Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το να χλευάσεις ένα ανεκδιήγητο διαιτητή και να τρέχεις στα δικαστήρια μέχρι να πυροβολείς παίκτες την ώρα του αγώνα και να μην γράφεται καν στο φύλλο αγώνα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο πάντως.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από το να χλευάσεις ένα ανεκδιήγητο διαιτητή και να τρέχεις στα δικαστήρια μέχρι να πυροβολείς παίκτες την ώρα του αγώνα και να μην γράφεται καν στο φύλλο αγώνα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο πάντως.

Τα αεροβόλα του ΟΑΚΑ είναι ευλογημένα για εσας να υποθέσω?

Δημοσ.
«Επειδή στους πρόσφατους αγώνες της ομάδας παρατηρήθηκε το φαινόμενο έντονων αποδοκιμασιών εις βάρος του ποδοσφαιριστή μας, Αλέξανδρου Τζιόλη, καλώ τους φιλάθλους μας να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας με το γνωστό τους πάθος αποφεύγοντας τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ασφαλώς, ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του, είναι όμως αδιανόητο, την ώρα που η ομάδα καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της να παρατηρούνται φαινόμενα που αναμφίβολα την επηρεάζουν αρνητικά. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ο προπονητής μας θα τον χρησιμοποιεί όποτε το κρίνει σκόπιμο για το καλό της ομάδας. Υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίζουμε τον προπονητή της ομάδας και όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για την επιτυχία της. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις μέχρι τώρα επιτυχίες της ομάδας αγκαλιάζοντάς την μαζικά είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός έδρας. Αυτή τους η στήριξη είναι πολύτιμη και υπολογίζουμε σ’ αυτήν για τη δύσκολη συνέχεια στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Νικόλας Πατέρας.

Ρε τον γαύρο που θα μας πει ότι είναι για το καλό τις ομάδας! Να φύγει! Σαν δεν ντρέπεται λίγο.

Δημοσ.

τι περίμενες να πει?καλά κάνετε?

αυτός δεν ήταν που τον έκραζε γιατί δεν έφυγε?

ο τζιώλης και ο κάθε παίχτης στυλ τζιώλη θα τρώνε κράξιμο μια ζωή.

όχι για αυτά που είπε μόνο αλλά και γιατί είναι προκλητικός μέχρι αηδίας.

Δημοσ.

να τον καρυδωσει θελει και ο Πατερας αλλα τι να κανει... βρεθηκε ο Νιοπλας στην "αναγκη" του αμπαλιδη

Δημοσ.
Εμείς φάγαμε 3 κεκλεισμένων χωρίς καν ιατροδικαστική έκθεση. Τίποτα άλλο?

Τσάμπα δημιουργία εντυπώσεων. Η τιμωρία εφαρμόστηκε? Ή μήπως μόλις βγήκε ότι θα έπρεπε να πάει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ με άδειες κερκίδες, έγινε γαργάρα η τιμωρία?

Από το να χλευάσεις ένα ανεκδιήγητο διαιτητή και να τρέχεις στα δικαστήρια μέχρι να σακατεύεις στο ξύλο διαιτητές στην Αλεξάνδρας και μάλιστα από τα χέρια παραγόντων σου, δεν έχει καθόλου δρόμο. Φτιάξατε συντόμευση.

Δημοσ.

Από το να χλευάσεις ένα ανεκδιήγητο διαιτητή και να τρέχεις στα δικαστήρια μέχρι να σακατεύεις στο ξύλο διαιτητές στην Αλεξάνδρας και μάλιστα από τα χέρια παραγόντων σου, δεν έχει καθόλου δρόμο. Φτιάξατε συντόμευση.

Μας δείξατε εσείς τον δρόμο, για αυτό: (Στο τέλος τα καλά)

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Ρε παιδιά, εγώ τελικά έχω μείνει πίσω φαίνεται:

Τι έχει κάνει ο Τζιόλης και τον έχετε τόσο πολύ στην μπούκα; Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, είναι σίγουρο!

Δημοσ.
Ρε παιδιά, εγώ τελικά έχω μείνει πίσω φαίνεται:

Τι έχει κάνει ο Τζιόλης και τον έχετε τόσο πολύ στην μπούκα; Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, είναι σίγουρο!

Όταν έφυγε απο τον ΠΑΟ για την Βρέμη δήλωσε οτι δεν θέλει να ξαναεπιστρέψει στον Παναθηναικό, και στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...