izerman76 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Διάβαζα άρθρο του Χελάκη που έλεγε ότι ο Ολυμπιακός είναι και άτυχος γιατί τραυματίζονται παίχτες του και κανένας του Παναθηναϊκού και αναρωτιέμαι αν είναι ηλίθιος ή πολύ ηλίθος. Το οτι ενάμισι χρόνο ο Τεν Κάτε τους έκανε σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι και έκανε ροτέισιον όλο το χρόνο για να τους εχει φρέσκους δε μετράει. Το ότι στον Ολυμπιακό κάναν χαβαλέ στη προπόνηση και βάζανε τραυματίες παίκτες να παίζουν με το που μπορούσαν να περπατήσουν δεν έχει σημασία. Όχι, μόνο η τύχη μετράει. Πάντως, είναι φανερό πως το κέντρο σας σέρνεται εδώ και αρκετά παιχνίδια, ο Κατσουράνης είχε μερικές καλές τοποθετήσεις λόγω εμπειρίας αλλά σε όλο το β' ημίχρονο κυριολεκτικά περπάταγε. Ο Καραγκούνης τρέχει γύρω από τον εαυτό του οπότε ο μόνος που κόβει είναι ο Ζιλμπέρτο, καθώς ούτε ο Νίνης (ή ο Λέτο) ούτε και ο Σαλπιγγίδης βοηθάνε πίσω (ο οποίος αν συνεχίσει να παίζει έτσι θα παρακαλάει τον ΠΑΟΚ να τον πάρει). Και φαντάζομαι τι θα γράφανε οι φυλλάδες έτσι και ήταν ο Τεν Κάτε αυτός "που δεν φρέσκαρε την ομάδα ενώ έδινε 2ο παιχνίδι σε 4 ημέρες, άργησε να κάνει αλλαγές, είχε γυρίσει όλη την ομάδα πίσω λες και είναι Λεωαδειακός, και δεν έχει καταλάβει σε ποια ομάδα έχει έρθει."
johnnyestia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Και φαντάζομαι τι θα γράφανε οι φυλλάδες έτσι και ήταν ο Τεν Κάτε αυτός "που δεν φρέσκαρε την ομάδα ενώ έδινε 2ο παιχνίδι σε 4 ημέρες, άργησε να κάνει αλλαγές, είχε γυρίσει όλη την ομάδα πίσω λες και είναι Λεωαδειακός, και δεν έχει καταλάβει σε ποια ομάδα έχει έρθει." Το καλό της αλλαγής προπονητή ήταν ακριβώς αυτό: ότι σταμάτησε (προς το παρόν) η κριτική της κακιάς ώρας που δεχόταν ο ΠΑΟ και δίχαζε τους οπαδούς τους. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτή η "ασυλία" θα κοπεί σιγά σιγά και θα έχουμε πάλι τα ίδια. @Snolly, αφιερωμένο:
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Έτσι! Αφού μετά ακολουθεί πρόγραμμα εκτός με το παράρτημα του Βορρά, τον χρηματοδοτούμενο Άρη, την πριμοδοτούμενη ΑΕΚ και τον κολλητό του Βγενό τον Πηλαδάκη. Τέλος το παραμύθι με το δυσκολότερο πρόγραμμα. Χωρίς ξύλο μαρτυράτε. To παραρτημα του Βορρα? Η μια απο τις 4 ομαδες που ψηφισε τον δικο σου του Εργοτελη για την ΕΠΟ? Αυτη που την κερδιζεις απο τα Τεμπη εκει που καποτε εχανε? Αυτη που σκυλιαζει με τον Παναθηναικο? Θα πεις εσυ!!! τον ΠΑΟΚ παραρτημα του Παναθηναικου? Ελεος δλδ, ναυαρχιδα των παραρτηματων σου ειναι ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ και ο Αρης παραρτηματα του Παναθηναικου?Δουλευομαστε?Η ΑΕΚ ΡΕ ΦΙΛΕ? Φιλικη για τον Παναθηναικο η λαρισα!!!???