afentiko7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μια χαρα τα ειπε ο Τεν Κατε.Βγαλτε λιγο τα οπαδικα γυαλια και διαβαστε. μόνο για τα δικαιώματα των γκευ δεν μίλησε. Ειπε πως παίρνει μια ομάδα 12/13. Για το πως πήρε η δική του ομάδα το δούρειο δε μίλησε κανείς που ρίχναν τις ομάδες τους οι πρόεδροι, που κάναν πλάτες οι βόκολοι και οι αναστασιάδηδες. Και το ότι έδωσε συνέντευξη σε μια εφημερίδα συμφερόντων αλαφούζου που μαζί με το τεγόπουλο κάνουν πόλεμο εναντίον του κόκκαλη, όχι δε μας βάζει σε υποψίες
johnnyestia Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 μόνο για τα δικαιώματα των γκευ δεν μίλησε. Ειπε πως παίρνει μια ομάδα 12/13. Για το πως πήρε η δική του ομάδα το δούρειο δε μίλησε κανείς που ρίχναν τις ομάδες τους οι πρόεδροι, που κάναν πλάτες οι βόκολοι και οι αναστασιάδηδες. Και το ότι έδωσε συνέντευξη σε μια εφημερίδα συμφερόντων αλαφούζου που μαζί με το τεγόπουλο κάνουν πόλεμο εναντίον του κόκκαλη, όχι δε μας βάζει σε υποψίες Κοίτα να δείς. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πλήθος ιδεών και ιδεολογιών. Πχ, αν κάνεις γκάλοπ σε πολιτικά, θα βρείς αρκετά μοιρασμένες απαντήσεις. Αν πάλι ρωτήσεις για γούστα στην μουσική και την διασκέδαση, πάλι θα βρείς μοιρασμένα γούστα. Το ίδιο και στα γούστα για γυναίκες, για αυτοκίνητα, στις απόψεις για το περιβάλλον, τα εργασιακά θέματα κτλ. Αν όμως ρωτήσεις αν στην Ελλάδα υπάρχει παράγκα στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ο οποιοσδήποτε ΜΗ φίλαθλος του Ολυμπιακού θα σου πεί ναί. Δεν σε προβληματίζει καθόλου αυτό? Εσύ τι γνώμη έχεις για το 12/13 με το ένα χαμένο να είναι πέτσινο όπως λές?
afentiko7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αν όμως ρωτήσεις αν στην Ελλάδα υπάρχει παράγκα στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ο οποιοσδήποτε ΜΗ φίλαθλος του Ολυμπιακού θα σου πεί ναί. και αν ρωτήσεις οποιοδήποτε δυτικό, θα σου πει πως συνέβη το ολοκαύτωμα, ενώ υπάρχει πλήθος αποδείξεων πως ήταν εφεύρεση των εβραίων. Δεν σε προβληματίζει καθόλου αυτό? Εσύ τι γνώμη έχεις για το 12/13 με το ένα χαμένο να είναι πέτσινο όπως λές? Για κοίταξε τα μεταξύ μας αποτελέσματα, όλα αυτά τα χρόνια να σου λυθεί η απορία. Και εσύ είχες και τον οφη να μας κόβει βαθμούς. Μετά δες τι παίχτες είχες εσύ (καραγκουνομπασινάδες) και τι εγώ (νέρι, ζιο, ρίμπο, καστίγιο, γκαλέτι, τζόλε...). Αλλά θα μου πεις και τότε είχες χαντζίδη, καραπιάλη, προτάσοφ, κλπ και τα περνε τα πρωταθλήματα ο δημόπουλος (ο και καλά φονιάς). Απλά τότε είχες τη διαιτησία, ενώ με τον κόκκαλη δεν περνάνε αυτά.
