johnnyestia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 παιδια οποιος εχει τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη και του φως οταν ηρθε ο ζικο στον ολυμπιακο ας τα ποσταρει θα εχει πολυ γέλιο Έχεις πμ!!
tasoskont Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 παιδια οποιος εχει τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη και του φως οταν ηρθε ο ζικο στον ολυμπιακο ας τα ποσταρει θα εχει πολυ γέλιοπαντως και σε διακακονισμο να παει ο ολυμπιακος δεν βλεπω τον ζικο να κλεινει σε λιγοτερα απ'τι προβλεπει το συμβολαιο του (εκανε μπαμ οτι ο ολυμπιακος για τον ζικο ηταν μια μεγαλη αρπαχτη!!!) μα καλα πως διωχνεις εναν προπονητη και μετα τον πας στα δικαστηρια για να μην του δωσεις την αποζημιωση που ΔΙΑΚΑΙΟΥΤΑΙ, νομιζω θα ηταν καλυτερα να παει σε συμβιβασμο...να καλοπιασει τον ζικο διοτι αν παει δικαστικα θα τα παρει μεχρι τελευταιο ευρο. το γελιο ειναι οτι ειχα διαβασει στο φως οτι οι ομαδες του ζικο μετα το γεναρη πεταγαν
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έχεις πμ!! thanχ πραγματικα συλλεκτικα πρωτοσελιδα..
Erwdios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εμένα γενικοτερα δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος αλλα η απόδοση του παιχτη σε οποιοδηποτε αγώνα..και ναι η ΑΕΚ ειναι κριτηριο δεν καταλαβα σας εβγαλε την παναγια για να την κερδισε αν το ειδες τον αγωνα....(τωρα αμα θελεις να σχολιασουμε πως εμεις καναμε περιπατο ενω εσεις το κανατε Derby απο τα παλια,αλλα μαλλον ειναι θεμα οτι ειστε ιδιας δυναμικοτητας) "Απέδρασε με την ψυχή στο στόμα " http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=55437 Αδερφέ, μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι έχοντας καβάντζα και διαφορά 11 πόντων. Στην Ευρώπη βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο και έχουμε πέσει σε αρκετά βατό όμιλο, εν αντιθέσει με εσένα που διασύρθηκες εντός-εκτός από τον πελάτη σου τον Μεσίνα και πας σε όμιλο με Μπάρτσα. Μετά σε περιμένει πάλι Ρεάλ ή Σιένα. Συνοπτικά, υιοθετώντας τη βαζελοτακτική, έστω και για λίγο, η οποία υποδεικνύει ότι όποιος είναι πρώτος στη μέση της σαιζόν μπορεί να το παίζει και νταής, σου λέω ότι η ομάδα που κέρδισε με την ψυχή στο στόμα την ΑΕΚ έχει εμφανίσει καλύτερη εικόνα από εσένα μέχρι σήμερα, σε έχει κερδίσει με 11άρα, είναι πρώτη στον όμιλό της και παίζει και μπάσκετ, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Οπότε τα περί δυναμικότητας πες τα στα φιλαράκια σου, και πες τους να βρουν και κανά σταυρόλεξο για τον Ζοτς, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
johnnyestia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Συνοπτικά, υιοθετώντας τη βαζελοτακτική, έστω και για λίγο, η οποία υποδεικνύει ότι όποιος είναι πρώτος στη μέση της σαιζόν μπορεί να το παίζει και νταής.... Άμα είναι να κάνεις κάτι, κάν' το καλά. Συγκρίνεις: Ζοτς <-------> Μπάντοβιτς Διαμαντίδη, Σπανούλη, Σάρας, Μπατίστ, Πέκοβιτς <----> Ντιόγο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Όσκαρ, Μέλμπεργκ :lol: Κοινώς την βούρτσα με την
