Strategos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ελπιζω με τον πανθρακικο που δεν παιζει ο σισε να βαλει μεσα τον πετροπουλο γιατι το παιδι ξερει μπαλα και μπορει να παρει και καμια κεφαλια* ενω ο σαλπι εκτος του οτι θα φυγει σε 4 μηνες γκολ βαζει μονο εξεπαφης απο το τερμα.
alexis333 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 alexis333, βλέπεις πολύ μπαλίτσα τελικά. Την ίδια μπαλίτσα έβλεπε και ο Σούλης, γι'αυτό και από το 20' τον Λέτο τον ντουμπλάρανε όταν έπαιρνε την μπάλα και προς το τέλος τον μαρκάρανε τρεις. Ο Βύντρα γιατί έπαιζε μόνος του από δεξιά νομίζεις? Γιατί είχε γείρει το γήπεδο αριστερά λόγω Λέτο. Eιναι δικαιωμα σου να σου αρεσε ο Λετο εχθες αλλα δε μπορεις να μου αλλαξεις γνωμη γιατι τον ειδα πως επαιζε στο ματς.... Εχτες επαιζε για τον εαυτο του...
kirileman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τα ίδια με πέρυσι είναι ο Λέτο. Καμία διαφορά, απολύτως καμία. Αν νομίζετε ότι επειδή φόρεσε την πράσινη φανέλα άλλαξε και παίζει μπαλάρα και προσφέρει και είναι και ουσιαστικός και αναπόσπαστο μέλος της ομάδας και βγάζει και μπαλιές και του μπήκαν και δυο δυνατά σουτ και και και .... οκ!!! Ο τύπος μπορεί να ξέρει μπαλάρα αλλά δεν κατάφερε ούτε τη θέση του γεροΤζόλε να πάρει ενώ φέτος το "δαχτυλάκι" του τον έχει αφήσει ουκ ολίγες φορές εκτός. Κρίμα για τον ίδιο, κρίμα...
dante14023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ο Μπιερσμιρ δεν νομιζω οτι εκανε κακο παιχνιδι χθες.... δεν εκανε την σουπερ ντουπερ εμφανιση αλλα δεν ηταν κακος... κι αυτες οι λαθος πασες που εκανε εγιαν διοτι δεν ειχε στηριξη απο το κεντρο.... γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι η δουλεια του να βγαζει καθετες μπαλες στον σισε και στον καθε επιθετικο... αυτη ειναι δουλεια του κεντρου.... ο λετο ηταν ο μονος που προσπαθουσε χθες και φανηκε οτι επαιζε για την παρτη του αλλα και παλι πιστευω οτι δεν τον βοηθησαν οι αλλοι... με λιγα λογια εκανε τις ντριμπλιτσες του, περνουσε τους αντιπαλους του αλλα δεν ειχε τι να κανει την μπαλα. κι αυτο διοτι δεν ειχε ουτε βοηθειες απο τον δαρλα, ουτε απο τους μεσους που δεν ανεβαιναν πανω απο την σεντρα (και οταν ανεβαιναν εχαναν την μπαλα...) και οι επιθετικοι ηταν αναμεσα σε 3+ αντιπαλους... ο κλειτον αν και εβαλε τα γκολ δεν μου γεμισε το ματι... στο 2ο ημιχρονο εχανε συνεχεια την μπαλα.... (ισως και λογω της μακρας απουσιας του.... δεν ξερω..) ο πετροπουλος απελπιστικα μονος στην περιοχη.... ο δαρλας μηδεν... οπως και ο τζιωλης... ο βυντρα αρχισε παλι απο το προηγουμενο ματς τα παιδαριωδη λαθη (η θεση δεν του παει με τιποτα....) αυτα (τα λιγα ) απο μενα... παρ ολα αυτα μπραβο στην ομαδα για την επαγγελματικη νικη...