Του Νταμπιζα και μεχρι προτινος του Γιαννακοπουλου?Του Γκαλιτσιου? Που τις εριξες 1η αγωνιστικη 2 απο ημιχρονο? Παιζω σε ενα πρωταθλημα που εχεις παραρτημα ΠΑΟΚ, Λειβαδια, Λαρισα, Εργοτελη, Ξανθη(καλα, σημερα ηταν αποθεωση, λες και παιζανε ΤΛ ηταν, οπως με σας ενα πραγμα...)Τριπολη και μιλας? ---------- Προσθήκη στις 02:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Ναι, οκ, δηλαδή εσένα αυτή η ανάλυση σε καλύπτει έτσι? Το Χαριλάου είναι ίδια έδρα με το Καυτατζόγλειο. Πάω πάσο. Οχι και το εγραψα. Ειναι δυσκολοτερο το Χαριλαου. Καταλαβες τι εγραψα?Οτι που ειναι ΠΛΕΟΝ το ΤΟΣΟ δυσκολοτερο προγραμμα του Παναθηναικου που το +5 να θεωρειται της πλακας? Περιμενω να μου απαντησεις. Εκτος βεβαια αν παραδεχεσαι ας πουμε οτι απο τον Εργοτελη παιρνας αερα γιατι ειναι παραρτημα PS Βγάλατε Εργοτέλη, Ξάνθη παράρτημα του Ολυμπιακού, εσείς που έχετε συναντήσεις με τον κουμπάρο του Πατέρα ανήμερα του αγώνα με τον 'Αρη, που αλλάζετε παίχτες ανάμεσα σε Ατρόμητο - ΠΑΟΚ με ένα τηλεφώνημα και υποχρεώνετε τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί με τα διακριτικά της vivartia σε όλη τη στολή ενώ πλέκετε και κανά πουλόβερ με τον Πηλαδάκη. Και βγαίνετε και μιλάτε και για παραρτήματα. Καλό.Για να συνεννοουμαστε...Η απαντηση σου δηλαδη στην "κατηγορια" περι Ξανθης και Εργοτελη ειναι οτι ο Παναθηναικος εχει τον ΠΑΟΚ? -Εισαι κερατας. -Και σενα η γυναικα σου πηδιεται -Α, αρα δεν εισαι κερατας? ΥΓ. Το μΠαοκι σε δυσκολευει πολυ ρε φιλε στην Τουμπα και στο Καραισκακη, τι να σου πω. Πωπω προσεχε μην χασεις κανενα βαθμο...Η Ξανθη το ΞΥΣΤΟ το εβγαλε ή ακομα το εχει στη μπλουζα? Παντως με Βαλλα-Κωστουλα-Λουτσιανο-Τζιωρτζιοπουλο και προπονητη Μαντζουρ στανταρ εχει παιξει και συ καποια στιγμη. Α,και αποτι διαβαζω, κομπλε κατεβαινει η Λαρισα αυριο. Καλα που δεν κατεβαινει με 8 να το παρετε στα χαρτια να μην κουραζεστε.Ο Πηλαδακης, που κανει χαρες στον Βγενοπουλο... ---------- Προσθήκη στις 02:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:16 ---------- Διάβαζα άρθρο του Χελάκη που έλεγε ότι ο Ολυμπιακός είναι και άτυχος γιατί τραυματίζονται παίχτες του και κανένας του Παναθηναϊκού και αναρωτιέμαι αν είναι ηλίθιος ή πολύ ηλίθος. Μιλαμε για τον πρωην μεγαλομετοχο δηθεν αντικειμενικης εφημεριδας που ελεγε για Βραζιλια επι Ζικο και 2 μηνες μετα τον βριζει? Λεμε για τον ιδιο που ελεγε οτι "ηρωας ο Ολυμπιακος με τοσους τραυματιες" και δεν μας λεει...στην φαπα απο το ΑΕΚ ΠΟΣΟΙ ΛΕΙΠΑΝΕ? Παλι δεν ειχε ρε γαμωτο τον Γκαλετι, τον Ντιογο, τον Μελμπεργκ, τον Τοροσιδη, τον Μαρεσκα. Ολους αυτους τους στερηθηκε τοσο καιρο, τι ατυχια ρε παιδι μου, ουτε με την ΑΕΚ επαιξαν ε? Ε, πως μετα να αντιμετωπισεις τον Καραμπελα και τον Ζεραλδο.
tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Θα πεις εσυ!!! τον ΠΑΟΚ παραρτημα του Παναθηναικου? Ελεος δλδ, ναυαρχιδα των παραρτηματων σου ειναι ο ΠΑΟΚ. . καλα το παραλες οχι οτι δεν ειναι παραρτημα ο παοκ του παο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tCh1nApOtR8[/ame] παραρτηματα παο:οφη παοκ παραρτηματα οσφπ:ξανθη και παλια η προοδευτικη τα αλλα περι αστερα και λοιπα υπερβολες
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο η λαρισα θα παιζει με τα δευτερα να ναι καλα ο θειος. Χαχα! Εδώ η Λάρισα δεν έχει πρώτα, εσύ θέλεις να παίξουμε και με τα δεύτερα; ---------- Προσθήκη στις 04:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:51 ---------- ...και τον κολλητό του Βγενό τον Πηλαδάκη. Ο Πηλαδάκης είναι αδερφικοί φίλοι με τον Πέτρο τον Κόκκαλη. Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε. Να διαμαρτύρονται οι Παναθηναϊκοί, πάει στο καλό. Αλλά να λέτε κι οι Ολυμπιακοί, είναι πολύ βαρύ. Προσωπικά δε θέλω να πιστέψω (και δεν πιστεύω) ότι υπάρχει ζήτημα με τον Ολυμπιακό. Κι εγώ μπορεί να είμαι φίλος με κάποιον, όταν όμως βρεθώ αντίπαλός του (από το Scrabble μέχρι τις επιχειρήσεις) θα φερθώ ανάλογα, όπως άλλωστε θα κάνει κι αυτός. Κάποιες χάρες μπορεί να γίνονται προς το τέλος της χρονιάς, όταν η μια από τις δύο ομάδες έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους της, αλλά όχι όταν η Λάρισα παλεύει να σωθεί. Για μένα βέβαια η αυριανή εμφάνιση δε θα σημάνει τίποτα. Κατ' αρχάς ο Μετίν είναι τιμωρημένος (που σημαίνει ότι θα η ομάδα θα είναι μισή, γιατί είναι ο μόνος φέτος που κάνει την ομάδα να βλέπεται) και (το κυριότερο) ούτως ή άλλως δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Πόσο μάλλον φέτος που έχουμε τα χίλια προβλήματα. Τώρα αν κάποιος θέλει να δει πράγματα με το ζόρι, ε, ας βγάλει συμπέρασμα από την εμφάνιση της Λάρισας αύριο. Πολύ θα ήθελα πάντως ένα Χ. Θα αποδείκνυε κάτι.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 καλα το παραλες οχι οτι δεν ειναι παραρτημα ο παοκ του παο http://www.youtube.com/watch?v=tCh1nApOtR8παραρτηματα παο:οφη παοκ παραρτηματα οσφπ:ξανθη και παλια η προοδευτικη τα αλλα περι αστερα και λοιπα υπερβολες Kαι μονο που εβαλες ρε φιλε Γεωργιου τι πιστευεις, σου δίνει ή σου κοβει αξια? Δεν ειναι η Λειβαδια παραρτημα σου?Σοβαρα μιλαμε τωρα?
tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Kαι μονο που εβαλες ρε φιλε Γεωργιου τι πιστευεις, σου δίνει ή σου κοβει αξια? Δεν ειναι η Λειβαδια παραρτημα σου?Σοβαρα μιλαμε τωρα? εσενα ο γεωργιου σε πειραξε???την φαση του γκολ δεν την βλεπεις???σου φαινεται νορμαλ???? κοιτα προσωπικα εγω σαν αεκτζης δεν εχω να πληρωσω το νοικι στο οακα λες να εχω και παραρτημα:lol: αλλα και η λειβαδια δεν μου μοιαζει για παραρτημα καποιας εκ των 2 παο οσφπ και σιγα την δυναμικη που εχει σαν ομαδα.
