alexis333 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 βγάζω το καπέλο στον νόμπλια που έβαλε την τσιγκερομαδα μέσα να παίξει και φάνηκε πόσο άχρηστοι και αδιάφοροι είναι.αν εξαιρέσουμε τον Λέτο που ήταν σαν την μύγα μες το γάλα οι άλλοι ήταν για τα πανηγύρια. ούτε για γ εθνική δεν κάνουν. Πλακα κανεις τωρα ε .. ?? Ειδα το παιχνιδι σας σημερα και ο Λετο ηταν ο γνωστος Λετο που ειναι μονοφαγας και το μυαλο του το ειχε μονο να κανει τριπλες.... Τον εβλεπες και ελεγες να θα κανει 1-2 τριπλες και θα τη χασει... Ηταν σιγουρο αυτο οπως και γινοταν σε ολο το ματς σχεδον... Εγω θα τον εβγαζα απο το ημιχρονο και πολυ λεω κι ολας...
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ειδα το παιχνιδι σας σημερα και ο Λετο ηταν ο γνωστος Λετο που ειναι μονοφαγας και το μυαλο του το ειχε μονο να κανει τριπλες.... Τον εβλεπες και ελεγες να θα κανει 1-2 τριπλες και θα τη χασει... Ηταν σιγουρο αυτο οπως και γινοταν σε ολο το ματς σχεδον... Εγω θα τον εβγαζα απο το ημιχρονο και πολυ λεω κι ολας... +1 Αυτον τον Μπιαρσμιρ ο Τεν Κατε τον εφερε ή ο Αντωνιου? αν ηταν του πρωτου, δε τον στελνετε πακετο? Ωραιο το 2ο γκολ του Κλειτον, αλλα εγω εμεινα με τη σουταρα που τραβηξε ο αντιπαλος στην εκτελεση του φαουλ & πηγε δοκαρι.Αψογη εκτελεση και δεν ηταν και σε μικρη αποσταση
TH_boy_20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 αμα αρχισω να λεω για τον τζιωλη θα γινω κακος ε?.
Snolly Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι πανέμορφο να σου κάνουν κριτική οι αποκλεισμένοι από το κύπελο, −5 βαθμούς στο πρωτάθλημα αποδεκατισμένοι γαύροι σχολιάζοντας την σουτάρα του Πιερικού και τις τρίπλες του Λέτο; Δλδ τι MasterCard και μαλακίες. Priceless. Πείτε μας και για τις 4 χαμένες ευκαιρίες του Σισέ.
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 αμα αρχισω να λεω για τον τζιωλη θα γινω κακος ε?. η φαση που ο αλλος με λιγοτερο υψος του παιρνει την κεφαλια ηταν... Παντως,...γενικα μιλωντας...εχει να παιξει παρα πολυ καιρο, και στην αρχη ουτε προπονησεις με την υπολοιπη ομαδα δεν εκανε...κι αυτο μπορει να ειναι ενα ελαφρυντικο, οπως κι η γιουχα που δε νομιζω να τον βοηθαει
john1987 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια μου αρεσει που βριζετε το Τζιωλη για την εμφανιση,λες και βλεποταν πριν. Οταν επαιζε βασικουρα δλδ σας αρεσε ε?Μιλαμε για προπερσινα και πολυ ξινα σταφυλια. Ο Κλευτον πιστευω μπορει να προσφερει αν σοβαρευθει και τον διαχειριστει καλα ο Νιοπλιας.
alexis333 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ήταν και ο μόνος που προσπαθούσε. Ναι, ακομα και 3 ωρες να προσπαθουσε οπως λες εσυ το ιδιο πραγμα θα εβγαινε... Αφου ο ανθρωπος δε μπορει να παιξει σωστο ποδοσφαιρο.. Πρεπει καποιος να του πει και να του το χωσει μες το μυαλο πως υπαρχουν κι αλλοι συμπαιχτες του μεσα στο γηπεδο... Δεν ειναι μονος του... Αηδια εχει καταντησει... Κακο εκανε σημερα παρα καλο....
