tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Σορρυ, νομιζα οτι ησουν γαυρος με αυτα που γραφεις. Α, η Λειβαδια δεν σου φαινεται παραρτημα...Καλα, ρωτα τον Καστιγιο. Φίλε μου, ή μικρός είσαι σε ηλικία ή δεν πολυασχολεισαι(κανένα απο τα 2 δεν ειναι κακο, δεν προσπαθω να στην πω) 28 χρονων ειμαι,δεν ξερω τι ειχε πει ο καστιγιο αλλα οπως εχω δει να παιζει ο λεβαδειακος και με αεκ οσφπ παο δεν προκυπτει κατι τετοιο περι παραρτηματος οπως κανει μπαμ πως παιζει η ξανθη με παο αεκ και πως με οσφπ και πως επαιζε ο οφη με αεκ οσφπ και πως με παο ετσι κανει μπαμ σε μενα τουλαχιστον οτι ο λεβαδειακος δεν ειναι παραρτημα
Snolly Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ερωδιε το WoW είναι πιο πραγματικό από τις θεωρίες συνομωσιας που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Erwdios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ερωδιε το WoW είναι πιο πραγματικό από τις θεωρίες συνομωσιας που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Sent from my iPhone using Insomnia.app
TH_boy_20 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ο τζιμπριλαρος 4ος σκορερ στην Ευρωπη και 11ος στην λιστα για το χρυσο παπουτσι, παντως μαλακια που δεν θα παρει μερος με τον πανθρακικο θα εβαζε πολλα goal.... http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/64305-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7
Mika Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 η μαρκα της καραμελας εχει να κανει φανταζομαι με τον brazil θρυλο που θα εφτιαχνε ο Ζικο ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ρε Μανουελ, πως καταντησατε ετσι?Μεχρι πριν 2 χρονια ειχατε πολυ καλη ομαδουλα ρε φιλε Μέχρι και πέρυσι καλά ήμασταν που τερματίσαμε και 5οι. Το καλοκαίρι, όμως, έφυγε όλη η ομάδα και είναι σαν να γυρίσαμε ξανά 4 χρόνια πίσω, στην πρώτη χρονιά που κάναμε στην SuperLeague. Τότε μας ξελάσπωσε ο Κυπαρίσσης, τώρα ο Μετίν. Κοινώς, η ομάδα ξαναστήνεται πλέον από την αρχή. Και δυστυχώς έχει πλακώσει και πολλή γκίνια, με αποκορύφωμα το θάνατο του Ντε Νίγκρις. Α και btw ο Μαρίνος, ο προπονητής της ΑΕΛ, ξέρουμε τί ομάδα είναι? Ναι, ξέρουμε. Δεν έχει ομάδα. Εσύ ξέρεις; Μπα...
johnnyestia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τι έβαλε ο μπαγάσας Άγλυπτο μπήκε,χεχε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δες αγχος που προκαλει το -5 στους συνηθεις υποπτους της αντιπαλης πλευρας. Μπλαμπλα μπας και πεισουν τον ιδιο τους τον εαυτο για αυτα που γραφουν. Πικρα το 50-50, δεν αντεχεται.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Όσο για την ψήφο του ΠΑΟΚ για την προεδρία της SL, κοροιδευόμαστε έτσι? Το καλύτερο κάρφωμα είναι το ξεκάρφωμα, μιας και η ψήφος του δεν καθόριζε τπτ. Με καλυψες. Μηνυμα εληφθη
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Το μήνυμα ελήφθη από τη στιγμή που δεν παραδέχεσαι ούτε αυτό που βλέπουμε όλοι στο παραπάνω video. Τεσπα ο καθείς το δρόμο του. Sent from my iPhone using Insomnia.app