geovard Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω ότι ο Καραγκούνης έχει αρχίσει ήδη να μπαίνει στην κλιμακτήριο περίοδό του.Γιά μένα έκανε ένα απαράδεκτο παιχνίδι ένας παίχτης που έχει τη ρετσινιά του λούζερ γιά πρωτάθλημα και ως εκ τούτου΄θα έπρεπε να τα δίνει όλα ειδικά τώρα που η ομάδα πάει καλά.Αντιθέτως εγώέίδα ένα παίχτη να σέρνεται κυριολεκτικά, να καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας και το μόνο που έκανε ήταν να διαμαρτύρεται.Καλά θα κάνει ο Νικολάκης ο Νιόπλιας να μην τον σέβεται τόσο πολύ επειδή είναι ο Καραγκούνης και να τον αφήσει έξω σε κανένα ματς.Επίσης και ο Κατσουράνης που σαν παιχτη εργάτη τον παραδέχομαι πάρα πολύ, δεν πρέπει να περνάει και τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές.Χθες η Ξάνθη μάς είχε πάρει το κέντρο και γιά να πω την αλήθεια φοβήθηκα ότι δεν θα κερδίζαμε.Ο Βυντράκος έκανε πάλι τα παιδαριώση λάθη του αλλά γιά να σας πω τη μαύρη αλήθεια, ο παίχτης που διεύψευσε τις προσδοκίες μου μέχρι στιγμής είναι ο Σπυρόπουλος.Πολύ χάλια ρε παιδί μου.Στο μυαλό μου τον είχα σαν ένα επιθετικό μπακ πολύ αποτελεσματικό από τον καιρό που έπαιζε στον Πανιώνιο.Αλλά είναι ένας μετριότατος παίχτης.Παραδόξως βλέπω τον Καντέ να αποκτάει αυτοπεποίθηση και να ανεβαίνει συνέχεια.Αυτό είναι σίγουρα έκπληξη.Ο Μπιέρσιμιρ με έχει μπερδέψει και ακόμη δεν μπορώ να πώ αν κάνει ή όχι γιά την ομάδα.Πάντως θα κάνουν λάθος αν ανανεώσουν στον Σαριέγκι. Γιά μένα έχει τελειώσει αυτός ο παίχτης.Στη τωρινή ομάδα θα ταίριαζε πολύ ο Κυργιάκος όσο κι αν μερικοί δαιφωνούν γιά το άτομο. Αλλά αυτό που μού άρεσε περισσότερο στο χτεσινό ματς ήταν η ατάκα του Νιόπλια στην ερώτηση του δημοσιογράφου αμέσως μετά το τέλος τού ματς όταν ρωτήθηκε γιά την απόδοση της ομάδας.Απαντά λοιπόν ο Νικόλας και λέει: Ποιά απόδοση ρε(Λίγο ήθελε να το πεί το ρέ!).Αύριο κανείς δεν θα θυμάτε το ματς.Οι τρείς πόντοι μετράνε. Έχει πιάσει δηλαδή ο Νικόλας την απαίτηση τού κόσμου γιά αποτελεσματικότητα και χέστο γιά την ώρα το θέαμα!
Strategos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Kαι μονο που εβαλες ρε φιλε Γεωργιου τι πιστευεις, σου δίνει ή σου κοβει αξια; μια χαρα τα λεει ο Γεωργιου η Νεα ερυθρόλευκη τηλεόραση(ΝΕΤ), οι φιλο ολυμπιακές εφημερίδες και οι παναθηναικαρες του gazzetta που προσπαθουν να μας πείσουν οτι εχουμε ομαδαρα ενω πισω στα στημενα δεν πηδαει κανεις και θα φαμε 5 τεμαχια απο την ρομα(γιατι ετσι θα γινει αν δεν παρουμε 2 stopper σημερα) ειναι καλυτεροι; ---------- Προσθήκη στις 12:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:57 ---------- Χαχα! Εδώ η Λάρισα δεν έχει πρώτα, εσύ θέλεις να παίξουμε και με τα δεύτερα; ---------- Προσθήκη στις 04:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:51 ---------- εννοω οτι εχει 4 τραυματιες και δεν ξερω γιατι ειναι τιμωρημένοι τοσοι παιχτες της ΑΕΛ τι εκανε ο Μετιν, ο Μαλαρτζ και οι αλλοι; Οσον αφορα τον Πηλαδακη ας μας πουν οι ολυμπιακοι ποιος τον πηγε να παρει την λαρισα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τι εννοείς τι έκανε; Συμπλήρωσε κάρτες, όπως και τόσοι άλλοι παίχτες. Επί τη ευκαιρία, ο Μάλαρζτ δεν είναι ο βασικός τερματοφύλακας πλέον. Πήραμε καλύτερο. Τώρα για τους τραυματίες, ελπίζω να μην υπονοείς ότι τους έχουμε τραυματίες τόσον καιρό και απροπόνητους περιμένοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να τους το δώσουμε. Λες και άμα υπήρχε τέτοια συνωμοσία, φοβήθηκε ο Πηλαδάκης μήπως αν παίξουν αυτοί οι παίχτες κερδίσουμε κατά λάθος τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Τέτοια ποιότητα η Λάρισα φέτος! Δηλαδή έχε χάρη που είμαστε παράρτημα, αλλιώς το είχαμε το πρωτάθλημα άνετα. Άντε και του χρόνου C.L.