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Αδερφέ, μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι έχοντας καβάντζα και διαφορά 11 πόντων. Στην Ευρώπη βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο και έχουμε πέσει σε αρκετά βατό όμιλο, εν αντιθέσει με εσένα που διασύρθηκες εντός-εκτός από τον πελάτη σου τον Μεσίνα και πας σε όμιλο με Μπάρτσα. Μετά σε περιμένει πάλι Ρεάλ ή Σιένα. Συνοπτικά, υιοθετώντας τη βαζελοτακτική, έστω και για λίγο, η οποία υποδεικνύει ότι όποιος είναι πρώτος στη μέση της σαιζόν μπορεί να το παίζει και νταής, σου λέω ότι η ομάδα που κέρδισε με την ψυχή στο στόμα την ΑΕΚ έχει εμφανίσει καλύτερη εικόνα από εσένα μέχρι σήμερα, σε έχει κερδίσει με 11άρα, είναι πρώτη στον όμιλό της και παίζει και μπάσκετ, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Οπότε τα περί δυναμικότητας πες τα στα φιλαράκια σου, και πες τους να βρουν και κανά σταυρόλεξο για τον Ζοτς, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Εγω δεν είπα μαλλον εγραψα(γιατι τα γραπτα μενουν) οτι ο πρωτος ειναι και αναγκαστικα ο καλυτερος ,ποσο μαλλον οταν εμεις οι το εχουμε καταρριψει αυτο οταν (περσι και αλλες χρονιες)οντας δευτεροι στην βαθμολογια πηρα το πρωταθλημα μεσα στο σπιτακι σας..(τωρα σχετικα με το θαρρος που εχω και να προτρεχω.. εχω το δικαιωμα καθως ειμαι ο δυναστης σας σε αυτα τα πετρινα χρονια που διανυεται). Προσωπικα εγω θελω να βγουμε 2οι καθως μεσα στο ΣΕΦ ειναι πιο γλυκο και το κυριοτερο ειναι οτι γεννουνται ελπιδες στους ολυμπιακους(ειναι καλο να ελπιζεις...καθως στο τελος οταν μεινεις με το στο ... λες τουλαχιστον προσπαθησα) Τωρα οσο αναφορα την δυναμικοτητα ενα εχω να πω περσινα ξυνα σταφυλια,ακομα και περσι οπου παρουσιαζαμε χαλια εικονα(με τον σαςκανωπλακα δλδ ομπραντοβιτς να κανει δρυμητατη κριτικη σε παιχτες) και το αποτελεσμα ποιο? να κανουμε ενα triple, crown (δεν λεω βοηθησε και το γεγονος οτι ειχαμε τον πελατακο στον ημιτελικο και αρα περισσοτερες δυναμεις στον τελικο μην σα ξεγελαει το score :lol:.). Α και μην ξεχναμε οτι ο ολυμπιακος επαιζε πολυ μπασκετ εκεινη την περιοδο... Οσο αναφορα τα φιλαρακια μου ειναι παναθηναικοι και ολυπιακοι και.. που αναγνωριζουν το μεγαλειο του παναθηναικου(γιατι εχει παρει δικαια πρωταθληματα μη καταδικασμενα στην συνειδηση του κοσμου,αν σε ενδιαφερει αυτο) Λοιπον μην μου λες πραγματα που αναιρουνται με αποδεδειγμενα γεγονοτα.....(οχι τιποτα αλλο βαριεμαι να γραφω) p.s οταν λεω για αποθημενα...
Erwdios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Οσο αναφορα τα φιλαρακια μου ειναι αυτοι παναθηναικοι και μη.. που αναγνωριζουν το μεγαλειο του παναθηναικου(γιατι εχει παρει δικαια πρωταθληματα μη καταδικασμενα στην συνειδηση του κοσμου,αν σου λεει κατι αυτο) "Όσο αναφορά" () τα φιλαράκια σου, το μόνο που μου λέει αυτό είναι ότι είναι βάζελοι και αντιολυμπιακοί. Αυτά τα περί συνείδησης του κόσμου πες τα αλλού. Για το πόσο δίκαια πρωταθλήματα (ελληνικά ή ευρωπαϊκά) έχει πάρει ο ΠΑΟ ρώτα τον Πεν και την Μπαρτσελόνα. Ρε τι πάθαμε με τους ηθικούς προστάτες του ελληνικού αθλητισμού...
