορει καπου θα το εχω πετυχει, για να συμφωνησω η να διαφωνισω μαζι σου. Ολα τ αλλα ειναι μπουρδες. Ναι ΘΑ έκανε πάρτυ ο Βούισιτς πάρτυ με αθλητικούς ψηλούς (που δεν έκανε ποτέ φέτος) και ΑΝ δεν ήταν τραυματίας (όπως ήταν στα playoffs). Επίσης η γιαγιά του Βούισιτς θα ήταν παππούς του κτλ κτλ κτλ... Βεβαια...Ο Σπλιττερ, ο Ρεγιες, ο Βαν Ντερ Σπιγκελ ειναι χωμα σε σχεση με τα ημιψηλα ανωνυμα της Σιενα. Αν θέλεις, δίνουμε ραντεβουδάκι σε ανοιχτό να σου δείξω τι είναι το post play. 1ον. Δε χρειαζεται σε ανοιχτο, πες μου σε ποια ομαδα Γ Εθνικης παιζεις και πιο ομιλο, να παιξουμε σε κλειστο ονταν παιξουν οι ομαδες μας. 2ον. Αν εσυ εξαντλεις ολη τη φιλοσοφια του ποστ πλευ, σ ενα μονο, ε εγω φταιω που ασχολουμαι μαζι σου. Δεν έχει λογική να έχει μόλις κερδίσει ο Μεσίνα την Ευρωλίγκα και να λέει ότι ο Ομπράντοβιτς είναι καλύτερός του, αλλά συνέβη. Αν παιζαν μονο για το ποιος θα κατακτησει την Ευρωλιγκα, και γω θα στοιχηματιζα θπερ του Ομπραντοβιτς. Δυστυχως για το παιδικο σου επιχειρημα, παιζουν ομαδες και οι προπονητες ειναι στους παγκους. Τη Σιένα την έπαιξα χωρίς έναν από τους 2 καλύτερους της ψηλούς (ο άλλος είναι ο αντιπαθέστατος Στονουνρουκ) αλλά εγώ ήμουν χωρίς τον καλύτερό μου παίχτη, που είναι και ταυτόχρονα ο καλύτερος μου αμυντικός εκεί που είναι η δύναμή της, δηλαδή στην περιφέρεια. Ο Ντόμερκαντ γιατί ήταν απών; Κανονικά έπαιξε. Το αν έπαιξε καλά ή όχι δε με αφορά αφού δεν ήταν τραυματίας. Εσύ τον Πάργκο τον λογίζεις απόντα με την ίδια λογική ή εξαφανισμένο σε άλλη διάσταση; Η Σιενα ειναι 3 παικτες. Μακινταιρ, Στοουνρουκ, Λαβρινοβιτς. Ολα τα συστηματα της τρεχουν βασει αυτων. Αν εσυ θεωρεις οτι ολος ο Παο ειναι 3 παικτες εκ των οποιων ενας ο ΔΙαμαντιδης, την ομαδα σου προσβαλλεις. Επισης ο Ντομερκαντ προερχοταν απο τραυματισμο και υποτροπη σε προβληματα στη μεση του. Ο Παργκο ειχε προβλημα με θλαση νομιζω, αλλα ο λογος που δεν παιζει καλα ειναι ο ρολος του στην ομαδα και οτι δε μπορει να βρει ρυθμο με 10λεπτα το μηνα. Το να μου λες πάντως ότι η Σιένα έχει χειρότερο ρόστερ από μια ομάδα που παίζει με τη μισή Εθνική Βελγίου μάλλον αστείο μου φαίνεται. Καλα οτι πεις. Κριμα που δε συμφωνει κανενας μπασκετικος μ αυτο. Ποιο παιχνίδι χρειαζόμουν για την πρωτιά; Του Βελιγραδίου το φιλικό την ώρα που κέρδιζε η Ρόμα 15+ πόντους τη Μάλαγα; Τα χεις μπερδεψει. Η πρωτια παιζονταν μεταξυ του Παο και της Παρτιζαν. Ηθελες νικη επι της Παρτιζαν για να ξεμπλεξεις με την πρωτια και να μη χρειαστει να πας τελευταια αγωνιστικη για να τη σιγουρεψεις. Η Μαλαγα ηταν εκτος προκρισης. Μπασκετική αντίληψη λέγεται. Επίσης σημαίνει ότι έχω δει την Παρτιζάν να παίζει πάνω από 2 φορές. Εσύ την έχεις δει έστω 2? Μαλλον αλλιως λεγεται το να λες οτι η ομαδα που σκουπιστηκε απ την Τσσκα θα περνουσε την ομαδα που κερδισε μεσα στην εδρα της Τσσκα.. Παίζω μπάσκετ από όταν γεννήθηκες, έβγαλα δελτίο όταν μπουσούλαγες, έχω κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ όταν πήγαινες δημοτικό. Θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε τώρα τις γνώσεις ή πιο μετά; Ωραιο ποστ..