kirileman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μ' αρέσει που διαφωνείτε για το ποιος έχει δυσκολότερο πρόγραμμα, λες και έχει καμία σημασία. Εδώ είναι φως φανάρι ότι η μία ομάδα περπατάει και η άλλη σέρνεται (η ομάδα μου). Παίχτες κομμάτια, ελλείψεις, ο προπονητής φευγάτος, δεν είναι σίγουρος κανείς ούτε καν στα πιο εύκολα ματς εντός και φυσικά, δεν έχει στο Καραισκάκη ούτε 50-50 τα σφυρίγματα (πρώτη φορά θυμάμαι τόσα ακυρωμένα κανονικά γκολ). Έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και δεν το ξέρετε.Πάμε παρακάτω.
firewalker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 εχουμε και δηλωσεις cisse για τον ακατανομαστο.. «Θέλω να πω πως αυτό που γίνεται με τις αποδοκιμασίες στον σταρχ...στη δεν είναι σωστό. Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε. Ο σταρχ..στης είναι ένας από εμάς και μας επηρεάζει. Είναι σαν να αποδοκιμάζουν εμάς». Σαν δεν ντρέπεται λίγο ο Μουτζουρωμένος! Θέλω πανό και γιούχα άσχημη στον βλάκα τον Σισέ που θα μας πει ότι δεν είναι σωστό. Ρε ο άλλος πρόσβαλε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Του είχε πει ο Αντωνίου σήκω φύγε από την ομάδα και δεν τον άφηναν να προπονείται και αυτός τόλμησε να πει "Θέλω να φύγω και να μην ξαναγυρίσω".
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 εσενα ο γεωργιου σε πειραξε???την φαση του γκολ δεν την βλεπεις???σου φαινεται νορμαλ???? Ναι, μια χαρα νορμαλ. Στην αργη μοιαζει να εχει δικιο ο Φαφουτης, στο λιγο πιο γρηγορο ειναι φανερο οτι απλα ο Καραγκουνης αλλαζει κατευθυνση και δεν μπορει αν τον ακολουθησει. Τι μου λες τωρα αλλα και η λειβαδια δεν μου μοιαζει για παραρτημα καποιας εκ των 2 παο οσφπ και σιγα την δυναμικη που εχει σαν ομαδα. Σορρυ, νομιζα οτι ησουν γαυρος με αυτα που γραφεις. Α, η Λειβαδια δεν σου φαινεται παραρτημα...Καλα, ρωτα τον Καστιγιο. Φίλε μου, ή μικρός είσαι σε ηλικία ή δεν πολυασχολεισαι(κανένα απο τα 2 δεν ειναι κακο, δεν προσπαθω να στην πω) ---------- Προσθήκη στις 15:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:01 ---------- Σαν δεν ντρέπεται λίγο ο Μουτζουρωμένος! Θέλω πανό και γιούχα άσχημη στον βλάκα τον Σισέ που θα μας πει ότι δεν είναι σωστό. Ρε ο άλλος πρόσβαλε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Του είχε πει ο Αντωνίου σήκω φύγε από την ομάδα και δεν τον άφηναν να προπονείται και αυτός τόλμησε να πει "Θέλω να φύγω και να μην ξαναγυρίσω". Ο Σιλβα και ο Σισε ειναι παικταραδες μεγαλης ευρωπαικης εμπειριας που ηρθαν τα 2 τελευταια χρονια και δεν εχω καμια απαιτηση να ξερουν τι σημαινει ακατανομαστος,μ τι σημαινει βαρινογιανεικο και κυριως τι σημαινει να βλεπουμε μετα απο οσα εχουν γινει τον ακατανομαστο μεσα με αυτο τον τροπο. Δεν εχει σημασια ο ακατανομαστος, σημασια ειχε οτι στην καλυτερη ειναι μια πρεμουρα του Νιοπλια με τους Ελληνες παικτες και στη χειροτερη μια νικη της βαρδινογιαννεικης οικογενειας των ΔΥ που τρωνε προπονητες για να ξαναπαιξουν. Αντε, βγαλτε και τον Καντε και τον Λετο να τον υπερασπιστουν... Ρε Μανουελ, πως καταντησατε ετσι?Μεχρι πριν 2 χρονια ειχατε πολυ καλη ομαδουλα ρε φιλε