konnak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ρε Erwdie, ακόμα να μάθεις ότι στο μπάσκετ είσαι ότι κάνεις από τον Φλεβάρη και μετά; Εγώ πλέον ανησυχώ αν η ομάδα του Ζοτς δεν κάνει την καθιερωμένη κοιλίτσα Δεκέμβρη-Γενάρη. Κάτι που προφανώς δεν είναι τυχαίο - η ομάδα προετοιμάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάσει peak απόδοσης το δίμηνο που έρχεται, όπως κάθε χρόνο. Από 'κει και πέρα, τραυματισμοί και άλλοι παράγοντες επηρεάζουν σίγουρα, αλλά το ότι βγήκες πρώτος σε έναν όμιλο (με κανέναν σοβαρό αντίπαλο μεταξύ μας*) της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας δεν λέει τίποτα, πόσο δε μάλλον η 1η θέση που έχεις τώρα στο πρωτάθλημα στην ισοβαθμία, όταν σε περιμένω στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο γύρο. Που και πρώτος να βγεις (βλέπε πέρυσι) προσωπικά πλέον δεν με απασχολεί καθόλου - αν εγώ είμαι αυτός που πρέπει να είμαι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου σπάσω την έδρα και να πάρω το πρωτάθλημα στους τελικούς. True story, το έχεις ζήσει δύο φορές. Τώρα στην Ευρώπη θα πρέπει είτε να βγω πρώτος στον όμιλο είτε να σπάσω την έδρα της Ρεάλ, ε, και πάλι ο στόχος μου είναι να πάρω την Ευρωλίγκα και όχι να πάω στο F4. Οπότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έπρεπε να υπερνικήσω σε κάποια φάση κάποια από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Αν δεν το κάνω, μάλλον φέτος δεν θα είναι η χρονιά του 6ου. Επίσης ξέρω και αυτό: αν χάσεις πάλι στον τελικό του κυπέλλου, καλύτερα να αποσυρθείς και από τη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να αποφύγεις το περσινό ψυχολογικό μαρτύριο... * Πραγματικά πάντως είναι απορίας άξιο ότι φέρνετε ως επιχείρημα την 1η θέση σας σε όμιλο με μόνο σοβαρό αντίπαλο την... Μάλαγα, έναντι της 2ης θέσης του Παναθηναϊκού σε όμιλο με τη Ρεάλ (3ο φαβορί για την κούπα σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων μετά από Μπάρτσα και ΠΑΟ), για να αποφανθείτε ότι μέχρι τώρα έχετε καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, και γι' αυτό ανταμειφτήκατε με καλύτερο όμιλο στο Top 16. Έλεος δηλαδή, η λέξη που ψάχνετε δεν είναι "ανταμοιβή" αλλά "κωλοφαρδία". Δηλαδή, είμαι 2ο φαβορί για την κούπα, και βρίσκω μπροστά μου στην πρώτη φάση το 3ο φαβορί - Ρεάλ - και στην δεύτερη φάση το 1ο φαβορί - Μπάρτσα - και έχω και τον γαύρο να μου κάνει και κήρυγμα, ποιός, ο γαύρος που πρώτο γύρο έπαιξε με τη Μάλαγα την πρώτη θέση του ομίλου. Έλεος δηλαδή... ---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ---------- "Όσο αναφορά" () τα φιλαράκια σου, το μόνο που μου λέει αυτό είναι ότι είναι βάζελοι και αντιολυμπιακοί. Αυτά τα περί συνείδησης του κόσμου πες τα αλλού. Για το πόσο δίκαια πρωταθλήματα (ελληνικά ή ευρωπαϊκά) έχει πάρει ο ΠΑΟ ρώτα τον Πεν και την Μπαρτσελόνα. Ρε τι πάθαμε με τους ηθικούς προστάτες του ελληνικού αθλητισμού... Χμμ, η αλήθεια είναι ότι επειδή δε συχνάζω πλέον στα οπαδικά τόπικ δεν είχα παρατηρήσει το ύφος γραφής σου. Αν είναι να μιλήσουμε σε αυτό το επίπεδο καλύτερα να μην μπούμε στον κόπο καν, "χάνεις τον χρόνο σου ενοχλείς και το γουρούνι" φάση...
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 "Όσο αναφορά" () τα φιλαράκια σου, το μόνο που μου λέει αυτό είναι ότι είναι βάζελοι και αντιολυμπιακοί. Αυτά τα περί συνείδησης του κόσμου πες τα αλλού. Για το πόσο δίκαια πρωταθλήματα (ελληνικά ή ευρωπαϊκά) έχει πάρει ο ΠΑΟ ρώτα τον Πεν και την Μπαρτσελόνα. Ρε τι πάθαμε με τους ηθικούς προστάτες του ελληνικού αθλητισμού... μα καλα αμα πρεπει να κανω συνεχεια post και να διορθωνο πραγματα που δεν εχεις κατανοησει.. θα φτασω τα 979 post (tip: στο δημοτικο στη κατανοηση μας ελεγαν να διαβαζεις αργα και απο δυο φορες). Οι φιλοι μου δεν ειναι αντιολυμπιακοι..αλλα ατομα που εχουν την θεληση και το κανουν να δουν τα πραγματα ως εχουν αμα χασουν το πρωταθλημα δεν θα τους φταιει η διαιτησια αλλα -το γεγονος οτι δεν υπαρχει προπονητης -διοικηση που υπάρχει που δεν γνωριζει απο μπασκετ( δεν πας να παρεις ενα παιχτη με 7 εκατ. αλλα εναν σισκα με 3 και αλλον ενα παιχταρα ειπα ενα παραδεγμα) -η ελλειψη σταθερου κορμου τοσα χρονια -η ελλειψη "σπιθας" στοφας" πρωταθλητη (γιατι οχι αυτη που εχει τοσα χρονια ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο),πολυ σημαντικο υπαρχουν στιγμες που απο μονο του σε κανει να περνεις πρωταθληματα χωρις καν να εχεις το κατι παραπανω. Τωρα αμα θες να καθεσαι και να ευλογεις τα γενια σου..... Aυτα περι συνειδησης του κοσμου ακολουθαω την συμβουλη σου και πραγματι τα λεω αλλου...δλδ σε ατομα που εχουν την προθεση να κοιταξουν το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο... Αυτα περι barcelona και ben ειναι θεματα χιλιοειπωμενα εδω κολλαει και παλι αυτο Λοιπον μην μου λες πραγματα που αναιρουνται με αποδεδειγμενα γεγονοτα.....(οχι τιποτα αλλο βαριεμαι να γραφω) και παραμενουν ιστοριες να λεω στα μικρα για να τα παρει ο υπνος...