Σε χαρακτηριζει με τον καλυτερο τροπο. Το Ναχμπαρ τον έχεις δει να παίζει; Ποια είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού που δεν ταιριάζουν Ντελφίνο και Νάχμπαρ ενώ ταιριάζει ο Αφάνας στο αργό μπάσκετ του Γιαννάκη; Ναι τον εχω δει. Το θεμα δεν ειναι το αργο μπασκετ, το θεμα ειναι το ποσα σουτ εχει να δωσει ο Γιαννακης στον καθε παιχτη. Και για αλλη μια φορα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΥΤ γι αυτους και ουτε ειναι τοσο τρομεροι παιχτες για ν αλλαξει ολη τη φιλοσοφια της ομαδας ο Γιαννακης. Στον παο θα ταιριαζαν εξαισια. Ο Μεσίνα ΔΕΝ είχε συμβόλαιο το καλοκαίρι. Είχε μάλιστα συμφωνήσει προφορικά με την Μπαρτσελόνα αλλά οι Ισπανοί ψάχνονταν όλο το καλοκαίρι και τελικά ξαναέκλεισε στη Ρωσία. Αφου λοιπον δεν πηγε στην Μπαρτσελονα που ''ψαχνονταν'' ολο το καλοκαιρι, φαντασου ποσο ευκολα θα πηγαινε σε μια ομαδα που αλλαξε 8 παιχτες. Και ξαναλεω ο Μεσινα ειναι περισσοτερο για ετοιμες ομαδες. Η νομιζεις οτι θα εδινε τις ιδιες ευκαιριες που εδωσε ο Γιαννακης στους δικους μας Ελληνες? Τεσπα βλεπω πολλη ειρωνεια στα ποστ σου, πολυ φανατισμο, λιγη αποψη και ακομα λιγοτερα επιχειρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μεν πεστου για τον Ταφο του Ινδου και τα πικ εντ ρολ με τον αλλο που σκιζατε τα πιτσιρικια ΥΓ. Εχει φοβερη πλακα το ολο σκηνικο με τα πικ εντ ρολς και τα τρανζιτιον και τα hedge out και οπου ναναι θα ακουσουμε για pick and pop, για figuration και pick line defense και δεν συμμαζευεται. Αθανατη ΕΡΤ... ΔΩΣΤΕ ZONE-PRESS ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!! ΥΓ2. Ρε Κρις, μια αποριουλα, αφου εχασα το ματς για την 1ια που λες που καιγομουν, πως διαολο βγηκα πρωτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ΥΓ2. Ρε Κρις, μια αποριουλα, αφου εχασα το ματς για την 1ια που λες που καιγομουν, πως διαολο βγηκα πρωτος? http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=181666 Ηθελες νικη για να εξασφαλισεις την πρωτια και για να μην πας σε τελικο με τη Μαλαγα. Φαινεται θυμαμαι καλυτερα τα της ομαδας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=181666 Ηθελες νικη για να εξασφαλισεις την πρωτια και για να μην πας σε τελικο με τη Μαλαγα. Φαινεται θυμαμαι καλυτερα τα της ομαδας σου. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα και με νίκη εξασφαλίζεται, ενώ με ήττα μέχρι 18 πόντους κερδίζει στην οποιαδήποτε ισοβαθμία. Δεν περνανε σε μενα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δεν περνανε σε μενα αυτα. Ελληνικα ξερεις να διαβαζεις? Επαιζες μεσα στη Παρτιζαν αηττητος για την 5η αγωνιστικη. Ειχες κερδισει την Παρτιζαν με 18 ποντους στην εδρα σου... Αν κερδιζες την Παρτιζαν με 1 ποντο εστω, εβγαινες πρωτος. Αν εχανες με >18 ποντους, τοτε στην ισοβαθμια πηγαινες 2ος και η πρωτια δεν εξαρτώταν απο σενα (ηθελες νικη με Μαλαγα και οπωσδηποτε ηττα της Παρτιζαν στη Ρομα). Αν εχανες με <18 ποντους, τοτε στην ισοβαθμια πηγαινες πρωτος και ηθελες νικη επι της Μαλαγα (και δεν σε ενδιεφερε τι θα εκανε η Παρτιζαν), ή σε περιπτωση δικης σου