Hellaslover Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 η αταλαντα του ταίριαζε γάντι.λόγο ονόματος. καλο καλο παιδια τη φαση του 41' που γυριζει ο Σισσε και κοβει μια επιθεση και μετα κραζει τους αμυντικους που μπορω να τη βρω;
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε τον σακατη, ρε το παλτο, ρε τον τσουρουκα, ρε αυτον με τα σπασμενα ποδια. Αστα, τσαμπα πεταξαμε 8 εκατομμυρια, πωπω τσαμπα, μαλακες μας πιασανε. Α ρε να μην εχουμε ενα Ντιογο. Σισε και μαλακιες. Τιποτα δεν κανει στο 1ο ημιχρονο. Ο καλυτερος παικτης της Ξανθης.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σισέ vs Ξάνθη 2-0 Θυμασαι που ελεγες οτι εχουν ομαδα; Σισε εχουν
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τον έπαιξαν στα ίσια τον ΠΑΟ, και τους βγήκε. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει ομάδα.
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 την τρελα μου γινεται να το καθαριζεις και να το τρως στην επομενη? Γαμωτο δε μας εκοψε βαθμους το παράρτημα
gilardino Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αν δεν μας βγαλουν την ψυχη δε γινεται...στο 2-0 λεω ενταξει τελειωσε το παιχνιδι και στο καπακι γινεται το 2-1...ευτυχως ομως νικησαμε...
margaritagr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τον έπαιξαν στα ίσια τον ΠΑΟ, και τους βγήκε. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει ομάδα. σχεδον ολο το α ημιχρονο μονοτερμα η ξανθη οπως και ολοκληρο το β Θες να μου πεις οτι επαιξαν καλα; Ολοι πισω απο τη σεντρα;
Snolly Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το κέντρο σήμερα πλην του Ζιλμπερτο πετούσε χαρταετο. Τερυ, Καναβαρο να είχες αμυνα με τέτοιο κέντρο θα ζοριζοντουσαν. Κρατάμε τους 3 βαθμούς κ συνεχίζουμε. Sent from my iPhone using Insomnia.app ---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:45 ---------- Τον έπαιξαν στα ίσια τον ΠΑΟ, και τους βγήκε. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει ομάδα. σχεδον ολο το α ημιχρονο μονοτερμα η ξανθη οπως και ολοκληρο το β Θες να μου πεις οτι επαιξαν καλα; Ολοι πισω απο τη σεντρα; Μαργαριτουλα σήμερα ο Παναθηναικος έπαιξε όπως έπαιζε πέρυσι όλη τη χρόνια ο Γαύρος αλλά το έπαιρνε το γαμ..νο το αποτέλεσμα. Sent from my iPhone using Insomnia.app
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 σχεδον ολο το α ημιχρονο μονοτερμα η ξανθη οπως και ολοκληρο το βΘες να μου πεις οτι επαιξαν καλα; Ολοι πισω απο τη σεντρα; Πολυ ωραια τα λες για το παραρτημα σου! Σισσε σαπιος, που δε θα βγαλει ουτε τη μιση σεζον, γυαλινα ποδια, χασογκολης που δε βαζει γκολ βαθμους. Απλα η καλυτερη μεταγραφη επιθετικου στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια.&-
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 σχεδον ολο το α ημιχρονο μονοτερμα η ξανθη οπως και ολοκληρο το βΘες να μου πεις οτι επαιξαν καλα; Ολοι πισω απο τη σεντρα; Κλασσική νίκη μεγάλης ομάδας έναντι μικρότερης ήταν. Δεν έχει σημασία η κατοχή, γύρισε πίσω ο ΠΑΟ, κλείστηκε ταμπούρι και όπως πήγαινε το ματς, πιο πιθανό ήταν να μπει το 0-2. Η Ξάνθη ήταν τρομερά επιπόλαιη για να καταφέρει να βάλει τη μπάλα μέσα, ουσία 0.
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πολυ ωραια τα λες για το παραρτημα σου! Σισσε σαπιος, που δε θα βγαλει ουτε τη μιση σεζον, γυαλινα ποδια, χασογκολης που δε βαζει γκολ βαθμους. Απλα η καλυτερη μεταγραφη επιθετικου στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια.&- Έλα ρε μην τα λες αυτα..Ειναι στενοχωρημενη που δεν μας εκοψε βαθμους το παράρτημα..
Strategos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 σχεδον ολο το α ημιχρονο μονοτερμα η ξανθη οπως και ολοκληρο το βΘες να μου πεις οτι επαιξαν καλα; Ολοι πισω απο τη σεντρα; ναι ο παο κερδιζει μονο με την τυχη και τα σφυρισματα. τελικα αυριο θα δουμε τον Χατζηχρηστο; το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο η λαρισα θα παιζει με τα δευτερα να ναι καλα ο θειος.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εεεεε μισο! Εγω δεν ειπα πουθενα οτι εμεις παιζουμε μπαλα αλλα γιατι παλι να λεμε για μας; Το σημερινο ματς δε σχολιαζουμε;;Ας πουμε μια φορα για τον παο χωρις ν αναφερουμε τον οσφπ Σημαντικοτεροι οι 3 βαθμοι αλλα πολυ μετρια εμφανιση. Η Ξανθη αλλα 20 λεπτα να παιζε γκολ δε θα βαζε. Και το λεω γιατι καποιοι γραφατε για το δικο μας ταμπουρι Οσο για τον Κακο, τα κανε τα λαθη του. Πεναλντι(οπως το ειδα πιστευω οτι ηταν)για τον παο που δε δωθηκε και μετα κατι φαουλ-καρτα που δε σφυριζε καλα ολα τα λεφτα για την ομαδα του παο ο σισε. Αμα το παρετε κατα 80% σ αυτον θα το χρωστατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.