Mika Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 O Oφη σας κοβει βαθμους οπως τοτε που εδωσε ο Σηφακης στον Μπορχα σε κενη εστια ε;; ε ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα :D:D
johnnyestia Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 και αν ρωτήσεις οποιοδήποτε δυτικό, θα σου πει πως συνέβη το ολοκαύτωμα, ενώ υπάρχει πλήθος αποδείξεων πως ήταν εφεύρεση των εβραίων. Συγκρίνεις κάτι που έγινε 65+ χρόνια πρίν με κάτι που το βλέπουμε ζωντανά στην τηλεόραση κάθε Κυριακή. Πείθομαι.. Για κοίταξε τα μεταξύ μας αποτελέσματα, όλα αυτά τα χρόνια να σου λυθεί η απορία. Και εσύ είχες και τον οφη να μας κόβει βαθμούς. Μετά δες τι παίχτες είχες εσύ (καραγκουνομπασινάδες) και τι εγώ (νέρι, ζιο, ρίμπο, καστίγιο, γκαλέτι, τζόλε...). Αλλά θα μου πεις και τότε είχες χαντζίδη, καραπιάλη, προτάσοφ, κλπ και τα περνε τα πρωταθλήματα ο δημόπουλος (ο και καλά φονιάς). Απλά τότε είχες τη διαιτησία, ενώ με τον κόκκαλη δεν περνάνε αυτά. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βάλουμε κάτω τα μεταξύ μας αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια? Θυμάσαι πόσα χρόνια έχεις να με κερδίσεις στο πρωτάθλημα? Τον "και καλά φονιά" Δημόπουλο τον πρόλαβες να παίζει ? Για το τι περνάει και τι όχι επί Κόκκαλη θα γελάσω δυνατά: LOL
afentiko7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 O Oφη σας κοβει βαθμους οπως τοτε που εδωσε ο Σηφακης στον Μπορχα σε κενη εστια ε;; ε ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα :D:D Κάθε φορά που πάμε στο ηράκλειο, ο οφις παίζει παθιασμένα, ενώ με σας είναι οικογενειακό διπλό. Πόσες φορές έχει κόψει σε μας βαθμούς και πόσες με σας. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βάλουμε κάτω τα μεταξύ μας αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια? Θυμάσαι πόσα χρόνια έχεις να με κερδίσεις στο πρωτάθλημα? Τα τελευταία δεκατρία. Για ρίξε μια ματιά. Εγώ θυμάμαι ένα 4-0 στο κύπελλο πέρσι. Τώρα αν εσύ θεωρείς επιτυχίες τις ισοπαλίες, τι να σου κάνω. Χαίρομαι πάντως που κατάλαβες πως ο κόκκαλης φέρνει παίχτες για να φτιάξει ομάδα και όχι για να εντυπωσιάσει (κωνσταντίνου, σαλπιγγίδης, μπισκαν και ο άλλος)
Mika Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 οικογενειακο διπλο με τον Οφη... περυσι χασαμε 4-1 και προπερσι ισοφαρισαμε 3-3 πριν τελειωσει το ματς ομως... για να μην αναφερω οτι περυσι ο καλυτερος παιχτης του οφη (λεοζινιο) ηταν δανεικος απο... τον ολυμπιακο
johnyboy Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς ασχολούμαστε με τι λέει ο όμνι. Ναι έχουμε παράγκα.άμα ζορίζεσαι βρες αποδείξεις και τράβα στα δικαστήρια. Τι είπε ο καπετάνιος σήμερα? έμαθα είπε πολλά.Ξέρει κανείς?
antreaslam Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 το ότι άνοιξε το μπλα μπλα ξανά τις πύλες του στα αθλητικά, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί αυτές τις δύσκολες μέρες στη δουλειά! Ο όμνι εχει τη μοναδική ικανότητα να μου φτιάχνει τόσο....άμεσα το κέφι
antreaslam Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ποιο είναι ο ομνι; έχει αλλάξει 3-4 Νιcknames, έπειτα από κάθε Ban Που τρωει! Το τελευταίο όνομα που τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής από τα...μάτια μου οταν το βλέπω, είναι το αφεντικό7! Πάντα θα διαβάσω όλα του τα μηνύματα!! (όχι απλα θα διαβάσω, αλλά θα ρουφήξω...τη γνώση της κάθε λεξης που έχει δακτυλογραφηθεί από τα χεράκια του...Είναι...απαυγασμα σοφίας τα ποστ του)! Αν έχεις χρόνο, απλά ψάξε σε παρακαλώ για τον omnilash στο παρελθόν, να διαβάσεις τα θεικά ποστ του!!!! Εχουμε και 2-3 ακόμα τέτοια φρούτα, με 5-6 αλλαγές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.