ηττας ήττα και της Παρτιζαν (ετσι ωστε παλι να περασεις σαν 1ος). Στα ειπα οσο πιο απλα γινοταν, ελπιζω αυτη τη φορα να περασουν σε σενα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εισαι και ιατρος ετσι? Πες μου την ιατρικη ορολογια τοτε, δε μπορει καπου θα το εχω πετυχει, για να συμφωνησω η να διαφωνισω μαζι σου. Ολα τ αλλα ειναι μπουρδες. Αν δε μπορείς να δεις ότι είναι 3 κλικ πιο αργός από παλιά, μπορώ να κάνω κι άλλη ιατρική γνωμάτευση αν θες. Χρειάζεσαι γυαλιά. Βεβαια...Ο Σπλιττερ, ο Ρεγιες, ο Βαν Ντερ Σπιγκελ ειναι χωμα σε σχεση με τα ημιψηλα ανωνυμα της Σιενα. Ανώνυμα ημίψηλα και ο Μέγας Βαν Ντερ Σπίγκελ. Μην μπερδέυεσαι, ΔΕΝ είναι ο Βαν Μπάστεν. Ο Ρέγιες πάντως πήγε πολύ χάλια απέναντι στον Ολυμπιακό, μόνο 17 πόντους και 9 ριμπάουντ μέσο όρο είχε. 1ον. Δε χρειαζεται σε ανοιχτο, πες μου σε ποια ομαδα Γ Εθνικης παιζεις και πιο ομιλο, να παιξουμε σε κλειστο ονταν παιξουν οι ομαδες μας.2ον. Αν εσυ εξαντλεις ολη τη φιλοσοφια του ποστ πλευ, σ ενα μονο, ε εγω φταιω που ασχολουμαι μαζι σου. Σταμάτησα να παίζω σε ομάδα όταν είδα ότι δε μπορούσα να κάνω πρωταθλητισμό (και σε ευρωπαϊκό επίπεδο) όπως άλλοι συμπαίκτες στην ομάδα μου. Είχα πιο σοβαρά πράγματα να κάνω από το να τρέχω να παίξω με τον κάθε τελειωμένο, όπως μεταπτυχιακά στην Αγγλία ας πούμε... Ο Βούισιτς κάνει παιχνίδι από high post ως επί το πλείστον. Αν παιζαν μονο για το ποιος θα κατακτησει την Ευρωλιγκα, και γω θα στοιχηματιζα θπερ του Ομπραντοβιτς. Δυστυχως για το παιδικο σου επιχειρημα, παιζουν ομαδες και οι προπονητες ειναι στους παγκους. Βάλε τα λεφτά σου στον Ομπράντοβιτς μπας και βγάλεις κανένα ψιλό λέω εγώ... Η Σιενα ειναι 3 παικτες. Μακινταιρ, Στοουνρουκ, Λαβρινοβιτς. Ολα τα συστηματα της τρεχουν βασει αυτων. Αν εσυ θεωρεις οτι ολος ο Παο ειναι 3 παικτες εκ των οποιων ενας ο ΔΙαμαντιδης, την ομαδα σου προσβαλλεις. Επισης ο Ντομερκαντ προερχοταν απο τραυματισμο και υποτροπη σε προβληματα στη μεση του. Ναι μωρέ, ποιος Καουκένας, ποιος Σάτο. Ερβέλ και τα μυαλά στα κάγκελα. Ο Ντόμερκαντ πάντως παιχνίδι δεν έχασε ούτε στην Ευρωλίγκα ούτε στην Ιταλία. Περίεργα πράγματα για τραυματία άνθρωπο. Θα ήθελα πάντως να δω τον Ολυμπιακό απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα των playoffs με τον Παπαλουκά σε κάκιστη κατάσταση σε όλη τη σειρά... Ο Παργκο ειχε προβλημα με θλαση νομιζω, αλλα ο λογος που δεν παιζει καλα ειναι ο ρολος του στην ομαδα και οτι δε μπορει να βρει ρυθμο με 10λεπτα το μηνα. Ο Πάργκο είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς. Εάν ήταν σοβαρό, πόσο μάλλον θλάση, δε θα συνέχιζε να παίζει, θα είχε μείνει και κάποια παιχνίδια έξω. Πόσο μάλλον που το πρόβλημα είχε εμφανιστεί πριν 1+ μήνα. Δε διαφωνώ ότι το πρόβλημα του είναι ότι δε χωράει στην ομάδα. Καλα οτι πεις. Κριμα που δε συμφωνει κανενας μπασκετικος μ αυτο. Ο κανένας μπασκετικός είναι ο εσύ; Βγες λίγο από το καβούκι σου και δες τι λένε στην υπόλοιπη Ευρώπη, έξω από το thrylos fans. Τα χεις μπερδεψει. Η πρωτια παιζονταν μεταξυ του Παο και της Παρτιζαν. Ηθελες νικη επι της