johnnyestia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Σαν δεν ντρέπεται λίγο ο Μουτζουρωμένος! Θέλω πανό και γιούχα άσχημη στον βλάκα τον Σισέ που θα μας πει ότι δεν είναι σωστό. Ρε ο άλλος πρόσβαλε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Του είχε πει ο Αντωνίου σήκω φύγε από την ομάδα και δεν τον άφηναν να προπονείται και αυτός τόλμησε να πει "Θέλω να φύγω και να μην ξαναγυρίσω". Εντάξει firewalker, τα έχεις μπλέξει τελείως με το θέμα του Τζιώλη. Ο Αλεχάντρο είχε πει θέλω να φύγω να και να μην ξαναγυρίσω όταν πήγε στην Βέρντερ. Ως τότε ο Παναθηναϊκός για αυτόν ήταν η ομάδα που τον πήρε από τον νιόνιο, τον έκανε φίρμα, τον έβαλε να παίξει Ευρώπη και του έδωσε την ευκαιρία να γίνει διεθνής, τα δημοσιογραφικά τσιράκια του Τζίγγερ μας έκαναν πλύση εγκεφάλου πως είναι παιχταράς κάνοντας το μαύρο άσπρο. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν η επιτομή του "πληρώνω φιστίκια" . Παίκτης του Βέλιτς, του Τζίγγερ, του Γκότζου και όλου του κακού συναπαντήματος που έφτασε την ομάδα εκεί που την έφτασε. Και μετά από όλα αυτά μας λέει ο Τζιωλάκος πως του κακοπέφτει ο ΠΑΟ και το παίζει βαρύ πεπόνι για να μείνει ελεύθερος. Και λίγα ακούει. Ο Σισσέ και ο Ζιλμπέρτο λένε αυτά που είναι "πολιτικώς ορθά" να πούνε από την στιγμή που οι ΑΡΔ τους ρωτάνε. Κατά τα άλλα γραμμένο τον έχουνε.
Erwdios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Kaiser, ρώτα στην πιάτσα να μάθεις που θέλει να δώσει τον Σκόκο η ΑΕΚ και που βρέθηκαν τα φράγκα για το πριμ, όταν η ΑΕΚ δεν έχει να πληρώσει ούτε το νοίκι. Ρώτα και τι είπαν ο Πατέρας με τον κουμπάρο του ανήμερα του αγώνα με τον Άρη στη σαλονίκη. Και αφού τα ρωτήσεις όλα αυτά, ρώτα τον εαυτό σου αν στο βίντεο που παρέθεσε ο tasoskont βλέπεις κάτι περίεργο. Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα βλέπεις πέρα από τα δόντια του Γεωργίου. Α και btw ο Μαρίνος, ο προπονητής της ΑΕΛ, ξέρουμε τί ομάδα είναι? Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, εγώ θεωρώ ότι υπάρχει η σύμπραξη της Nova φέτος που κάνει τα κουμάντα της. Πέρα από τον ΠΑΟΚ που ολοφάνερα έχει προσαρτηθεί στο άρμα του βάζελου, όλοι οι άλλοι πάνε σύμφωνα με το συμφέρον της τσέπης τους, δηλαδή με την σύμπραξη (προς το παρόν). Εξού και κάτι όμορφες δηλώσεις Φιλομένο. Όσο για την ψήφο του ΠΑΟΚ για την προεδρία της SL, κοροιδευόμαστε έτσι? Το καλύτερο κάρφωμα είναι το ξεκάρφωμα, μιας και η ψήφος του δεν καθόριζε τπτ. Τέλος, η φετινή Λάρισα, όπως και ο Λεβαδειακός και κανά 2 ομάδες ακόμα, δεν αξίζουν καν να είναι παραρτήματα κανενός, γιατί απλά δεν μπορούν να κάνουν ζημιά σε κανέναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.