Absinthe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ερωδιε, τον Μαιο ελπιζω να εισαι εδω τριγυρω και να συζητας ακομα για μπασκετ.
Erwdios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 μα καλα αμα πρεπει να κανω συνεχεια post και να διορθωνο πραγματα που δεν εχεις κατανοησει.. θα φτασω τα 979 post (tip: στο δημοτικο στη κατανοηση μας ελεγαν να διαβαζεις αργα και απο δυο φορες). Οι φιλοι μου δεν ειναι αντιολυμπιακοι..αλλα ατομα που εχουν την θεληση και το κανουν να δουν τα πραγματα ως εχουναμα χασουν το πρωταθλημα δεν θα τους φταιει η διαιτησια αλλα -το γεγονος οτι δεν υπαρχει προπονητης -διοικηση που υπάρχει που δεν γνωριζει απο μπασκετ( δεν πας να παρεις ενα παιχτη με 7 εκατ. αλλα εναν σισκα με 3 και αλλον ενα παιχταρα ειπα ενα παραδεγμα) -η ελλειψη σταθερου κορμου τοσα χρονια -η ελλειψη "σπιθας" στοφας" πρωταθλητη (γιατι οχι αυτη που εχει τοσα χρονια ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο),πολυ σημαντικο υπαρχουν στιγμες που απο μονο του σε κανει να περνεις πρωταθληματα χωρις καν να εχεις το κατι παραπανω. Τωρα αμα θες να καθεσαι και να ευλογεις τα γενια σου..... Aυτα περι συνειδησης του κοσμου ακολουθαω την συμβουλη σου και τα λεω πραγματι τα λεω αλλου...δλδ σε ατομα που εχουν την προθεση να κοιταξουν το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο... Αυτα περι barcelona και ben ειναι θεματα χιλιοειπωμενα και παραμενουν ιστοριες να λεω στα μικρα για να τα παρει ο υπνος... Βοy, όταν συγκρίνεις τον Ολυμπιακός με την ΑΕΚ, από μόνος σου πηγαίνεις την συζήτηση εκεί που πρέπει. Στα σκατά κοινώς. Όταν θα μάθετε μερικοί να μιλάτε χωρίς αλαζονεία, ψηλομυτισμό και έπαρση μπορεί να κάνουμε και κουβέντα εδώ. Εγώ δεν είπα πουθενά ότι έχει καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟ, αλλά όταν εσείς προκαλείτε με αυτά που γράφετε, μην περιμένετε να είναι οι άλλοι και υπεράνω και να τα περνάνε στο ντούκου. Το ίδιο ισχύει και για τον konnak, ο οποίος αφού πρώτα μιλάει για κωλοφαρδίες, γραφεία στοιχημάτων και για ψυχολογικά μαρτύρια (πράσινα άλογα δηλαδή), μετά κάνει παρατήρηση και για τον τρόπο γραφής μου. Αντί να κοιταχτείτε στον καθρέφτη, κοιτάτε συνεχώς τι κάνει ο άλλος. (εξού και τα άπειρα post βάζελων στο thread του Ολυμπιακού) Υπό αυτές τις συνθήκες πάντα μα πάντα οι συζητήσεις μας θα καταλήγουν ιστοριες να λεω στα μικρα για να τα παρει ο υπνος...