sugata Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τουλάχιστον ο Μπιάρσμιρ έχει δείξει ότι ΔΕΝ φοβάται να ανέβει λίγο περισσότερο προς το κέντρο και να πάρει ρίσκα, ιδίως όσον αφορά τις κάθετες πάσες. Μπορεί να μην του βγαίνουν, αλλά δεν φοβάται. Χίλιες φορές να βλέπω Σίλβα - Μπιάρσμιρ να κάνουν 15 κάθετες και να κόβονται οι 14, παρά να βλέπω Γκούνη και λοιπούς να γυρίζουν συνέχεια πίσω την μπάλα, και Ράνη να κάνει γιόμες. Ο Λέτο μπορεί γενικότερα να κουράζει την μπάλα. Και ναι, αρκετές φορές είναι κακό. Αλλά μια σέντρα θες να σου βγάλει, και θα σου τη βγάλει. Τσουπ -> γκολ. Στα του μπάσκετ χτες, σα να δυσκολευτήκαμε αρκετά; Βέβαια έχω χάσει λίγο τι γίνεται με απουσίες και τα τοιάυτα, αλλά δεν ήταν λίγο υπερβολή αυτό το πράγμα;
wizzy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Kοίτα, χθες απουσίαζαν Σπανούλης, Πέκοβιτς και Διαμαντίδης. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τον ΠΑΟ (νοουμένου ότι ο στόχος του Ζοτς είναι να έχει 2 σχεδόν "ισάξιες" πεντάδες στην ομάδα για να μπορεί να αντικαθιστά παίκτες σε περιπτώσεις απουσιών), αλλά νομίζω ότι γενικά η ζώνη στην άμυνα δεν μας ταιριάζει (ή δεν έχει δουλευτεί όσο πρέπει). Το ότι έλειπε ο Σπανούλης και το ότι ο Σάρας κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος (είχε 2 πόντους), οδήγησε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ που δεν μας βολεύει σαν ομάδα. Είδωμεν, τα ωραία είναι τη Δευτέρα (κλήρωση).
dante14023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τουλάχιστον ο Μπιάρσμιρ έχει δείξει ότι ΔΕΝ φοβάται να ανέβει λίγο περισσότερο προς το κέντρο και να πάρει ρίσκα, ιδίως όσον αφορά τις κάθετες πάσες. Μπορεί να μην του βγαίνουν, αλλά δεν φοβάται. Χίλιες φορές να βλέπω Σίλβα - Μπιάρσμιρ να κάνουν 15 κάθετες και να κόβονται οι 14, παρά να βλέπω Γκούνη και λοιπούς να γυρίζουν συνέχεια πίσω την μπάλα, και Ράνη να κάνει γιόμες. συμφωνω.... και αυτο ειναι που ειπα οτι δεν υπαρχει βοηθεια απο το κεντρο.... (ισως δεν το εγραψα σωστα προηγουμενως...) και παιχτης του κεντρου να επερνε την μπαλα χθες για να την μοιρασει το πιο πιθανο ηταν να την γυριζε στους αμυντικους μας... (οπως γινεται συνεχεια...) διοτι δεν εχουμε καποιον να μοιρασει σωστα την μπαλα και να φτιαξει παιχνιδι στην επιθεση... (εδω ερχεται η μεταγροφολογια και η αναγκη αποκτησης δημιουργικου χαφ) απλως το οτι δεν καταφερε να βγαλει 2,3,4 καθετες ο μπιερσμιρ δεν ειναι λογος να πουμε οτι δεν επαιξε καλα.... (νομιζω τωρα το διατυπωσα καλυτερα.. ) για το μπασκετ πιστευω οτι οι συνεχομενοι τραυματισμοι δεν αφηνουν την ομαδα να βρει ρυθμο.... εχουμε καλες μοναδες που μπορουν να κανουν την διαφορα αλλα πρεπει να αρχισουμε να λειτουργουμε πιο ομαδικα (αυτοματισμοι και πιο γενικα να μαθει ο ενας τον αλλο στο γηπεδο...) οσο για την κληρωση, λογικα στον ομιλο της μπαρτσελονα θα τυχουμε....
