Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά, εγώ τελικά έχω μείνει πίσω φαίνεται:

Τι έχει κάνει ο Τζιόλης και τον έχετε τόσο πολύ στην μπούκα; Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, είναι σίγουρο!

Για να κανει θα πρεπει να μπορει και ο Τζιολης στη ζωη του 2 πραγματα μπορει. Να πινει φραπε και να τεμπελιαζει.Αγωνιστικα ειναι ανυπαρκτος. Ειναι τόσο ανύπαρκτος που μπορει να τον βαλουμε 12 παικτη και να κανουμε ενσταση στον εαυτο μας οτι παιζαμε με λιγοτερους

Θα μου πεις "Ρε μεγαλε, οκ. Ο μονος ειναι? Γιατι τα ακουει μονο αυτος?"

Και ερχομαστε στο ζουμι.Τα ακουει γιατι συμβολιζει μαζι με τον Βαγγελακη, τον Δαρλα, τον Γκουμα, τον Βυντρα, τον Σπυροπουλο και μερικα αλλα καλοπαιδα(και λιγο πιο μεγαλα, πρωταθλητες Ευρωπης και καλα) την εποχη Βαρδινογιαννισμου. Εκεινη την εποχη που γεμισαμε σαπιους, γεμισαμε τεμπεληδες, γεμισαμε Ελληνες κλικαδορους που ανεβαζαν και κατεβαζαν προπονητες αναλογα με το αν ηθελαν ή όχι να κανουν προπόνηση και ολα αυτα αρκει να ηταν καλοι με τον Τζιγγερ και να δινεις αυτουσιους τους διαλογους απο μεσα στο Γκοτζο.

Επειδη λοιπον ο Τεν Κατε πηγε να τους φαει ολους αυτους να καθαρισουμε, αυτοι στηλωσαν τα ποδια και αποκει που ηταν για δανεικοι στο Αιγαλεω βρεθηκαν 11αδα αυριο. Και δεν φταιει ο Νιοπλιας. Ο Νιοπλιας εχει ενα κακο. Ειναι αξιολογτατος ανθρωπος, απο τους λιγους στο χωρο που σκεφτεται τι λεει, με ποδοσφαιρικες γνωσεις και ενα μεγαλο ελαττωμα. Γουσταρει τον Ελληνα ποδοσφαιριστη.

Ο Νιοπλιας λοιπον δεν νιωθει τι συμβολιζει ο Μαντζιος και ο Τζιολης και λεει "Δεν εχω αλλο χαφ αυτη την στιγμη, αυτον θα βαλω". Δεν μπορει να καταλαβει οτι ειναι καλυτερα να βαλει τον Σισε αμ.χαφ απο τον Τζιολη γιατι εστω και αθελα του παιρναει το μηνυμα "Παιχτε το πουλι σας οσο θελετε στον Παναθηναικο, μολις αλλαξει ο προπονητης θα ξαναμπειτε να παιξετε"

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να κανει θα πρεπει να μπορει και ο Τζιολης στη ζωη του 2 πραγματα μπορει. Να πινει φραπε και να τεμπελιαζει.Αγωνιστικα ειναι ανυπαρκτος. Ειναι τόσο ανύπαρκτος που μπορει να τον βαλουμε 12 παικτη και να κανουμε ενσταση στον εαυτο μας οτι παιζαμε με λιγοτερους

Και ερχομαστε στο ζουμι.Τα ακουει γιατι συμβολιζει μαζι με τον Βαγγελακη, τον Δαρλα, τον Γκουμα, τον Βυντρα, τον Σπυροπουλο και μερικα αλλα καλοπαιδα(και λιγο πιο μεγαλα, πρωταθλητες Ευρωπης και καλα) την εποχη Βαρδινογιαννισμου. Εκεινη την εποχη που γεμισαμε σαπιους, γεμισαμε τεμπεληδες, γεμισαμε Ελληνες κλικαδορους που ανεβαζαν και κατεβαζαν προπονητες αναλογα με το αν ηθελαν ή όχι να κανουν προπόνηση και ολα αυτα αρκει να ηταν καλοι με τον Τζιγγερ και να δινεις αυτουσιους τους διαλογους απο μεσα στο Γκοτζο.

Επειδη λοιπον ο Τεν Κατε πηγε να τους φαει ολους αυτους να καθαρισουμε, αυτοι στηλωσαν τα ποδια και αποκει που ηταν για δανεικοι στο Αιγαλεω βρεθηκαν 11αδα αυριο. Και δεν φταιει ο Νιοπλιας. Ο Νιοπλιας εχει ενα κακο. Ειναι αξιολογτατος ανθρωπος, απο τους λιγους στο χωρο που σκεφτεται τι λεει, με ποδοσφαιρικες γνωσεις και ενα μεγαλο ελαττωμα. Γουσταρει τον Ελληνα ποδοσφαιριστη.

Ο Νιοπλιας λοιπον δεν νιωθει τι συμβολιζει ο Μαντζιος και ο Τζιολης και λεει "Δεν εχω αλλο χαφ αυτη την στιγμη, αυτον θα βαλω". Δεν μπορει να καταλαβει οτι ειναι καλυτερα να βαλει τον Σισε αμ.χαφ απο τον Τζιολη γιατι εστω και αθελα του παιρναει το μηνυμα "Παιχτε το πουλι σας οσο θελετε στον Παναθηναικο, μολις αλλαξει ο προπονητης θα ξαναμπειτε να παιξετε"

Interesting...

Όταν έφυγε απο τον ΠΑΟ για την Βρέμη δήλωσε οτι δεν θέλει να ξαναεπιστρέψει στον Παναθηναικό, και στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα.