konnak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Τα φαβορί από τα γραφεία στοιχημάτων τα χρησιμοποίησα ως ένα μέτρο αξιολόγησης ομάδων. Ακόμα και έτσι, διαφωνείς ως προς το ότι ακόμα δεν έχεις παίξει με σοβαρή ομάδα εκτός συνόρων, αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να μου κάνεις καζούρα για δυο ήττες από τη Ρεάλ; Το ψυχολογικό μαρτύριο ήταν πλακίτσα - όσο και αν το περσινό τριπλό defeat, τρεις τίτλοι μετά από τρεις νίκες επί του Ολυμπιακού, ε όπως και να το κάνουμε πρέπει να σας επηρέασε λιγουλάκι ψυχολογικά . Το ότι ήσασταν τυχεροί στην κατάρτιση των ομίλων της πρώτης φάσης το αμφισβητείς; Όταν από το γκρουπ των δυνατών σου έπεσε η... Μάλαγα; Ε φυσικά θα σου κάνω παρατήρηση για τον τρόπο γραφής σου, κάνουμε μια συζήτηση για την φετινή σεζόν στο μπάσκετ και πετάς Παρίσι 1996 και Σκούνι Πεν πριν 2 ή 3 χρόνια, δε θυμάμαι. Αν θες λοιπόν να συζητήσουμε προσπάθησε να έχεις μια πιο συγκροτημένη επιχειρηματολογία, γιατί όταν μου λες για άκυρη τάπα και αδικία στο Παρίσι, εγώ θα σου πω για σταματημένο χρονόμετρο και 10 φάουλ στο τελευταίο δίλεπτο, και όταν θα μου πεις για non call, εγώ θα σου πω για φάουλ στον Τσαρτσαρή. Βγαίνει άκρη έτσι; Όχι. Γίνεται σοβαρή συζήτηση έτσι; Όχι. Σε νοιάζει; ...
Erwdios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Τα φαβορί από τα γραφεία στοιχημάτων τα χρησιμοποίησα ως ένα μέτρο αξιολόγησης ομάδων. Ακόμα και έτσι, διαφωνείς ως προς το ότι ακόμα δεν έχεις παίξει με σοβαρή ομάδα εκτός συνόρων, αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να μου κάνεις καζούρα για δυο ήττες από τη Ρεάλ; Ε φυσικά θα σου κάνω παρατήρηση για τον τρόπο γραφής σου, κάνουμε μια συζήτηση για την φετινή σεζόν στο μπάσκετ και πετάς Παρίσι 1996 και Σκούνι Πεν πριν 2 ή 3 χρόνια, δε θυμάμαι. Αν θες λοιπόν να συζητήσουμε προσπάθησε να έχεις μια πιο συγκροτημένη επιχειρηματολογία, γιατί όταν μου λες για άκυρη τάπα και αδικία στο Παρίσι, εγώ θα σου πω για σταματημένο χρονόμετρο και 10 φάουλ στο τελευταίο δίλεπτο, και όταν θα μου πεις για non call, εγώ θα σου πω για φάουλ στον Τσαρτσαρή. Βγαίνει άκρη έτσι; Όχι. Γίνεται σοβαρή συζήτηση έτσι; Όχι. Σε νοιάζει; ... Το θέμα δεν είναι αν με νοιάζει. Το θέμα εδώ είναι ότι οπαδός της ίδιας ομάδας με εσένα ασπάζεται την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι ίδιας δυναμικότητας με την ΑΕΚ. Αν θεωρείς πώς ότι γράφω παραπάνω είναι παράλογο και την άποψη του Boy λογική, τότε πάω πάσο, δεν αξίζει καν να καθίσουμε να κάνουμε διάλογο. Όταν πουλάτε τρελίτσα με τρελονόμισμα θα πληρωθείτε, μην περιμένετε ευρώ. Έχω κάπου λάθος?
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 γκαντεμια οντως με τον τσαρτσαρη, δεν θελω να το γαντεμιασω, αλλα πιστευω οτι η χρονια (και αυτη) εχει τελειωσει γι αυτον.. πολυ καλος ο ναχμπαρ, αλλα πιστευω οτι αυτος θα ειναι ακομα καλυτερος.. http://www.sport-fm.gr/article/213754 ειναι και ελευθερος.... Oχι ρε παιδια καλυτερος ο Μασσει του Ναχμπαρ...Εχει και 6μηνες να παιξει, εχει και αθλιο σουτ
Absinthe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Oχι ρε παιδια καλυτερος ο Μασσει του Ναχμπαρ...Εχει και 6μηνες να παιξει, εχει και αθλιο σουτ Ισως επειδη παιζουν σε διαφορετικη θεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.