Παρτιζαν για να ξεμπλεξεις με την πρωτια και να μη χρειαστει να πας τελευταια αγωνιστικη για να τη σιγουρεψεις. Η Μαλαγα ηταν εκτος προκρισης. Περίεργα πράγματα. Μετά την ήττα στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος πάντως. Και τελείωσε πρώτος με μια νίκη διαφορά. Μαλλον αλλιως λεγεται το να λες οτι η ομαδα που σκουπιστηκε απ την Τσσκα θα περνουσε την ομαδα που κερδισε μεσα στην εδρα της Τσσκα.. Εντάξει ρε άνθρωπε, η Ρεάλ ήταν φαβορί για την Ευρωλίγκα και τους πετάξατε έξω. Και η Σιένα ομαδίτσα και δεν παίξανε καλά οι ίδιοι και ήταν ο Ερμής ανάδρομος και τους κερδίσαμε. Ωραιο ποστ..Σε χαρακτηριζει με τον καλυτερο τροπο. Επί του προκείμενου πάντως ουδέν υψηλότατε... Ναι τον εχω δει. Το θεμα δεν ειναι το αργο μπασκετ, το θεμα ειναι το ποσα σουτ εχει να δωσει ο Γιαννακης στον καθε παιχτη. Και για αλλη μια φορα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΥΤ γι αυτους και ουτε ειναι τοσο τρομεροι παιχτες για ν αλλαξει ολη τη φιλοσοφια της ομαδας ο Γιαννακης. Στον παο θα ταιριαζαν εξαισια. Ο Γιανάκης δηλαδή δεν ήθελε να απειλεί καθόλου από το 3; Αλλά ήθελε έναν καλό αμυντικό; Και έδωσε 5 εκατομύρια το χρόνο για αυτό; ΟΚ! Αφου λοιπον δεν πηγε στην Μπαρτσελονα που ''ψαχνονταν'' ολο το καλοκαιρι, φαντασου ποσο ευκολα θα πηγαινε σε μια ομαδα που αλλαξε 8 παιχτες. Και ξαναλεω ο Μεσινα ειναι περισσοτερο για ετοιμες ομαδες. Η νομιζεις οτι θα εδινε τις ιδιες ευκαιριες που εδωσε ο Γιαννακης στους δικους μας Ελληνες? Η Μπαρτσελόνα ψάχνονταν όσον αφορά το μπάτζετ και τους στόχους της και ενώ είχαν προφορική συμφωνία, δεν προχωρούσε σε έργα. Δεν είναι το ίδιο έχω την εντύπωση. Τεσπα βλεπω πολλη ειρωνεια στα ποστ σου, πολυ φανατισμο, λιγη αποψη και ακομα λιγοτερα επιχειρηματα. Αν και εγώ βλέπω να έχω καταθέσει πολλές απόψεις, (που εσύ δε βλέπεις, είπαμε, γυαλιά) θα έλεγα γενικότερα πάντως ότι καλύτερα να μην εκφράζει κάποιος άποψη παρά να λέει αρλούμπες του στυλ "ο Σισκάουσκας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στην άμυνα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εχω συναντησει βαζελους που ξερουν να συζητουν. Εσυ δεν εισαι ενας απ αυτους. Μολις κατεβεις λιγο απ το καλαμι σου και δεις οτι δεν ειναι επιχειρημα το οτι ''ο Ομπραντοβιτς εχει πελατη το Μεσινα'' και οτι ''ο Βουισιτς δεν εχει μεση και ο Πεκοβιτς ειναι καλυτερος στο ποστ παιχνιδι'' ή να βγαζεις αρλουμπα οτι ο σισκα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στην αμυνα (με την εννοια οτι δε βγαζει τα λεφτα του απ αυτο και δεν ειναι το κυριαρχο χαρακτηριστικο του σαν παικτης), μπορουμε να ξανασυζητησουμε. Αλλα με ''περηφανους'' βετερανους που ειναι κολλημενοι στα επιχειρηματα της Πρασινης και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα (ενω στην ουσια δε θυμουνται καν τα παιχνιδια της ομαδας τους στα προκριματικα), δεν εχω να πω κατι αλλο. Και λυπαμαι γιατι πραγματικα ειχα ολη την καλη διαθεση και την αντιθετη αποψη να ακουσω και να δω που κανω λαθος. Αλλα τελικα εχασα τον χρονο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.