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Tι να παραδεχτω ρε φιλε, με δουλευεις? Απο καταβαολης ΣουπερΚλικας εχω 5 νικες, 1 ισοπαλια και 1 ηττα με τους γαυρους του Βορρα και εχεις 6 νικες, 2 ισοπαλιες ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΗΤΤΕΣ εχωντας παιξει ενα ματς παραπανω στην Τουμπα ναι ή οχι? Το παραρτημα που το ειδες?Αφου δεν παραδεχεσαι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παραρτημα σου και η μια απο τις 4 ομαδες που ψηφισαν εκπροσωπο τον προεδρο του Εργοτελη και οχι του Παναθηναικου και λες οτι το εκανε "για ξεκαρφωμα" τι να πουμε Παραδεξου το να τελειωνουμε. Εγω σου μιλαω με στοιχεια και εσυ ψαχνεις θεωριες συνομοσωσιες μπας και κουκουλωσεις τι γινεται. Και παρεπιπτοντως, ο ΟΦΗ που ειναι το παραρτημα μου και καλα μου πηρε ναι ή οχι πριν 2 χρονια 2 ισοπαλιες μεσα-εξω και εσενα σου ανοιγε ο Σηφακης τα ποδια-αυτος που πηρες μετα, το ξεχασες?-στο 90' για να περασεις 2-3 απο την Κρητη και μετα ερχοταν εδω και επαιζε με αμυνα στο κεντρο και ετρωγε 3 γκολ απο το 20λεπτο?Τα ξεχναμε αυτα νομιζεις?? Τον οποιο ΟΦΗ τον ελεγες παραρτημα αλλα τωρα μας λες "σιγα τις ομαδες τη Λειβαδια και τη Λαρισα που αξιζουν για παραρτηματα"!!Οταν επεφτε ο ΟΦΗ γιατι ηταν για φαπες γιατι δεν τα ελεγες? Οταν καθοσουν να χασεις 3-2 απο την Λειβαδια και μαλιστα εχανες 3-0 απο ημιχρονο, ξερεις με προπονητη της Λειβαδιας ποιον...ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ, για να πεσει ο ΟΦΗ(αυτο δεν το καταφερες εκεινη την χρονια, επεσε την επομενη) και βγηκε ο Καστιγιο και το παραδεχτηκε δημοσια γιατι δεν μιλαγες? Της πλακας της ξεπλακας εγω ξερω οτι αυτος που μου εκοβε βαθμους χρονια και με αφηνε εκτος Ευρωπης ειναι Β' Εθνικη επειδη ειναι βλαμμενοι και θελανε να αποδειξουν οτι δεν ειναι παραρτημα και οτι εχεις εσυ στην Α' Εθνικη Λαρισα που περνας αερα(και με μας θα πεσουν κορμια), Λειβαδια που περνας αερα, Ξανθη που περνας αερα, ΠΑΟΚ που περνας αερα, Εργοτελη που περνας αερα(και θα το δεις στο δευτερο γυρο), Αστερα Τριπολης που ειναι απο τις πιο σκληρες εδρες και παιρνας αερα και παιζω σε ενα πρωταθλημα που οι μισες ομαδες ειναι απο ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΟΥ ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. Φιλος λεει ο Πηλαδακης...Ναι, ο Πηλαδακης παιζει μπαλα. Γιατι εγω βλεπω τον Γκαλιτσιο καλυτερο σου παικτη οταν επαιζε στη Λαρισα, ειδα Νταμπιζα να σου χαριζει απιστευτα αυτογκολ, ειχε Γιαννακοπουλο, μια χαρα. Στην Ξανθη η μιση ομδα ρε συ ειχε παιξει Ολυμπιακο. Τζιωρτζιοπουλος, Βαλλας, Κωστουλας, Λουτσιανο. ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
SPSS07 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σε συμφωνία ήρθε η "Γιουρολίγκα" με τον Παναθηναικό στην Λωζάνη στην δίκη που έγινε στο cas το οποίο και επικύρωσε την συμφωνία. Η διαμάχη ήταν για την στάση του Θανάση Γιαννακόπουλου που είχε καταγγελθεί ότι πέταξε χρήματα στο πρόσωπο του διαιτητή και το πρόστιμο που επέβαλαν στον ίδιο ήταν 150.000 ευρώ. Όμως ο ποα πήγε στο CAS και τελικά εκεί τα βρήκε με την διοργανώτρια αρχή και τελείωσε το θέμα καθώς αποκαταστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι δύο πλευρές. Για δικαίωση μίλησε ο δικηγόρος του Παναθηναικού στο cas Μιχάλης Δημητρακόπουλος που γνωρίζει καλά το αθλητικό διαιτητικό δίκαιο. (sic) ηθικο διδαγμα . οποιος ανηκει στον παο μπορει να προσβαλει και να πεταει χρηματα στους διαιτητες..money makes the world go round
johnyboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 σε ένα ματς που μας πήγαν πίπα κώλο. έτσι ρε θανασάρα.πέτα λεφτά κάνε ότι γουστάρεις και μετά δεν τρέχει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.