Αυτό δε μου κάνει καμία εντύπωση. Ποιος Έλληνας που έχει παίξει στο εξωτερικό θέλει να ξαναγυρίσει; Και καλά κάνουν δηλαδή, όχι να έχουμε και παράπονο. Ας κοιτάμε να διορθώνουμε τα χάλια μας που όταν τα βλέπουμε λέμε "έλα μωρέ τώρα, έτσι είναι τα πράγματα, σιγά μη διορθώνουμε τις στραβομάρες μας" και μετά να ζητάμε από τους παίχτες να θέλουν να ξαναρίξουν μια ματιά στην Ελλάδα όταν δούνε το έξω.

Δημοσ.

Συμφωνω σχεδον σε ολα.

Ωστοσο δεν πιστευω οτι οι Καραγκουνης,Μπασινας,Λυμπε ανεβαζαν και κατεβαζαν προπονητες και εκαναν προπονηση οποτε ηθελαν.Τους εχουν κλεψει τιτλους...

Για την εποχη μετα τη Ριζουπολη συμφωνω γεμισαμε με μετριοτητες.Δεν ξερω παιδια αν ο Τζιωλης ειναι τεμπελης,μου φαινεται οτι δεν μπορει το παλικαρι πανω απο το μετριο με τιποτα.

Καλα κανει ο Νιοπλιας,το σκεφτεται καθαρα ποδοσφαιρικα.

Δημοσ.

Και ερχομαστε στο ζουμι.Τα ακουει γιατι συμβολιζει μαζι με τον Βαγγελακη, τον Δαρλα, τον Γκουμα, τον Βυντρα,...

Νομίζω ότι για το βίντρα έχει γυρίσει. Δεν τα ακούει από τον κόσμο. Είδα να χειροκροτείτε στα λάθη του και να αποθεώνεται στην καλή του προσπάθεια. Επίσης δεν νομίζω ότι ο κόσμος είχε το ίδιο παράπονο από το Βίντρα. Αναγνώριζε ότι τόσα μπορεί τόσα κάνει. Δύσκολα θα τον έλεγε κάποιος "φραπέ". Ακόμη και στην προσωπική του ζωή είναι μαζεμένος. Ο Τζιόλης στην εξέλιξη του ήταν ποιο στάσιμος και από στάσιμα νερά βάλτου. Για να είμαστε εντελώς δίκαιοι όμως πρέπει να πούμε ότι και ο Παναθηναϊκός - Αντωνίου (άλλος φραπές) του χάλασαν μία μεταγραφή στο εξωτερικό. Πριν κάνει τις δηλώσεις ο παίκτης.

Ένα μεγάλο λάθος του Νόπλια είναι ότι μιλάει στους δημοσιογράφους με ποδοσφαιρική λογική. Πολύ φοβάμαι ότι... Λάθος του που είπε ότι αύριο δεν θα θυμάται πως παίξαμε, το αποτέλεσμα μετράει.

Το πρωτάθλημα φέτος κινδυνεύει λόγο των εμφανίσεων που κάνουμε. Αν το χάσουμε θα το έχουμε χάσει μόνοι μας..

Δημοσ.
Ποια μεταγραφή του χάλασαν firewalker? Από το ρεπορτάζ του καλοκαιριού προέκυψε το ακριβώς αντίθετο.

Αυτή με την Βέρτερ. Η Βέρτερ θα τον αγόραζε με λιγότερα χρήματα. Αλλά εδώ ζητούσαν 1.5 ακατέβατα νομίζω.

Όταν έναν παίκτη του λες δεν σε θέλω στην ομάδα, είσαι εκτός πλάνων εντελώς, δεν του κρεμάς το δελτίο όπως κάνουν μικρές ομάδες. Τον αφήνεις ελεύθερο. Ή τον δίνεις με λιγότερα χρήματα. Ή τον αφήνεις να κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα για να βρει ποιο εύκολα μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα θέματα είναι πολύ πίσω.

Δημοσ.

η βέρντερ τον ήθελε το πολύ ένα μύριο και η αταλάντα έδινε 2.

αν ήταν τόσο παιχταράς ο τσολιάς μας θα έδινε η βέρντερ 1.5 και θα τους λέγαμε το ναι.αλλά τον ήθελε τσάμπα.

ο τζιόλης είναι το ίνδαλμα κάθε σταρ........η.σου λέει θα πληρώνομαι και θα κάθομαι.για αυτό και δεν τον χωνεύει κανείς.

να μην θυμηθώ για πέρσι που του λέει ο καραγκούνης άδειο το γήπεδο και αυτός απαντά μαμησέ τους.το πήρε η κάμερα.

Δημοσ.
γκολακι και ο πιερικος.

για να δουμε

Από ό,τι διαβάζω με ευθύνη Τζιόλη και Γκαλίνοβιτς. Ε ρε γλέντια.

Δημοσ.

ε ναι έχουμε μετά άδικο που βρίζουμε τους δημόσιους.καταλάθος γλίστρησε τόσες φορές και του πήρε την κεφαλιά ο ακορντεόν.

Δημοσ.
ε ναι έχουμε μετά άδικο που βρίζουμε τους δημόσιους.καταλάθος γλίστρησε τόσες φορές και του πήρε την κεφαλιά ο ακορντεόν.

οχι ρε δεν πρεπει να βριζουμε τον Τζιολη ειναι πολυτιμο στοιχειο της ομαδας μας...

αντε στα τσακιδια ο ανυπαρκτος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...