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Kοίτα, χθες απουσίαζαν Σπανούλης, Πέκοβιτς και Διαμαντίδης. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τον ΠΑΟ (νοουμένου ότι ο στόχος του Ζοτς είναι να έχει 2 σχεδόν "ισάξιες" πεντάδες στην ομάδα για να μπορεί να αντικαθιστά παίκτες σε περιπτώσεις απουσιών), αλλά νομίζω ότι γενικά η ζώνη στην άμυνα δεν μας ταιριάζει (ή δεν έχει δουλευτεί όσο πρέπει). Το ότι έλειπε ο Σπανούλης και το ότι ο Σάρας κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος (είχε 2 πόντους), οδήγησε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ που δεν μας βολεύει σαν ομάδα. Είδωμεν, τα ωραία είναι τη Δευτέρα (κλήρωση). Κατ'εμε ειναι δικαιολογια με ποια εννοια... Αλλο το 2 ισαξιες πενταδες, αλλο το 10 ισαξιοι παικτες. Καλώς ή κακως πρεπει να δεχτουμε οτι καποιοι παικτες(Σαρας, Τσαρτσαρης) πανε προς το τελος τους(ειτε γενικα, ειτε στην ομαδα), καποιοι αλλοι ειναι ρολιστε-και ειναι λογικο-οπως Καλαθης,Τεπιτς,Περπε και στην πραγματικοτητα υπαρχουν 5 παικτες, αντε 6 αν βαλω και τον Φωτση που τραβανε το πραγματικο κουπι σε σταθερη βαση και σε βαθος μιας σεζον. Ε, απο αυτους τους 6 χθες λειπανε οι 3. Το καλοκαιρι μαλλον θα γινει ξεκαθαρισμα. Λογικα τα συμβολαια οσων τραβανε και προβλεπεται να τραβανε θα παρουν αυξηση και μαλλον θα την πληρωσουν οσοι εχουν συμβολαιο περισσοτερο με το ονομα
insomniaK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Κάιζερ, έχεις ακούσει τίποτα για πρόωρη ανανέωση κανανός συμβολαίου, πχ του Ζοτς;
firewalker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ο Λέτο όσο βρίσκεται μακριά από την περιοχή και έχει την δυνατότητα να πάει προς εκεί με το κεφάλι πάνω μπορεί να βγάλει και γαμώ τις φάσεις. Όταν φτάσει στην περιοχή και σκύψει το κεφάλι κάνοντας ανούσια τσαλιμάκια γίνετε κακός για την ομάδα. Δεν είναι τόσο καλός ώστε να τελειώσει και την φάση μόνος του (σπάνια θα το κάνει). Αν έδινε την μπάλα όταν έπρεπε όντας στην περιοχή θα ήταν πολύ καλός. Τον θεωρώ παίκτη που δεν θα κάνει κάτι περισσότερο στην καριέρα του. Ένας μέτριος παίκτης που δύσκολα θα κάνει την μεγάλη διαφορά σε μία ομάδα. Ένας παίκτης που τον ενδιαφέρει περισσότερο να βάλει γκολ στον Ολυμπιακό, από το γενικό καλό της ομάδας.
johnnyestia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ίδιος με πέρυσι ο Λέτο, ναι. Και πέρυσι είχε 5 γκολ και 5 ασίστ στα μέσα της σεζόν και ήταν ο πρώτος της ομάδας του στα κλεψίματα. Εχθές ήταν τελείως ανούσιος. Γι αυτό είχε μια ασίστ , ενώ στο 2ο ημίχρονο ο Βύντρα και ο Νίνης ήταν μόνοι τους από δεξιά. Επειδή ήταν ανούσιος ο Λέτο. Μάθετε μπαλίτσα λέμε.
johnyboy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 μερικοί θέλετε ζουτάουτας μιτου σαριτς μαριτς σεριτς τζιωλη κλπ κλπ και προπονητή τον χανς μπακε. δηλαδή μετά από πολλά χρόνια είδαμε εξτρεμ στην ομάδα και αυτός μας χαλάει.
alexis333 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 δηλαδή μετά από πολλά χρόνια είδαμε εξτρεμ στην ομάδα και αυτός μας χαλάει. Aφου σας αρεσε αυτο το πραγμα που ειδατε εχτες απο αυτον τον Λετο εγω δεν εχω λογο να σας αλλαξω γνωμη... Αλλα αλλοι πρεπει να μαθουν μπαλα λεω εγω...
john1987 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το να τ'αλλο μαθε μπαλιτσα. Εγω παντως παρα τα ελαττωματα του αλεξη τον θεωρω πολυ καλη λυση για την αριστερη πτερυγα του Παναθηναικου τη δεδομενη στιγμη και πολυ καλυτερο του Ιβανσιτς. Το χθεσινο παιχνιδι δεν το ειδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.