TH_boy_20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 η φαση που ο αλλος με λιγοτερο υψος του παιρνει την κεφαλια ηταν... Παντως,...γενικα μιλωντας...εχει να παιξει παρα πολυ καιρο, και στην αρχη ουτε προπονησεις με την υπολοιπη ομαδα δεν εκανε...κι αυτο μπορει να ειναι ενα ελαφρυντικο, οπως κι η γιουχα που δε νομιζω να τον βοηθαει sorry αλλα δεν χρειαζεται να εχεις κανει και καμια τρελη προπονηση για να παιξεις μπαλα με τον πιερικο!! δλδ ποσο θα σε τρεξει ο πιερικος ποσο θα σε πιεση? μην τρελαθουμε τωρα, και φανηκε οτι το προβλημα του σταρχ...στηδεν ηταν τοσο η φυσικη κατασταση(που εν μερη ηταν) ΑΛΛΑ το γεγονος οτι ηταν παγερα αδιαφορος με μηδενικη προσφορα και χωρις να θελει να αποδειξη κατι(αυτα μας εξοργησαν/ζαν). Προσωπικα δεν εχει ουτε τσαμπουκα ουτε τον εγωισμο να παιξει για αυτον και να μας "βουλωσει" ρε παιδι μου...να μας αποδειξει οτι ναι ωραια μαγκες βριστε με αλλα εγω ειμαι επαγγελματιας δεν μασαω θα βγω και θα φαω σιδερα ...ουτε για τον καημενο τον Νιομπλια δεν επεξε που του εδωσε την ευκαρια να βγει απο την ναφθαλινη... ....ουστ ρε καρκινε
john1987 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το λες επειδη εισαι κακο γαυρακι και την εχεις μικροτερη Οντως ειναι σπαστικο ωρες ωρες αλλα σκεψου ποιος απο τον Παναθηναικο εχει τριπλα?Αντε ο Λετο και κανα 2 ακομα.
geovard Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Απόσπασμα από τις δηλώσεις τού προπονητή τού Πιερικού από το in.gr http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1094375&lngDtrID=246 »Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπήκε δυνατά, πέτυχε ένα γκολ και είχε δοκάρι, όμως μετά το 1-1 αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στη φάση του δοκαριού θα μπορούσε να είναι διαφορετική η εξέλιξη. Πριν από το 2-1 ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δώσει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά γενικά ήταν πολύ καλός για τα μεγέθη των δύο ομάδων» είπε αρχικά ο τεχνικός του Πιερικού και συνέχισε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναγνώρισε την προσπάθεια του Πιερικού, βλέποντας ότι πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα. Έχω παίξει αντίπαλος του Παναθηναϊκού και τον έχω νικήσει. Ήταν ένα επιπλέον κίνητρο, θέλω πάντα νίκες, αν και δεν τα καταφέρνω πάντα. »Είμαι πάρα πολύ δυνατός ως χαρακτήρας και αν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις μια ομάδα που να νικάει οποιονδήποτε αντίπαλο. Κανείς δεν περίμενε ότι η Ελλάδα θα πάρει το Euro. Αν μας είχε υποτιμήσει ο Παναθηναϊκός, δεν θα είχε νικήσει». Αυτές είναι δηλώσεις κομπλεξισμού. Από τη μιά σας λέω ότι είστε καλή ομάδα, αφήνω να εννοηθεί ότι ευννοηθήκτε λίγο και τέλος ρε μάγκες εγώ σας έχω νικήσει! Πουθενά στο κόσμο δεν γίνονται τέτοιες δηλώσεις παρά μόνο εδώ στο Ελλάντα. Εδώ έχασε από τον ΟΦΗ στην έδρα του γιά το πρωτάθλημα της Β' και είχε απαίτηση να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στο στάδιο.Αλλά ελλείψει επιχειρημάτων όλοι πιά μετά το 2004 προσπαθούν να το παίξουν Δαυίδ! Εκτός θέματος Με εντυπωσίασε το γεγονώς ότι η δύστυχη χώρα της Αϊτής που χτυπήθηκε άγρια από το σεισμό, ήταν η πρώτη χώρα παγκοσμίως που αναγνώρισε το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος αμέσως μετά την απελευθέρωση μας το 1821 από τούς Τούρκους! Κάτι καλό πρέπει να κάνει η Ελλάδα γιά το κράτος αυτό και εννοώ σημαντική βοήθεια με όποιο τρόπο μπορεί.
alexis333 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το λες επειδη εισαι κακο γαυρακι και την εχεις μικροτερη Οντως ειναι σπαστικο ωρες ωρες αλλα σκεψου ποιος απο τον Παναθηναικο εχει τριπλα?Αντε ο Λετο και κανα 2 ακομα. Κοιτα τον ειχα και στον Ολυμπιακο αλλα αυτο ειναι σπαστικο ρε... Να μη κοιταει κανενα συμπαιχτη του... Μονο την παρτυ του κοιταει να κανει τριπλες και μετα να λεει ( οπως στο τελευταιο γκολ που εβαλε ) io , io (δλδ εγω , εγω ) και να δειχνει τον ευατο του ... Μονο για την παρτυ του παιζει ...
johnnyestia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 alexis333, βλέπεις πολύ μπαλίτσα τελικά. Την ίδια μπαλίτσα έβλεπε και ο Σούλης, γι'αυτό και από το 20' τον Λέτο τον ντουμπλάρανε όταν έπαιρνε την μπάλα και προς το τέλος τον μαρκάρανε τρεις. Ο Βύντρα γιατί έπαιζε μόνος του από δεξιά νομίζεις? Γιατί είχε γείρει το γήπεδο αριστερά λόγω Λέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.